- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
cnm benim bende kimyasal bir gebelik yaşamıştım..ondan sonra doktor bana dedi ki demek ki hamile kalabiliyormuşsun en azından bunu öğrendik dedi bana o kadar umut oldu ki bu cümle..sonrasında tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif..ben o kadar şok oldum ki inanamadım. Sonra kendimi o kadar üzdüm ki zona oldum..cilt doktoru beni gördüğünde şok oldu sen ne yaptın kendine böyle dedi..sonra pozitif düşünmeyle ilgili bir kitap okudum ve hayatım resmen değişti..Bir sonraki tedavime inanılmaz bir pozitif enerjiyle başladım kendimi hiç strese sokmadım ve en önemlisi ağzımdan asla bu sefer de olmayacak demedim..hep dedim ki bu sefer olacak bu sefer bebeğimi kucağıma alacağım vee sonuç pozitif..daha sonra ilk aylarda lekelenmelerim oldu dedim olabilir yerleşiyor doktor da sorun yok dedi..ondan sonraki 3-5.aylarda sürekli bildiğin adet gibi kanamalarım oldu..meğerse plesenta aşağı yerleşmiş..ben yine dedim ki bu bebeğe birşey olmayacak..hatta erken doğum riski olabilri dediler ve ben yine dedim ki hayır ben bu bebeği erken doğurmayacağım zamanında gelecek..çok dikkat ettim her hafta progestan iğnesi oldum jeller kullandım..ve kızımı 39+1 de kendi isteğimle sezeryan olarak kucağıma aldım onun hala gelmeye niyeti yoktu..demem o ki hiçbir zaman olumsuz düşünmedim çünkü bu sefer bu bebeği kucağıma almaya kararlıydım. 3 aşılama ve 2 tüp bebek yapmıştım ve artık bu son olmalıydı..ve inan bana bunu inançla ve olumlu düşünmeyle yaptım.Şimdi silkelen kendine gel ve hamileliğinin tadını çıkar..
ah canım benim umarım benim de seninki gibi sağlıklı bir kızım olur, allah bağışlasın...benim transferim 28 Ekim'di. Aslında epey bir zaman da geçti. bir önceki regl tarihim de 11 Ekim'di..
yine de erken mi diyorsun canım..
canım hemen hemen aynı şeyler yaşamışız evet gerçketne bu süreçte çok moral bozuluyor pozitif düşünmek istesde kalbine söz geçiremiyor. senin adına çok sevindim mutlu sona ulaşmısın evladını Allah bağışlasın inşlhh. senden ricam bu okuduğun kitap ismini yazablirmisin pozitif düşünmeye çok ihtiyacım var ama beceremiyorum
hadi bakalim hayirli.olsun al bebislerini de gel:))korkacak hic bise yok hicccccc agrimiyokızlar gidiyorum de transferim varrrrrrrr nolur dua edinnnnnnn......:18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar gidiyorum de transferim varrrrrrrr nolur dua edinnnnnnn......:18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada 5. haftadayım canım
ya tabi ki erken bak dediğim gibi adet tarihini 3 gün geçmiş..Belki de hamileliğin boyunca bir belirtin olmayacak nereden biliyorsun..benim midem bir kere bile bulanmadı ne bilim başım bir kere bile dönmedi, ödem olmadı, kabız olmadım, tansiyonum düşmedi, ne bilim hiçbirşey olmadı işte ..başka türlü seni nasıl rahatlatabilirim bilmiyorum..benim diyeceklerim bunlar gerisi sana kalmış canım kendi kendini rahatlatıp hamileliğinin tadını çıkarman lazım artık..eğer çok çok tedirginsen istersen 2 hafta bekleme haftaya git..zaten şu anda 5 haftalıksın..haftaya keseyi görürsün alttan bakarsa kalp atışını bile duyabilirsin diye tahmin ediyorum..ama bundan önce biraz rahatla artık..
