kızlar haftaya keseyi görmeye gidicez inşallah.bişey sorucam karından ulrasonla bakıcaklar idrara sıkışıkmı olmak lazım ??
Canım 6+2 olması gerekiyordu ama 5+4 görünüyordu ve içi boş
merhaba selin öncelikle tebrik ederim..
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah..
seninde ilk aşılamanmıydı? belirtilerin oldumu?
kaç yumurtan oldu? eşinin değerleri nasıldı?
biraz anlatabilirmisin canım :)
bende 30 ekimde ilk aşılamamı oldum da
selin cnm çok çok çok çok sevindim..bak gördünmü boşuna stres olmuşsun....her aşamada ihtiyacımız olan dmekki biraz sabırmış....hadi gözün aydın şekerimherkese çok teşekkür ederim ..desteğiniz ve yanımda oldugunuzu hissettirmeniz tarifsiz bir duygu bu en özel anlarda ..
iyi ki varsınız .. iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim ..
mavielle ve ycomlek Rabbim sizede bizede zamanı ve saatı geldiğinde en sağlıklı en hayırlı evlatlar nasip edecektir hiç bir dua geri çevrilmez ya o an olmaması gerekiyordur yada olsa senin için hayırlı olmıcaktır herzaman böyle düşşünürüm acım azalır Allahım hayırllı hayatlar sürecek çocuklar nasip etsin... durmak yok yola devam kendimizi en sağlıklı hissettiğimiz zamandan itibaren
mavielle.. sadece kocaman kucak! kalbinin kökündeki yorgunlukla, burnundaki sızıya şifa, bol şifa her anlamda, eşine de sana da bol teselli, sevgi ve dayanma gücü...
çok uzatmayacağım... benzer bir sorunla ilgili, annemizi psikologa yönlendirmiştik birkaç kere ancak kendine konduramamıştı. drlardan biri bir gün ciddi olarak bunu önerince kabul etti. namazında, kuranını okuyan, onun dışında pek kitap okuma alışkanlığı olmayan annemiz, rahat okunur bir dille yazılmış kişisel gelişimle ilgili dr'un kendisine önerdiği kitabı bize de önerir hale geldi. tabii ki tamamen çözülmedi her şey ama aile olarak çok yol alındı. uzun bir süreç. yine de sizin de aile terapisine katılmanızla belki eşinle bir adım gidebilmeniz için yol açılır, özellikle bu konuda.
tam böyle bir ortamda, senin hamilelik sürecinde de, doğumunda ve sonrasında da, odak noktasının senin olman gerekirken başka şeylerle uğraşır bulmak seni ve ilişkini daha yıpratabilir. bozuk yapının üstüne inşa etmek gibi oluyor böyle bir ortamda bebek yapmak. annenizin çözümlemesi gereken, barış sağlaması gereken konular varken belki aileye temiz bir yürek, bir can, hem tazelik hem hareket getirir diye düşünebiliyoruz. belki ve umarım ki gerçekten böyle olur. bereketiyle gelir bebekler... yine de temel bozuk olduğu için çok uzun vadeli olmadığı görülüyor bu ilk tazeliğin genel olarak.
dilerim ki razı olur profesyonel destek alma konusunda. ben ayrıca bunun için dua edeceğim. başını bulandıran kötü güçler, geçmişinin kovalayan acıları, reddedilmişlik, yalnızlık ne varsa onlardan kurtulsun, şifa bulsun ki ailenize beddua yerine bereket aksın. beddua konusunda özellikle konuşmanı tavsiye ederim tekrar tekrar. hem allah'ın huzurunda yanlış hem ağzından çıkan her beddua kendini ve ailesini de lekeliyor... kendi evlatlarına zararı oluyor, kötülüğü dilinde dolayarak.
çok uzatmayacağım derken, kelimeler peş peşe dizildi. bilmişlik etmek istemem, sen zaten çok olgun ve bilinçli birisin. insanın canına tak ediyor bazen ve sonra bir şekilde yine aynı devam edebilecek gücü bulup aynen yolunda gidiyor, minimum hasarla nasıl sıyrılacağını öyle veya böyle öğrenerek. yine de bu sonuçlar da seni her zaman sağlıklı bir noktaya ulaştırmıyor çoğunlukla.
umarım ailedeki bu bağlar çözülür, yerine sevincin, birliğin, esenliğin ve sevginin bağı gelir. sözlerimle hata ettiysem bağışla lütfen..
kızlaaaaaarrrr sonucum geldi 128,5 çıkmış bugunku sonucum ..dr umu aradım hemen cepten çok iyi bir değer pozitif tebrik ederim dedi
cumartesi bir de ben göriyim dedi :)
kızlar iyiki varsınız nasıl ağlıyorum anlatamam ...
olmamıştır cnm ..evet hep yatma ..ilk birkaçgün yat ama...dolaşım bebişin tutunmasında etkiliymiş..bişey olmamıştır kokma..dinlen bolca. oturabilirsin evde dolaş ağır işler yapma sakın,ayakta çok kalma aynı pozisyonda olma sürekli sürekli oturma mesela sürekli yatma sürekli ayakta durma...anlatamadım ama olsunsimdi canlar transferim oldu ya cumartesi gunu ama ben ilk gunden beri arasira kalkiom dikkatlice dolaniyom evde tuvalete filan gidiom
maviella sanki sen hep yatmayin demistin brnim aklimda oyle kalmis
yani anlicaginiz 24 saat yatmiom sandalye de de oturuyom bazen biraz sizbe bebek icimde duruyormudur bazen cok hafif karnimda sizi oluyo.yanlis mi yapiorum sadece yatmali miyim.bebege bise olmus mudur?
