saol cnm paylasimin icin guzelmisyaziyi okuyunca benim de embriyoskoptaki cd im geldi aklima daha almadik merkezden. test icin gittigimde isticem insallah olumlu sonuc alir da bebegimi kucagima alirsam buyudugunde iste sen bole oldun diye izleticem:)))))dusunsene Allahim ne kadar garip bisey yaaaKızlar bu yazıdan çok etkilendim siz de okuyun istedim:
Anne Olunca Anladm - GONCA ENSZEN - Sperm ve yumurtann ak
kızlar bu sabah wcdeyken idrarımı yaptıktan sonra tualet kağıdında açık pembe kanama gördüm silerken sadece onun dışında yok.çok korktum bu ne olabilir ya(
henüz kanama yok ama bekliyorum bakalım sanki olacak gibi yarın doktorumla görüşeyim bakalım çağıracakmı muayneye...Canim bence dis gebelik degil dusmus bayagi insallah kendiliginden dusuyodur ilac almana gerek kalmicak bence kanaman oluyomu cnm
evet cnm yaaa sevindiğim şeye bak ama napalım daha kötü sonuç olmasındansa..rabbim belki negatifi görsem daha çok üzülürüm diye belkide böyle bir şekilde öğrenmemi sağladı...nede olsa şuan mutsuz değil mutluyum...bir kaç gündür kendimi bu sonucu duymaya hazırlamış oldum bu sayede..direk üzücü haberi duymak daha kötü olabilirdi..bakalım doktorum yarın muayneye çağırırsa rahim kalınlığımı sorarım ne zaman gelir kırmızılar öğrenirim...inşallah kimyasaldırkimyasal gebelik yaşadığım dönemde benim değerim 200 lere çıktı ve düştü dış gebelik değil kimyasaldı...
seninde kimyasal öyle görünüyor ve buna bile seviniyoruz gözünaydın canım...
dış gebelikte değer bi yerde sabitlenir sende böyle birşey olmamış çok şükür kimyasal gebelik bu...
kırmızılar gelir yakında..değerim 200 ü gördükten 2 gün sonra regl oldum ben...
yalnız kanamanın olması için rahim duvarının incelmiş olması gerekir bunu doktor söyler sana şu kadar güne kanaman başlar diye...
evet cnm keşke yüzyüze görüşüp konuşabilsek..güzel dileklerin için çok sağolCanım aynen öyle burada birbirimize destek olup bir sonraki tedaviler için umut beslemekten başka çaremiz yok....
Keşke aynı şehirde olsaydık en azından bu süre zarfında görüşüp güç toplardır..
Senin için de en güzeli olsun arkadaşım...
canım nasılsın toplayabildin mi biraz kendini????henüz kanama yok ama bekliyorum bakalım sanki olacak gibi yarın doktorumla görüşeyim bakalım çağıracakmı muayneye...
evet cnm yaaa sevindiğim şeye bak ama napalım daha kötü sonuç olmasındansa..rabbim belki negatifi görsem daha çok üzülürüm diye belkide böyle bir şekilde öğrenmemi sağladı...nede olsa şuan mutsuz değil mutluyum...bir kaç gündür kendimi bu sonucu duymaya hazırlamış oldum bu sayede..direk üzücü haberi duymak daha kötü olabilirdi..bakalım doktorum yarın muayneye çağırırsa rahim kalınlığımı sorarım ne zaman gelir kırmızılar öğrenirim...inşallah kimyasaldır
evet cnm keşke yüzyüze görüşüp konuşabilsek..güzel dileklerin için çok sağol
yorma kendini..kafa dağıtmana yardımcı olur tabi olmazmı...inşallah güzel haberi vereceksin cnm...hadi bakalım az kalmış zatngercekten zaman hic gecmio.. benim raporum bitti yarin ise baslicam belki daha cabuk gecer zaman persembe test günü insallah yavrularimiz bize simsiki tutunmustur.
inşallah cnm güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizle kızlaaarr...hadi bakalım bebişlere iyi bakın...İnsallah canim ya persembe sen bende cuma yaptircam alicaz guzel haberleri insallah ctesi aslinda test gunum ama dayanamicim bana kalsa hergun test yaptiririm herhal:):):) tabi cnm evde vakit gecmiyoki kafan dagilir hic belirtin var mi cnm mide bulantisi kasik agrusi falan?????
