Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Kızlar doktordan geliyorum şimdi..7+2 olduk bugün kalp atışını duymak için gitmiştik..kesemiz 18mm.gelişimi biraz yavaş dedi 23 mm olması gerekiyomuş...bebeğimi göremedik 1 hafta sonra gelin bakalım dedi..Ama moralim çok bozuldu..bişey olmaz değil mi onu kaybetmektn korkuyorum

Karından mı baktı ultrasondan canım bazen görülmeyebiliyor birde alet eski olunca,haftaya görürsün inşallah içini ferah tut.

nasılll canım ya daha önce gittiğinde görmemişmiydin?????????

Kızlar 5+4. gündeyim ama belirtilerimin sihirli bir elle kaybolmasıyla sıfır belirti hali devam ediyor.. Kafayı yemek üzereyim.. Benim gibi olup ta sağlıklı hamilelik geçiren var mı acaba?
Boşuna mı endişeleniyorum sizce? Keseyi gördük ama kalp atışı olacak mı bilmiyorum...

eh leda cnm ben sana artık ne söylesem boş sen kabullenmişsin bi kere kötü olasılığı..o yüzden hiçbirşey söylemiyorum ve susuyorum umarım endişelerin yersiz çıkar...

eh leda cnm ben sana artık ne söylesem boş sen kabullenmişsin bi kere kötü olasılığı..o yüzden hiçbirşey söylemiyorum ve susuyorum umarım endişelerin yersiz çıkar...

Canım ne yapayım bir kere kötü bir deneyim yaşadığım için elimde değil aksini düşünmek.. Senin haklı çıkman için neler vermezdim..

kizlar yaaa test günü yaklastikca huysuzlasiyorum ( batmalar kesildi sanki, ara ara adet olcakmisim gibi bi sanci girio...

kizlar bikac saat once kilotuma baktim kahverengi leke yaninda minicik ama cok minicik kirmizi pis bise pihti gibi.hemen aradim merkezi nolur nolmaz diye igne vardi onceden almistik onu vurdurdu eve geldim peceteyle sildim pembe leke sonra bidaha olmadi ama galiba o igne kesti.kizlar galiba bebek gitti elim ayagim titriyo nolur bak dogruyu soleyin uzulurum diye gercegi solememezlik etmeyin gittimi sizce?

Canım ne yapayım bir kere kötü bir deneyim yaşadığım için elimde değil aksini düşünmek.. Senin haklı çıkman için neler vermezdim..

unutma o deneyimi bende yaşadım ve buradaki birçok insan da yaşadı..ama ikincisinde hiçbir belirti yaşamadım..ama dediğim gibi umarım yanılıyorsundur..bak susucam dedim yine dayanamadım :)

Alıntıdır:
Plesenta yerleşimi; Bu durumda Kahverengi kanama görülebilir, kanama lekelenme şeklindedir ancak düşük riski az da olsa vardır.
Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.
Bilinmesi gereken önemli bir husus da şudur, kahverengi kanama, kanamanın az olduğunu gösterirken Kırmızı renkli kanama daha fazla kanamanın işaretidir. Fazla kanamalar ise elbette yüksek düşük riskidir.
Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.
Kanama çok ve kırmızı ise düşük riski yüksektir. Az ve lekelenme şeklinde olup kahverengi ise düşük riski daha az bir ihtimaldir. Sonuçta kanama damla damla lekelenme şeklinde ve kahverengi de olsa mutlaka bir hekime başvurulmalıdır.

bu arada ilk zamanlarda bende de kahverengi lekelenmeler olmuştu hamilelerin çoğunda görülebilir biraz önceki alıntıda dediği gibi tehlikeli olanlar kırmızı renkte olanlar..

Allah korusun moralini bozma canim bisey olmamistir. günler yaklastikca tedirginligimiz ve korkularimiz artiyor sadece..ben de dokunsan aglayacak kivamdayim..eve kapanip sadece yatip uyumak istiyorum kimseyi göresim kimseyle konusasim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…