Evet canim ya yatmaktan ama zormus dunden beri gecede rahat uyuyamadim don saga don sola yok uyuyamadim amaan canim helal olsun cektigimiz sikintilar pozitifi gorelimde.....
canım demek rüyanda bile beni gördün, ah inşallah gerçek olsa... dün dr'a gittim bebek şu anda tam 5 haftalık olduğu için bu aşamada bilimsel olarak gelişip gelişmeyeceğini bilmemiz imkansız dedi.2 hafta beklemelisin ama tabi belirtilerin kesilmesi hoş değil dedi.ben daha önce düşük yaptığım için yine aynı bu haftada gebe olduğumu hissettiğim kasık ağrım, göğüslerimizin acısı bıçak gibi kesilmişti. Şimdi de aynı şey oldu.. Hiç umudum yok gibi bir şey inan canım... ve başıma şimdi hamile kalamamak sorunundan sonra tekrarlayan düşük sorunu çıkıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
Evet canim ya yatmaktan ama zormus dunden beri gecede rahat uyuyamadim don saga don sola yok uyuyamadim amaan canim helal olsun cektigimiz sikintilar pozitifi gorelimde.....
evt cnm yikandim valla daha fazla dayanamadim . igne yerim agrio suanda az once vurdum gecer heralde birazdan.biraz da dedigin gibi yuruyunce cok ayakta durunca kasiklarim agrio insallah bu bebegimizin hala bizimle oldugu anlamina geliyordur.bide cnm goguslerime el degiremiyorum yatarken bile saga sola dondugumde yataga deyince cnm yanioyıkanmadım canım bu akşam yada yarın ılık suyla yıkancam inşllah daha fazla durulmaz zatenağrım dün geçmiş gibiydi ama bugün başladı çok değil ama hareket 10 dk fazla yaparsam ağrım oluyor...sen yıkandın sanırım canım oh mis gibi oldun daha huzurlu beklersin senin ağrın varmı canım
evet canım bel ağrısı bendede oldu sol kasığım ve sola doğru belim ağrıdı ilk günler ama çok yatıncada ağrıyor ccanım senin belden sorununda varsa ev içinde dolaşmayı ihmal etme ve uzun süre aynı pozisyonda yatma
evet canım bana da aynen böyle söylediler ama ananas ye demediler ben ayva yemeye başladım gazmeli olsun dyieilk tutunması lazım ananas aldırım ilk onu yiyimde ayvaya sonra devam ederim
Ammmmmiiiiiinnnnn canimm ne guzel bu dua oyle uykysuz kalun diye raziyim cnm herseye o uykusuzluk tatlidir ama....
sözlern bir anda huzur verdi bana aynı acıları defalarca yaşadım bu yönden hiç bakmamıştım tşkr ederim paylaşımın için.
Tabi zor canim ablamin oglu dogdugunda 1sene orda kaldim yardim icin 930 gram dogmustu sonra 830 gr kaldi 6.5aylikti inan 1 sene gece gunduz salladik kac kisi yetmiyoduk inan o yuzden biliyirum zorlugunu ama istiyoruz canim yinede allahim sagliklisini hayirlisini versin insallahhhh
evt cnm yikandim valla daha fazla dayanamadim . igne yerim agrio suanda az once vurdum gecer heralde birazdan.biraz da dedigin gibi yuruyunce cok ayakta durunca kasiklarim agrio insallah bu bebegimizin hala bizimle oldugu anlamina geliyordur.bide cnm goguslerime el degiremiyorum yatarken bile saga sola dondugumde yataga deyince cnm yanio
evt cnm yikandim valla daha fazla dayanamadim . igne yerim agrio suanda az once vurdum gecer heralde birazdan.biraz da dedigin gibi yuruyunce cok ayakta durunca kasiklarim agrio insallah bu bebegimizin hala bizimle oldugu anlamina geliyordur.bide cnm goguslerime el degiremiyorum yatarken bile saga sola dondugumde yataga deyince cnm yanio
test gunum 22 si cnm bugun 6. gunumdeyim.insallah cnm ben acaba ilaclardan mi dedim insallah dedigin gibidir yani hani yasli teyzeler elleriyle memelerini yerlerine oturturlar ya ben de yatarken yerlestiriyom bir elimle:)) yan taraflari cok fena agriyo.ama ole durduk yere degil ya elim degince ya bise degince filan oyle.canım sana boş ümit vermek istemem ama benim 4 hamilelğimdede böle olmuştu göğüslerim füze gibi hem biyidi hemde el değmez hale gelmişti çok canım yanıyordu inşallah benim gibi olmuştur bu bebeğinin belirtisidir cnm test günün ne zamandı?
insanlar hamile olduklarini niye ilk bize müjdeliyolar. doktordan cikmis yakin bi arkadasim beni ariyo hamileymis. kutlamalarina davet ediyo. aslinda o belki hic bi kötü niyet beslemiyo ama ben suan cok hassas oldugum icin bunu ters anliyorum. hapi birakir birakmaz hamile kaldim diye de aciklama yapilmaz ki amaaaaa. biz burda dusa girmeye korkarkennnn
senin durumunu bildiği halde mi bunu yaptı yoksa haberi yokmuydu ??
test gunum 22 si cnm bugun 6. gunumdeyim.insallah cnm ben acaba ilaclardan mi dedim insallah dedigin gibidir yani hani yasli teyzeler elleriyle memelerini yerlerine oturturlar ya ben de yatarken yerlestiriyom bir elimle:)) yan taraflari cok fena agriyo.ama ole durduk yere degil ya elim degince ya bise degince filan oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?