yok cnm sebepsiz değil eşimde sperm az sayıda morfolojide bozuk sanırım tesa ile alıyoruz...araştırcaz artık iyice ne biliyim ne yapılabiliyosa,rabbim bize yardımcı olsun,doğru diosun millet çatır çatır doğuruyo vallahi..çok sağol cnm yaaa
umudumu yitirdim şekerim ya bu iki oldu demek 3..4..te olabilir sorunu çözmemiz lazım çok sağolun kızlar..rabbim beterinden korusun vallahi
vajinal baktı cnm korkma sen illa herkezde bir sorun olmaz..kan almaz sanmıyorum bende kese göremeyince anlamak için baktık..herşey yolundadır korkma...
benimde ağrı hep sol tarafta genelde öylemi acaba...
çok çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın gönlüne sabır ve ferahlık versin...
benim de bi sag bi sol oluyo igne batar gibi. insallah iyi biseydir..
Kızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm nasılllllllllllllllllll sevindim inşallah benimde ikizdir lütfennnnnnnnnnnnnn dua ettttttttttttttttKızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
Kızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
yaaaaaa yemin ederim tuylerim diken diken oldu cokk sevindimmm cokkk Allah kucahina almayi nasip etsin insallahKızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
cnm o jel biraz zor oluyormus diye benim doktor progynex diye bi ilac verdi yumusak kapsuller kucucuk 8 saate bir 2tane ondan itiyom cok kolay oluyo.seninki de progesteron icin di mi?istersen ara doktoruna sor ayni ise sen de bundan al devlet de oduyo yazdirirsin doktora.inşallah...2 gündür adet sancısı gibi oluyor bi an gelip gidiyor...jel kullanırken zorlanıyorum artık sizdede bir zorlanma var mı?
transferi olmuş arkadaşlar bir şey sorcam. akıntınız oluyormu? daha önce transfer yaptıran arkadaşlar bekleme döneminde olmuşmuydu akıntınız? :26:
cnm o jel biraz zor oluyormus diye benim doktor progynex diye bi ilac verdi yumusak kapsuller kucucuk 8 saate bir 2tane ondan itiyom cok kolay oluyo.seninki de progesteron icin di mi?istersen ara doktoruna sor ayni ise sen de bundan al devlet de oduyo yazdirirsin doktora.
ben de gunde 3 kere kullaniom cnm ilacin adi progynex altinda da progesteron yazio.doktora sordum herkes jel kullanio ben neden kullanmiyorum dedim o da senin kullandiginla o jel ayni biz hastalardan cook sikayet aldik o jelden zorlandiklari icin biz artik bunu kullandiriyoruz dedi.folbiol , corasprin,igneyi bende kellaniom gunde 1 kere.ama estarofem kullanmiyorum belimde bant yapisik ilacin adinin altinda estradiol yazio galiba o da ayni ise yariojelden dolayı gelen bir akıntı var o olmasa akıntı olurmuydu onu bilmiyorum canım...
ilk başlarda kolaydı ama 2 gündür zorlaştı progestan kullanıyorum günde 3 kere, esterofem günde 2, folbiol günde 1 ,aspirin günde 1 bide iğne canım...
progestan ile progynex aynımı yoksa farklı şeylermi...
kızlar bugün 5+0.gün...keseyi göremedik..betahcg 548 progesteran ise 19...pazar tekrar test yapıcaz ki düşüyormu yoksa kimyasalmı yoksa dış gebelikmi anlayamadık...inşallah dış gebelik değildir eğer öyleyse ilaçlarla filan düşürüyorlar,yaşamadım ama yaşayn arkadaşımdan duydum biraz zorluyor,kızlar dua edinde inşallah düşüyor olsun..bebeğimin düşmesi için dua ediceğimi hayal bile edemezdim.beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek...kızlar bu 2.oldu yaa hep anomalili oluyor,tutyor ve gelişemiyor düşüyor,su an bişey düşünemiyorum ama sanırım birdaha embriyoyu dölleyip direk transfer ettirtmeyeceğim...genetik incelemi yoksa bahsettiğiniz kameralı sistemmi bilmiyorum suan çok çaresizim,tek bildiğim bunu bi daha yaşamak istemiyoru..doktorum ama senin embriyoların 1.kalite gelişiyor 2.kalite bile değil o yüzden genetik tanıya gerek görmedik gayet iyi embriyolardı diyor. napıcağmı şaşırdım
olabilir canım aynıdır işlevleri heralde merkeze göre değişiyor tedavi şekli azda olsa.raporluyum devlet ne yazdıysa doktor onu reçeteye yazdı bi progestanı transferden sonra aldık eczaneden. zaman azalıyor gittikceben de gunde 3 kere kullaniom cnm ilacin adi progynex altinda da progesteron yazio.doktora sordum herkes jel kullanio ben neden kullanmiyorum dedim o da senin kullandiginla o jel ayni biz hastalardan cook sikayet aldik o jelden zorlandiklari icin biz artik bunu kullandiriyoruz dedi.folbiol , corasprin,igneyi bende kellaniom gunde 1 kere.ama estarofem kullanmiyorum belimde bant yapisik ilacin adinin altinda estradiol yazio galiba o da ayni ise yario
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?