Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

elffffbu ayin 22 si nasil gelir yaaaaaaa

geçer Alahın izniyle canım ne zamalar geçti bugünü saymayalım 22sindede haberi öğreneceğiz zaten kaldı sana 7 gün sonuç pozitif olsunda 1 ayda bekleriz gerekirse

moonsherose84 nasıl geçti canım ?

Son düzenleme:
geçer Alahın izniyle canım ne zamalar geçti bugünü saymayalım 22sindede haberi öğreneceğiz zaten kaldı sana 7 gün sonuç pozitif olsunda 1 ayda bekleriz gerekirse

moonsherose84 nasıl geçti canım ?

evet gececek insallah hayirlisiyla. nasil geciyor bu arada günler. ben evde oldugum icin baya bi yan gelip yatarak gecio :) biraz da tadini cikariyorum aslinda cünkü pazartesi ise geri dönücem

evet gececek insallah hayirlisiyla. nasil geciyor bu arada günler. ben evde oldugum icin baya bi yan gelip yatarak gecio :) biraz da tadini cikariyorum aslinda cünkü pazartesi ise geri dönücem

güzel geçiyo canım..en iyisini yapıyorsun canım bencede tadını çıkarmaya bak ohhh buarada bebişlerimiz bugün yuvalanması başlamış bu linke göre yanlış hesaplamadıysam http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi

Son düzenleme:
ya akızlar, başak arkadaşın sonucu ne oldu? merak ettim onu. mesaj attım ama gönderilemdi.. inşlhh pozitif sonuçtur..

ya akızlar, başak arkadaşın sonucu ne oldu? merak ettim onu. mesaj attım ama gönderilemdi.. inşlhh pozitif sonuçtur..

Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm allahım en kısa zamanda bu güzel duyguları tekrar yaşatsın kucağına almanı nasip etsin ...aminnn...

haklısın canım hakkımızda hayırlısı...hikayen yeniden başlar ve ömür boyu sürer inşallah.

Son düzenleme:
İyiyim canim cok sukur iyi gecti 4tane 1.kalite yumurtam olmus 1tane transfer edildi 24 unde test tarihim insallah ii olur canim ya sen nasilsin

tubis ne diyorsun yaa nasıl olur böle bişi nolur şaka de şok oldum yaaa((((
inan ne dicemi bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…