Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

cnm öyle yatman gerekli diye birşey yok normal hayatına geri dönebilirsin sadece biraz daha dikkateli olacaksın..ne yapacaksın mesela kendini yormayacaksın, ağır kaldırmayacaksın, yukarılara uzanmayacaksın gibi..yoksa öyle 24 saat yatacaksın diye birşey yok..kendine eziyet etme :)

öyle canım bi tane olsun sağlık olsun ben tüp bebeğe başlarkan hep şartlandırdım kendimi 2 tane yerleştirirler birine bişii olsa biri diğeri yaşar diye zordu canm ya 1,5 senede 3 kayıp yaşamak şimdi onu taktım öyle şartlandırmışım kendil(((((((

bak cnm haklısın benim 21 haftalık kızımda ikiz başlayan gebelikti biri gelişmedi ve bünyem 16 hafta boyunca onu atmaya çalıştı ve kanamalarımı görsen sanki damarlarımda hiç han kalmıcaktı öle şiddetli kanamalar yaşadım o yüzden ben çift transferden hep korkuyorum ve hep ikiside tutunuyor 1 tane konulmasını isteyemeyorum ya tutunamazsa diye o yüzden öncelikle doktorunun sözleri önemli eğer 2 dedise 2 koymuştur cnm hemlşireleri kaleye alma derim ayrıca zaten ekranda kendin görmedinmi sana göstermedilermi buraya koyduk bunlar bebeklerin diye.

cnm sendeki sorun ne neden kaybediyorsun bebeklerini ortaya çıktı mı ?

canım daha transferim olmadı dün toplandı yumurtalarım bana seval hanım çift demişti dün görmedim kendisini hemşire öle bi imada bulunmuş az önce eşim de embriyolg la konuşmuş o da duruma göre 1 yada 2 demiş 1 olursa çok üzülürüm dediğin gibi birine bişii olursa diğeri tutunur bende öyle şartlandırdım şimdi kendimi gerçi yazıldıysa 1 taneden 2 tane olur ama bizim gibiler daha hassas oluyoruz maalesef...

yeni birşey mi bu 1'den fazla koymuyorlar mı artık..bana 3 tane koymuşlardı da..

kizlar yumoslarimi biraktim klinige geldim.güzel gecti cok sükür.15 yumosum toplandi.insaallah yarina güzelce bölünürler

tmm cnm izlicem o filmi ama suan imkanim yok aksam esimden cd sini isticem.

ama simdi son bise sorcam ama valla sonnnnn
bi aklimda o kaldi
simdi bu transferden sonra progestoran mi ne kullanin tarzi seyler okudum
ben suan folikasit corasprin clexane igne ve belimde bantlar yapisik
o progesteron dedikleri ne?

kizlar bugün bana drum da sordu.3 tane embriyo istermisiniz diye.dondurulmuslardada sormustu.
soruyor ama galiba yönlendirmemek icin iyi olur sansin cogalir felan da demiyor.ama kendisi teklif ediyor ve tutarsa riskleri olur diye de uyariyor.
sordum ki 3ünün birden tutma ihtimali ne kadar.bisey diyemem belli olmaz diyor.artik 4.denemem diye sansimi artirmak istiyor ama etkilemek de istemiyor galiba.bizde kisa 5 dkk.düsünüp konustuk esimle karasiz kaldik.2 olsun dedik.ama kaliteleri top olmazsa 3 transfer yapacaklar.imzayi attik 2 diye.ama aklimda kaldi 3 koydursamiydim diye:26::26:

tebrikler cannııımmm Allah tamanına erdirsin

Son düzenleme:
moonsherose,canim doktorun 2 transfer yapacagiz dediyse 2 yapar.doktorla karar vermissiniz.hemsire ne bilecek ki doktorun kararini.yasina göre tahminini söylemistir hemsire.sikma canini sen.

kızlar daha önce yazdım ama cvp gelmedi yada ben göremedim transferden sonra idrara çıkarken ağrınız oluyormu özellikle bitmesine yakın hastanede olmadı 2gündür oluyor bu konuda tecrubesi olan varmı :26:

kizlarrrr transferim oldu bugün. test tarihi 22 kasim geri sayim basladi
Doktor normal hayatina dönebilirsin ayaga kalkinca bebekler alttan düsmez dedi :))) transferden sonra da 5 dk yatirip kalkabilirsin dedi.
ben yine de isten 1 hafta izin aldim evde gecircem dinlenerek. ilik dus alabilirsin dedi sadece banyo yapmak ve iliski 5 gün yasak. hadi hayirlisi bakalimmm

kızlar daha önce yazdım ama cvp gelmedi yada ben göremedim transferden sonra idrara çıkarken ağrınız oluyormu özellikle bitmesine yakın hastanede olmadı 2gündür oluyor bu konuda tecrubesi olan varmı :26:

doktorum bana bu tür sikayetler olabilecegini söyledi. ama siddetli agri anormal bi durum olursa beklemeden arayin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…