Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

ay canım umarım her şey normal sürecindedir, herkes ama herkes bana moralimi bozmamam gerektiğini o bebeğin kalp atışlarını duyacağımı söylüyor ama ben nedense inanamıyorum, çünkü her şey bir önceki düşüğümdeki gibi..Acaba benim gibi gebelik belirtilerini kaybedip buna rağmen sağlıklı bebek doğurmuş kimse var mıdır?bu arada geçmiş olsun başın ağrıyormuş canım..

yaa ne oluyor kızlar bebeklerimize nazar değiyor canım sen sakin ol bakalım ne olucak hemen umudunu yitirme vardır bi açıklaması ne dicemide aşırdım iyimi nolur kusuruma bakma inan çok üzgünüm sözler dökülmüyor.....

ölen bebeğime yaptırmadık biz..doktorlarda gerek görmedi demekki yaptırmadılar..neden böyle oluyor,çiçekmi bu ekip ekip tuttumu tutmadımı diye bekleyelim...yokmu bunun bir anlama şekli yöntemi

sen en iyisi pgt uygulamasını mutlaka yaptır cnm bundan sonra araştırırız hep birlikte bakarız neden böle oluyormuş neler yapabliriz lütfen isyan etme rabbim beterinden korusun bunada şükür elbet zamanı gelicektir de((

beni biliyorsunuz, başından beri daha somut yaklaştım hep olaya, mesafeli filan, bilinmezlikler delirtti bi, daha ilk deneme, tecrübesizlik, kontrolsüzlük, lafını dinletememe, sonra bi sürü saçmalık, bunların üstüne olumsuz da çıkınca sonuç, gittik eşimle kafaları çektik. böyle yazdım diye geçen, belki kınadı bazıları beni. bile bile yazdım ki bizim gibi olanlar da kendilerine ortak görsünler, yalnız olmadıklarını. sonraki günlerde de arada ufak birer likör içtik, sevdiğimiz arkadaşlarımızı yemeğe aldık, dışarıda buluştuk vs. Rabbimiz bu sorunun kaynağını aydınlatsın, her şey O'nun ellerinde, sorunu dr.ların görmesini sağlasın, şifasını versin diye diliyoruz ama bir evlat vermeyecekse de o sevgiyi paylaşmamızın başka yollarını bize göstersin, O'nun bize verdiği yaşamı dolu dolu değerlendirip başkalarıyla paylaşabilelim diye de bir yandan dua ediyoruz. herkesin ilacı başka oluyor.

ikinciden sonra nasıl olurum bilmiyorum ama canım, eğer olur da üçüncü de zorlarsa beni, sırf ben değil, eşim de herhalde kesin dr. kapısına dikiliriz. çok çok iyi etmişsin! bedenen ve aklen sınırlarımız var. umarım ikiniz için de, yakınlarınız için de verimli bir süreç olur bu. migren de hep içe atmaktan... ahh! ne kadar uzun zamandır dayanıyorsun ne çok şeye... herkesin kendine göre acıları, sıkıntıları var elbet, her şeyi dökemiyoruz buraya yine de. ama çok çok iyi ettin destek almakla.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabar ben geçen hafta bugün size güzel haberi vermiştim. İlk tüp bebek tedavim sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim.. Biz 4 yıldır evliyiz ve 2010 yılında doğal yoldan hamile kalmış 5. haftada düşük yapmıştım. O zaman gebelik belirtilerim bir anda kesilmişti. Ne yazık ki şimdi de aynı şey başıma geldi. 5. haftaya girer girmez göğüs acım, kasık ağrım sıfırlandı. Dr'a gittim keseyi gördük ama tabii henüz 5 haftalık olduğu için kalp atışını duyamadık.. Çok mutsuzum bu bebeği kaybettiğimi biliyor gibiyim... Okuduğum bilgilerde gebelik belirtilerinin kaybolmasının düşük belirtisi olduğunu söylüyor... hamile kalamama problemimim yanına bir de şimdi tekrarlayan düşük sorunum çıktı.. ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de yanımda değil yurt dışında çalışıyor.. Gerçekten zor durumdayım.. Umudum başladığı yerde yine bitti sanki..

canım bence 1 kez yaşadın diye öyle düşünüyosun HAKLISINDA ama dur bi bakalım 6. hafta bi gelsin nasıl düşünürsen öyle olurmuş bi rahatla doktora yolk kesesini sordun mu cnm?

canım, bir süredir takip ediyorum yazdıklarını... eşinin olmaması büyük bir destek yoksunluğu yaratıyordur muhakkak ama yakın arkadaşın, güvendiğin birileri olmalı. en azından 1 hafta daha sabredebilmen için seni güçlendirecek, oyalayacak, bir dost, bir meşgale, bir şeyler bulsan...

belki haklısın, kesin yanılıyorsundur diyemem elbet, yine de en azından 1 hafta daha nasıl dayanabilirsin diye pratik çözümler düşünmeye çalışalım, olur mu? çalışalım dedim, hani biraz fikrimiz olsaydı eminim diğer arkadaşlar da yönlendirmeye çalışırlardı, sen bize yazarsan alternatif bir şeyler var mı, neler var diye, biz de yardımcı olmaya çalışırız seve seve.

