Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canim Allah güzel gönlüne göre versin insallah.. sen cok pozitif birisin hepimize moral veriosun sürekli. Allah da islerini rast getirsin insallah...

Kızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...

Kızlar bu sabah keseleri gördük.. ikizmiş. Allah devamını nasip eder inşallah darısı sizlerin başına olsun inşallah kader arkadaşlarım...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm nasılllllllllllllllllll sevindim inşallah benimde ikizdir lütfennnnnnnnnnnnnn dua etttttttttttttttt

bizde çok sevndik ikiz olduğunu öğrenince ama doktorum ikiz gebeliğin zor olduğunu erken doğum ve düşük riskinin çok olduğnuda izah etti bize.yani aslında tek gebelikmiş istenen.o yüzden hakkımızda ne hayırlıysa o olsun senin içinde hayırlı olan neyse o olsun inşallah.Allah gönlümüze verir inşallah..

transferi olmuş arkadaşlar bir şey sorcam. akıntınız oluyormu? daha önce transfer yaptıran arkadaşlar bekleme döneminde olmuşmuydu akıntınız? :26:

inşallah...2 gündür adet sancısı gibi oluyor bi an gelip gidiyor...jel kullanırken zorlanıyorum artık sizdede bir zorlanma var mı?
cnm o jel biraz zor oluyormus diye benim doktor progynex diye bi ilac verdi yumusak kapsuller kucucuk 8 saate bir 2tane ondan itiyom cok kolay oluyo.seninki de progesteron icin di mi?istersen ara doktoruna sor ayni ise sen de bundan al devlet de oduyo yazdirirsin doktora.

Canim bosver zorunu keyfini cikar cocukluk hayalim benim ikiz cocuk canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ikisinide....kalplerini duydun mu???????

transferi olmuş arkadaşlar bir şey sorcam. akıntınız oluyormu? daha önce transfer yaptıran arkadaşlar bekleme döneminde olmuşmuydu akıntınız? :26:

jelden dolayı gelen bir akıntı var o olmasa akıntı olurmuydu onu bilmiyorum canım...

ilk başlarda kolaydı ama 2 gündür zorlaştı progestan kullanıyorum günde 3 kere, esterofem günde 2, folbiol günde 1 ,aspirin günde 1 bide iğne canım...

progestan ile progynex aynımı yoksa farklı şeylermi...

ben de gunde 3 kere kullaniom cnm ilacin adi progynex altinda da progesteron yazio.doktora sordum herkes jel kullanio ben neden kullanmiyorum dedim o da senin kullandiginla o jel ayni biz hastalardan cook sikayet aldik o jelden zorlandiklari icin biz artik bunu kullandiriyoruz dedi.folbiol , corasprin,igneyi bende kellaniom gunde 1 kere.ama estarofem kullanmiyorum belimde bant yapisik ilacin adinin altinda estradiol yazio galiba o da ayni ise yario

Kizlar ne zormus yaaa allah aklimizi korusun bu surecte transferden 3gun sonra belim deki gibi agridi uzuldum simdi gecti yine uzuluyorum bisiii mi oldu diye:):) allah yardincimiz olsunnnn

Amin canim insallah, biz de boyle guzel haberler verebiliriz insallah. Beni dr 15 gun sonraya cagirmisti 1 hafta gecti haftaya ctesi gidicez, beklemek cok zor bir an once ultrasonda gorup rahatlamak istiyorum, nitekim hicbi belirtim olmadigi icin de merak ediyorum dogal olarak..

Canim cok gecmis olsun inanki ne diyecegimi bilmiyorum allah yardimcin olsun herseyi gonlune gore versin

hayirli olsun barenim allah gule gule kucaginiza almanizi nasip etsin ayy bende ikiz cok severim ama benim kardeslerim ikiz ve 4 yasindalar annem neler cekiyor bi bilseniz:)))

olabilir canım aynıdır işlevleri heralde merkeze göre değişiyor tedavi şekli azda olsa.raporluyum devlet ne yazdıysa doktor onu reçeteye yazdı bi progestanı transferden sonra aldık eczaneden. zaman azalıyor gittikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…