Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Merhaba kızlar, yarın doktor kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, yarın inşallah güzel haberler verebilirim size, inşallah bebeğimi görebilirim...

hayırlı haber bekliyorum canım

kızlarr bende varım. pazartesi 3 tane yumoş toplandı. sizce ne zaman transfer olur. sizin kaçar tane ve hangi gün toplanmıştı. rabbim hepimize nasip eder inşallah

3.gün yada 5.gün transferin olur canım embriyoyo göre karar vercekler canım hayırlısı oolsunnn...3.gün transferi oldum çarşambe toplandı cumartesi tranfer oldum

kızlarr bende varım. pazartesi 3 tane yumoş toplandı. sizce ne zaman transfer olur. sizin kaçar tane ve hangi gün toplanmıştı. rabbim hepimize nasip eder inşallah
hosgeldin cnm 32 tane toplandi bendn blastosist 5. gun kondu bana senin de embriyolarinin ilerleyisine gore ararlar seni ama buyuk ihtimal bence az oldugu icin riske atmaz yarin transfer ederler sana.

ne bileyim canım için halen hiç rahat değil. ben şu an 5. haftadayım ama dr randevumu taa 7. haftaya verdi.. bugünlerde keseyi göremez miyiz acaba?

kızlar ne oldu böyle 2 gündür kimse girmiyo hamile olan unutuyo mu bizi ne ama bizimde destege ihtiyacımız var ama

canım unutulur mu hiç insan dert ortaklarını unuturmu..bi kaç gündr giremedim hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruz herşey yolunda gidecek inşallah...Pozitifler çoğalsın negatif duymayalım artık inşallah

canım çok sağol ama halen içim hiç rahat değil, çünkü sıfır belirtim var.. Yine düşük yapmaktan inanılmaz korkuyorum... Ama düşük olsa beta değerim yükselmezdi değil mi?

ya tabi ki yükselmezdi..ayrıca daha adetini ne kadar geçti ki ne belirtisi olacak..farzetki farkında olmadan hamile kaldın..belirtiler kimi insanda 7-8.haftalarda başlıyor kimi insanda hiçbir belirti olmuyor..örneğin ben..ne mide bulantısı, ne baş dönmesi hamilelikle ilgili hiçbir belirti yaşamadım..şu anda düşüneceğin tek şey bebeğinin seninle olduğu olsun belirtileri falan takma kafana..herkeste olacak diye birşey yok..eğer hamileliğin sağlıksız olsaydı düşük tehliken olsaydı değerin artması gerektiği gibi artmazdı bunu sende biliyorsun..o yüzden şu endişelerinden kurtul artık da keyfini çıkarmaya çalış...hem ben daha dün yasaklamadım mı size olumsuz lafları ve düşünceleri :))

canım beni deli eden şey başlayan belirtilerin bir anda kaybolması, ve bunun daha önceki düşük deneyimimde de olmasıydı.. Ama tabii beta değerimin yükselmiş olması bana umut veriyor.. off nasıl kendimi rahatlatacağım bilmiyorum..

ne bileyim canım için halen hiç rahat değil. ben şu an 5. haftadayım ama dr randevumu taa 7. haftaya verdi.. bugünlerde keseyi göremez miyiz acaba?

ben 5.haftayı bitirdiğimde keseyi görmüştük bazen görülmeyebiliyormuş erken olduğunda belki doktorun garanti olsun diye 7.haftaya vermiştir..ama 6.hafta içindeysen görünür diye biliyorum arkadaşım normalde

bu arada 5. haftadayım canım

ne gibi bir belirtin vardı da kayboldu söle bakim sen bana ..boşu boşuna kuruntu yapıyorsun gibi geldi bana..eğer yok kasık sancısı yok göğüs ağrısı ve şişmesi, yok baş dönmesi diyeceksen onların hepsi aldığın progestanlardan ve ilaçlardan canım..o belirtilerin hiçbirini normal hamile kalanlar 5.haftada yaşamıyorlar çünkü..bunların haricinde ne belirtin vardı?

kasık sancısı ve göğüs sızıydı canım başka bir belirtim olmadı ama halen progesterona devam ediyorum..

aminnnnnn insallahhh simdi en yakin test tarihi olan kim var?

kasık sancısı ve göğüs sızıydı canım başka bir belirtim olmadı ama halen progesterona devam ediyorum..

tmm işte onlar adetin de belirtileri biliyorsun..adetin geldiği zaman o belirtilerde yok olur ya senin adet tarihin birkaç gün geçmiştir tahminimce..dediğim gibi sen bunlara takılma benimde göğüslerim falan öyle sancımıyordu..kasık ağrılarında kayboluyor zaten bir süre sonra..bak benim kızım şimdi büyüdü bile teyzesi..nolur böyle şeylerle canınız sıkmayın bebişi de strese sokmayın..dediğim gibi ben hiçbir belirti yaşamadım..sadece test tarihimden bir süre önce kasığıma bıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyordu sonra o da kayboldu..hamileliğim boyunca da hamilelikle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı yani belirti bakımından kanamalarımı söylemiyorum tabi.

ah canım benim umarım benim de seninki gibi sağlıklı bir kızım olur, allah bağışlasın...benim transferim 28 Ekim'di. Aslında epey bir zaman da geçti. bir önceki regl tarihim de 11 Ekim'di..
yine de erken mi diyorsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…