Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

oh hayırlı olsun canım sende bizle 22 kasımı bekliyeceksin iyi yapmışsın izin almakla...ilişkiyi test sonucunu alana kadar yasak demişlerdi banada gerçi gonal f ye başladığımdan itibaran yasak dendi.şu an nasılsın canım nasıl hissediyorsun kendini

doktorum bana bu tür sikayetler olabilecegini söyledi. ama siddetli agri anormal bi durum olursa beklemeden arayin dedi.

vajinal jel kullanmaya başladım dün sabahtan itibaren ondan sonra oldu 5 saniye felan sürüyor ağrı ama canımı yakıyor baya

canim evin icinde yavas yavas yürümekten zarar gelmez.otururken suna dikkat et, karnin iki büklüm olmasin kasma bide kendini.oturdugun yattigin yerden kalkarken birden kalkma.su 3-4 gün daha fazla yat.fazla oturma fazla yürüme.ondan sonra günden güne yatmayi azaltirsin.bence yatmak zararli bir hareket yapma olasiligin yatarken az oldugu icin faydali olabilir.

canim benim hayirli olsun,ömürlük olsun bebisinle beraberligin:))
burda da transferden sonra hicc yatirmiyorlardi beni.bugün dedim doktora bu sefer ben transferden sonra hic degilse yarim saat yatmak istiyorum burda dedim.tamam yatarsiniz dedi:)

canim insaallah pozitif haberle gelirsin.
seline sevindik senin mutlulugunuda görelim,paylasalim bugün insaallah

aklıma geldi bakın pozitifi gören arkadaşlar, tedavideki arkadaşlar bol bol su içmeyi sakın unutmayın...
ben böyle aklıma geldikçe aradan atlarım bana alışın..tavsiye tavsiyedir değil mi :))

transferi olan kizlar günde 2,5 lt.su icmeyi ihmal etmeyin.
elf86 suyunu icmeyi ihmal etme canim.Allah sifani versin.

insallah güzel haberler aliriz hep birlikte canim.. iliskiyi kimin görecek gözü var sanki :))) su an iyiyim aslinda hafif agrilar var sadece ama tabi tedirgin oluyo insan yatmak istiyor en azindan ilk günlerde.tutunsunlar bizeeee yaaa nolur birakmasinlarr

arkadaşlaaarrr ananas yemeyi unutmayın...mutlaka yiyin,yiyin,yiyin..

vajinal jel kullanmaya başladım dün sabahtan itibaren ondan sonra oldu 5 saniye felan sürüyor ağrı ama canımı yakıyor baya

vajinal jeli bana opudan itibaren verdi test gününe kadar devam edilecek ( progestan hormonu) ona ilave olarak bugün ostorejen hormonu hap olarak verdi. folik asit zaten standart kullanmaya devam ediyoruz. agrinin sebebi ne olabilir bilemedim ama rahme tutulma kasilmalaridir insallah

cnm sendeki sorun ne neden kaybediyorsun bebeklerini ortaya çıktı mı ?

yapılan tüm testler araştırmalarda bişi çıkmadı bebeklerde incelendi onlardada çıkmadı düşüklerimin oluş şekli ve hamileliklerimde hep kanama yaşamam nedeniyle bağışıklık sistemimin eşimin genlerini kabul etmeyip atmaya çalıştığı ve bunu başardığı çıktı bunun için lenfosit aşı tedavisi görüyorum eşimden kan alıp serum yapıyorlar bunu bana veriyorlar.

cnm ilk seferde 2 tane konulması yasak bu yüzden açıkça koyucaz demiyorlar transferde söylerler sen doktorunu dinle belkide hemşiresinin bile haberi yoktur bunu gili yapıyorlar
transfer sırasında karnında ultrason cihazı olucak onu izle kendinde göreceksin bebekleri :)

kizlar yumoslarimi biraktim klinige geldim.güzel gecti cok sükür.15 yumosum toplandi.insaallah yarina güzelce bölünürler

oohhh maşşallah canım süper inşallah güzel güzel döllenecek bebişlerin ve sımsıkı tutunucak san.

dilemcim negatiften kaç gün sonra başlamıştı kanaman benim hala başlamadı gerçi 14 kasım adet tarihim inşallah gecikmez.

canlar vajinal jeller kimilerine ; karın, sırt, eklem, bacak ağrısı, perineal ağrı yapabiliyor..ayrıca göğüslerde şişkinliği de yapan bu progesteron içeren vajinal jeller..o yüzden bunları normal ağrılar olarak kabul edip canınızı sakın sıkmayın..

Allah allah ilk defa duydum..neyse ki ne olduğu anlaşılmış hiç anlamamış da olabilirdiniz ve en azından çaresi de varmış ne güzel..Ama senin durumun herkese göre biraz daha zor tabi sen ekstradan şeylerle de uğraşmak zorundasın..ne diyim Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

canım aynen banada öyle diyo doktor bi sebep yok aşıyı o yüzden önerdiler rabbim aratmasın daha canım sanada banada hepimizede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…