bilmez olur mu hem de en iyi bilen kisiler ama insan psikolojisi iste ne düsünüo acaba o anda. demekki ben dogurganmisim diyo!!! :S
ego tatmini galiba ne bilim yaa amaaannn...Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin. yasamayan anlamaz bizim psikolojimizi zaten de anlamasinlar.. bizim yasadiklarimizi kimse yasamasin...
ya ben doktorunun lafını bir türlü anlayamadım..o zaman seni neden 5.haftada çağırmış madem 5.haftada gelişip gelişmeyeceğini bilemiyor. Bu seni üzmekten başka birşeye yaramamış..bence bir tuhaflık var bu durumda..2 hafta daha bekle öyle gel demesi gerekliydi bana göre.hem bende sana demiştim değil mi kalp atışı duyulmayabilir diye..ayrıca belirti dediğin şeyler aslında belirti değil bana göre benim de kesilmişti birden o dediğin şeyler..bence doktorun çok erkenden çok da motive edici bir konuşma yapmamış..çok mantıksız geldi bana..zaten 5.haftada kalp atışı duyulmayacağı bariz bişey keseyi de görmüş sonuçta..içindeki yolk kesesini belki görememiştir daha küçük olduğu için..ne bilim yine de endişelenmeye çok erken başlama derim ben..
hakkaten cnm neden oyle 10 un da oldu bnm transferim yapildigi gunu 1.gun saydim (dogru mu bilmiyorum)aslinda 12.gunum 21i oluyo ama doktor 22 sinde gel dedi demekki ustunden 12 gun gecmeliymis.ama her turlu seninki erken bi tarih normalde 26 si olmaliydiCanim senin 6. günün 22sinde benim2.gunum 24unde nie oyle oluyo ben 10.gun yaptiricam testi anlamadimmmm
ohhh miss misss saclarinin kokusu buraya kadar gelio:)))benim de gögüslerim cok agriyo. ama opudan beri agriyo. ilaclardan diye düsündüm ben.
bu arada dus aldim mis gibi oh beeee :))
hayirli olsun cnm insallah bebekledin simsiki tutunur sanakizlar transferim yapildi bu sabah.test günüm 29 kasim.
anlamadim cnm neden seninki 10. gunde diger herkesin 12. gunCanim ben 10.gun yaptirmis olucam insallah cikar isin ii tarafi beklememis olucam cookk
kizlar transferim yapildi bu sabah.test günüm 29 kasim.
Canim ben 10.gun yaptirmis olucam insallah cikar isin ii tarafi beklememis olucam cookk
Canım merhaba öncelikle çok üzüldüm senin için ama şu anda seni benden daha iyi anlayan kimse yoktur herhalde. Ben ilk gebeliğimi 2,5 sene önce doğal yoldan elde ettim ama 5. haftada düşük oldu ve şimdi tüp bebek sayesinde geçen cuma günü hamile olduğumu öğrendim. DÜnyalar benim oldu, dünya benim etrafımda döndü.. Ama gel gör ki şu anda bende yine düşük belirtileri başladı. dr keseyi gördü ama gelişip gelişmeyeceğini bilemiyorum dedi.. Nasıl dayanacağımı bilemiyorum...
çok yoruldun, çok yıprandın, gerçekten üzgünüm... keşke dünyada bunlar olmasa, keşke bu acılar yaşanmak zorunda olmasa... onun hikayesi cennette devam ediyor, eminim ben buna. Allah yarattığı canlara sahip çıkar, her biri değerli, bir hiçliğe gitmiyorlar. o koşup oynuyor, dilediğini yapıyor, gözyaşının, kötülüğün hiç var olmadığı bir yerde. onu en güvenilir ele teslim ettin... Rab sana dayanma gücünü de versin. üzüntüsünü, acısını, yorgunluğunu yaşamak çok insanca, eminim ki bizim her şeyimizi bilen Rabbimiz bunu da anlıyor. bu süreci geçiririken dilerim ki bedenini ve ruhunu dinlendirecek fırsatlar tanısın sana. melekleriyle seni sarsın.
Evet canım hayırlısı yapacak bişey yok, söylenecek söz yok, ağlamaktan balon gibi şişmiş gözlerimle dua ediyorum sadece...
insanlar hamile olduklarini niye ilk bize müjdeliyolar. doktordan cikmis yakin bi arkadasim beni ariyo hamileymis. kutlamalarina davet ediyo. aslinda o belki hic bi kötü niyet beslemiyo ama ben suan cok hassas oldugum icin bunu ters anliyorum. hapi birakir birakmaz hamile kaldim diye de aciklama yapilmaz ki amaaaaa. biz burda dusa girmeye korkarkennnn
test gunum 22 si cnm bugun 6. gunumdeyim.insallah cnm ben acaba ilaclardan mi dedim insallah dedigin gibidir yani hani yasli teyzeler elleriyle memelerini yerlerine oturturlar ya ben de yatarken yerlestiriyom bir elimle:)) yan taraflari cok fena agriyo.ama ole durduk yere degil ya elim degince ya bise degince filan oyle.
Canım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin hakkında hayırlısı, ben düşük bile yapamadım doktor yeri çok güzel öyle iyi yerleşmiş ki dedi, nasıl tutunmuşsa yavrum bana ama ne yazık ki hayata tutunamamış, hiç kanama ağrım yok kürtaj olacak galiba 5 yılda 4 tüp bebek denemesi, ilk pozitifimdi ve sonuç kürtaj
Canim bizim icin hersey bulup kaybetmek cok zor ama maalesef elden bisii gelmiyo gecen subatta hamile oldugumu ogrendim dunyalar benim oldu bi gece kanamam oldu hmn hastaneye bebegi goremiyoruz dediler kuretaja alicaz mol gebelik dediler sonra ameliyata aliyoruz acil dis gebelik dediler van da yasiyoduk o zaman hemen istanbula geldik dis gebelikmis ilacla sonlandirdilar mahvoldum yikildim 1 yil beklemistik 40gun kanamam oldu adet oldum korunuyoduk hemde yine hamile kaldim soktayiz ama onca tedavi olmadi korunurken hamile kaldim tabi ucuyoruz kalbini duyduk hersey yolunda esim tayin istedi istanbula iyi bakiliyim diye hersey yolunda haziran 10da doktora gittik 8+4gunluk hersey sorunsuz devam 1ay sonra gel dedi doktor cinsiyetini ogrenicez diye ben rabbimin hediyesi diyodum birini aldi ayina sagliklisini verdi sorunsuz hersey sonra mide bulantim bitti aradan 20 gun gecti midem bulanmaya basladi icimde kotu bi his bisi oldu bebegim gitti diyemiyorumda kimseye ruyamda goruyorum elimde bebek ama cinsiyeti belli diil ertesi gun ben doktora dr bakti olmus degilmi dedim evet dedi ben cinsiyetini ogrencektim8+7de olmus 1temmuz2012de aldilar daha da olmadi cabaliyoruz iste 5 ayda iki kez kaybettim canim ama elden bisii gelmiyo canim simdi nasil korkuyorum RABBİM alicaksan verme diyorum boylesi daha aci buda bizim sinavimiz canim elbet olucak yipratma kendini hersey bizim icin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?