Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım ben burda paylaştıklarımı inan ailemle bile paylaşamıyorum sizlerde iyiki varsınız uzunnn yıllar beraber devam edicek arkadaşlımız daha ikili üçlü testi yok doblorü yok normali sezaryanı yok doğum çantası hemen ardından yok uyumuyo yok emmiyo yada ardında dişi çıktı müjdeee ve sonra ilk doğumgünü partisi efendim ne yapsam pastası nasıl olmalı ne ikram etmeliyim ohooo daha konuşcak çok şeyimiz var çokkkkkkkkkk

süpersin mavielle :)

süpersin mavielle :)

ayy kızlaaar başım çatlıyoo bayılıciiiim

deli deli gülesim var ay sinirim bozuldu canım ben bu gün pskiyatri uzmanına gittim sabah hemde saat 10 gözümü açar açmaz adamın birinin karşısında stresimi sıkıntılarımı anlattım oda bana ilaç verdi daha 1 saat oldu içeli inan manyaklaştım sarhoş oldum bile dünya yansın tınnnnnnnnnnnnnnnnnn haldeyim kalkıp oynayasım var delirdim yafff bana bişiler oldu hahahahahah

ayrıca canım baş ağrısına 1 kahve kaşığı kuru kahveye limon sık iç doğal ağrı kesici hem lezzetli hemde ağrı kesiyor..

ne ilaçmış yaw o bence sen biraz psikolojik yaklaşmışsın olaya :)) olsun ama psikolojik de olsa seni mutlu etmiş bak :) devam :) ya valla işyerindeyim limon kahve olayını yapamayacağım ama aklımda olsun ağrı kesici kullanmak da istemiyorum sanki daha çok ağrıtıyo..

ohhhhh ne güzel cnm keşke banada verseler şöyle uyusam sarhoş olsam bende çok kullanmıştım onlardan valla insana ii geliyoooo ohhhh

evet belli bi süre sonrada ağrıyı kesmiyor sadece hafifletiyorlar migrenim var benimde off allah düşmanıma vermesin inan kafamı kesmek istiyorum o kriz anında berbat bişi
sen ozaman sıcak bir çay için benim yerimede iç :))

ohhhhh ne güzel cnm keşke banada verseler şöyle uyusam sarhoş olsam bende çok kullanmıştım onlardan valla insana ii geliyoooo ohhhh

doktorumun dediğine göre çokmuş tüp bebek tedavisi sırasında destek alan stres hormon dengesini bozuyormuş yaf ben geç kalmışım taaaa 8.denemede aklım başıma geldi olsun geç olsun güç olmasın valla hamile kalıncada devam edeyim bu ilacı ben ya valla iyiyim böle gülüyom işte halimi görseniz yerlere yatarsınız .........

ya migren nasıl oluyo acaba bendede mi ondan var çok aşırısında midem de bulanıyo ama ağrı sadece alnımda..ama çok fazla bir ağrı..böyle mi oluyo acaba ?

ya migren nasıl oluyo acaba bendede mi ondan var çok aşırısında midem de bulanıyo ama ağrı sadece alnımda..ama çok fazla bir ağrı..böyle mi oluyo acaba ?

ah canım migren ışık ve ses istemez kafanın tamamında ağrı oluyor ve çoğu zaman kusma görülüyor ve asla hastanede serum yemeden geçmiyor o nöbetler çok berbattt çok.

ah canım migren ışık ve ses istemez kafanın tamamında ağrı oluyor ve çoğu zaman kusma görülüyor ve asla hastanede serum yemeden geçmiyor o nöbetler çok berbattt çok.

