Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Canım 6+2 olması gerekiyordu ama 5+4 görünüyordu ve içi boş

cnm şu anda ne desem boş ama olumlu örnekleri bir sürü var..mesela 7.haftasında keseyi boş görüp 1 hafta sonra bebeği görenler var..hatta birinin doktor kesede birşey görememiş ayrıntılı ultrasona yollamış oradaki doktor da kese boş demiş kanaması da olduğu için herhalde yok diye düşünmüş..sonra kendi doktorunu aramış dur bakalım demiş 1 hafta daha bekleyelim hiç belli olmaz demiş..şimdi doğurmuştur bile..Diğer doktorlara kalsa kürtaj olmuştu. yani hemen umutsuzluğa kapılma.

canım benim ilk aşılamamdı ..31 ekimde oldu aşılamam .. 1 yumurtam gelişmişti 20mm idi son doktor kontrolümde çatlatma iğnesi vuruldum ..
sperm raporuna göre yıkanıp hazırlama bittikten sonra 16 milyon spermle aşılama yapıldı ama progresif motil yüzdesi yani ileri hareketli demek bu herhalde %95'ti ama yıkama
işlemi sonrası ..

çok çok bir belirtim olmadı açıkçası .. ilk günler bel ağrım çok oldu , kasıklarımda ağrı oldu benim de ama çok değil ara ara batmalar şeklinde sancı girip çıkıyordu ..
ama 8.günden sonra biraz başım dönmeye de başladı günde 2 sefer farklı saatlerde ..progestan kullanıyorum onun etkisi de olabilir yada psikolojik bilemiyorum tatlım .

8.gün değerim 5.5
10.gün değerim 38.9
12.gün değerim 128,5

umarım sorularını cevaplayabilmişimdir ..yine bişi merak edersen bana sor lütf elimden geldiğince yaşadıklarımı paylaşırım ..

herkese çok teşekkür ederim ..desteğiniz ve yanımda oldugunuzu hissettirmeniz tarifsiz bir duygu bu en özel anlarda ..
iyi ki varsınız .. iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim ..

herkese çok teşekkür ederim ..desteğiniz ve yanımda oldugunuzu hissettirmeniz tarifsiz bir duygu bu en özel anlarda ..
iyi ki varsınız .. iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim ..
selin cnm çok çok çok çok sevindim..bak gördünmü boşuna stres olmuşsun....her aşamada ihtiyacımız olan dmekki biraz sabırmış....hadi gözün aydın şekerim

simdi canlar transferim oldu ya cumartesi gunu ama ben ilk gunden beri arasira kalkiom dikkatlice dolaniyom evde tuvalete filan gidiom
maviella sanki sen hep yatmayin demistin brnim aklimda oyle kalmis
yani anlicaginiz 24 saat yatmiom sandalye de de oturuyom bazen biraz sizbe bebek icimde duruyormudur bazen cok hafif karnimda sizi oluyo.yanlis mi yapiorum sadece yatmali miyim.bebege bise olmus mudur?

çok saol cnm inşallahhhh...

mavielle.. sadece kocaman kucak! kalbinin kökündeki yorgunlukla, burnundaki sızıya şifa, bol şifa her anlamda, eşine de sana da bol teselli, sevgi ve dayanma gücü...

saol cnm tşkr ederim...,

çok tşkr ederim sözleriniz için eşimle yıllar öncede destek almıştık ve herşey yoluna girmişti aslında eşim ailesinin farkında benide uzak tutuyordu 3 yıl görüşmedik kayınpederim öldüğünde tekrar bi araya geldik ve bu arada yeğeni olmuştu onuda çok sevdiği için yaşanan tüm kötülükleri unutmaya karar verip tekrar görüşmeye başlamış hatta bunun için eşimi zorlamıştım ben unuttum sende unutucaksın demiştim ama 2 yıl sonra küçücük bir şeyle unuttum herşey geri geldi ve tepki verdim buda eşimi üzdü ama bende haklıydım benim unuttum şeyleri unutturmamak için uğraşan bir kadındır kaynanam ve hep dilinde "allah karnında göstersin kucağında göstermesin "sözü vardır ve rabbim neden kabul eder bu bedduasını bilmiyorum çok sorguluyorum kendimi hak ediyormuyum diye ama bir türlü bulamıyorum sonra karşımdaki insana bakıyorum çevresindeki herkezle kötü küs kardeşleriyle bile kavga halinde kendi evlatlarıyla kavga halinde demekki bende deil sorun diyorum yaşadığım talihsizliklerde benim kaderim onun bedduasından değil diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

