Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Evet canim ya yatmaktan ama zormus dunden beri gecede rahat uyuyamadim don saga don sola yok uyuyamadim amaan canim helal olsun cektigimiz sikintilar pozitifi gorelimde.....

Evet canim ya yatmaktan ama zormus dunden beri gecede rahat uyuyamadim don saga don sola yok uyuyamadim amaan canim helal olsun cektigimiz sikintilar pozitifi gorelimde.....

canım sen nie stres yapıyorsunki sen doğalda hamile kalabilmişsin bak bu seferde kalıcaksın bebeğinde sımsıkı tutunucak bu sefer sana

ya ben doktorunun lafını bir türlü anlayamadım..o zaman seni neden 5.haftada çağırmış madem 5.haftada gelişip gelişmeyeceğini bilemiyor. Bu seni üzmekten başka birşeye yaramamış..bence bir tuhaflık var bu durumda..2 hafta daha bekle öyle gel demesi gerekliydi bana göre.hem bende sana demiştim değil mi kalp atışı duyulmayabilir diye..ayrıca belirti dediğin şeyler aslında belirti değil bana göre benim de kesilmişti birden o dediğin şeyler..bence doktorun çok erkenden çok da motive edici bir konuşma yapmamış..çok mantıksız geldi bana..zaten 5.haftada kalp atışı duyulmayacağı bariz bişey keseyi de görmüş sonuçta..içindeki yolk kesesini belki görememiştir daha küçük olduğu için..ne bilim yine de endişelenmeye çok erken başlama derim ben..

daha duruuun hele bi bebişler gelsin de ben sizi o zaman görürüm bak benimki 3 yaşına geldi ben hala uyuyamıyorum :)) inşallah siz de tez zamanda uyuyamazsınız :)

Haklisin canim ya hamile kalabiliyorum ama ilk denemem ya insan bi heyecan yapiyo bisii daha ben diger hamileliklerimi adetim gelmeden bel ve kasik agrimdan anlar hamileyim derdim son gebeligimde6 gun vardi test yaptirmistim 14 tü isin ilginci esim bebegin yerlesiyo oldugunu hamile kalacagima inaniyo bel agrimdan cok mu sorumluluk yüklüyo mu ne????

evt cnm yikandim valla daha fazla dayanamadim . igne yerim agrio suanda az once vurdum gecer heralde birazdan.biraz da dedigin gibi yuruyunce cok ayakta durunca kasiklarim agrio insallah bu bebegimizin hala bizimle oldugu anlamina geliyordur.bide cnm goguslerime el degiremiyorum yatarken bile saga sola dondugumde yataga deyince cnm yanio

Ammmmmiiiiiinnnnn canimm ne guzel bu dua oyle uykysuz kalun diye raziyim cnm herseye o uykusuzluk tatlidir ama....

:)) ilk başlarda sorun olmuyo ama zaman geçtikçe bayağı etkiliyo insanı mesela dün gece resmen ayakta uyudum bi ara :) aman sağlıklı olsunlar da ne yapalım öyle böyle büyüyecekler..inşallah en kısa zamanda siz de tadacaksınız bu güzel duyguyu ben inanıyorum..

Tabi zor canim ablamin oglu dogdugunda 1sene orda kaldim yardim icin 930 gram dogmustu sonra 830 gr kaldi 6.5aylikti inan 1 sene gece gunduz salladik kac kisi yetmiyoduk inan o yuzden biliyirum zorlugunu ama istiyoruz canim yinede allahim sagliklisini hayirlisini versin insallahhhh

amin inşallah size de nasip etsin bunlar gelip geçici zorluklar sağlık olsun yeter ki..

göğüs ağrısıda bi belirti canım...bende tedaviye başdığımızda yumurtaları toplamaya yakın ağrımaya başladı şimdide çok az var

canım sana boş ümit vermek istemem ama benim 4 hamilelğimdede böle olmuştu göğüslerim füze gibi hem biyidi hemde el değmez hale gelmişti çok canım yanıyordu inşallah benim gibi olmuştur bu bebeğinin belirtisidir cnm test günün ne zamandı?

insanlar hamile olduklarini niye ilk bize müjdeliyolar. doktordan cikmis yakin bi arkadasim beni ariyo hamileymis. kutlamalarina davet ediyo. aslinda o belki hic bi kötü niyet beslemiyo ama ben suan cok hassas oldugum icin bunu ters anliyorum. hapi birakir birakmaz hamile kaldim diye de aciklama yapilmaz ki amaaaaa. biz burda dusa girmeye korkarkennnn

test gunum 22 si cnm bugun 6. gunumdeyim.insallah cnm ben acaba ilaclardan mi dedim insallah dedigin gibidir yani hani yasli teyzeler elleriyle memelerini yerlerine oturturlar ya ben de yatarken yerlestiriyom bir elimle:)) yan taraflari cok fena agriyo.ama ole durduk yere degil ya elim degince ya bise degince filan oyle.

Evet haklisin bizdede oyle biri hamile kalinca mutlaka ararlar belki biz hassasiz diye boyle oluyo bide ben nezaman desem ne kadar o korunduysan o kadar hamile kalamazmissin dye herkes atlar ben 3sene korundum biraktim kaldim diye disarida hamilelik haberi almak beni cok uzuyoda burda cook mutlu oluyorum canim hassasiz biz belki kimse art niyetli degildir aslinda ama bize zor gelito cnm iste...

senin durumunu bildiği halde mi bunu yaptı yoksa haberi yokmuydu ??

merhaba arkadaşlar,
bende 30 ekimde aşılama yaptırdım henüz adet olmadım belirtilere gelince..
göğüslerim özellikle sağ göğsüm (nedense) çok sızlıyor otururken bile, arada
hafifliyor arada artıyor, ve adetime 1-2 gün kaladan beri karnım davul gibi çok şiş
ve bir okadar gergin yerimden kalktıkça kasıklarımdan karnıma kadar bir gerilme
hissediyorum ve akşam ani bir harekette sol kasığım feci sızladı sizce bunlar birer
belirtimidir? ilk kez aşılama oldum 3 yıl olacak neredeyse bebiş için uğraşıyorum

senin durumunu bildiği halde mi bunu yaptı yoksa haberi yokmuydu ??

bilmez olur mu hem de en iyi bilen kisiler ama insan psikolojisi iste ne düsünüo acaba o anda. demekki ben dogurganmisim diyo!!! :S
ego tatmini galiba ne bilim yaa amaaannn...Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin. yasamayan anlamaz bizim psikolojimizi zaten de anlamasinlar.. bizim yasadiklarimizi kimse yasamasin...

benim de gögüslerim cok agriyo. ama opudan beri agriyo. ilaclardan diye düsündüm ben.
bu arada dus aldim mis gibi oh beeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…