Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Allah yardimcin olsun canim insallah tez zamanda üzüntünü saglikli hayirli evlatlarla unutturur Rabbim.

İyiyim canim cok sukur iyi gecti 4tane 1.kalite yumurtam olmus 1tane transfer edildi 24 unde test tarihim insallah ii olur canim ya sen nasilsin

hadi canim hayirlisi sen de bizim gibi gün sayanlar kervanina katildin. Allah güzel haberler almayi nasip etsin.

moonsherose
hayirli olsun.cnm insallah bebislerin simsiki tutunurlar.ben transferden sonra oturmustum sana yasak mi dediler bu rada ananasa basla cicim ben suan yiyom:))

elf -shopping
napiosunuz kizlar yikandiniz mi?agriniz siziniz varmi canlar?

ben de hafif kasilmalar oluyo iyi biseymis gibi gelio ama tabi bilemem. doktor bana 3-4 gün sonra kasilmalar artabilir demisti.

kızlar ya dikkatimi çekiyor da hepiniz sürekli yatıyosunuz ananas yiyosunuz doktorlarınız mı söylüyo bunları

aslinda benim doktorum normal hayatina dön dedi. dus alabilirsin dedi. Sicak banyo ve iliski yasak dedi sadece. ama burda okuyunca ben de yatiyorum sanki bisey olacakmis gibi gelio insana. ananas da tutunmaya yardimci oluyomus. bunu da doktorum demedi aslinda bana

benim 3.5 yaşında bir oğlum var ilk tüpbebek denememde allah nasipetti dondurulmuşlarla 2 ay önce bi kere daha denedik çok stre
sliydim ben de pek bişey yapmadan evde yattım dinlendim ama sonuç negatif oldu şimdi ise çok rahatım hatta bugün hem öğleden sonra hemde akşam yemeğe misafirim vardı cumartesi test günüm bakalım ne olacak bilmiyorum ama bence yatmakla alakası yok diye düşünüyorum benim o zaman psikolojim bozuluyo

cnm benim....söylenecek pek bişey..en kısa zamanda tparlanıp yeni umutla yeni bebiş denemeleri inşallah güzelim en kısa zamanda bu dileğine kavşursun

gercekten miiiiiiii bana da 5. gun 1.kalite kondu bolunuyomus demek haaa superrevet yasakmis bi de bu cikti basimiza :))

evet canim bolune biliyorlar kaliteyede bakmiyor anneminde bolunmustu hatta doktorunun dedigine gore cok kalitesizlerdi fakat hem 4 taneside tuttu ve bitaneside bolunebilmisti toplam 5 tane olmuslardi ya bildigimiz gibi allah isteyince hersey olur gonlunuzden ne geciyorsa rabbim size onu nasip etsin

canım benim çok üzüldüm o kadar da umutluyduk.. sağlığın yerinde olsun da tekrar denersin..umudunu kaybetme..elbet olacak..yanında yavrunla bir gün gelecek bu günleri sende benim gibi hayal meyal hatırlayacaksın..

yaa leda ne diyorsun valla dün o kadar konuştuk o yüzden rüyamda bile seni gördüm ..güzel haberi veriyordun hem keseyi gördüm hem de kalp atışlarını duydum diyordun..dün haber vermeyince inşallah kötü birşey yoktur dedim..inşallah hala da yoktur..neden doktor gelişip gelişmeyeceğini bilmiyorum dedi..nasıl düşük belirtilerin başladı anlamadım ya

kızlar ya dikkatimi çekiyor da hepiniz sürekli yatıyosunuz ananas yiyosunuz doktorlarınız mı söylüyo bunları
cnm doktor surekli yat demedi ilk 2 gun onemli dinlen dediler sonrasinda da dikkat ederek hayatina devam et ama is filan yapma dediler evet ananasi tutunmaya yardimci diye yememi tembihlediler dun hatta merkezle konustum ananasini yiyosun dimi diye sorular.

cnm kac gun sicak banyo yasak ben 5.gunumde ayakta dus aldim tabi ki mecburen bu sogukta su.sicakti ama asiri degil usumeyecegim kadara ayarladim diger turlude hasta olurdum.

