Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar bişii sorucam pazar yumurtalarım toplandı salı günü arayın transfer için dediler eşim aramış bgn olmıcak yarın arayın demişler acaba sorun mu var ki nie olmadı

bence bi sorun olsa söylerlerdi canim. yarin 3. gün oluyo transferde genelde 3. günde yapiliyor. bence yarin sabah tekrar ara. merak etme hic bi sorun cikmaz. pozitifligi elden birakma canim

kızlar bişii sorucam pazar yumurtalarım toplandı salı günü arayın transfer için dediler eşim aramış bgn olmıcak yarın arayın demişler acaba sorun mu var ki nie olmadı

cnm 5.gün transferi yapmaya karar vermişlerdir sorun yoktur merak etme..salı arayın demelerinin sebebi 3.ya da 5.güne toplama günü karar veremiyor olmaları..gidişat hakkında bilgi vermektir yani sebep..o yüzden merak etme..

sağolun kızlar aradım az önce herşey olunda dediler büyük olasılıkla yarın transfer ederiz dediler ama kesin değil çok mutlu oldum ya korktum hep sorun çıkıcak diye

sağolun kızlar aradım az önce herşey olunda dediler büyük olasılıkla yarın transfer ederiz dediler ama kesin değil çok mutlu oldum ya korktum hep sorun çıkıcak diye

şu andan itibaren hepinize ' korktum ', ' bu sefer olmayacak ', ' galiba olmadı ', gibi olumsuz cümleleri yasaklıyorum aaaa bu ne canımm :)))

napiosun nasil gecio surekli yatio musun

çok yatınca belim ağrıyor canm kendimi yormadan yemek yapıyorum ama eğilip kalkmıyorum kendi işlerimi görüyorum kesinlikle ama kesinlikle kendimi yormadan ağır kaldırmadan...sen ne yapıyorsun canım...shopping sen ne yapıosun nasıl geçiyor...

haklısın canım zor bir süreç ama zaman herşeyin ilacı Rabbim en kısa zamanda yavrunu sana nasip etsin...

bak gördün mü çok şükür hemen kötü düşünmeyelim daha doğrusu zamanı gelmeden kafamızda kurup üzülmeyelim böyle yapabiliriz inşllah çünkü bu süreçte çok yardımcı olur bu düşünce

çokta yorma canım kendini gerçi benim eşimde aynı sabah işe giderken bile ev savaş alanı öyle oluca insan yatamaz ki anlıyorum canım yinede dikkat et kendine...

çokta yorma canım kendini gerçi benim eşimde aynı sabah işe giderken bile ev savaş alanı öyle oluca insan yatamaz ki anlıyorum canım yinede dikkat et kendine...

canlar uzanmayın, ağır kaldırmayın, yediklerinize içtiklerinize dikkat edin yeter sürekli yatmanıza gerek yok...ufak ufak ev toplamada sorun yok..ama yormadan kendinizi tabi..

Son düzenleme:

_selin naber nasıl hissediyosun kendini off ben çok sıkıldım iş de yok fazla patlayacağım :)

nasıl hissediyim cnm yaa çok karmaşık duygular içindeyim çok sevinçliyim ama heyecanlıyım da cumartesi doktorumla görüştükten sonra daha rahatlarım zannediyorum ..
göğüslerim hala acıyor .. alt karnımda bir şişlik ve baskı var sanki 100kg. muşum gibi ağrı değil ama şişlik var ..

hmm şişlik ve göğüs acısı normal cnm..kullandığın progestanın etkisi.. kasığına bıçak saplanır gibi sancı giriyor mu arada benim öyle olmuştu..ay heyecan olmaz mı hemde nasıl oluyordur..sizinle birlikte eski günlerime dönüyorum ve aynı heyecanları yaşıyorum valla..

tatlım yaa iyiki varsın bana nasıl destek oldun umut oldun bu süreçte anlatamam .. :)
inşallah miniğimizin kesesini görüp kalp atışlarını da duyarız en kısa zamanda ..

sen 2. için ne zaman başlıyosun çalışmaya

ya bilmiyorum ki 1-2 aya düşünüyorum .. diyorum başlayayım..sonra gece oluyo benim kız 30 kere kalkıyo diyorum ki ne ikincisi ya kafayı mı yedim diyorum ..uykum tatlıdır benim de :) sonra sabah oluyo diyorum yok kardeş lazım..öyle bi dengesizim yani..ama dediğim gibi deneyeceğim galiba en kısa zamanda..yaş geçiyo çünkü malum :)

insanın kardeşi olması çok güzel birşey tabii ama hayat şartları ve stres insanları etkiliyor tabii.. umarım en hayırlısı olur hakkında eger yapmak istersen rabbim sana
ilk seferde 2. cocugu nasip etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…