canım benim ilk aşılamamdı ..31 ekimde oldu aşılamam .. 1 yumurtam gelişmişti 20mm idi son doktor kontrolümde çatlatma iğnesi vuruldum ..
sperm raporuna göre yıkanıp hazırlama bittikten sonra 16 milyon spermle aşılama yapıldı ama progresif motil yüzdesi yani ileri hareketli demek bu herhalde %95'ti ama yıkama
işlemi sonrası ..
çok çok bir belirtim olmadı açıkçası .. ilk günler bel ağrım çok oldu , kasıklarımda ağrı oldu benim de ama çok değil ara ara batmalar şeklinde sancı girip çıkıyordu ..
ama 8.günden sonra biraz başım dönmeye de başladı günde 2 sefer farklı saatlerde ..progestan kullanıyorum onun etkisi de olabilir yada psikolojik bilemiyorum tatlım .
8.gün değerim 5.5
10.gün değerim 38.9
12.gün değerim 128,5
umarım sorularını cevaplayabilmişimdir ..yine bişi merak edersen bana sor lütf elimden geldiğince yaşadıklarımı paylaşırım ..
selin cnm çok çok çok çok sevindim..bak gördünmü boşuna stres olmuşsun....her aşamada ihtiyacımız olan dmekki biraz sabırmış....hadi gözün aydın şekerim
simdi canlar transferim oldu ya cumartesi gunu ama ben ilk gunden beri arasira kalkiom dikkatlice dolaniyom evde tuvalete filan gidiom
maviella sanki sen hep yatmayin demistin brnim aklimda oyle kalmis
yani anlicaginiz 24 saat yatmiom sandalye de de oturuyom bazen biraz sizbe bebek icimde duruyormudur bazen cok hafif karnimda sizi oluyo.yanlis mi yapiorum sadece yatmali miyim.bebege bise olmus mudur?
olmamıştır cnm ..evet hep yatma ..ilk birkaçgün yat ama...dolaşım bebişin tutunmasında etkiliymiş..bişey olmamıştır kokma..dinlen bolca. oturabilirsin evde dolaş ağır işler yapma sakın,ayakta çok kalma aynı pozisyonda olma sürekli sürekli oturma mesela sürekli yatma sürekli ayakta durma...anlatamadım ama olsun,tevekkül et cnm benim rabbim ol dediyse zıplasanda hoplasanda bişey olmaz...ama olmayacaksa istersen hiç hareket etme...bol bol dua..tekrar hayırlı olsun cnm
canım beni yanlış anlamışsın ben her tedavimde test gününe kadar hep yattım annem kaldı başımda sadece bu denememde 3 gün kalkıp az ev işi ve yemek yaptım dışarı çıktım sonuç negatif şimdi tekrar transferim olduğunda yine yatıcam cnm tutunma 7 günde anca oluyormuş bunu bile bile ben yatmadım bu denememde ve sonuç ortada gerçi rabbim ol dedikten sonra biz ne yapsak yada yapmasak boş bol dua et ve dinlen en az 5 gün asla duş yapma ..
saolun kizlar yatiyorum surekli ama iste tuvalete kalkiyom ya da yemek yemeye mutfaga gidiom masada yiyip geri geliyorm ise filan asla elimi surmuyom.yikanmicqm zaten 1hafta dun islak mendille vucudumu sildik.maviella bebek dusmus olsaydi kanama mi olurdu?
canım beni yanlış anlamışsın ben her tedavimde test gününe kadar hep yattım annem kaldı başımda sadece bu denememde 3 gün kalkıp az ev işi ve yemek yaptım dışarı çıktım sonuç negatif şimdi tekrar transferim olduğunda yine yatıcam cnm tutunma 7 günde anca oluyormuş bunu bile bile ben yatmadım bu denememde ve sonuç ortada gerçi rabbim ol dedikten sonra biz ne yapsak yada yapmasak boş bol dua et ve dinlen en az 5 gün asla duş yapma ..
mavielle merhaba canım, yeni tedavin hayırlı olsun inşallah.. tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşmanı dilerim
ben bursada oturuyorum sende pembe mavide tüp bebek yapmışsın sanırım nevin hn.la yola devam ediyorsun
nevin hanımı tüp bebekte çok iyi diye duydum inşallah sanada vesile olur ve bebeğine kavuşursun hayırlısıyla..
pembe mavi hem özel hemde çok masraflı bir hast. olduğu için ben gidemedim şuan iyi bir dr. buldum muayenehanesine
gidip geliyorum sadece özel çalışıyor ama paracı biri değil Allah'tan çok iyi ve pozitif bir dr. şuan için çok memnunum
hakkımızda hayırlısı bakalım..
kızlar akşam da yazdım ama bana doktorum çift embriyo koyucaz demişti ama dün hemşire tekmiş gibi ima etti kafam karıştı her yerde tek mi yerlerştiriyolar ilk denemem ya bu bilmiyorum kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?