Merhaba kızlar, yarın doktor kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, yarın inşallah güzel haberler verebilirim size, inşallah bebeğimi görebilirim...
kızlarr bende varım. pazartesi 3 tane yumoş toplandı. sizce ne zaman transfer olur. sizin kaçar tane ve hangi gün toplanmıştı. rabbim hepimize nasip eder inşallah
hosgeldin cnm 32 tane toplandi bendn blastosist 5. gun kondu bana senin de embriyolarinin ilerleyisine gore ararlar seni ama buyuk ihtimal bence az oldugu icin riske atmaz yarin transfer ederler sana.kızlarr bende varım. pazartesi 3 tane yumoş toplandı. sizce ne zaman transfer olur. sizin kaçar tane ve hangi gün toplanmıştı. rabbim hepimize nasip eder inşallah
yaaa bak gördün müü ben emindim zaten hadi tekrar gözün aydın..
canım şaşırmadım kiyazmıştım emindim zaten biz zor bulduğumuz için böyle bi tanıdığım 27000 de hamile olduğunu öğrenmişti hiç belirtisi olmadı çünkü düşünmüyodu iii canım çooookkk sevindim sende kendini yorma düşünme herşey güzel olur allahın izniyle
kızlar ne oldu böyle 2 gündür kimse girmiyo hamile olan unutuyo mu bizi ne ama bizimde destege ihtiyacımız var ama
canım çok sağol ama halen içim hiç rahat değil, çünkü sıfır belirtim var.. Yine düşük yapmaktan inanılmaz korkuyorum... Ama düşük olsa beta değerim yükselmezdi değil mi?
ya tabi ki yükselmezdi..ayrıca daha adetini ne kadar geçti ki ne belirtisi olacak..farzetki farkında olmadan hamile kaldın..belirtiler kimi insanda 7-8.haftalarda başlıyor kimi insanda hiçbir belirti olmuyor..örneğin ben..ne mide bulantısı, ne baş dönmesi hamilelikle ilgili hiçbir belirti yaşamadım..şu anda düşüneceğin tek şey bebeğinin seninle olduğu olsun belirtileri falan takma kafana..herkeste olacak diye birşey yok..eğer hamileliğin sağlıksız olsaydı düşük tehliken olsaydı değerin artması gerektiği gibi artmazdı bunu sende biliyorsun..o yüzden şu endişelerinden kurtul artık da keyfini çıkarmaya çalış...hem ben daha dün yasaklamadım mı size olumsuz lafları ve düşünceleri :))
ne bileyim canım için halen hiç rahat değil. ben şu an 5. haftadayım ama dr randevumu taa 7. haftaya verdi.. bugünlerde keseyi göremez miyiz acaba?
ya tabi ki yükselmezdi..ayrıca daha adetini ne kadar geçti ki ne belirtisi olacak..farzetki farkında olmadan hamile kaldın..belirtiler kimi insanda 7-8.haftalarda başlıyor kimi insanda hiçbir belirti olmuyor..örneğin ben..ne mide bulantısı, ne baş dönmesi hamilelikle ilgili hiçbir belirti yaşamadım..şu anda düşüneceğin tek şey bebeğinin seninle olduğu olsun belirtileri falan takma kafana..herkeste olacak diye birşey yok..eğer hamileliğin sağlıksız olsaydı düşük tehliken olsaydı değerin artması gerektiği gibi artmazdı bunu sende biliyorsun..o yüzden şu endişelerinden kurtul artık da keyfini çıkarmaya çalış...hem ben daha dün yasaklamadım mı size olumsuz lafları ve düşünceleri :))
peki keseyi gördüğünüzde kalp atışı da duyuldu mu o haftadaben 5.haftayı bitirdiğimde keseyi görmüştük bazen görülmeyebiliyormuş erken olduğunda belki doktorun garanti olsun diye 7.haftaya vermiştir..ama 6.hafta içindeysen görünür diye biliyorum arkadaşım normalde
canım beni deli eden şey başlayan belirtilerin bir anda kaybolması, ve bunun daha önceki düşük deneyimimde de olmasıydı.. Ama tabii beta değerimin yükselmiş olması bana umut veriyor.. off nasıl kendimi rahatlatacağım bilmiyorum..
ne gibi bir belirtin vardı da kayboldu söle bakim sen bana ..boşu boşuna kuruntu yapıyorsun gibi geldi bana..eğer yok kasık sancısı yok göğüs ağrısı ve şişmesi, yok baş dönmesi diyeceksen onların hepsi aldığın progestanlardan ve ilaçlardan canım..o belirtilerin hiçbirini normal hamile kalanlar 5.haftada yaşamıyorlar çünkü..bunların haricinde ne belirtin vardı?
peki keseyi gördüğünüzde kalp atışı da duyuldu mu o haftada
aminnnnnn insallahhh simdi en yakin test tarihi olan kim var?canım unutulur mu hiç insan dert ortaklarını unuturmu..bi kaç gündr giremedim hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruz herşey yolunda gidecek inşallah...Pozitifler çoğalsın negatif duymayalım artık inşallah
cnm alttan bakarsa 6.haftada duyulabiliyor kalp atışı eğer karından bakarsa 7.hafta gibi duyuluyor.
kasık sancısı ve göğüs sızıydı canım başka bir belirtim olmadı ama halen progesterona devam ediyorum..
kızlar gidiyorum de transferim varrrrrrrr nolur dua edinnnnnnn......:18::18::18::18::18::18::18::18:
tmm işte onlar adetin de belirtileri biliyorsun..adetin geldiği zaman o belirtilerde yok olur ya senin adet tarihin birkaç gün geçmiştir tahminimce..dediğim gibi sen bunlara takılma benimde göğüslerim falan öyle sancımıyordu..kasık ağrılarında kayboluyor zaten bir süre sonra..bak benim kızım şimdi büyüdü bile teyzesi..nolur böyle şeylerle canınız sıkmayın bebişi de strese sokmayın..dediğim gibi ben hiçbir belirti yaşamadım..sadece test tarihimden bir süre önce kasığıma bıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyordu sonra o da kayboldu..hamileliğim boyunca da hamilelikle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı yani belirti bakımından kanamalarımı söylemiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?