hee benim değil o zaman kafamın tamamında değil ağrı tüm alnımda ama bende çok şiddetli olunca bazen çıkarıyorum..seninki daha kötüymüş geçmiş olsun..bi de bigisayar başındayım ya hiç geçmiyo offff

bak ne geldi aklıma sende göz tansiyonuda olabilir oda ağrı ve bulantı yaapıyor bak şimdi gözlerinde hafif bulanıklık varmıydı dünden beri?
bu arada sanada geçmiş olsun cnm

bak ne geldi aklıma sende göz tansiyonuda olabilir oda ağrı ve bulantı yaapıyor bak şimdi gözlerinde hafif bulanıklık varmıydı dünden beri?
bu arada sanada geçmiş olsun cnm

aa evet var valla sağ gözümde bulanıklık birkaç gündür ama dedim herhalde lenslerimi değiştirmeyi unuttum bu ay..zamanını geçirmiş olabilirim diye düşündüm ya da numarası arttı herhalde dedim..belki de gözdendir dediğin gibi çünkü ne zaman başım ağrısa alnım ağrıyo çok şiddetli bir biçimde..

kızlar bugün 5+0.gün...keseyi göremedik..betahcg 548 progesteran ise 19...pazar tekrar test yapıcaz ki düşüyormu yoksa kimyasalmı yoksa dış gebelikmi anlayamadık...inşallah dış gebelik değildir eğer öyleyse ilaçlarla filan düşürüyorlar,yaşamadım ama yaşayn arkadaşımdan duydum biraz zorluyor,kızlar dua edinde inşallah düşüyor olsun..bebeğimin düşmesi için dua ediceğimi hayal bile edemezdim.beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek...kızlar bu 2.oldu yaa hep anomalili oluyor,tutyor ve gelişemiyor düşüyor,su an bişey düşünemiyorum ama sanırım birdaha embriyoyu dölleyip direk transfer ettirtmeyeceğim...genetik incelemi yoksa bahsettiğiniz kameralı sistemmi bilmiyorum suan çok çaresizim,tek bildiğim bunu bi daha yaşamak istemiyoru..doktorum ama senin embriyoların 1.kalite gelişiyor 2.kalite bile değil o yüzden genetik tanıya gerek görmedik gayet iyi embriyolardı diyor. napıcağmı şaşırdım

hmm cnm ne diyebilirim ki çok üzücü gerçekten..gebelik kesesi b-hcg 1500'lere ulaştığında alttan bakıldığında görülür normalde diye biliyorum. Senin 548 olduğuna göre sanırım değerin düşmeye başlamış. Yani kendiliğinden son buluyor olabilir..çok çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha yaşatmasın ne diyim diyecek çok fazla birşey yok..kendini çok fazla yıpratma..

canım sakin ol bebeği değer çok düdk benim 2500 dü dış gebeliğimde ilaçla sonlandırdılar bişii hissetmiyosun canım korkma stres yapma maalesef canım ya böyle oluyo üst üste genetikte bişi çıkmıyo canm ya eşimde bende yaptırdık bişii çıkmadı ölen bebeğimede yapıldı yok bence doktorun doğru demiş bildiklerim bunlar canm hayırlısı olsun tatlım ne diyim ki

ölen bebeğime yaptırmadık biz..doktorlarda gerek görmedi demekki yaptırmadılar..neden böyle oluyor,çiçekmi bu ekip ekip tuttumu tutmadımı diye bekleyelim...yokmu bunun bir anlama şekli yöntemi

ölen bebeğime yaptırmadık biz..doktorlarda gerek görmedi demekki yaptırmadılar..neden böyle oluyor,çiçekmi bu ekip ekip tuttumu tutmadımı diye bekleyelim...yokmu bunun bir anlama şekli yöntemi
yok canım maaselef benim 3 kez oldu şimdi tek umudum lenfosit aşısı her halde seninde sebepsizdi her halde bilmiyorum canım ya millet hamile kalıyo ve doğuruyo biz seçilmişiz herhal anlamıyorum çooookk üzülüyorum inan anlam veremiyorum nie böyle oluyo diye...

Canım senin kaç haftalık, benim 5 haftalık şu anda ama hiçbir belirtim yok yavrumun yaşadığına dair...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…