- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
cnm çok sevindimKızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
kızlar yarın tekrar kan vercez bakalım ne ile sonuçlanacak..hani sonuç kötü eyvalla,çocuk iyi gelişemiyo anladık,böyle ne olduğunu bilmeden arada derede çok zor...biran evvel kırmızıları görüp rahatlamak istiyorum tek istediğim bu...olmadıysa olmadı yapcak bişey yok ama bu türlü ne acımı yaşıyabiliyorum inanılmaz tedirginim...ölmüş ama arafatta kalmış gibiyim...kötü sonuçtan daha kötü bişey varmış kızlar,oda böyle sürüncemede kalmak...nolur gelsin kırmızılar LÜTFEENNNN
kızlar yarın tekrar kan vercez bakalım ne ile sonuçlanacak..hani sonuç kötü eyvalla,çocuk iyi gelişemiyo anladık,böyle ne olduğunu bilmeden arada derede çok zor...biran evvel kırmızıları görüp rahatlamak istiyorum tek istediğim bu...olmadıysa olmadı yapcak bişey yok ama bu türlü ne acımı yaşıyabiliyorum inanılmaz tedirginim...ölmüş ama arafatta kalmış gibiyim...kötü sonuçtan daha kötü bişey varmış kızlar,oda böyle sürüncemede kalmak...nolur gelsin kırmızılar LÜTFEENNNN
cnm keseyi göremedik betahcg 548 gibi bi değer...bizde anlamadık ya düşüyor dedi..ya anomalili gelişiyor..yada dış gebelik ilaçlarla düşürcez..ne kırmızılar var ortada nede kese...olsada anomalilidir ilaçları kesip düşmesini bekleyeceğiz dedi..yani umutsuz konuştu geçmiş olsun dedi...yarınki kan sonucu belli edecek,ben beklemedim kestim ilaçları düşmesini bekliyorum cnm ne olduğu belli değil..öyle arada derede bir durum,böyle olması canımı sıkıyor,sigarayı filan bırakmıştım çatır çatır içiorum tekrar strestenTuana ben birseyleri kacirdim sanirim 1 haftadir hic girmedim foruma.. Anladigim kadariyla canini hic sikmamani tavsiye ediyorum, sen ki o kadar insani teselli ettin gunlerdir bu forumda o kadar insana morsl oldun arkadasim. O guzel canini hicbirseyin sikmasina lutfen izin berme, eger yasanacaksa ve bu ise hayirli olan amenna demekten baska care yok. Bekledigin sey umarim hayirli olandir ve gerceklesir. Peki bilmedigim icin soruyorum gelisme durumu yok mu? Doktorun ne diyor?
Kızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
cnm keseyi göremedik betahcg 548 gibi bi değer...bizde anlamadık ya düşüyor dedi..ya anomalili gelişiyor..yada dış gebelik ilaçlarla düşürcez..ne kırmızılar var ortada nede kese...olsada anomalilidir ilaçları kesip düşmesini bekleyeceğiz dedi..yani umutsuz konuştu geçmiş olsun dedi...yarınki kan sonucu belli edecek,ben beklemedim kestim ilaçları düşmesini bekliyorum cnm ne olduğu belli değil..öyle arada derede bir durum,böyle olması canımı sıkıyor,sigarayı filan bırakmıştım çatır çatır içiorum tekrar stresten
cnm keseyi göremedik betahcg 548 gibi bi değer...bizde anlamadık ya düşüyor dedi..ya anomalili gelişiyor..yada dış gebelik ilaçlarla düşürcez..ne kırmızılar var ortada nede kese...olsada anomalilidir ilaçları kesip düşmesini bekleyeceğiz dedi..yani umutsuz konuştu geçmiş olsun dedi...yarınki kan sonucu belli edecek,ben beklemedim kestim ilaçları düşmesini bekliyorum cnm ne olduğu belli değil..öyle arada derede bir durum,böyle olması canımı sıkıyor,sigarayı filan bırakmıştım çatır çatır içiorum tekrar stresten
5+0 da gittik tam...test yapılalı 10 gün oldu yani ilki 40 dı..ikincisi 80..sonra 10 gün sonra 548 çıktı..hem değer normal katlamamış,hemde bu günlerde değerin en az 1500 lere çıkmış olması gerekiyordu,sıkıntı bu cnm yani düşüyor olmasa bile çocuk normal gelişemiyor anomalili...olsa bile düşmesini beklemekten başka çare yok,bundan öncede böyle oldu,8 haftalık olması gerekirken kaybetmiştik,tekrarlayan anomali sorunu yaşıyorum,kese filan yok ortadaBu arada su da geldi aklima 548 ile degilde 1000-2000 gibi degerlerin uzerine cikinca zaten kese gorunmuyor muydu? Yani beklediginizde deger yukselirse o zaman gorulecektir belki. Transferden sonra kacinci gun keseyi gormeye gitmistiniz
