transferi olan kizlar günde 2,5 lt.su icmeyi ihmal etmeyin.
elf86 suyunu icmeyi ihmal etme canim.Allah sifani versin.
vajinal jeli bana opudan itibaren verdi test gününe kadar devam edilecek ( progestan hormonu) ona ilave olarak bugün ostorejen hormonu hap olarak verdi. folik asit zaten standart kullanmaya devam ediyoruz. agrinin sebebi ne olabilir bilemedim ama rahme tutulma kasilmalaridir insallah
canim insaallah pozitif haberle gelirsin.
seline sevindik senin mutlulugunuda görelim,paylasalim bugün insaallah
canim ne yazikki sonuc negatif rabbim ol dememis demekki bidahaki sefere insallah bebislerim beni bekliyorlar hastanede,hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden rabbim bizide sevindirir insallah
SELINCIM inanki cok sevindim rabbim gule gule saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin darisi bizlerin basina ins
canim ne yazikki sonuc negatif rabbim ol dememis demekki bidahaki sefere insallah bebislerim beni bekliyorlar hastanede,hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden rabbim bizide sevindirir insallah
SELINCIM inanki cok sevindim rabbim gule gule saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin darisi bizlerin basina ins
kizllar gercekten desteginizi ta derinlerden hisediyorum allah hepinizden razi olsun tabiki uzulmemek elde degil ama yinede dirayetli olmaya devam etmeliyiz ben inaniyorumki bende bi gun ANNE olacam allahin iziyle
kizllar gercekten desteginizi ta derinlerden hisediyorum allah hepinizden razi olsun tabiki uzulmemek elde degil ama yinede dirayetli olmaya devam etmeliyiz ben inaniyorumki bende bi gun ANNE olacam allahin iziyle
kızlar kimse yok mu???
ben geldim canimmm yat yat sikildim :)
Kızlar 10. gün değerim 1,79 bugün 13. gün değerim 5,73 bekleyip 3 gün sonra tekrar yapalım dediler.İnşallah bebişim tutunur beni bırakmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?