heh işte bende onu anlamadım ya kese var ama canlanacak mı diye bir cümle kurulur mu yaw sen doktor değilsin ki bunu bu şekilde anlayasın..senin anladığın bu cümleden şu olur ancak; canlanmayadabilir ..ama 5.haftasında olan herkeste bu böyledir sadece sende değil bunu bence bu şekilde açıklamalıydı..canlanmayabilir dediği kalp atışının henüz duyulamayacağı bunun içinde beklememiz gerektiği..zaten bu böleydi değişen birşey yok ki..zaten kalp atışı 6-7.haftalarda ancak duyuluyor..o yüzden doktorun o şekilde söylediğine bakma..ben doktorun ne demek istediğini anlatabildim mi sana bilmiyorum..kısacası şu durumda endişelenecek birşey yok şu andaki süreç normal olan süreç diyebilirim..
kızlar bugün 5+0.gün...keseyi göremedik..betahcg 548 progesteran ise 19...pazar tekrar test yapıcaz ki düşüyormu yoksa kimyasalmı yoksa dış gebelikmi anlayamadık...inşallah dış gebelik değildir eğer öyleyse ilaçlarla filan düşürüyorlar,yaşamadım ama yaşayn arkadaşımdan duydum biraz zorluyor,kızlar dua edinde inşallah düşüyor olsun..bebeğimin düşmesi için dua ediceğimi hayal bile edemezdim.beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek...kızlar bu 2.oldu yaa hep anomalili oluyor,tutyor ve gelişemiyor düşüyor,su an bişey düşünemiyorum ama sanırım birdaha embriyoyu dölleyip direk transfer ettirtmeyeceğim...genetik incelemi yoksa bahsettiğiniz kameralı sistemmi bilmiyorum suan çok çaresizim,tek bildiğim bunu bi daha yaşamak istemiyoru..doktorum ama senin embriyoların 1.kalite gelişiyor 2.kalite bile değil o yüzden genetik tanıya gerek görmedik gayet iyi embriyolardı diyor. napıcağmı şaşırdım
ölen bebeğime yaptırmadık biz..doktorlarda gerek görmedi demekki yaptırmadılar..neden böyle oluyor,çiçekmi bu ekip ekip tuttumu tutmadımı diye bekleyelim...yokmu bunun bir anlama şekli yöntemi
doktorumun dediğine göre çokmuş tüp bebek tedavisi sırasında destek alan stres hormon dengesini bozuyormuş yaf ben geç kalmışım taaaa 8.denemede aklım başıma geldi olsun geç olsun güç olmasın valla hamile kalıncada devam edeyim bu ilacı ben ya valla iyiyim böle gülüyom işte halimi görseniz yerlere yatarsınız .........
canım bence 1 kez yaşadın diye öyle düşünüyosun HAKLISINDA ama dur bi bakalım 6. hafta bi gelsin nasıl düşünürsen öyle olurmuş bi rahatla doktora yolk kesesini sordun mu cnm?Arkadaşlar merhabar ben geçen hafta bugün size güzel haberi vermiştim. İlk tüp bebek tedavim sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim.. Biz 4 yıldır evliyiz ve 2010 yılında doğal yoldan hamile kalmış 5. haftada düşük yapmıştım. O zaman gebelik belirtilerim bir anda kesilmişti. Ne yazık ki şimdi de aynı şey başıma geldi. 5. haftaya girer girmez göğüs acım, kasık ağrım sıfırlandı. Dr'a gittim keseyi gördük ama tabii henüz 5 haftalık olduğu için kalp atışını duyamadık.. Çok mutsuzum bu bebeği kaybettiğimi biliyor gibiyim... Okuduğum bilgilerde gebelik belirtilerinin kaybolmasının düşük belirtisi olduğunu söylüyor... hamile kalamama problemimim yanına bir de şimdi tekrarlayan düşük sorunum çıktı.. ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de yanımda değil yurt dışında çalışıyor.. Gerçekten zor durumdayım.. Umudum başladığı yerde yine bitti sanki..
Arkadaşlar merhabar ben geçen hafta bugün size güzel haberi vermiştim. İlk tüp bebek tedavim sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim.. Biz 4 yıldır evliyiz ve 2010 yılında doğal yoldan hamile kalmış 5. haftada düşük yapmıştım. O zaman gebelik belirtilerim bir anda kesilmişti. Ne yazık ki şimdi de aynı şey başıma geldi. 5. haftaya girer girmez göğüs acım, kasık ağrım sıfırlandı. Dr'a gittim keseyi gördük ama tabii henüz 5 haftalık olduğu için kalp atışını duyamadık.. Çok mutsuzum bu bebeği kaybettiğimi biliyor gibiyim... Okuduğum bilgilerde gebelik belirtilerinin kaybolmasının düşük belirtisi olduğunu söylüyor... hamile kalamama problemimim yanına bir de şimdi tekrarlayan düşük sorunum çıktı.. ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de yanımda değil yurt dışında çalışıyor.. Gerçekten zor durumdayım.. Umudum başladığı yerde yine bitti sanki..
