insanın kardeşi olması çok güzel birşey tabii ama hayat şartları ve stres insanları etkiliyor tabii.. umarım en hayırlısı olur hakkında eger yapmak istersen rabbim sana
ilk seferde 2. cocugu nasip etsin inşallah ..
arkadaşlar kötü bir haberde benden negatif olmadı ilk denememdi ama olmadı tutamadım bebeğimi çok üzülüyorum bunu nasıl atlatıcam bilemiyorum yıkıldım resmen rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş
canım bence canını sıkma bunu belirtilerden hissetmen kolay değil bence daha çok erken hem değerlerin çok güzel artmış çünkü çok başındasın normal gebelik yaşasaydın bu belirtileri fark etmezdin bile bana doktorum demişti çok istenen yada hiç istenmeyen gebeliklerde belirtiler fazla olurmuş anlıyorum bende çok hassasım 3 kez gebelik kaybettim en sonuncu 9 haftalık tı karnımda ölmüş onun öldüğünü hissetmiştim belirtilerim kayboldu 1 ay ölü taşımışım sonra tekrar mide bulantılarım başlamıştıama senin için erken canım bencede psikoloi çok önemli benimde transferim var ilk denemem bu olursa bişii olmıcak diye çok şartlandırdım kendimi iyi düşün canım iyi olsun eminim bebeğin senledir
Canım haklıymışssın, dayanamayıp gidip testi yineledim, dün 823,7 olan sonuç bugün 1240'a yükselmiş:)...
Bebeğim benimle allaha şükür...
canım şaşırmadım kiCanım haklıymışssın, dayanamayıp gidip testi yineledim, dün 823,7 olan sonuç bugün 1240'a yükselmiş:)...
Bebeğim benimle allaha şükür...
kızlar jeli kullandıktan 2,3 saat sonra pembe olarak geri geliyor ne yapsam bielemedim başına böyle bişey gelen var mıı?
Çoğu kişide bu olur cnm normaldir yanii..Fakat pembe olan kısmını bir söyle doktorunaa..helede kırmızıya dönerse hemen kontrole gitmeni öneririm..
Merhaba kızlar, yarın doktor kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, yarın inşallah güzel haberler verebilirim size, inşallah bebeğimi görebilirim...
Merhaba kızlar, yarın doktor kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, yarın inşallah güzel haberler verebilirim size, inşallah bebeğimi görebilirim...
kızlar ne oldu böyle 2 gündür kimse girmiyo hamile olan unutuyo mu bizi ne ama bizimde destege ihtiyacımız var ama
kızlar hamılelıgınızın kacıncı haftasında bebegınızı gördunuz yada kalp atısını duydunuz bu hafta cuma gunu kontrolum var acaba bende kalp atısını duyabılırmıyımkı gercı daha keseyı gördukde bebısı bılen görmedık suan 6 haftalıkız
canim yarin transferin varmis:)hayirli olsun simdiden.
benimde persembe olacak transfer
beraber gün sayacagiz
cnm eğer vajinal ultrasonogrofide bakarsa 6.haftada duyuluyor eğer karından bakacaksa 7.haftada ancak görülüyor. Muhtemelen sana alttan bakar..hadi hayırlısı ..dünyanın en güzel sesini duyacaksın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?