Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

İyiyim canim cok sukur iyi gecti 4tane 1.kalite yumurtam olmus 1tane transfer edildi 24 unde test tarihim insallah ii olur canim ya sen nasilsin

Allah tamamina erdirsin canim.bende yarin alacagim bebislerimi.ikimizede sabirli bekleyis ve olumlu sonuc diliyorum..
bu arada sen yattigin yerden giriyorsun demi buraya

Canım merhaba öncelikle çok üzüldüm senin için ama şu anda seni benden daha iyi anlayan kimse yoktur herhalde. Ben ilk gebeliğimi 2,5 sene önce doğal yoldan elde ettim ama 5. haftada düşük oldu ve şimdi tüp bebek sayesinde geçen cuma günü hamile olduğumu öğrendim. DÜnyalar benim oldu, dünya benim etrafımda döndü.. Ama gel gör ki şu anda bende yine düşük belirtileri başladı. dr keseyi gördü ama gelişip gelişmeyeceğini bilemiyorum dedi.. Nasıl dayanacağımı bilemiyorum...

Sagol canm ya evet teldeb giriyorum oturmak yasak 2gun :):) cok basitmis transfer hicbiisi anlamadim stres yapma cnm insallah guzek olur hersey alirsin bebeklerini saglikla....

Canim gercekten diyecek bisey bulamadim cok uzuldum ama dedigin gibi herseyin hayirlisi rabbim ins tez zamanda hicbir tedaviye gerek duymadan bebegine kavusturur seni allah o guzelligini hepsini yasatacak ins

Canim asiyi orda olurken tedavinide orda olsan degisik yontemler uyguluyolar dusunmuyomusun hayirlisi olsun canim hakkinda insallah 2013te bebeklerin cifter cifter gelirler canim....

Sagol canim ya 10 gun beklicm iste nasil gecicek bilmiyorum senin tahlilin mi vardi canim bgn???? Basaktan haberi olan varmi diye sormuslardi

moonsherose
hayirli olsun.cnm insallah bebislerin simsiki tutunurlar.ben transferden sonra oturmustum sana yasak mi dediler bu rada ananasa basla cicim ben suan yiyom:))

tubisch
canim benim nasil uzuldum bilemezsin kuzum ilk guzel haberi sen vermistin heyecanla beklemistik insallah diger ay bize guzel haberler verirsin tekrar

elf -shopping
napiosunuz kizlar yikandiniz mi?agriniz siziniz varmi canlar?

Sagol canim ya 10 gun beklicm iste nasil gecicek bilmiyorum senin tahlilin mi vardi canim bgn???? Basaktan haberi olan varmi diye sormuslardi

biraz sikacan kendini zor geciyor gunler ama sonunun guzel olacagina inan yine sizin 10 gun benim 14 gundu o 4 gun bana ne kadarda uzun gelmisti:)) yok canim blowhole arkadasimiz gebelik testinin sonucun merak etmis ondan yazmisti gecmiste gormemis sanirim ben mesajina cevap verdim

Canim asiyi orda olurken tedavinide orda olsan degisik yontemler uyguluyolar dusunmuyomusun hayirlisi olsun canim hakkinda insallah 2013te bebeklerin cifter cifter gelirler canim....

CANIM ben merak ettim doktorundami iki tane embriyo koymayi istemedi yani koymuyorlarmi yanlis okumadiysam 1 tane transfer edildi demissin

Evet canim ya 2 gun oturmak yasak 2saat yat15 dakika yuru dediler ama belum cok kotu fitikta var zaten....ananas bulamamis cnm esim yarin alicak insallah senin kac gun var teste??!0

Evet canim ya 2 gun oturmak yasak 2saat yat15 dakika yuru dediler ama belum cok kotu fitikta var zaten....ananas bulamamis cnm esim yarin alicak insallah senin kac gun var teste??!0
hii bana demediler cnm oturma diye arabada filan on koktuga oturup geldim sonra hep yattim uzun oturdum ama 2. gun masada yemek yedim geri yattim ole yani tutacagi varsa tutar ins.bugun 5.gunum bitio cnm yikandim ilk defa cok pis hissediyordum kendimi ii oldu.22 si test gunum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…