Son düzenleme:

Canım ailemin yanındayım onlar bana büyük destek.. Gerçi onları da üzdüm ve strese soktum ama bana yine de moral vermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Dost, aile hepsi var ama eşinin olmaması ayrı bir şey.. Ona da sürekli olumsuz haberler verip üzüyorum ama keşke güzel haber verebilsem tabii.. Bana destek olduğun için çok teşekkürler. Şurada yazılan 2 satır bile insana çok çok iyi geliyor.. İnan..

Canim dis gebelikten sonra ki hamileligimede dis gebelik demisti bi doktor baska doktora gittigimde yok kesesi var bebek tutunmus demisti 1haftasonra kalbini duymustuk maalesef oda yasamadi gerci ama tarin istersen baska bi doktora gidip sor istersen maalesef birinin dedigi oburunu tutmuyi...

amiiinnn.tesekkürler canim.senin transferinde hayirli olsun.2 tane 8 hücreli 1 tane 6 hücreli 3. gün embriyosu.kaliteleri mükemmel degil dedi dr.yumurtalarin kalitesinden dolayi dedi.yumurtlar istenen kalitede degilmis.kötüde demedi.hayirlisi bakalim.
bugün ikinci gün genelde yatiyorum,beslenmeme özen gösteriyorum.su an sakinim huzurluyum bakalim kac gün dayanabilecegim böyle:)senin test günün ne zaman.?

canim cok üzüldüm(((cok saskinim.önce tubis simdi sen.Allah yardimciniz olsun

canım ya çok üzüldüm bende yarın keseyi görmeye gidicem bendede aynı korkular endişeler var acaba benimle bebeğim diye. bişye sorucam tayfun bey vajinalmı baktı oksa karından ultrasonlamı baktı.bide bende yarın kan vericekmiim tekrar acaba.Allahım sen yardımcımız ol.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim ve kesenin küçülmedigini ve çok iyi yerleştigini söyledi ama kan değerlerin düşüyor dedi kanama yok kendiliğinden düşmez kürtaj yapmamız lazım yoksa rahimde yapisiklik olur bir daha ameliyat olman gerekir dedi ve saat 15:0de kürtaj oldum bunca yıl tüp bebekle uğraş ve kürtaj yaptır şaka gibi 5. Denemeyi yaza düşünüyoruz dondurulmuslarla kendimi toplamam lazım, benim hikayem bu defa böyle bitti, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum, ben son olurum inşallah, hepinizin gebelikleri çok güzel geçer ve sağlıkla kucaklarsiniz bebislerinizi ve bize dua edersiniz inşallah...

Canim ne diyelim ki ama su yonden bak hamile kalabiliyosun bunu ogrenmis oldun canim insallah bi dahakine canim ya allah sabir versin canim ya dikkat et kendine usutme

yok cnm sebepsiz değil eşimde sperm az sayıda morfolojide bozuk sanırım tesa ile alıyoruz...araştırcaz artık iyice ne biliyim ne yapılabiliyosa,rabbim bize yardımcı olsun,doğru diosun millet çatır çatır doğuruyo vallahi..çok sağol cnm yaaa
umudumu yitirdim şekerim ya bu iki oldu demek 3..4..te olabilir sorunu çözmemiz lazım çok sağolun kızlar..rabbim beterinden korusun vallahi
vajinal baktı cnm korkma sen illa herkezde bir sorun olmaz..kan almaz sanmıyorum bende kese göremeyince anlamak için baktık..herşey yolundadır korkma...

Canim bak esimin sperm sayisi iyi ama morfoloji 1di Tedaviden sonra 3e yukseldi ki 3aylik ilac vermisti ki icmedi 25 gun anca icti doktorlar sasirdi bizde anlamdik hersey duzelir canim ya baska yerlerle gorus rabbim dermansiz dert vermesin canim olmicak diye bisi yok

insaallah canim:)
ya opudan sonra agri ,aci oldu rahimimde ve sol yumurtaligimda.dünde cok agridi kramplar girdi kasigima.bugün cok az kaldi artik rahatladim.

benimde ağrı hep sol tarafta genelde öylemi acaba...

çok çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın gönlüne sabır ve ferahlık versin...

haklısın cnm herkez kendi derdinin büyüklüğünü bilir ve kendi acısını en acı sanır oysaki acımızı hafifletmek onun üzerine gitmekle daha kolay oluyor yıpranıyoruz ama yinede pes etmiyoruz ben daha sakin tedavi süreci geçirmek istiyorum inşallah faydası olur...

canım hemen kötü düşünme çevremde kürtaja girerken kalp atışını duyanlar var sakin ol bakalım bekle çok erken daha ben kalp atışını duymaya hep 7.haftada gitmiştim sakin o gebelik belirtilerinin yok olması kendini dinlemendir çünkü aklında hep önceki kaybın var korku yaşıyorsun bu yüzdende kendini dinliyorsun her hamilelik farklıdır kimi hamileliğini kötü geçirenler bi sonrakinde çok rahat geçiriyor seninkide böle bişey belki cinsiyet bile değiştiriyorya belirtileri belki cinsiyetleri farklı üzme kendini bak güzel olucak herşey korktuğun olmuyacak o minik kalp sesini duyucaksın...

geçmiş olsun canım rabbim dayanma gücü versin bekleme sürende araştırmaları yaptır testler uzun sürede çıkıyor bi sonraki tedavine sorunsuz başlarsın ve rabbimden diliyorum beklerken mucizesiyle ödüllendirsin seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…