inşallah tatlım ya bakalım görücez cuma günü biliyosun canım çok kötü şeyler yaşadım bebişler doğmadan sevinemem bile kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama kötü tecrübeler yaşayınca insan bi ürküyo... bazendde diyorum ki hep ben yaşamıcam ya 3 kez yaşadım zaten oofff canım ya bi bilsen kafamın içindekileri tek tesellim gittiğim merkez tedavilerine güvenmmem gerisi allah a kalmış canım hakkımızda hayırlısı olsun canımn..yorma kendini..kafa dağıtmana yardımcı olur tabi olmazmı...inşallah güzel haberi vereceksin cnm...hadi bakalım az kalmış zatn
inşallah cnm güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizle kızlaaarr...hadi bakalım bebişlere iyi bakın...
cnm sınav haftam toplamamak gibi bir lüksm yok...düşünmeyede çok az vaktim oluyor..geceleri başımı yastığa koyunca boğuluyorum....keseyi göremediğim sbh sınavım vardı eve gelip bir sigara içtim ve sınava gittim...eşim yanımda yoktu o geldi onu gördüm özlemişim unuttum gitticanım nasılsın toplayabildin mi biraz kendini????
doğru diyosun cnm yaaa...inşallah bu kez rabbimin izniyle olacak..bol bol dua...rabbim sevdiği kullarını özlediğinde böyle çaresizlik verirmiş..dua etsinler bana yaklaşsınlar diye..korkunun ecele faydası yok en güzel zamanların tadını çıkar o yüzden..bebişine her gün bir adım daha yaklaşıyorsun onu düşün,benim için o eçmek bilmeyen günler senin için geçiyor ,zaman akıyor bebeğin sana yaklaşıyorinşallah tatlım ya bakalım görücez cuma günü biliyosun canım çok kötü şeyler yaşadım bebişler doğmadan sevinemem bile kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama kötü tecrübeler yaşayınca insan bi ürküyo... bazendde diyorum ki hep ben yaşamıcam ya 3 kez yaşadım zaten oofff canım ya bi bilsen kafamın içindekileri tek tesellim gittiğim merkez tedavilerine güvenmmem gerisi allah a kalmış canım hakkımızda hayırlısı olsun canımn..
sağol cnm rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..hayırlısını versin...zorlaştırmasın kolaylaştırsın...ya cnm senin adina o kadar uzuldum ki ne diyecegimi bilemiyofum Allah herseyi gonlune gore versin insallah
amin cnm amin...kimse yaşamasın..çok sağol cnm çekerim tesbihçok haklısın canım bol bol dua edelim Rabbim bir daha bu acıları ne sana nede başkasına yaşatmasın kimseye belli etmemek de işin ayrı tarafı ah ah, Allahım hepimize bol bol sabır ihsan etsin ,daralınca bol bol ya sabır çek canım rahatlatır
kızlaaaaaaaaaaaarrrr kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
kızlaaaaaaaaaaaarrrr kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
_seliiin ben geldim nerelerdesin ne yaptın cumartesi gidecektin noldu anlatsana merak ettim..
canıııım cumartesi gördük bebişimin kesesini :) rahimde fındık kadar bişi şuanda .. :) çok duygulandık ben de eşimde ..
doktorum şuanda herşey normal görünüyor bir problem yok dedi , folik asite başlattı hemen hergün 1 tane alıyorum ..
2 hafta sonra yani 1 aralık cumartesi yine kontrole gidicem ...
4 hafta 6 gun oldu bugun .. yarın 5 hafta biticek .. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu çok değişik hislermiş gerçekten .. :)
ayy çok sevindim biliyordum zaten göreceğini..hadi gözünüz aydın..Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almak nasip etsin inşallah..bundan sonra çok dikkat et kendine..
aynen ... hayatını çok kısıtlama ama kendini de yorma dedi doktorum, dinlene dinlene işlerini hallet dedi .. çalışıyorum zaten ev hanımı değilim ama masa başı işim onun için sorun olmuyor , eve temizliğe de kadın alıyorum düzenli ..inşallah bu süreci böylece sağlıkla atlatırız bebeğimle .. :)
çok sağol desteğin için ...
hepinizi çok seviyorum ..sakın umudunuzu kaybetmeyin..
aynen aynen hamileyim diye de kendini çok kasma bu seni daha çok yorar..tabi bir sorun olmadığı sürece..benim kanamalarım olduğu için sürekli uzun oturur vaziyetteydim zaten 2-3 ay annemlerde kaldık..inşallah sorunsuz rahat bir hamilelik geçirirsin ve keyfini çıkarırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?