şimdi randavumuzu aldık çarşambaya ve ben tüm geçmişi yeniden konuşmak ve bu konuşmalar sırasında tekrar aynı şeylrin beynime kazınmasından kaçmak istiyorum ama eşimide kaybederim bunu yapmazsam üstelik tekrar tekrar yaşanan tedaviler ve hamileliklerde benim yanımda olmak yerine strese girip gergin olmasınıda kaldıramıyorum sırf bu yüzden destek alacağım eşimin benden çok ihtiyacı var rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin......

gözün aydın cnm rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin

kızlaaarrr...transferi olan arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum...hayırlı beklemeler hayırlı haberler inşallah..transfer olacak arkadaşlar rabbim tedavi ve gebelik boyu büyün nurunu güzelliklerini bize göstersin..her aşama rahat olsun inşallah..tubish tubish sende aklımdasın hep dua ediyorum cnm..

ne guzel herkes hamilee darisi basima kizlar hayirlisiyla kucaginiz almak nasip etsin

olmamıştır cnm ..evet hep yatma ..ilk birkaçgün yat ama...dolaşım bebişin tutunmasında etkiliymiş..bişey olmamıştır kokma..dinlen bolca. oturabilirsin evde dolaş ağır işler yapma sakın,ayakta çok kalma aynı pozisyonda olma sürekli sürekli oturma mesela sürekli yatma sürekli ayakta durma...anlatamadım ama olsun,tevekkül et cnm benim rabbim ol dediyse zıplasanda hoplasanda bişey olmaz...ama olmayacaksa istersen hiç hareket etme...bol bol dua..tekrar hayırlı olsun cnm

canım yaa çok teşekkür ederim..
benimde son adet tarihim 16 ekim seninle aynıyız :) inşallah sonucumda aynı olur..
klomen kullandım yumurta takibi yapıldı 14.günümde biri 17,5 mm diğeri 27 mm di sanırım
doktorum yumurtan güzel olgunlaşmış dedi iğneye gerek olmadığını söyledi ertesi gün 15.
günümde aşılamam oldu işlemin çok güzel geçtiğini söyledi doktorum bakalım hayırlısı..

eşimin değeleri inseminasyon öncesi 116 milyon sayı inseminasyon sonrası 62 milyon kalmış
%95 ileri hareketli %5 az hareketli %0 hareketsiz yazıyordu labr.sonucunda doktorum
çok beğendi bakalım inşallah tutmuştur hakkımızda hayırlısı.. bugün benim aşılama sonrası
14.günümmü oluyor acaba? aşılamadan sonra kaç günde adet olunuyor?

selin cnm çok çok çok çok sevindim..bak gördünmü boşuna stres olmuşsun....her aşamada ihtiyacımız olan dmekki biraz sabırmış....hadi gözün aydın şekerim

canımm saol teşekkür ederim iyi dileklerin için ve bu süreçte yanımda olup sabırsızlıklarıma katlandıgın için :))
inşallah rabbim isteyen herkese4 istediği zaman nasip eder ...

canım beni yanlış anlamışsın ben her tedavimde test gününe kadar hep yattım annem kaldı başımda sadece bu denememde 3 gün kalkıp az ev işi ve yemek yaptım dışarı çıktım sonuç negatif şimdi tekrar transferim olduğunda yine yatıcam cnm tutunma 7 günde anca oluyormuş bunu bile bile ben yatmadım bu denememde ve sonuç ortada gerçi rabbim ol dedikten sonra biz ne yapsak yada yapmasak boş bol dua et ve dinlen en az 5 gün asla duş yapma ..

