offf canım seninle neredeyse aynı durumdayızben de 5+3'deyim bebeğin kesesini gördük ama düşük yapıyor olduğumu biliyorum. İlk hamileliğimde de 5.haftada düşmüştü, aslında düşük değil de bebek gelişmiyor, kalp atışlarını duyamıyoruz.. Tedaviye başlarken ve hamile olduğumu öğrendiğimde o kadar sevinmiştim ki, şu an yaşadığım hayal kırıklığı tarifsiz..
kızlar bu sabah wcdeyken idrarımı yaptıktan sonra tualet kağıdında açık pembe kanama gördüm silerken sadece onun dışında yok.çok korktum bu ne olabilir ya(
canım doktorun dedi mi düşük yapıyosun diye 5+3te kalp atışı duyulmaz zaten ya.....
Senin dusuk yaptigina nasil karar verdi doktorun? Kese de gorulduyse 1-2 hafta daha bekleyip kalp atisi icin gitmeniz gerekmiyor mu?
canım ben daha önce de düşük yapmış o zaman da tüm belirtilerim bıçak gibi kesilmişti, şimdi de aynı şey oldu. Dr bebeğin gelişip gelişmeyeceğini bilemeyiz bekleyeceksin dedi
ya canım hissedebildiğine inanıyorum canım ya bende hissetmiştim hep hamileliğimi kaybediceğimi şimdi o hisler beni çokk korkutuyo canım ne diyeyimki inşallah yanşış hissediyosun yada bişii hissetmeyelim hepbiz yaşamayalım tekrar tekrar canım sıkılıyo cnm böyle olunca
canım kaçıncı haftadaysı sen tatlım???canım korkma rengi pempeyse bişii olmaz kahverengi değil değilmi canım???
cnm düştüğünden eminmisim..ben bugün kan verdim betahcg de düşüş var çok sevindim 2 gün evvel 548 di suan 341 e gerilemiş..sanırım düşüyor..düşücek diye göbek atıcam nerdeyse ektopik olcak diye çok korkmuştum..kırmızıları beklicez sanırım yarın olsunda bir doktoru arayalım bakalım...üzülme cnm yaa iimiz rahat elimizden geleni yaptık gerisini rabbim görüyor hayırlısını verecek eminim buna birbirimize destek olup yeni tedaviye hazırlancaz...sen nereden biliyorsun düştüğünü niçin bu kadar karamsarsın??kalp atımını duymana bir hafta var henüz bekle bakalım doktorun ne diyor tekrar kan testi yapılıdımı???offf canım seninle neredeyse aynı durumdayızben de 5+3'deyim bebeğin kesesini gördük ama düşük yapıyor olduğumu biliyorum. İlk hamileliğimde de 5.haftada düşmüştü, aslında düşük değil de bebek gelişmiyor, kalp atışlarını duyamıyoruz.. Tedaviye başlarken ve hamile olduğumu öğrendiğimde o kadar sevinmiştim ki, şu an yaşadığım hayal kırıklığı tarifsiz..
inşallah cnm çok isterim terapi gibi olur vallahi nee güzel olur ama farklı şehirlerdeyiz bu nasıl olcak???Arkadaşlar burada yazışarak birbirimize destek oluyoruz bu çok güzel çünkü bizi bizden başkası gerçekten anlamıyor. O yüzden size bir önerim var, gelin bir gün belirleyip görüşelim.. özellikle benim gibi tekrarlayan düşük yapan arkadaşlar.. Belki yaşadıklarımızı birbirimize anlatıp rahatlar, birlikte daha büyük umutlar besleriz.. Ne dersiniz?
kızlaaar 2 gün evvel değerim 548 di suan 341..sanırım düşüyor heyecanlandım birden doktorumla yarın görüşebileceğim...dış gebelik değildir değilmi..düşüyodur yani ilaçla filan düşürmeye gerek kalmaz dimi...kırmızıları bekleyeceğim şimdi...ohhh bir nebze olsun rahatladım
kızlar bişiii sorucam transferden kaç gün sonra beta hcg yükseliyomş biliyomusunuz acaba????
inşallah...2 gündür adet sancısı gibi oluyor bi an gelip gidiyor...jel kullanırken zorlanıyorum artık sizdede bir zorlanma var mı?
Sagol canim yaaaaa bgn 5.gunum gecmiyo gunler daha var test gunume erken yaptirip uzulmekte istemiyorum benim pzr toplanmisti carsamba transfer oldu 3.gun oluyo herhalde nasi bekliycem cmartesiyi bilmiyorum...
cnm düştüğünden eminmisim..ben bugün kan verdim betahcg de düşüş var çok sevindim 2 gün evvel 548 di suan 341 e gerilemiş..sanırım düşüyor..düşücek diye göbek atıcam nerdeyse ektopik olcak diye çok korkmuştum..kırmızıları beklicez sanırım yarın olsunda bir doktoru arayalım bakalım...üzülme cnm yaa iimiz rahat elimizden geleni yaptık gerisini rabbim görüyor hayırlısını verecek eminim buna birbirimize destek olup yeni tedaviye hazırlancaz...sen nereden biliyorsun düştüğünü niçin bu kadar karamsarsın??kalp atımını duymana bir hafta var henüz bekle bakalım doktorun ne diyor tekrar kan testi yapılıdımı???
inşallah cnm çok isterim terapi gibi olur vallahi nee güzel olur ama farklı şehirlerdeyiz bu nasıl olcak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?