Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

İnsallah canim yaaaaaaa rabbim bize gostericek insallahhhhh bizde umutluyuz insallah kasim 24 te ben aralik 24 olmadanda sen alican o mujdwli bu sefer saglikli olucak kucagimiza alicaz allah in izniyle.....

kızlarr günaydınnn herkese ,

hayırlı cumalar diliyorum , rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ..2 gundur giremedim foruma .. umarım herkes iyidir ..
beni sorarsanız 128 di en son değerim yazmıştım ondan sonra testi tekrarlamadım doktorum gerek yok dedi, ilk randevum yarın bakalım ultrasonda bakıcak hayırlısı ..
yarın için heyecanlıyım anlayacağınız ..

heh işte bende onu anlamadım ya kese var ama canlanacak mı diye bir cümle kurulur mu yaw sen doktor değilsin ki bunu bu şekilde anlayasın..senin anladığın bu cümleden şu olur ancak; canlanmayadabilir ..ama 5.haftasında olan herkeste bu böyledir sadece sende değil bunu bence bu şekilde açıklamalıydı..canlanmayabilir dediği kalp atışının henüz duyulamayacağı bunun içinde beklememiz gerektiği..zaten bu böleydi değişen birşey yok ki..zaten kalp atışı 6-7.haftalarda ancak duyuluyor..o yüzden doktorun o şekilde söylediğine bakma..ben doktorun ne demek istediğini anlatabildim mi sana bilmiyorum..kısacası şu durumda endişelenecek birşey yok şu andaki süreç normal olan süreç diyebilirim..

kizlar transferim yapildi bu sabah.test günüm 29 kasim.

canım hayırlı olsun öncelikle transferin. benimde senle aynı gün oldu. kac hücreliydi embryo bahsettiler mi? kac tane koyldu. nasıl gecırıyorsun sımdı gununu? rabbim hayırlı haberler almayı nasıp etsın aminnnnnnnnnnnn

ana demek yarın büyük gün hadi bakalım hayırlısı ..güzel haberler bekliyoruz senden..

Son düzenleme:
evet tatlım yarın bakıcak bakalım ama bu haftada kese görünür mü sence ? çok da alttan baktırmak istemiyorum ama ..

cnm yanlış hatırlamıyorsam adetin 11 ekimdi buna göre yarın gittiğinde 5+2 olacaksın. Keseyi görebilmek için alttan bakabilir diye düşünüyorum. Hem merak etme problem olmuyor bana da bir süre alttan bakmışlardı. Ama kalp atışı duyulmayabilir o yüzden hemen panik olma zaten doktorun da söyleyecektir sana.

sat ım 16 ekimdi hayatım .. sanırım bugun 4+3 sanırım , değil mi ?

hee evt o zaman 4+3..neden o kadar erken çağırdı seni yaw? keseyi görür belki ama ne bilim normalde 6 ya da 7.haftada çağırıyorlar ki hem kese hem kalp atışı görülebilsin diye..

sanırım aşılama ile hamile kaldıgım için rahim duvarına filan bakmak istedi diye düşündüm ..31 ekimde yumurtlayıp aşılama olmuştum ..
14ünde adet olmam gerekiyordu , bugun 16sı adetim de gecikti .. inş allahın izniyle herşey yolunda gider :)

hmm tmm o zaman zaten gerekli açıklamayı sana doktorun yapar..hayırlısı olsun inşallah tamamına erdirsin Allah..

kızlar bgn 3.günü transferimin ama belimin ağrısı hiçççççç geççmedi uyutmuyo çok kötü bişii kızlar oturtmuyo yatırmıyo doğalmıdır bukadar ağrıması???

kızlar bgn 3.günü transferimin ama belimin ağrısı hiçççççç geççmedi uyutmuyo çok kötü bişii kızlar oturtmuyo yatırmıyo doğalmıdır bukadar ağrıması???

canim benim de agrilarim var ama bahsettigin gibi cok kötü degil. doktorum agrin olabilir ama eger cok agrin olursa bekleme haber ver demisti.
bence haber et canim istersen bi doktoruna.

canim benim de agrilarim var ama bahsettigin gibi cok kötü degil. doktorum agrin olabilir ama eger cok agrin olursa bekleme haber ver demisti.
bence haber et canim istersen bi doktoruna.
valla cnm aradık doğal diyolar ilk 3 gün yarında geçmezse gidicez artık doktora ağrı kesicide almıyorum anlamadım gitti...

canım benim stres yaptığın için farkına varmadan kendini kasıyorsun o yüzden bu ağrıların psikolojik yani rahat olabileceğin şekilde uzun otur relaksssssssss sakin bebişimizi strese sokma sanada tavsiye edicem bir film var izle bak gebelikte stres ne kadar önemli doğumu nasıl etkiliyor eğlenceli bir film aç netten izle hemde zaman geçmiş olur "DİKKAT BEBEK VAR "çok eğleneceksin...

belkide canım ya doğru söylüyosun strestende olabilir ayaktayken daha iyiyim ama oturmak yatmat resman işkence...izlicem canım misafirler gitsin izlicem bebişte mutlu olsun azcık dimiiyiki varsınız kızlar konuşmak bile rahatlatıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…