Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

hmm tmm orası değilmiş benim dediğimin ismi farklı herhalde ..anladım nerede olduğunu..hayırlısı olsun umarım sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın..bende ikinci için karar aşamasındayım..önce bir normal yolla deneyelim diyoruz olmadı dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim..bakalım kısmet artık..

canım desteğin için çok teşekkürler, daha önce de bir düşük yaşadığım için ve bu şekilde başladığı için çok korkuyorum.. Bir anda hayallerim yıkıldı sanki, dr'um yarın testimi yinelememi istedi ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum gerçekten...

kızlar dün üç tane yumoş toplanmıstı az önce aradılar, 2 tanesi döllenmiş :) yarın yada persembe transfer olcakmıs. varmı transfer öncesi ve sonrası tavsiyelerinz. hepinizin tecrübesine ve duasına ihtiyacım var. ne olur dua edin. rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği AMİNNNNNNNNNNNNNN

çok iyi anlıyorum seni ama bir kere başına geldi diye hep gelecek değil ya sen olumlu düşün ki öyle olsun..bir öncekinde de bu kadar fazla artmışmıydı peki ?

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlısı olsun..benim tavsiyem şu olabilir benim rahimim bayağı bir geride olduğu için transferlerim çok zor oluyordu en sonkinde sakinleştirici istemiştim o yüzden kendimi çok rahat hissettim ve hiçbirşey duymadım..strese girmediğim için de tutunduğuna inanıyorum. eğer seninde stres problemin varsa kendini kasıyorsan sakinleştirici yapmalarını isteyebilirsin. Ve ananas yemeye başla embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor..hadi hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM.

Geçen seferkinde Dr benden 2. kez beta istememişti, o yüzden o zaman takip edememiştim... Çok korkuyorum

heee şimdi anlaşıldı bende dedim nasıl bu kadar yükselip düşük olur..cnm bence öyle birşey olmaz bunda dediğim gibi değerin gayet güzel artmış..içini ferah tut. Bence senin bu haberin keyfini çıkarma zamanın çoktan geldi..Bu sefer öyle birşey olmayacak..sende bunu sürekli kendine tekrarla oldu mu..Sakın korkuyorum cümlesini içinden bile geçirme bir daha telaffuz etmeni istemiyorum bak ona göre :)))

Canım bana çok moral verdin, ben de mutlu olmak istiyorum inan ama yapamıyorum. Acaba kan testimi bugün tekrarlasam ne olur ya...

Canım bana çok moral verdin, ben de mutlu olmak istiyorum inan ama yapamıyorum. Acaba kan testimi bugün tekrarlasam ne olur ya...

cnm benim bende kimyasal bir gebelik yaşamıştım..ondan sonra doktor bana dedi ki demek ki hamile kalabiliyormuşsun en azından bunu öğrendik dedi bana o kadar umut oldu ki bu cümle..sonrasında tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif..ben o kadar şok oldum ki inanamadım. Sonra kendimi o kadar üzdüm ki zona oldum..cilt doktoru beni gördüğünde şok oldu sen ne yaptın kendine böyle dedi..sonra pozitif düşünmeyle ilgili bir kitap okudum ve hayatım resmen değişti..Bir sonraki tedavime inanılmaz bir pozitif enerjiyle başladım kendimi hiç strese sokmadım ve en önemlisi ağzımdan asla bu sefer de olmayacak demedim..hep dedim ki bu sefer olacak bu sefer bebeğimi kucağıma alacağım vee sonuç pozitif..daha sonra ilk aylarda lekelenmelerim oldu dedim olabilir yerleşiyor doktor da sorun yok dedi..ondan sonraki 3-5.aylarda sürekli bildiğin adet gibi kanamalarım oldu..meğerse plesenta aşağı yerleşmiş..ben yine dedim ki bu bebeğe birşey olmayacak..hatta erken doğum riski olabilri dediler ve ben yine dedim ki hayır ben bu bebeği erken doğurmayacağım zamanında gelecek..çok dikkat ettim her hafta progestan iğnesi oldum jeller kullandım..ve kızımı 39+1 de kendi isteğimle sezeryan olarak kucağıma aldım onun hala gelmeye niyeti yoktu..demem o ki hiçbir zaman olumsuz düşünmedim çünkü bu sefer bu bebeği kucağıma almaya kararlıydım. 3 aşılama ve 2 tüp bebek yapmıştım ve artık bu son olmalıydı..ve inan bana bunu inançla ve olumlu düşünmeyle yaptım.Şimdi silkelen kendine gel ve hamileliğinin tadını çıkar..

