hayırlı olsun canım inşallah güzel haberini alırız tatlımerhaba öncelikle allah herkese hayırlı evlatlar versin bende şuan tedavideyim cumartesi test günüm allahım inşallah hayırlısıyla bir evlat daha nasipeder bana ama şuan o kadar rahatım ki bu çok garip kafam rahat stres yok süper yani
merhaba öncelikle allah herkese hayırlı evlatlar versin bende şuan tedavideyim cumartesi test günüm allahım inşallah hayırlısıyla bir evlat daha nasipeder bana ama şuan o kadar rahatım ki bu çok garip kafam rahat stres yok süper yani
elf ve shopping
3umuzun test tarihi ayni bebislerrrr:))
evet canım 2 gün geçti bile...
elf ve shopping
3umuzun test tarihi ayni bebislerrrr:))
Arkadaşlar dün tedavimize başladık dualarınızı esirgemeyin rabbim herkese sağlıklı bebişler kısmet etsin aminn
napiosun nasil gecio surekli yatio musun
Arkadaşlar, çok moralim bozuk transferimin 12.günü beta değerim 310'du,14.günüm yani dünkü değerim 823'dü.. Fakat dün akşamdan beri tüm gebelik belirtilerim bıçak gibi kesildi. Bir kez doğal yoldan hamile kalmış ve 5. hafta içinde yine belirtilerimin kesilmesi üzerine dr'a gitmiş düşük yapıyor olduğumu öğrenmiştim.. Yine aynı şeyleri yaşamaya dayanamam.. Hamilelik sevincim yine mi 3 gün sürecek allahım sen bana yardım et lütfen...
elsinore selam cnmmm ,
benim sana bazı sorularım olacak :)) benim sat'ım 16 ekimdi ..şuanda kaç haftalık oluyorum ? 4 haftalık mı ?
bir de bişi daha sorucam ben cumartesi günü doktora gidicem ya vaginal ultrasonla mı bakıcak keseye yoksa karın ultrasonundan görünür mü bu haftada ??
selam selincim,
sen tam olarak 4+0 haftalıksın cnm. Muhtemel doğum tarihin de 23 temmuz. ayy inşallah benim gibi yengeç olur eheheh :) bana alttan bakmışlardı ilk. Daha küçük olduğu için vajinal muayenede daha net görüyorlar. Bu arada doktor için daha erken değil mi? Onlar mı çağırdı cumartesi ?
ben en son dün 128,5 değeri görünce doktorumu aradım cepten , o da haftasonuna kadar bekle cumartesi ben bir göriyim dedi .. kese henüz gözükmez mi ?
Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500′e ulaştığında yani 4 buçuk 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir. 6 haftalık olunca da karından görünüyor. Senin kesin alttan bakar..Ama görülmezse de telaşlanma çünkü genelde 5 haftadan sonra daha net görülüyor. O zaman kan testi ister zaten. Ama gel bir göreyim dediğine göre bir bildiği vardır herhalde doktorunun.
bakalım cumartesi görücez cnm benim .. inşallah hemencecik gösterir kendini :)
inşallah..heyecanla bekliyorummm :) ama ben haftasonu pek bakamıyorum telden bu site çok zor oluyor :) pazartesi güzel haberini dört gözle bekleyeceğim.. bu arada sen nerede yaptırmıştın nerede yaşıyorsun?
tatlım ben istanbulda yaşıyorum.. jinemed fulya da tedavimi oldum ben ..orda da devam edicem kısmetse ..
hmm biliyorum sanırım orayı karşısında benzinci var değil mi? yanlış da hatırlıyor olabilir ama orada da bir tüp bebek merkezi vardı diye hatırlıyorum..polat towers'ın orada. 3 sene kadar oralarda çalıştım da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?