valla canım 5.haftada hamilelikle ilgili hiçbir belirti bekleme benden söylemesi..genellikle ikiz gebeliklerde belirtiler erken ortaya çıkıyor salgılanan b-hcg hormonunun fazlalığından dolayı..yoksa tek gebeliklerde 7-8.haftadan sonra ancak çıkıyo bazen de hiç çıkmıyor işte dediğim gibi..sen doktorunu dinle 2 hafta daha sabret hem keseyi gör hem de kalp atışlarını duy..valla ben bu konuda acayip sabırlıymışım herhalde..hangi gün dedilerse o gün test yaptım hani gün çağırdılarsa o gün gittim :)) sanırım beni de 7.haftada çağırmışlardı.
cnm kendi kendinize başaramıyorsanız kitapların gerçekten çok faydası oluyor..ben Jack Ensign Addington'un %100 düşünce gücü kitabını okumuştum. Ayrıca pozitif düşünceyle ilgili de bir itap okumuştum ama adını hatırlayamıyorum şu anda ama piyasada bu tip kitaplar mevcut. mutlaka okuyun ve kendiniz rahatlatın..bua çok ihtiyacınız olduğunu biliyorum..ne de olsa aynı şeyleri bende yaşadım..
ben de inanılmaz sabırlı biriyimdir ama gel gör ki bir kere düşük travması yaşadığım için aynı şeylerin olacağından korktum yoksa ben de paşa paşa beklerim keyifle hem de.. Ama şu anda bırak haftaları dakikalar bile geçmiyor bana((
tşk edererim cnm. bu hafta sonu kitapçıya gidicem şuan kitap arayıştayım, bu tarz kitap okumalıyım tedaviye bailamadan önce; çünkü bu kafayla tedaviye başlamamamlıyım. stre ile bşa çıkmalıyım oyüzden senin yazını görünce kitap ismini sordum cnm tşklr..
cnm bende yaşadım o dediğini..benim de testim pozitif çıktı 2 gün sonra arttı ama kese görmeye gittiğimde hiçbirşey yoktu..ama benim değerim 20 kusurdu sonra 50 kusurlara çıktı.yani senin kadar yüksek değildi..yani o travmayı bende yaşadım..zaten ondan sonra kendime geldim ya..kendimi nasıl yıprattığımı nasıl işkence ettiğimi görünce silkelenme ihtiyacı duydum..seni çok iyi anlıyorum ama bunları yaşamış biri olarak senin boş yere endişelendiğini anlatmak istiyorum..3 gün meselesine gelince senin söylediğin son adet tarihine göre söyledim cnm..
peki sen de progesteron iğnesi oluyor muydun canım.. Tüp bebek miydi seninki de..
evet tüp bebekti ama ben iğne değil jel kullanıyordum..ilk 3 ay kullandım..sonra bıraktırmıştı doktor ama kanamalarım başlayınca 2 ay da haftada 1 kez olmak üzere iğne vuruldum..
ne diyeyim canım hakkımda hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.. Ama inan aklımdan 1 saniye bile çıkaramıyorum. Kimse ile konuşmak gelmiyor içimden.. Salak gibi biri oldum..
estağfurullah yaw :)) seni çok iyi anlıyorum..zaten sana kendinden başkası yardım edemez şu anda..biz sadece seni rahatlatmaya çalışabiliriz ama senin de dediğin gibi ancak senin kendi kafanı rahatlatman gerekli..bunun için de doktorunla konuş endişelerini dile getir ve en erken ne zaman gelirsem görebilirm diye sor..vereceği yanıta göre de en kısa zamanda git..yoksa seni hiçbirşey rahatlatmayacak gibi geliyo bana :)
aynen canım doktorumla konuşmayı çok istiyorum ama bir yandan da utanıyorum aramaya..
neden utanıyorsun yaw..senin durumunu ondan iyi kim anlar..hem merak etme senin durumunda olan bir sürü insan vardır alışıktır doktorun :)) hadi hemen ara da bana da haber ver beni de çatlatma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?