İyiyim canim cok sukur iyi gecti 4tane 1.kalite yumurtam olmus 1tane transfer edildi 24 unde test tarihim insallah ii olur canim ya sen nasilsin
İyiyim canim cok sukur iyi gecti 4tane 1.kalite yumurtam olmus 1tane transfer edildi 24 unde test tarihim insallah ii olur canim ya sen nasilsin
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
Canim sen fertijinde mi devam edicen orda yaptirmicam cnm ya baska yerde yaptiricam cnm daha yakin biyerde keske orda oksaydim inan
Sagol canim ya 10 gun beklicm iste nasil gecicek bilmiyorumsenin tahlilin mi vardi canim bgn???? Basaktan haberi olan varmi diye sormuslardi
Canim asiyi orda olurken tedavinide orda olsan degisik yontemler uyguluyolar dusunmuyomusun hayirlisi olsun canim hakkinda insallah 2013te bebeklerin cifter cifter gelirler canim....
Canim ilk denemem ya yasakmis yumurtalarda ii olunca 1tane koyalim dedi tek yumurtadan bile ikiz olur dedi:):) artik hayirlisi olsun cnm ya
peki keseyi gördüğünüzde kalp atışı da duyuldu mu o haftada
hii bana demediler cnm oturma diye arabada filan on koktuga oturup geldim sonra hep yattim uzun oturdum ama 2. gun masada yemek yedim geri yattim ole yani tutacagi varsa tutar ins.bugun 5.gunum bitio cnm yikandim ilk defa cok pis hissediyordum kendimi ii oldu.22 si test gunum cnmEvet canim ya 2 gun oturmak yasak 2saat yat15 dakika yuru dediler ama belum cok kotu fitikta var zaten....ananas bulamamis cnm esim yarin alicak insallah senin kac gun var teste??!0
gercekten miiiiiiii bana da 5. gun 1.kalite kondu bolunuyomus demek haaa superrevet yasakmis bi de bu cikti basimiza :))tabiki canim bolunme ihtimali var heleki kaliteliysede o sans artiyor rabbim ol desinde tek cift farketmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?