saolun kizlar yatiyorum surekli ama iste tuvalete kalkiyom ya da yemek yemeye mutfaga gidiom masada yiyip geri geliyorm ise filan asla elimi surmuyom.yikanmicqm zaten 1hafta dun islak mendille vucudumu sildik.maviella bebek dusmus olsaydi kanama mi olurdu?

aaaaaaaaaaaaaaaa kızıcam sen bunları düşünme güzel güzel dinlen film izle bak sana bir film tavsiye edeyim "DİKKAT BEBEK VAR" bunu izlede gör hamilelikte sakin olmak doğumu ne kadar kolaylaştırıyor

ayrıca daha tutunma olmadan düşük diye bişi olmaz gözle görünmeyen şey nasıl düşsün allah göstermesin getirme aklına bunları hadi aç şu filmi izle çok eyleneceksin sonrada yaz bana beğenip beğenmedini

mavielle merhaba canım, yeni tedavin hayırlı olsun inşallah.. tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşmanı dilerim
ben bursada oturuyorum sende pembe mavide tüp bebek yapmışsın sanırım nevin hn.la yola devam ediyorsun
nevin hanımı tüp bebekte çok iyi diye duydum inşallah sanada vesile olur ve bebeğine kavuşursun hayırlısıyla..
pembe mavi hem özel hemde çok masraflı bir hast. olduğu için ben gidemedim şuan iyi bir dr. buldum muayenehanesine
gidip geliyorum sadece özel çalışıyor ama paracı biri değil Allah'tan çok iyi ve pozitif bir dr. şuan için çok memnunum
hakkımızda hayırlısı bakalım..

kızlar akşam da yazdım ama bana doktorum çift embriyo koyucaz demişti ama dün hemşire tekmiş gibi ima etti kafam karıştı her yerde tek mi yerlerştiriyolar ilk denemem ya bu bilmiyorum kafam karıştı..

tşkr ederim cnm evet nevin hanımın hastasıyım doğrudur özel olduğu için tüm masraflar cebimizden oluyor ben 6 denememi nevin hanımda yaptım bu onda ilk negatifim oda onun suçu deil dondurulmuşu denemek benim kararımdı.pembemavi sanıldığı kadar çok pahalı bir tüp bebek merkezi deil yada bilemiyorum benm ısrarla kendisinden vazgeçmememden dolayı indirim yapılıyorsa bilemem 21 haftalık kaybettiğim kızımda haftanın 3 günü evdeysem 4 gününü hastanede yatarak geçirmiştim hastane oda ücreti 300 iken benden 100 tl almıştı günlük ilaçlar doktor muayenesi oda parsı hepsi günlük 100 idi hatta hamilelim21.haftasında suyum gelince doğuma kadar hiç çıkmadan 3 ay yatıcaktım ama olmadı bebeğim 3 gün dayandı ve erken doğdu bana yapılması gereken neyse yapıyor doktorum ben hamileken gece rahatsızlandığımda onu arıyordum ben balıkesirden bursaya gidene kadar hemen hastaneye gelmiş beni lobide bekliyor oluyordu maddi yönü bi yana manevi desteği çoktur bende eğer birgün anne olacaksam bebeğimi nevinhanımın kucağından almak istiyorum rabbim onunda eşiminde benimde emeklerimizi boş çıkarmasın.

kızlar akşam da yazdım ama bana doktorum çift embriyo koyucaz demişti ama dün hemşire tekmiş gibi ima etti kafam karıştı her yerde tek mi yerlerştiriyolar ilk denemem ya bu bilmiyorum kafam karıştı..

canımmmm takma bunu kafana bizler 1 bebek istiyoruz demi rabbim ol derse olur bunuda biliyoruz tek yada çift konulması önemli deil yeterki bebeğin sımsıkı tutunsun bol bol dua et hem burda tek enbriyo ikiz tek yumurta ikizi doğuranlarıda gördüm ben hatta arkadaşlarımdan biri 2 tane konuldu biri bölündü üçüzleri var şimdi ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…