Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Senin dusuk yaptigina nasil karar verdi doktorun? Kese de gorulduyse 1-2 hafta daha bekleyip kalp atisi icin gitmeniz gerekmiyor mu?

kızlar bu sabah wcdeyken idrarımı yaptıktan sonra tualet kağıdında açık pembe kanama gördüm silerken sadece onun dışında yok.çok korktum bu ne olabilir ya (

kızlar bu sabah wcdeyken idrarımı yaptıktan sonra tualet kağıdında açık pembe kanama gördüm silerken sadece onun dışında yok.çok korktum bu ne olabilir ya (

canım kaçıncı haftadaysı sen tatlım???canım korkma rengi pempeyse bişii olmaz kahverengi değil değilmi canım???

Son düzenleme:
canım ben daha önce de düşük yapmış o zaman da tüm belirtilerim bıçak gibi kesilmişti, şimdi de aynı şey oldu. Dr bebeğin gelişip gelişmeyeceğini bilemeyiz bekleyeceksin dedi

ya canım hissedebildiğine inanıyorum canım ya bende hissetmiştim hep hamileliğimi kaybediceğimi şimdi o hisler beni çokk korkutuyo canım ne diyeyimki inşallah yanşış hissediyosun yada bişii hissetmeyelim hepbiz yaşamayalım tekrar tekrar canım sıkılıyo cnm böyle olunca

hem de nasıl bir can skıntısı anlatamam önümde bir dolu şey var şimdi kürtaj, düşüğün nedenini araştıracakları testler offf(allah dayanma gücü versin bize..

cnm düştüğünden eminmisim..ben bugün kan verdim betahcg de düşüş var çok sevindim 2 gün evvel 548 di suan 341 e gerilemiş..sanırım düşüyor..düşücek diye göbek atıcam nerdeyse ektopik olcak diye çok korkmuştum..kırmızıları beklicez sanırım yarın olsunda bir doktoru arayalım bakalım...üzülme cnm yaa iimiz rahat elimizden geleni yaptık gerisini rabbim görüyor hayırlısını verecek eminim buna birbirimize destek olup yeni tedaviye hazırlancaz...sen nereden biliyorsun düştüğünü niçin bu kadar karamsarsın??kalp atımını duymana bir hafta var henüz bekle bakalım doktorun ne diyor tekrar kan testi yapılıdımı???
inşallah cnm çok isterim terapi gibi olur vallahi nee güzel olur ama farklı şehirlerdeyiz bu nasıl olcak???

kızlaaar 2 gün evvel değerim 548 di suan 341..sanırım düşüyor heyecanlandım birden doktorumla yarın görüşebileceğim...dış gebelik değildir değilmi..düşüyodur yani ilaçla filan düşürmeye gerek kalmaz dimi...kırmızıları bekleyeceğim şimdi...ohhh bir nebze olsun rahatladım

kimyasal gebelik yaşadığım dönemde benim değerim 200 lere çıktı ve düştü dış gebelik değil kimyasaldı...
seninde kimyasal öyle görünüyor ve buna bile seviniyoruz gözünaydın canım...
dış gebelikte değer bi yerde sabitlenir sende böyle birşey olmamış çok şükür kimyasal gebelik bu...
kırmızılar gelir yakında..değerim 200 ü gördükten 2 gün sonra regl oldum ben...
yalnız kanamanın olması için rahim duvarının incelmiş olması gerekir bunu doktor söyler sana şu kadar güne kanaman başlar diye...

kızlar bişiii sorucam transferden kaç gün sonra beta hcg yükseliyomş biliyomusunuz acaba????

çatlatma iğnesinin etkisi bir hafta sürüyor yani vücuttan atılması bir haftayı buluyor bhcg içerdiği için yapılacak test pozitifi gösterebilir bu dönemde yanıltıcı olabilir..
transferden sonra 8 ya da 9.gün itibariyle bhcg kanda belli olabilir tabii istisnalar var kaçıncı gün transferi olduğuda çok önemli...

Sagol canim yaaaaa bgn 5.gunum gecmiyo gunler daha var test gunume erken yaptirip uzulmekte istemiyorum benim pzr toplanmisti carsamba transfer oldu 3.gun oluyo herhalde nasi bekliycem cmartesiyi bilmiyorum...

inşallah...2 gündür adet sancısı gibi oluyor bi an gelip gidiyor...jel kullanırken zorlanıyorum artık sizdede bir zorlanma var mı?

bende de dün geceden beri adet sancisi seklinde cok kisa ve ara ara vuruyor. baya siddetli yalniz. jel kullanirken bi zorlanma farketmedim ayni gibi.

Sagol canim yaaaaa bgn 5.gunum gecmiyo gunler daha var test gunume erken yaptirip uzulmekte istemiyorum benim pzr toplanmisti carsamba transfer oldu 3.gun oluyo herhalde nasi bekliycem cmartesiyi bilmiyorum...

gercekten zaman hic gecmio.. benim raporum bitti yarin ise baslicam belki daha cabuk gecer zaman persembe test günü insallah yavrularimiz bize simsiki tutunmustur.

İnsallah canim ya persembe sen bende cuma yaptircam alicaz guzel haberleri insallah ctesi aslinda test gunum ama dayanamicim bana kalsa hergun test yaptiririm herhal:):):) tabi cnm evde vakit gecmiyoki kafan dagilir hic belirtin var mi cnm mide bulantisi kasik agrusi falan?????

Canım aynen öyle burada birbirimize destek olup bir sonraki tedaviler için umut beslemekten başka çaremiz yok....
Keşke aynı şehirde olsaydık en azından bu süre zarfında görüşüp güç toplardır..
Senin için de en güzeli olsun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…