canım bence 1 kez yaşadın diye öyle düşünüyosun HAKLISINDA ama dur bi bakalım 6. hafta bi gelsin nasıl düşünürsen öyle olurmuş bi rahatla doktora yolk kesesini sordun mu cnm?[/QUOT
canım yanılıyor olmayı o kadar çok istiyorum ki... yolk kesesini sormadım dr' da söylemedi canım. Yolk kesesi varsa mı canlanıyor?
canım, bir süredir takip ediyorum yazdıklarını... eşinin olmaması büyük bir destek yoksunluğu yaratıyordur muhakkak ama yakın arkadaşın, güvendiğin birileri olmalı. en azından 1 hafta daha sabredebilmen için seni güçlendirecek, oyalayacak, bir dost, bir meşgale, bir şeyler bulsan...
belki haklısın, kesin yanılıyorsundur diyemem elbet, yine de en azından 1 hafta daha nasıl dayanabilirsin diye pratik çözümler düşünmeye çalışalım, olur mu? çalışalım dedim, hani biraz fikrimiz olsaydı eminim diğer arkadaşlar da yönlendirmeye çalışırlardı, sen bize yazarsan alternatif bir şeyler var mı, neler var diye, biz de yardımcı olmaya çalışırız seve seve.
canım hayırlı olsun öncelikle transferin. benimde senle aynı gün oldu. kac hücreliydi embryo bahsettiler mi? kac tane koyldu. nasıl gecırıyorsun sımdı gununu? rabbim hayırlı haberler almayı nasıp etsın aminnnnnnnnnnnn
hadi bakalım tutunsun inşaallahağrın var mı ?
kızlar bugün 5+0.gün...keseyi göremedik..betahcg 548 progesteran ise 19...pazar tekrar test yapıcaz ki düşüyormu yoksa kimyasalmı yoksa dış gebelikmi anlayamadık...inşallah dış gebelik değildir eğer öyleyse ilaçlarla filan düşürüyorlar,yaşamadım ama yaşayn arkadaşımdan duydum biraz zorluyor,kızlar dua edinde inşallah düşüyor olsun..bebeğimin düşmesi için dua ediceğimi hayal bile edemezdim.beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek...kızlar bu 2.oldu yaa hep anomalili oluyor,tutyor ve gelişemiyor düşüyor,su an bişey düşünemiyorum ama sanırım birdaha embriyoyu dölleyip direk transfer ettirtmeyeceğim...genetik incelemi yoksa bahsettiğiniz kameralı sistemmi bilmiyorum suan çok çaresizim,tek bildiğim bunu bi daha yaşamak istemiyoru..doktorum ama senin embriyoların 1.kalite gelişiyor 2.kalite bile değil o yüzden genetik tanıya gerek görmedik gayet iyi embriyolardı diyor. napıcağmı şaşırdım
yok cnm sebepsiz değil eşimde sperm az sayıda morfolojide bozuk sanırım tesa ile alıyoruz...araştırcaz artık iyice ne biliyim ne yapılabiliyosa,rabbim bize yardımcı olsun,doğru diosun millet çatır çatır doğuruyo vallahi..çok sağol cnm yaaayok canım maaselef benim 3 kez oldu şimdi tek umudum lenfosit aşısı her halde seninde sebepsizdi her halde bilmiyorum canım ya millet hamile kalıyo ve doğuruyo biz seçilmişiz herhal anlamıyorum çooookk üzülüyorum inananlam veremiyorum nie böyle oluyo diye...
umudumu yitirdim şekerim ya bu iki oldu demek 3..4..te olabilir sorunu çözmemiz lazım çok sağolun kızlar..rabbim beterinden korusun vallahiyaa ne oluyor kızlar bebeklerimize nazar değiyor canım sen sakin ol bakalım ne olucak hemen umudunu yitirme vardır bi açıklaması ne dicemide aşırdım iyimi nolur kusuruma bakma inan çok üzgünüm sözler dökülmüyor.....
sen en iyisi pgt uygulamasını mutlaka yaptır cnm bundan sonra araştırırız hep birlikte bakarız neden böle oluyormuş neler yapabliriz lütfen isyan etme rabbim beterinden korusun bunada şükür elbet zamanı gelicektir de((
vajinal baktı cnm korkma sen illa herkezde bir sorun olmaz..kan almaz sanmıyorum bende kese göremeyince anlamak için baktık..herşey yolundadır korkma...canım ya çok üzüldüm bende yarın keseyi görmeye gidicem bendede aynı korkular endişeler var acaba benimle bebeğim diye. bişye sorucam tayfun bey vajinalmı baktı oksa karından ultrasonlamı baktı.bide bende yarın kan vericekmiim tekrar acaba.Allahım sen yardımcımız ol.
insaallah canim:)
ya opudan sonra agri ,aci oldu rahimimde ve sol yumurtaligimda.dünde cok agridi kramplar girdi kasigima.bugün cok az kaldi artik rahatladim.
