simdi canlar transferim oldu ya cumartesi gunu ama ben ilk gunden beri arasira kalkiom dikkatlice dolaniyom evde tuvalete filan gidiom
maviella sanki sen hep yatmayin demistin brnim aklimda oyle kalmis
yani anlicaginiz 24 saat yatmiom sandalye de de oturuyom bazen biraz sizbe bebek icimde duruyormudur bazen cok hafif karnimda sizi oluyo.yanlis mi yapiorum sadece yatmali miyim.bebege bise olmus mudur?
öyle canım bi tane olsun sağlık olsun ben tüp bebeğe başlarkan hep şartlandırdım kendimi 2 tane yerleştirirler birine bişii olsa biri diğeri yaşar diye zordu canm ya 1,5 senede 3 kayıp yaşamak şimdi onu taktım öyle şartlandırmışım kendilcanımmmm takma bunu kafana bizler 1 bebek istiyoruz demi rabbim ol derse olur bunuda biliyoruz tek yada çift konulması önemli deil yeterki bebeğin sımsıkı tutunsun bol bol dua et hem burda tek enbriyo ikiz tek yumurta ikizi doğuranlarıda gördüm ben hatta arkadaşlarımdan biri 2 tane konuldu biri bölündü üçüzleri var şimdi ........
öyle canım bi tane olsun sağlık olsun ben tüp bebeğe başlarkan hep şartlandırdım kendimi 2 tane yerleştirirler birine bişii olsa biri diğeri yaşar diye zordu canm ya 1,5 senede 3 kayıp yaşamak şimdi onu taktım öyle şartlandırmışım kendil(((((((
bak cnm haklısın benim 21 haftalık kızımda ikiz başlayan gebelikti biri gelişmedi ve bünyem 16 hafta boyunca onu atmaya çalıştı ve kanamalarımı görsen sanki damarlarımda hiç han kalmıcaktı öle şiddetli kanamalar yaşadım o yüzden ben çift transferden hep korkuyorum ve hep ikiside tutunuyor 1 tane konulmasını isteyemeyorum ya tutunamazsa diye o yüzden öncelikle doktorunun sözleri önemli eğer 2 dedise 2 koymuştur cnm hemlşireleri kaleye alma derim ayrıca zaten ekranda kendin görmedinmi sana göstermedilermi buraya koyduk bunlar bebeklerin diye.
bak cnm haklısın benim 21 haftalık kızımda ikiz başlayan gebelikti biri gelişmedi ve bünyem 16 hafta boyunca onu atmaya çalıştı ve kanamalarımı görsen sanki damarlarımda hiç han kalmıcaktı öle şiddetli kanamalar yaşadım o yüzden ben çift transferden hep korkuyorum ve hep ikiside tutunuyor 1 tane konulmasını isteyemeyorum ya tutunamazsa diye o yüzden öncelikle doktorunun sözleri önemli eğer 2 dedise 2 koymuştur cnm hemlşireleri kaleye alma derim ayrıca zaten ekranda kendin görmedinmi sana göstermedilermi buraya koyduk bunlar bebeklerin diye.
canım daha transferim olmadı dün toplandı yumurtalarım bana seval hanım çift demişti dün görmedim kendisini hemşire öle bi imada bulunmuş az önce eşim de embriyolg la konuşmuş o da duruma göre 1 yada 2 demiş 1 olursa çok üzülürüm dediğin gibi birine bişii olursa diğeri tutunur bende öyle şartlandırdım şimdi kendimi gerçi yazıldıysa 1 taneden 2 tane olur ama bizim gibiler daha hassas oluyoruz maalesef...
kizlar yumoslarimi biraktim klinige geldim.güzel gecti cok sükür.15 yumosum toplandi.insaallah yarina güzelce bölünürler
kizlar yumoslarimi biraktim klinige geldim.güzel gecti cok sükür.15 yumosum toplandi.insaallah yarina güzelce bölünürler
tebrikler cannııımmm Allah tamanına erdirsinkızlaaaaaarrrr sonucum geldi 128,5 çıkmış bugunku sonucum ..dr umu aradım hemen cepten çok iyi bir değer pozitif tebrik ederim dedi
cumartesi bir de ben göriyim dedi :)
kızlar iyiki varsınız nasıl ağlıyorum anlatamam ...
yeni birşey mi bu 1'den fazla koymuyorlar mı artık..bana 3 tane koymuşlardı da..
kızlar daha önce yazdım ama cvp gelmedi yada ben göremedim transferden sonra idrara çıkarken ağrınız oluyormu özellikle bitmesine yakın hastanede olmadı 2gündür oluyor bu konuda tecrubesi olan varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?