Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
İyiyim canim cok sukur iyi gecti 4tane 1.kalite yumurtam olmus 1tane transfer edildi 24 unde test tarihim insallah ii olur canim ya sen nasilsin
moonsherose
hayirli olsun.cnm insallah bebislerin simsiki tutunurlar.ben transferden sonra oturmustum sana yasak mi dediler bu rada ananasa basla cicim ben suan yiyom:))
elf -shopping
napiosunuz kizlar yikandiniz mi?agriniz siziniz varmi canlar?
kızlar ya dikkatimi çekiyor da hepiniz sürekli yatıyosunuz ananas yiyosunuz doktorlarınız mı söylüyo bunları
cnm benim....söylenecek pek bişey..en kısa zamanda tparlanıp yeni umutla yeni bebiş denemeleri inşallah güzelim en kısa zamanda bu dileğine kavşursunMerhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
gercekten miiiiiiii bana da 5. gun 1.kalite kondu bolunuyomus demek haaa superrevet yasakmis bi de bu cikti basimiza :))
Kizlar benimmmm coook belim agriyo transferden beri sizdede olmusmuydu dogal mi kizlar...
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı kese küçülmeye başlamış değerim 448 e düşmüş gebelik sona erdi herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi hepimizin hakkında hayırlısı...
Canım merhaba öncelikle çok üzüldüm senin için ama şu anda seni benden daha iyi anlayan kimse yoktur herhalde. Ben ilk gebeliğimi 2,5 sene önce doğal yoldan elde ettim ama 5. haftada düşük oldu ve şimdi tüp bebek sayesinde geçen cuma günü hamile olduğumu öğrendim. DÜnyalar benim oldu, dünya benim etrafımda döndü.. Ama gel gör ki şu anda bende yine düşük belirtileri başladı. dr keseyi gördü ama gelişip gelişmeyeceğini bilemiyorum dedi.. Nasıl dayanacağımı bilemiyorum...
evet cnm dogal ben aradin sordum benimde sirtim.belim cok agriyordu nefes alinca sirtim batiyodu sanki ama 4. gunde gectiKizlar benimmmm coook belim agriyo transferden beri sizdede olmusmuydu dogal mi kizlar...
cnm doktor surekli yat demedi ilk 2 gun onemli dinlen dediler sonrasinda da dikkat ederek hayatina devam et ama is filan yapma dediler evet ananasi tutunmaya yardimci diye yememi tembihlediler dun hatta merkezle konustum ananasini yiyosun dimi diye sorular.kızlar ya dikkatimi çekiyor da hepiniz sürekli yatıyosunuz ananas yiyosunuz doktorlarınız mı söylüyo bunları
cnm kac gun sicak banyo yasak ben 5.gunumde ayakta dus aldim tabi ki mecburen bu sogukta su.sicakti ama asiri degil usumeyecegim kadara ayarladim diger turlude hasta olurdum.aslinda benim doktorum normal hayatina dön dedi. dus alabilirsin dedi. Sicak banyo ve iliski yasak dedi sadece. ama burda okuyunca ben de yatiyorum sanki bisey olacakmis gibi gelio insana. ananas da tutunmaya yardimci oluyomus. bunu da doktorum demedi aslinda bana
Canim asiyi orda olurken tedavinide orda olsan degisik yontemler uyguluyolar dusunmuyomusun hayirlisi olsun canim hakkinda insallah 2013te bebeklerin cifter cifter gelirler canim....
çok yoruldun, çok yıprandın, gerçekten üzgünüm... keşke dünyada bunlar olmasa, keşke bu acılar yaşanmak zorunda olmasa... onun hikayesi cennette devam ediyor, eminim ben buna. Allah yarattığı canlara sahip çıkar, her biri değerli, bir hiçliğe gitmiyorlar. o koşup oynuyor, dilediğini yapıyor, gözyaşının, kötülüğün hiç var olmadığı bir yerde. onu en güvenilir ele teslim ettin... Rab sana dayanma gücünü de versin. üzüntüsünü, acısını, yorgunluğunu yaşamak çok insanca, eminim ki bizim her şeyimizi bilen Rabbimiz bunu da anlıyor. bu süreci geçiririken dilerim ki bedenini ve ruhunu dinlendirecek fırsatlar tanısın sana. melekleriyle seni sarsın.
yaa leda ne diyorsun valla dün o kadar konuştuk o yüzden rüyamda bile seni gördüm ..güzel haberi veriyordun hem keseyi gördüm hem de kalp atışlarını duydum diyordun..dün haber vermeyince inşallah kötü birşey yoktur dedim..inşallah hala da yoktur..neden doktor gelişip gelişmeyeceğini bilmiyorum dedi..nasıl düşük belirtilerin başladı anlamadım ya
elf -shopping
napiosunuz kizlar yikandiniz mi?agriniz siziniz varmi canlar?
Kizlar benimmmm coook belim agriyo transferden beri sizdede olmusmuydu dogal mi kizlar...
cnm doktor surekli yat demedi ilk 2 gun onemli dinlen dediler sonrasinda da dikkat ederek hayatina devam et ama is filan yapma dediler evet ananasi tutunmaya yardimci diye yememi tembihlediler dun hatta merkezle konustum ananasini yiyosun dimi diye sorular.
cnm kac gun sicak banyo yasak ben 5.gunumde ayakta dus aldim tabi ki mecburen bu sogukta su.sicakti ama asiri degil usumeyecegim kadara ayarladim diger turlude hasta olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?