Canım dr'u aradım, gel bakalım ultrasonda dedi.. Dua et benim için lütfen.. bakalım göreceğiz, anyayı konyayı..
ayy çok heyecanlı etmez miyim valla her akşam dualarımda varsınız .allahım isteyen herkese nasip etsin..ne zaman gideceksin peki bugün mü ?
evet canım bugün
ayy hadi bakalım kaçta ? ben çıkmadan haber verebilirsin umarım. ben 17.10 gibi çıkıyorum da işten..
canım 17.'de randevum.. Sana mail atarım mail adresini ver istersen
canım 17.'de randevum.. Sana mail atarım mail adresini ver istersen
kızlar gidiyorum de transferim varrrrrrrr nolur dua edinnnnnnn......:18::18::18::18::18::18::18::18:
elffffbu ayin 22 si nasil gelir yaaaaaaa
geçer Alahın izniyle canım ne zamalar geçti bugünü saymayalım 22sindede haberi öğreneceğiz zaten kaldı sana 7 günsonuç pozitif olsunda 1 ayda bekleriz gerekirse
moonsherose84 nasıl geçti canım ?
evet gececek insallah hayirlisiyla. nasil geciyor bu arada günler. ben evde oldugum icin baya bi yan gelip yatarak gecio :) biraz da tadini cikariyorum aslinda cünkü pazartesi ise geri dönücem
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?