Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

inşallah canım ya o tedavi süreçleri falan tekrar yaşamadan hallolsa çok iyi olur tabi ama hayırlısı artık ..

benim de ilk denememdi ve olmadı. üstelik şu yaşıma kadar hiçbir hamilelik vs yaşamadım, adetlerim her zaman düzenlidir saat gibi, bir operasyon vs geçirmedim, rahimde vs sorun yoktu görünürde. devam edeceğiz, işlerimizi yoluna koyacağız, olması gerektiği zaman kimse engel olamayacak, kendin bile. sen kendine sahip çık, yüreğine sahip çık, kim olduğunu unutma, yola devam

Canım haklıymışssın, dayanamayıp gidip testi yineledim, dün 823,7 olan sonuç bugün 1240'a yükselmiş:)...
Bebeğim benimle allaha şükür...

Canım haklıymışssın, dayanamayıp gidip testi yineledim, dün 823,7 olan sonuç bugün 1240'a yükselmiş:)...
Bebeğim benimle allaha şükür...
canım şaşırmadım ki yazmıştım emindim zaten biz zor bulduğumuz için böyle bi tanıdığım 27000 de hamile olduğunu öğrenmişti hiç belirtisi olmadı çünkü düşünmüyodu iii canım çooookkk sevindim sende kendini yorma düşünme herşey güzel olur allahın izniyle

kızlar jeli kullandıktan 2,3 saat sonra pembe olarak geri geliyor ne yapsam bielemedim başına böyle bişey gelen var mıı?

kızlar jeli kullandıktan 2,3 saat sonra pembe olarak geri geliyor ne yapsam bielemedim başına böyle bişey gelen var mıı?

Çoğu kişide bu olur cnm normaldir yanii..Fakat pembe olan kısmını bir söyle doktorunaa..helede kırmızıya dönerse hemen kontrole gitmeni öneririm..

Çoğu kişide bu olur cnm normaldir yanii..Fakat pembe olan kısmını bir söyle doktorunaa..helede kırmızıya dönerse hemen kontrole gitmeni öneririm..

cevap için teşekkürler canım doktoru aradım elindekini bitir sonra hapa başla dedi jel dışında başka kanama lekelenme falan yok çok şükür ondan biraz rahatladım hamile kalınca gersi çok kolay sanardım şimdi sürekli bi panik haldeyim bişeyler ters gidecek diye aklım çıkyor..Allahım hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin çok zormuş bu işler..

Merhaba kızlar, yarın doktor kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, yarın inşallah güzel haberler verebilirim size, inşallah bebeğimi görebilirim...

canim dualarim seninle.yarin Allahin izniyle bebegini görürsün ve kalbini de duyarsin.üzüldügünle kalirsin insaallah.

kızlar hamılelıgınızın kacıncı haftasında bebegınızı gördunuz yada kalp atısını duydunuz bu hafta cuma gunu kontrolum var acaba bende kalp atısını duyabılırmıyımkı gercı daha keseyı gördukde bebısı bılen görmedık suan 6 haftalıkız

cnm eğer vajinal ultrasonogrofide bakarsa 6.haftada duyuluyor eğer karından bakacaksa 7.haftada ancak görülüyor. Muhtemelen sana alttan bakar..hadi hayırlısı ..dünyanın en güzel sesini duyacaksın ..

biliyorsunuz bir tüp denemem oldu, olmadı. şimdiye kadar gittiğim onlarca dr ultrasonla aynı yere baktığı halde nasıl fark edilmedi anlamıyorum ama klinik değiştirerek kontrole ilk kez gittiğimiz dr böyle bir oluşum gördüğünü, film çektirdiğimde net olarak görülüp emin olunabileceğini söyledi.

bu ctesi başka bir yerle daha randevum var. çektirmeden önce orayla da bir görüşeyim diyorum. reglim de bugünlerde başlayacak.

tabii ki meraklı biri olarak yerli yabancı bir dolu siteden bilgileri okudum bununla ilgili. pek hoş değil. sonuçta gerçekten böyle bir durumun varlığı kanıtlanırsa film çekiminde, traşlama dedikleri işlemi uyguluyorlarmış. bakalım...

canim yarin transferin varmis:)hayirli olsun simdiden.
benimde persembe olacak transfer
beraber gün sayacagiz

kızlarr bende varım. pazartesi 3 tane yumoş toplandı. sizce ne zaman transfer olur. sizin kaçar tane ve hangi gün toplanmıştı. rabbim hepimize nasip eder inşallah

cnm eğer vajinal ultrasonogrofide bakarsa 6.haftada duyuluyor eğer karından bakacaksa 7.haftada ancak görülüyor. Muhtemelen sana alttan bakar..hadi hayırlısı ..dünyanın en güzel sesini duyacaksın ..

cevabın ıcın tesekkur ederım canım işallah belkı duyabılırım benım doktorum pek alttan bakma taraftarı deıl cumayı ıple cekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…