Canim asiyi orda olurken tedavinide orda olsan degisik yontemler uyguluyolar dusunmuyomusun hayirlisi olsun canim hakkinda insallah 2013te bebeklerin cifter cifter gelirler canim....

canım benim doktorum bursada kendi hastanesini açmadan önce seval hanımın yanıda çalışmış yapılan tedaviler aynı uygulanan teknikler aynı araştırsdım ilaçlar bile aynı ama bende hamile kaldığımda aşı için gittiğimde seval hanımla görüşmek istiyorum iki doktorun uygulamasıda aynı olunca taaa istanbula gitmek gerek yok diye düşündüm nasip bakalım hayırlısı olsun...

O zaman aynidir canim tedavileri beraber calismislarsa hayirlisi olsun canim hakkinda busefer hersey sorunsuz devam eder ve alirsin bebisini kocagina insallah amiiiiinnnnnnnnnnnn...

çok yoruldun, çok yıprandın, gerçekten üzgünüm... keşke dünyada bunlar olmasa, keşke bu acılar yaşanmak zorunda olmasa... onun hikayesi cennette devam ediyor, eminim ben buna. Allah yarattığı canlara sahip çıkar, her biri değerli, bir hiçliğe gitmiyorlar. o koşup oynuyor, dilediğini yapıyor, gözyaşının, kötülüğün hiç var olmadığı bir yerde. onu en güvenilir ele teslim ettin... Rab sana dayanma gücünü de versin. üzüntüsünü, acısını, yorgunluğunu yaşamak çok insanca, eminim ki bizim her şeyimizi bilen Rabbimiz bunu da anlıyor. bu süreci geçiririken dilerim ki bedenini ve ruhunu dinlendirecek fırsatlar tanısın sana. melekleriyle seni sarsın.

sözlern bir anda huzur verdi bana aynı acıları defalarca yaşadım bu yönden hiç bakmamıştım tşkr ederim paylaşımın için.

canım demek rüyanda bile beni gördün, ah inşallah gerçek olsa... dün dr'a gittim bebek şu anda tam 5 haftalık olduğu için bu aşamada bilimsel olarak gelişip gelişmeyeceğini bilmemiz imkansız dedi.2 hafta beklemelisin ama tabi belirtilerin kesilmesi hoş değil dedi.ben daha önce düşük yaptığım için yine aynı bu haftada gebe olduğumu hissettiğim kasık ağrım, göğüslerimizin acısı bıçak gibi kesilmişti. Şimdi de aynı şey oldu.. Hiç umudum yok gibi bir şey inan canım... ve başıma şimdi hamile kalamamak sorunundan sonra tekrarlayan düşük sorunu çıkıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..

elf -shopping
napiosunuz kizlar yikandiniz mi?agriniz siziniz varmi canlar?

yıkanmadım canım bu akşam yada yarın ılık suyla yıkancam inşllah daha fazla durulmaz zaten ağrım dün geçmiş gibiydi ama bugün başladı çok değil ama hareket 10 dk fazla yaparsam ağrım oluyor...sen yıkandın sanırım canım oh mis gibi oldun daha huzurlu beklersin senin ağrın varmı canım

Kizlar benimmmm coook belim agriyo transferden beri sizdede olmusmuydu dogal mi kizlar...

evet canım bel ağrısı bendede oldu sol kasığım ve sola doğru belim ağrıdı ilk günler ama çok yatıncada ağrıyor ccanım senin belden sorununda varsa ev içinde dolaşmayı ihmal etme ve uzun süre aynı pozisyonda yatma

evet canım bana da aynen böyle söylediler ama ananas ye demediler ben ayva yemeye başladım gazmeli olsun dyie ilk tutunması lazım ananas aldırım ilk onu yiyimde ayvaya sonra devam ederim

Son düzenleme:
cnm kac gun sicak banyo yasak ben 5.gunumde ayakta dus aldim tabi ki mecburen bu sogukta su.sicakti ama asiri degil usumeyecegim kadara ayarladim diger turlude hasta olurdum.

canim ayakta dusu zaten serbest dedi. yani oturup sicak banyo yapmak yasakti. hic merak etme yani :))
ben de bugün dus alicam mis gibi olcam :))
bugün beim kasik agrilarim kesildi gibi :S ne demek oluyo acebaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…