cnm şu dış gebelik olayını nasıl farkettiniz ultrasonda görülmüyor değilmi..rahim filmi filanmı çekildi???ilaç yapmak gerekirse kalçadan iğne şeklinde ilaç veiyorlarmış sanırım..kaç doz kaç gün uygulanıyor hatırlıyormusun,yani bir kezmi gidip tek enjeksiyonda kurtulacakmıyım???yoks yoksa gitgel yine bir sürü uğraşmı olacak???birde diyelim ilaçı yaptık nasıl bir düşme oluyor kaç gün sonra düşüyor hemen düşüyormu??adet kanaması şeklinde oluyor değilmi???birde çok soru sordum sen benim kusuruma bakmacnm yaCanim benim ya haklisin canim yazmistim ya benim dis gebeligim oyle sonuc kesin dis gebelik dediklerinde nasi rahatlamistim ama benim degerim 2500lerdeydi patladi patlayacakmis cok uzulememistim cnm bi doktora bagli kalma biz gezmistik doktor doktor vanda kac tane dr goremedi istanbulda ki doktorum hemen gordu tupe yerlesmis halini ilacla sonlandirdik canim korkma stres yapma lutfen sen ne guzel moraldin bize yaaaofff be canim boyle olunca karisiyorum ne dicemi bilmiyorum yazdiklarim seni rahatlatsin diye canim yaaaa
evet cnm yaaaa yine kaybediyorum bebeğimi....kese yok betahcg saçmasapan ne olduğu belli değilBen az önce yanlışmı okudum gebeliğin hakkında yolunda gitmeyen bir durummu oldu:44::44::44:
evet cnm yaaaa yine kaybediyorum bebeğimi....kese yok betahcg saçmasapan ne olduğu belli değil
sonuç ne oldu cnm????benim 11.gün kan testim 4o..13.gün 80..işte bu tahlilden sonra 10 gün geçti keseyi görmeye gittik göremeyince test yaptık tekrar deer 548 çıktı progesteronda 19 çıktı..yarın tekrarlayacağız düşüyormu dış gebelikmi yoksa anormalmi gelişiyor anlayamadık cnm...inşallah o kadar uzun sürmeden hemen sonuçlanır..iğneden sonradamı 6 ay korunmak gerekiyor????ztn hemen düşünmüyorumda araştırma yapmama lazımben tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadıktan bir ay sonra kendiliğinden gebe kaldım adetime 3 gün vardı şüphelendim test yaptım çift çizgi çıktı doğru kan verdim değerim adetime 3 gün kala 1300 lerde çıktı...tabii sevindim 2 gün sonra tüp doktoruma gittim değerimin o gün 2500 leri geçmesi gerekirken 1300 lerde sabitlemiş kalmıştı kese yoktu ve doktor dış gebelik dedi..değerim 1500 ün üzerine çıksaydı iğne ile öldüreceklerdi embriyoyu ama uzun bir süre 1000 civarında kaldı neyseki artmadı ama bir çıktı bir indi sürekli ultrason ve kan vermekten yorulmuştum iğne vurursam ya da ameliyata alırsam en az 6 ay korunman gebe kalmaman gerekir dedi doktor bekledik kendiliğinde kanamayla gitsin diye tam bir buçuk ay hastaneye git gel yaptım...bhcg artışını yazarmısın bana kaçla başladı en son kaça kadar çıktı
canım bak kanamam oldu van daydı biz orda göremediler ameliyat falan dediler biz hemen istanbula geldik hiç unutmam uçaktan iner inmez doktora gitmiştik (o kadar yordularki van da saat başı ultrosona soktular mol gebelik mi dış gebelik mi diye hatırlamak bile istemiyorum) sonra doktor elimi belimin altına koyup ultrasona soktu ve tüpte keseyi gördü nasıllll mutlu olmuştum anlatamam sonra ilaç verdi metotraksat diye 1 kez koldan oldum 1 haftaya yakın değerim düşmedi ama ben öyle paniğim ki bide eşimin yengesi seneler evvel dış gebelikten vefat etmiş doktora gittim 1 hafta oldu düşmedi değerler dedim ameliyat istiyorum dedim korkuyodum zehirler diye 1 gün daha dedi doktorum ertesin baktık düşmeye başladı değer doktorum sebestsin daha bişii olmaz dedi 2 günde 1 test yaptırmıştık 15 günde bir yaptır dedi 40 kanamam oldu adet oldum ve hamile kaldım korunurkennnn onunda 9 haftalık kalbi durdu şöyle canm dış gebelikten sonra 6 ay yasaklamıştı doktorum hamileliği hiç bişiii çaresiz değil diyorum ya canım çok iyi anlıyorum söyle düşün dış gebelik dahi olsa ilaçla tedavi edilir durumdasın tüpünü kaybetmicen işin güzel yanı böyle canım bizde bununla avunuyoruz rabbim hayırlısını versinnn canım yaaaacnm şu dış gebelik olayını nasıl farkettiniz ultrasonda görülmüyor değilmi..rahim filmi filanmı çekildi???ilaç yapmak gerekirse kalçadan iğne şeklinde ilaç veiyorlarmış sanırım..kaç doz kaç gün uygulanıyor hatırlıyormusun,yani bir kezmi gidip tek