Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

ya cnm ne biçim arkadaşmış o ya..öyle arkadaş mı olur..tmm belki en sevinçli haberi insan en yakınındakiyle paylaşmak ister ama bununki anormal geldi bana çıkar çıkmaz araması doğurganlık lafları falan etmesi..ne bilim bana çok ters geldi..aman boşver insanlar böyle zamanlarda karşısındakini daha iyi tanıyor..ben olsam valla o arkadaşıma karnım çıkana kadar birşey söyleyemezdim..her insan bir olmuyor işte...

Canım dr'un bir suçu yok kese var mı yok mu görmek için ben ısrar ettim ultrasona girmeyi yoksa o beni 7. haftada çağırmıştı normalde.. Ben çok endişe duydugum ve psikolojimi bozdugum için gel bakalım madem dedi beni özellikle biraz konuşup rahatlatmak için çağırmış.. ama benim anlamadığım şey şu oldu, betahcg'm düzenli olarak arttı buna rağmen düşük olabilir mi dedim. Değerim hiçbir anlamı yok o sadece şu anda kesenin olduğunu gösteriyor ama canlanacağını göstermez dedi.. Valla canım artık o kadar bunaldım ki, annelik vs umurumda olmayacak sanki bundan sonra..

Canim senin 6. günün 22sinde benim2.gunum 24unde nie oyle oluyo ben 10.gun yaptiricam testi anlamadimmmm
hakkaten cnm neden oyle 10 un da oldu bnm transferim yapildigi gunu 1.gun saydim (dogru mu bilmiyorum)aslinda 12.gunum 21i oluyo ama doktor 22 sinde gel dedi demekki ustunden 12 gun gecmeliymis.ama her turlu seninki erken bi tarih normalde 26 si olmaliydi

ayyyyyy kafam karistiiiii

Canım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin hakkında hayırlısı, ben düşük bile yapamadım doktor yeri çok güzel öyle iyi yerleşmiş ki dedi, nasıl tutunmuşsa yavrum bana ama ne yazık ki hayata tutunamamış, hiç kanama ağrım yok kürtaj olacak galiba 5 yılda 4 tüp bebek denemesi, ilk pozitifimdi ve sonuç kürtaj

Evet canım hayırlısı yapacak bişey yok, söylenecek söz yok, ağlamaktan balon gibi şişmiş gözlerimle dua ediyorum sadece...

Evet canım hayırlısı yapacak bişey yok, söylenecek söz yok, ağlamaktan balon gibi şişmiş gözlerimle dua ediyorum sadece...

Yapma canim yaa kendini yipratma saglam olmalisin rabbim gonlunu ferahlatsin insallah her serde bi hayir vardir ama iste biz bunu anlamamak istiyoruz allahim tez zaman bu icindeki aciyi evladinin sevinciyle dindirsin

Canim bizim icin hersey bulup kaybetmek cok zor ama maalesef elden bisii gelmiyo gecen subatta hamile oldugumu ogrendim dunyalar benim oldu bi gece kanamam oldu hmn hastaneye bebegi goremiyoruz dediler kuretaja alicaz mol gebelik dediler sonra ameliyata aliyoruz acil dis gebelik dediler van da yasiyoduk o zaman hemen istanbula geldik dis gebelikmis ilacla sonlandirdilar mahvoldum yikildim 1 yil beklemistik 40gun kanamam oldu adet oldum korunuyoduk hemde yine hamile kaldim soktayiz ama onca tedavi olmadi korunurken hamile kaldim tabi ucuyoruz kalbini duyduk hersey yolunda esim tayin istedi istanbula iyi bakiliyim diye hersey yolunda haziran 10da doktora gittik 8+4gunluk hersey sorunsuz devam 1ay sonra gel dedi doktor cinsiyetini ogrenicez diye ben rabbimin hediyesi diyodum birini aldi ayina sagliklisini verdi sorunsuz hersey sonra mide bulantim bitti aradan 20 gun gecti midem bulanmaya basladi icimde kotu bi his bisi oldu bebegim gitti diyemiyorumda kimseye ruyamda goruyorum elimde bebek ama cinsiyeti belli diil ertesi gun ben doktora dr bakti olmus degilmi dedim evet dedi ben cinsiyetini ogrencektim8+7de olmus 1temmuz2012de aldilar daha da olmadi cabaliyoruz iste 5 ayda iki kez kaybettim canim ama elden bisii gelmiyo canim simdi nasil korkuyorum RABBİM alicaksan verme diyorum boylesi daha aci buda bizim sinavimiz canim elbet olucak yipratma kendini hersey bizim icin....

kizlar transferim yapildi bu sabah.test günüm 29 kasim.

hadi bakalım rabbim bebeklerine kuvvet versin sımsıkı tutunsunlar sana bende şekerlerini yapayım

ahh kıyamam sana boşver sen kimseyi takma bebeğine odaklan...

ben tüm hamileliklerimde not almışım baktım bu transferde hiç biri olmamış belirtilerimin o yüzden emindim olmadına aynen dediğin gibi göğüsler füze oluyr benimde yatakta uykumda dönerken değse biyere uyandırır o derce yani inşallah hislerimde yanılmam ben senden ümitliyim cnm..

tubis sözlerin içimi yakıyo inan seni en iyi anlayan benim 7 deneme 4 kez sevinç ve sonunda yine acı ve hüsran rabbime yinede şükrettim bukadarcıkta olsa bana bunu yaşattı diye şimdi sözler sana anlamsız içini acını yangınını soğutmuyor biliyorum ama inan kısa zamanda geçicek ama güçlü ol toparlan tekrar dene bak bu sefer pozitifi gördün birdahakine sonuna kadar inşallahhh..

canım bak lenfosit aşı ile ilgili topik var orda bi bayan 4 düşük yapmış kalp atışlarını bile duymamış lenfosit aşıdan sonra hamileymiş kalp atışlarınıda duymuş çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…