kızlar bişii sorucam pazar yumurtalarım toplandı salı günü arayın transfer için dediler eşim aramış bgn olmıcak yarın arayın demişler acaba sorun mu var ki nie olmadı
kızlar bişii sorucam pazar yumurtalarım toplandı salı günü arayın transfer için dediler eşim aramış bgn olmıcak yarın arayın demişler acaba sorun mu var ki nie olmadı
bence bi sorun olsa söylerlerdi canim. yarin 3. gün oluyo transferde genelde 3. günde yapiliyor. bence yarin sabah tekrar ara. merak etme hic bi sorun cikmaz. pozitifligi elden birakma canim
beğendim :) ağzından bal damlıyo öyle pozitiflik falan :))
her zaman pozitif düsünmeyi beceremesem de pozitif düsünce gücüne inaniyorum :)
sağolun kızlar aradım az önce herşey olunda dedilerbüyük olasılıkla yarın transfer ederiz dediler ama kesin değil çok mutlu oldum ya korktum hep sorun çıkıcak diye
napiosun nasil gecio surekli yatio musun
arkadaşlar kötü bir haberde benden negatif olmadı ilk denememdi ama olmadı tutamadım bebeğimi çok üzülüyorum bunu nasıl atlatıcam bilemiyorum yıkıldım resmen rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş
sağolun kızlar aradım az önce herşey olunda dedilerbüyük olasılıkla yarın transfer ederiz dediler ama kesin değil çok mutlu oldum ya korktum hep sorun çıkıcak diye
çok yatınca belim ağrıyor canm kendimi yormadan yemek yapıyorum ama eğilip kalkmıyorum kendi işlerimi görüyorum kesinlikle ama kesinlikle kendimi yormadan ağır kaldırmadan...sen ne yapıyorsun canım...shopping sen ne yapıosun nasıl geçiyor...
dün baya yattim ama baktim ev aldi basini gidio bugün kollari sivadim ama tabi yormadan. bulasiklari falan yerlestirdim ortaligi topladim yavas yavas. sagolsun esim hic yardimci olmaz olmadigi gibi de cok daginiktir.
zaten kan dolasimi icin hareket etmek gerekio bi de doktorum sakin sürekli yatma dedi. :S
çokta yorma canım kendini gerçi benim eşimde aynı sabah işe giderken bile ev savaş alanıöyle oluca insan yatamaz ki anlıyorum canım yinede dikkat et kendine...
_selin naber nasıl hissediyosun kendini off ben çok sıkıldım iş de yok fazla patlayacağım :)
nasıl hissediyim cnm yaa çok karmaşık duygular içindeyim çok sevinçliyim ama heyecanlıyım da cumartesi doktorumla görüştükten sonra daha rahatlarım zannediyorum ..
göğüslerim hala acıyor .. alt karnımda bir şişlik ve baskı var sanki 100kg. muşum gibi ağrı değil ama şişlik var ..
hmm şişlik ve göğüs acısı normal cnm..kullandığın progestanın etkisi.. kasığına bıçak saplanır gibi sancı giriyor mu arada benim öyle olmuştu..ay heyecan olmaz mı hemde nasıl oluyordur..sizinle birlikte eski günlerime dönüyorum ve aynı heyecanları yaşıyorum valla..
tatlım yaa iyiki varsın bana nasıl destek oldun umut oldun bu süreçte anlatamam .. :)
inşallah miniğimizin kesesini görüp kalp atışlarını da duyarız en kısa zamanda ..
görürsün görürsün hiç merak etme süper bir b-hcg değerin var :)
sen 2. için ne zaman başlıyosun çalışmaya
ya bilmiyorum ki 1-2 aya düşünüyorum .. diyorum başlayayım..sonra gece oluyo benim kız 30 kere kalkıyo diyorum ki ne ikincisi ya kafayı mı yedim diyorum ..uykum tatlıdır benim de :) sonra sabah oluyo diyorum yok kardeş lazım..öyle bi dengesizim yani..ama dediğim gibi deneyeceğim galiba en kısa zamanda..yaş geçiyo çünkü malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?