Kızlar doktordan geliyorum şimdi..7+2 olduk bugün kalp atışını duymak için gitmiştik..kesemiz 18mm.gelişimi biraz yavaş dedi 23 mm olması gerekiyomuş...bebeğimi göremedik 1 hafta sonra gelin bakalım dedi..Ama moralim çok bozuldu..bişey olmaz değil mi onu kaybetmektn korkuyorum
Karından mı baktı ultrasondan canım bazen görülmeyebiliyor birde alet eski olunca,haftaya görürsün inşallah içini ferah tut.
nasılll canım ya daha önce gittiğinde görmemişmiydin?????????Kızlar doktordan geliyorum şimdi..7+2 olduk bugün kalp atışını duymak için gitmiştik..kesemiz 18mm.gelişimi biraz yavaş dedi 23 mm olması gerekiyomuş...bebeğimi göremedik 1 hafta sonra gelin bakalım dedi..Ama moralim çok bozuldu..bişey olmaz değil mi onu kaybetmektn korkuyorum
nasılll canım ya daha önce gittiğinde görmemişmiydin?????????
canım keseyi görmüştük ama bebeğimi bugün görmeye gittik..18mmlik kese var ama bebek görünmedi..1hafta bekleyelim görünmezse boş gebeliktir dedi..[/QUOT
canım sıkma canını dur 1 hafta geçsin inşallah bişii olmaz allah ın izniyle net bişii dememiş zaten stres yapma canm nolur
canım keseyi görmüştük ama bebeğimi bugün görmeye gittik..18mmlik kese var ama bebek görünmedi..1hafta bekleyelim görünmezse boş gebeliktir dedi..[/QUOT
canım sıkma canını dur 1 hafta geçsin inşallah bişii olmaz allah ın izniyle net bişii dememiş zaten stres yapma canm nolur
sağol canım inşallah öyledir Allahın izniyle..
Kızlar 5+4. gündeyim ama belirtilerimin sihirli bir elle kaybolmasıyla sıfır belirti hali devam ediyor..Kafayı yemek üzereyim.. Benim gibi olup ta sağlıklı hamilelik geçiren var mı acaba?
Boşuna mı endişeleniyorum sizce? Keseyi gördük ama kalp atışı olacak mı bilmiyorum...
eh leda cnm ben sana artık ne söylesem boş sen kabullenmişsin bi kere kötü olasılığı..o yüzden hiçbirşey söylemiyorum ve susuyorumumarım endişelerin yersiz çıkar...
Canım ne yapayım bir kere kötü bir deneyim yaşadığım için elimde değil aksini düşünmek.. Senin haklı çıkman için neler vermezdim..
kizlar yaaa test günü yaklastikca huysuzlasiyorum( batmalar kesildi sanki, ara ara adet olcakmisim gibi bi sanci girio...
batmalar iyidir iyidir :)[/QUOTE
ama batmalar kesildi iste o yüzden tedirgin oldum canim yaaaa
kizlar bikac saat once kilotuma baktim kahverengi leke yaninda minicik ama cok minicik kirmizi pis bise pihti gibi.hemen aradim merkezi nolur nolmaz diye igne vardi onceden almistik onu vurdurdu eve geldim peceteyle sildim pembe leke sonra bidaha olmadi ama galiba o igne kesti.kizlar galiba bebek gitti elim ayagim titriyo nolur bak dogruyu soleyin uzulurum diye gercegi solememezlik etmeyin gittimi sizce?
batmalar iyidir iyidir :)[/QUOTE
ama batmalar kesildi iste o yüzden tedirgin oldum canim yaaaa
zaten kesiliyor bir süre sonra senin 22 simiydi test günün ?
kizlar bikac saat once kilotuma baktim kahverengi leke yaninda minicik ama cok minicik kirmizi pis bise pihti gibi.hemen aradim merkezi nolur nolmaz diye igne vardi onceden almistik onu vurdurdu eve geldim peceteyle sildim pembe leke sonra bidaha olmadi ama galiba o igne kesti.kizlar galiba bebek gitti elim ayagim titriyo nolur bak dogruyu soleyin uzulurum diye gercegi solememezlik etmeyin gittimi sizce?
zaten kesiliyor bir süre sonra senin 22 simiydi test günün ?
evet canim 22sinde :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?