enjeksiyonda kurtulacakmıyım???yoks yoksa gitgel yine bir sürü uğraşmı olacak???birde diyelim ilaçı yaptık nasıl bir düşme oluyor kaç gün sonra düşüyor hemen düşüyormu??adet kanaması şeklinde oluyor değilmi???birde çok soru sordum sen benim kusuruma bakmacnm yabu düşük ilacını vurulduktan sonra vücuttan ne sürede atılıyor yani ne kadar süre sonra tekrar deneyebilirim 2 ay sonra filan deneyebilirmiyim???gerçi hemen düşünmüyorum baya araştırma yapıp enerji toplamam lazımda...birde su kalınlaşan belimin incelmesi lazım tekrar gördükçe moralim bozuluyor her yerim iğne izi karnım şiş şiş duruyor
sonuç ne oldu cnm????benim 11.gün kan testim 4o..13.gün 80..işte bu tahlilden sonra 10 gün geçti keseyi görmeye gittik göremeyince test yaptık tekrar deer 548 çıktı progesteronda 19 çıktı..yarın tekrarlayacağız düşüyormu dış gebelikmi yoksa anormalmi gelişiyor anlayamadık cnm...inşallah o kadar uzun sürmeden hemen sonuçlanır..iğneden sonradamı 6 ay korunmak gerekiyor????ztn hemen düşünmüyorumda araştırma yapmama lazım
cnm çok sağol ya iyiki varsınız..doğru takip altında olacağım için tüp kaybetme riskim azalıyor eğer öyle bir durum var ise...inşallah yoktur nedir ne değildir diye düşünmek çok strese sokuyor başım ağrıyor ,ne güzel atlatmıştım ağlamıyordum artık yine bebek olayı aklıma geldikçe gözlerim doluyor yine ağlıyorum yine ağlıyorum..rabbim dermansız dert vermesin...hepimiz için hayırlısını versin inşallah..40 gün kanama olması çok uzun değilmi cnm yaa i,nsan elden ayaktan düşer..offfffffffff,öylemi oluyor benimdemi öyle olacak şimdicanım bak kanamam oldu van daydı biz orda göremediler ameliyat falan dediler biz hemen istanbula geldik hiç unutmam uçaktan iner inmez doktora gitmiştik (o kadar yordularki van da saat başı ultrosona soktular mol gebelik mi dış gebelik mi diye hatırlamak bile istemiyorum) sonra doktor elimi belimin altına koyup ultrasona soktu ve tüpte keseyi gördü nasıllll mutlu olmuştum anlatamam sonra ilaç verdi metotraksat diye 1 kez koldan oldum 1 haftaya yakın değerim düşmedi ama ben öyle paniğim ki bide eşimin yengesi seneler evvel dış gebelikten vefat etmiş doktora gittim 1 hafta oldu düşmedi değerler dedim ameliyat istiyorum dedim korkuyodum zehirler diye 1 gün daha dedi doktorum ertesin baktık düşmeye başladı değer doktorum sebestsin daha bişii olmaz dedi 2 günde 1 test yaptırmıştık 15 günde bir yaptır dedi 40 kanamam oldu adet oldum ve hamile kaldım korunurkennnn onunda 9 haftalık kalbi durdu şöyle canm dış gebelikten sonra 6 ay yasaklamıştı doktorum hamileliği hiç bişiii çaresiz değil diyorum ya canım çok iyi anlıyorum söyle düşün dış gebelik dahi olsa ilaçla tedavi edilir durumdasın tüpünü kaybetmicen işin güzel yanı böyle canım bizde bununla avunuyoruz rabbim hayırlısını versinnn canım yaaaa
bu belirsizlik beni çıldırtıyor..omuzlarımı düşürüyor korkutuyor..plan yapamıyorum,plansız vaktim geçmezdi benim..şu işe girdim gireli iç birşey hayal ettiğim gibi gitmedi,hem üzüldüm hep hayal kırıklığıyla karşılaştım,doktor gördümmü kaçar oldum,bi doktor iyi bişey dedimmi tamam diyorum şimdi dünyam başıma yıkılır kötü birşeyler olacak...hayalim tükeniyor..umutlarım tükeniyor..ben tükeniyorumSonuç ara ara ama uzun süren kanamalarla bebeğim kendiliğinden gitti bir buçuk ayda bhcg sıfırlandı...
iğneye ya da ameliyata gerek kalamadan..sürekli takip gerektiriyor bu durum..
bende progesteron 3 küsürdü sende iyi çıkmış bu umutsuzluğa kapılma demek bekle değerin 1500 civarı olana kadar umudunu kaybetme evet sağlıklı bir artış değil ama olabiliyor böyle artışlar bence progesteron değerin durumu kurtarıyor...şu anki değerin gününe göre düşük evet ama kese görülme değerine ulaşılana kadar bişey yapamaz doktorlar bekleyeceksin 2 günde bir kan vermeye devam etmen lazım...6 ay korunma durumu gebeliğin ne hasar verdiğine bağlı birazda bazı doktorlar 3 ay da bile tekrar tüp bebeğe başlayabiliyor..ama genelde 6 ay diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?