Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlaaaaaarrrr sonucum geldi 128,5 çıkmış bugunku sonucum ..dr umu aradım hemen cepten çok iyi bir değer pozitif tebrik ederim dedi
cumartesi bir de ben göriyim dedi :)
kızlar iyiki varsınız nasıl ağlıyorum anlatamam ...

ayy cnm ya valla benim de gözlerim doldu ..çok çok tebrik ederim gözünüz aydın..Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et...günün ilk güzel haberi geldi darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına..

hepinizi çok seviyorum desteğiniz için sonsuz tşk ederim elim ayagım bosalmıstı sonucunu alana kadar :)
inşallah sağlıkla sonuna kadar devam ettirsin rabbim ..

hepinizi çok seviyorum desteğiniz için sonsuz tşk ederim elim ayagım bosalmıstı sonucunu alana kadar :)
inşallah sağlıkla sonuna kadar devam ettirsin rabbim ..

amin cnm inşallah kucağıma aldım dediğin günün sevincini de paylaşırsın burada..bundan sonra kendine çok dikkat et..sen artık tek başına değilsin :))

merhaba selin öncelikle tebrik ederim..
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah..
seninde ilk aşılamanmıydı? belirtilerin oldumu?
kaç yumurtan oldu? eşinin değerleri nasıldı?
biraz anlatabilirmisin canım :)
bende 30 ekimde ilk aşılamamı oldum da

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

tubisch sen ne zaman gideceksin tekrar görmeye ?

Çarşamba başka bir doktora gideceğim, perşembe de merkeze gideceğim inşallah bebeğim benimledir, kafam çok karışık umudum yok benden sonra test sonucu öğrenen arkadaşlarımız bırak kese gormeyi kalp atışını bile duydu, ben ise elimde boş bir kese ultrasonuyla umutsuzca bekliyorum

Canım ben bu mesajını atlamışım..Çok şükür hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım

gittiğinde kaç haftalıktı peki hatırlayamadım 5+2 miydi yanlış mı hatırlıyorum ..

kızlar haftaya keseyi görmeye gidicez inşallah.bişey sorucam karından ulrasonla bakıcaklar idrara sıkışıkmı olmak lazım ??

hadi bakalım hayırlsı..karından bakılacağını onlar mı söyledi benim alttan bakmışlardı her seferinde..eğer karından bakacaklarsa evet su içmiş olman lazım birkaç bardak..

kızlar haftaya keseyi görmeye gidicez inşallah.bişey sorucam karından ulrasonla bakıcaklar idrara sıkışıkmı olmak lazım ??

hadi bakalım hayırlısı..karından bakılacağını onlar mı söyledi benim alttan bakmışlardı her seferinde..eğer karından bakacaklarsa evet su içmiş olman lazım birkaç bardak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…