Merhaba kızlar bugün doktora gittim ve kesenin küçülmedigini ve çok iyi yerleştigini söyledi ama kan değerlerin düşüyor dedi kanama yok kendiliğinden düşmez kürtaj yapmamız lazım yoksa rahimde yapisiklik olur bir daha ameliyat olman gerekir dedi ve saat 15:0de kürtaj oldum bunca yıl tüp bebekle uğraş ve kürtaj yaptır şaka gibi 5. Denemeyi yaza düşünüyoruz dondurulmuslarla kendimi toplamam lazım, benim hikayem bu defa böyle bitti, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum, ben son olurum inşallah, hepinizin gebelikleri çok güzel geçer ve sağlıkla kucaklarsiniz bebislerinizi ve bize dua edersiniz inşallah...
beni biliyorsunuz, başından beri daha somut yaklaştım hep olaya, mesafeli filan, bilinmezlikler delirtti bi, daha ilk deneme, tecrübesizlik, kontrolsüzlük, lafını dinletememe, sonra bi sürü saçmalık, bunların üstüne olumsuz da çıkınca sonuç, gittik eşimle kafaları çektik. böyle yazdım diye geçen, belki kınadı bazıları beni. bile bile yazdım ki bizim gibi olanlar da kendilerine ortak görsünler, yalnız olmadıklarını. sonraki günlerde de arada ufak birer likör içtik, sevdiğimiz arkadaşlarımızı yemeğe aldık, dışarıda buluştuk vs. Rabbimiz bu sorunun kaynağını aydınlatsın, her şey O'nun ellerinde, sorunu dr.ların görmesini sağlasın, şifasını versin diye diliyoruz ama bir evlat vermeyecekse de o sevgiyi paylaşmamızın başka yollarını bize göstersin, O'nun bize verdiği yaşamı dolu dolu değerlendirip başkalarıyla paylaşabilelim diye de bir yandan dua ediyoruz. herkesin ilacı başka oluyor.
ikinciden sonra nasıl olurum bilmiyorum ama canım, eğer olur da üçüncü de zorlarsa beni, sırf ben değil, eşim de herhalde kesin dr. kapısına dikiliriz. çok çok iyi etmişsin! bedenen ve aklen sınırlarımız var. umarım ikiniz için de, yakınlarınız için de verimli bir süreç olur bu. migren de hep içe atmaktan... ahh! ne kadar uzun zamandır dayanıyorsun ne çok şeye... herkesin kendine göre acıları, sıkıntıları var elbet, her şeyi dökemiyoruz buraya yine de. ama çok çok iyi ettin destek almakla.
Arkadaşlar merhabar ben geçen hafta bugün size güzel haberi vermiştim. İlk tüp bebek tedavim sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim.. Biz 4 yıldır evliyiz ve 2010 yılında doğal yoldan hamile kalmış 5. haftada düşük yapmıştım. O zaman gebelik belirtilerim bir anda kesilmişti. Ne yazık ki şimdi de aynı şey başıma geldi. 5. haftaya girer girmez göğüs acım, kasık ağrım sıfırlandı. Dr'a gittim keseyi gördük ama tabii henüz 5 haftalık olduğu için kalp atışını duyamadık.. Çok mutsuzum bu bebeği kaybettiğimi biliyor gibiyim... Okuduğum bilgilerde gebelik belirtilerinin kaybolmasının düşük belirtisi olduğunu söylüyor... hamile kalamama problemimim yanına bir de şimdi tekrarlayan düşük sorunum çıktı.. ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de yanımda değil yurt dışında çalışıyor.. Gerçekten zor durumdayım.. Umudum başladığı yerde yine bitti sanki..
Merhaba kızlar bugün doktora gittim ve kesenin küçülmedigini ve çok iyi yerleştigini söyledi ama kan değerlerin düşüyor dedi kanama yok kendiliğinden düşmez kürtaj yapmamız lazım yoksa rahimde yapisiklik olur bir daha ameliyat olman gerekir dedi ve saat 15:0de kürtaj oldum bunca yıl tüp bebekle uğraş ve kürtaj yaptır şaka gibi 5. Denemeyi yaza düşünüyoruz dondurulmuslarla kendimi toplamam lazım, benim hikayem bu defa böyle bitti, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum, ben son olurum inşallah, hepinizin gebelikleri çok güzel geçer ve sağlıkla kucaklarsiniz bebislerinizi ve bize dua edersiniz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?