Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

hayırlı olsun canım inşallah güzel haberini alırız tatlı

guzel haberini bekliyoruz canim hayirlisiyla ins

Arkadaşlar dün tedavimize başladık dualarınızı esirgemeyin rabbim herkese sağlıklı bebişler kısmet etsin aminn

napiosun nasil gecio surekli yatio musun

arkadaşlar sürekli yatmayın..kan dolaşımı da çok önemli..sadece hiç iş yapmayın..arada sırada yürüyün..sonuçta bunun normal hamilelikten farkı yok unutmayın..ben sizi çok iyi anlıyorum zor sahip olduğumuz için her an birşey olacak korkusu var içinizde ama şöyle düşünün farzedin ki farkında bile olmadan hamile kaldınız..günlük hayatınızda ne yapıyorsanız onları yapmaya devam edecektiniz. Sadece farkı siz hamile olabileceğinizin farkındasınız o yüzden sadece dikkatli olmanız yeterli. Sonuçta kan dolaşımı vücut için önemli..naçizane tavsiyedir..

Arkadaşlar, çok moralim bozuk transferimin 12.günü beta değerim 310'du,14.günüm yani dünkü değerim 823'dü.. Fakat dün akşamdan beri tüm gebelik belirtilerim bıçak gibi kesildi. Bir kez doğal yoldan hamile kalmış ve 5. hafta içinde yine belirtilerimin kesilmesi üzerine dr'a gitmiş düşük yapıyor olduğumu öğrenmiştim.. Yine aynı şeyleri yaşamaya dayanamam.. Hamilelik sevincim yine mi 3 gün sürecek allahım sen bana yardım et lütfen...

cnm değerin gayet güzel artmış neden böyle kendini bırakıyorsun hemen..yapma nolursun senin ilk önce moralinin yerinde olması lazım..kötü şeyleri aklından çıkart..eğer hamileliğin sonlanıyor olsaydı değerin bu kadar fazla artmaz ya azalır ya da çok az bir yükselme olurdu bana göre..o yüzden lütfen böyle olumsuz düşünüp kendini ve bebişini strese sokma..doktorunla konuş o sana gerekenleri söyleyecektir zaten..

elsinore selam cnmmm ,

benim sana bazı sorularım olacak :)) benim sat'ım 16 ekimdi ..şuanda kaç haftalık oluyorum ? 4 haftalık mı ?
bir de bişi daha sorucam ben cumartesi günü doktora gidicem ya vaginal ultrasonla mı bakıcak keseye yoksa karın ultrasonundan görünür mü bu haftada ??

selam selincim,

sen tam olarak 4+0 haftalıksın cnm. Muhtemel doğum tarihin de 23 temmuz. ayy inşallah benim gibi yengeç olur eheheh :) bana alttan bakmışlardı ilk. Daha küçük olduğu için vajinal muayenede daha net görüyorlar. Bu arada doktor için daha erken değil mi? Onlar mı çağırdı cumartesi ?

ben en son dün 128,5 değeri görünce doktorumu aradım cepten , o da haftasonuna kadar bekle cumartesi ben bir göriyim dedi .. kese henüz gözükmez mi ?

ben en son dün 128,5 değeri görünce doktorumu aradım cepten , o da haftasonuna kadar bekle cumartesi ben bir göriyim dedi .. kese henüz gözükmez mi ?

Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500′e ulaştığında yani 4 buçuk – 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir. 6 haftalık olunca da karından görünüyor. Senin kesin alttan bakar..Ama görülmezse de telaşlanma çünkü genelde 5 haftadan sonra daha net görülüyor. O zaman kan testi ister zaten. Ama gel bir göreyim dediğine göre bir bildiği vardır herhalde doktorunun.

bakalım cumartesi görücez cnm benim .. inşallah hemencecik gösterir kendini :)

bakalım cumartesi görücez cnm benim .. inşallah hemencecik gösterir kendini :)

inşallah..heyecanla bekliyorummm :) ama ben haftasonu pek bakamıyorum telden bu site çok zor oluyor :) pazartesi güzel haberini dört gözle bekleyeceğim.. bu arada sen nerede yaptırmıştın nerede yaşıyorsun?

inşallah..heyecanla bekliyorummm :) ama ben haftasonu pek bakamıyorum telden bu site çok zor oluyor :) pazartesi güzel haberini dört gözle bekleyeceğim.. bu arada sen nerede yaptırmıştın nerede yaşıyorsun?

tatlım ben istanbulda yaşıyorum.. jinemed fulya da tedavimi oldum ben ..orda da devam edicem kısmetse ..

tatlım ben istanbulda yaşıyorum.. jinemed fulya da tedavimi oldum ben ..orda da devam edicem kısmetse ..

hmm biliyorum sanırım orayı karşısında benzinci var değil mi? yanlış da hatırlıyor olabilir ama orada da bir tüp bebek merkezi vardı diye hatırlıyorum..polat towers'ın orada. 3 sene kadar oralarda çalıştım da ..

benzinci filan görmedim ben ama tüp bebek merkezi değil tam teşekküllü hastane benim dediğim jinemed hospital diye geçiyor ..
içinde tüp bebek aşılama işlemleri de yapılıyor yanında otopark var az ilerisinde de beşiktaş evlendirme dairesi var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…