Canım senin adına çok sevindim. Ben de bir gün senin gibi bebeğimi kucağıma aldığıma dair hikayemi yazmayı çok istiyorum ama ne zaman yapabileceğim bilmiyorum. hayata karşı hep iyimser bir insan olmuşumdur ama son 2,5 senedir bu bebek arzusu yüzünden psikolojim bozuldu, yaygın anksiyete oldum vs... Ve şimdi tam işte o kötü günler geride kaldı derken yine aynı şeylerin olacağı korkusunu yaşıyorum... Ben 5.haftada düşükle sonuçlanan bir doğal hamilelik, bir başarısız aşılama son olarak da tüp bebek denedim... Allahım bana da senin gibi anne olmayı nasip eder inşallah...

canım bence canını sıkma bunu belirtilerden hissetmen kolay değil bence daha çok erken hem değerlerin çok güzel artmış çünkü çok başındasın normal gebelik yaşasaydın bu belirtileri fark etmezdin bile bana doktorum demişti çok istenen yada hiç istenmeyen gebeliklerde belirtiler fazla olurmuş anlıyorum bende çok hassasım 3 kez gebelik kaybettim en sonuncu 9 haftalık tı karnımda ölmüş onun öldüğünü hissetmiştim belirtilerim kayboldu 1 ay ölü taşımışım sonra tekrar mide bulantılarım başlamıştı ama senin için erken canım bencede psikoloi çok önemli benimde transferim var ilk denemem bu olursa bişii olmıcak diye çok şartlandırdım kendimi iyi düşün canım iyi olsun eminim bebeğin senledir

arkadaşlar kötü bir haberde benden negatif olmadı ilk denememdi ama olmadı tutamadım bebeğimi çok üzülüyorum bunu nasıl atlatıcam bilemiyorum yıkıldım resmen rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş

cnm sen daha 2,5 senedir arzuluyormuşsun..benim kızım bize 7.yılımızda katıldı..lütfen olumsuz olma..yeter ki sağlığın yerinde olsun..bebeğinin seninle olduğuna inan ve onu da daha fazla üzme..hee bugün yaptırsam olur mu demişsin eğer yarına kadar dayanamam diyorsan yaptır..1 katı kadar artmış olması lazım..

Son düzenleme:

cnm hayırlısı böyleymiş demek ki bak senin daha ilk denemenmiş..ikinci denemende şansın daha da fazla denemeye devam et ve kendini çok üzme..ben 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptım..biraz önce ledaya anlattığım hikayeyi oku ve kendini yıpratmamaya çalış. Herşeyin önemlisi sağlık..sağlığın yerinde olsun yeter ki elbet hepiniz bir gün anne olacaksınız..klişe bir laf olacak belki ama artık tıp çok ilerledi dediğim gibi yeter ki sağlığınız yerinde olsun..

canim nolur kendini cok yipratma. insallah hepimiz bir gün anne olacagiz. sen de böyle düsün. Rabbim tez zamanda sana evlatlar versin ve tüm üzüntülerini unuttursun.

sakın üzülüp pes etme ilk denemede başarısız olunma ihtimali çok yüksek toparlan ve hemen tekrar dene göreceksin hem yumurtaların daha kaliteli hem enbriyo sayın daha fazla olucak inan bana sıkma lütfen canını hakkımızda hayırlısı buymuş pes etmek yok..

kızlar bişii sorucam pazar yumurtalarım toplandı salı günü arayın transfer için dediler eşim aramış bgn olmıcak yarın arayın demişler acaba sorun mu var ki nie olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…