Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

transferi olan kizlar günde 2,5 lt.su icmeyi ihmal etmeyin.
elf86 suyunu icmeyi ihmal etme canim.Allah sifani versin.

1litre içiyorum canm daha çok içmeye gayret edeceğim birde idrara çıkarken ağrım olmayaydı iyiydi...

enfeksiyonmu acaba diye düşündüm canım bi arıcam hemşireyi sağolsun onlarda herşeye normal diyor sonra doktora soruyor aaa öle dilmiş diyor pekde güven olmuyor onlara anlıcan...

canim insaallah pozitif haberle gelirsin.
seline sevindik senin mutlulugunuda görelim,paylasalim bugün insaallah

canim ne yazikki sonuc negatif rabbim ol dememis demekki bidahaki sefere insallah bebislerim beni bekliyorlar hastanede,hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden rabbim bizide sevindirir insallah

SELINCIM inanki cok sevindim rabbim gule gule saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin darisi bizlerin basina ins

cnm ne denebilir ki senin de dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki umudunu kaybetme denemeye devam..bir gün mutlaka olacak..kendini sakın fazla üzme..ben kendimden biliyorum o kadar çok üzülmüştüm ki zona olmuştum o acıları bir daha yaşamak istemem..her zaman umutlu olun..yeter ki sağlığınız yerinde olsun elbet bir gün olacak..

canım çok üzüldüm canım ya ama demişsin ya zamanı değilmiş olucak inşallah kendiliğinden gelir canım bebişlerin inan böyle olunca diyecek bişii bulamıyorum

canim benim cok gecmis olsun.teslimiyetin ne güzel.
aynen dedigin gibi BU SEFER olmadi ,elbet vakti gelince olacak.
insaallah bu son negatifin olsun..kisa sürede toparlanmaya bak..

kizllar gercekten desteginizi ta derinlerden hisediyorum allah hepinizden razi olsun tabiki uzulmemek elde degil ama yinede dirayetli olmaya devam etmeliyiz ben inaniyorumki bende bi gun ANNE olacam allahin iziyle

kizllar gercekten desteginizi ta derinlerden hisediyorum allah hepinizden razi olsun tabiki uzulmemek elde degil ama yinede dirayetli olmaya devam etmeliyiz ben inaniyorumki bende bi gun ANNE olacam allahin iziyle

geçmiş olsun canım. bir daha ki sefere inşallah demekten başka çare kalmıyor. İnsanın elinden hiç bir şey gelmiyor emek vermekten başka. allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah birgün. Ben de ikinci negatif olduğunda okadar çok üzülüp ağladım ki inan 25 yaşındayım ve ilk defa saçımın beyazladığını gördüm. şimdi toparladım kendimi. yeni deneme için hazırlanıyorum. üzüldüm ama elime de bir şey geçmedi hani.

cnm benim tabiki olacaksın, vakti zamanı geldiğinde rabbim nasip edecek hayırlısıyla .. allahım emeklerini çabalarını boşa çıkarmasın tez zamanda kavuşursun inşallah ..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben eve doğru yollanayım yarın görüşürüz..kendinize dikkat edin..pozitif alan arkadaşlar keyfini çıkarın..negatif alan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin hayat devam ediyor bir gün sizin de güzel haberinizi alacağız buradan..ve en en en önemlisi ruh sağlığınızı ve moralinizi koruyun..unutmayın herşey kafada bitiyor..Allah sağlık versin hepsi hallolur yeter ki siz kendinizi bırakmayın..hepinizi öptüm canlar iyi akşamlar tekrar...

Kızlar 10. gün değerim 1,79 bugün 13. gün değerim 5,73 bekleyip 3 gün sonra tekrar yapalım dediler.İnşallah bebişim tutunur beni bırakmaz...

Kızlar 10. gün değerim 1,79 bugün 13. gün değerim 5,73 bekleyip 3 gün sonra tekrar yapalım dediler.İnşallah bebişim tutunur beni bırakmaz...

inşallah tutunmuştur beklemek zor dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. bende aynı durumda sayılırım. benim umudum yok ama İnş. Rabbim anneliği bizlere de nasip eder..

merhaba öncelikle allah herkese hayırlı evlatlar versin bende şuan tedavideyim cumartesi test günüm allahım inşallah hayırlısıyla bir evlat daha nasipeder bana ama şuan o kadar rahatım ki bu çok garip kafam rahat stres yok süper yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…