Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Allahın izniyle bir şey olmaz canım kötü düşünme lütfen...

kizlar yaaa test günü yaklastikca huysuzlasiyorum ( batmalar kesildi sanki, ara ara adet olcakmisim gibi bi sanci girio...

evet canım çok yaklaştı heyecan dorukta batmaların zamanı bitmiştir canım tutuma oldu şu ana kadar onun için kesildi diye düşün bendede ara ara adet olcakmış gibi ağrı oluyor ama kısa sürüyor iş yaparsamda bel ağrısı oluyor ama bu ağrıları iyiye yada kötüye yormak istemiyorum ne veririse rabbim razıyım son 2 gün duayla bekleyelim canım...

he bi de turquoisse cnm benim 3.ayda başlayıp 5.ay sonuna kadar olan kanamalarım olmuştu..bunlar bildiğin kırmızı adet kanaması gibiydi..o durumda bile moralimi bozmadım bu bebeği doğuracağım dedim..o yüzden sende hemen paniğe kapılma hem bak geçmiş de..eğer birşey olsaydı kırmızıya dönerdi Allah korusun..hatta o lekelenme olduğu için sevinmelisin bile ki bebişin yerleşiyor demektir..

merhaba arkadaşlar..ben adana turan çetin'de tedavi görüyorum...ilk denemem eylülde başarısız sonuçlandı malesef...2.denememi dondurulmuşlarla yaptım...2 adet 4.gün embriyosu yerleştirildi...transfer sırasında rahim içine hcg hormonunu direk yerleştirdiler ve 7 dk bekleyip embriyoları koydular...bu yeni bir yöntemmiş..rahmin embriyoyu kabulü kolaylaşıyormuş..hiç böyle bir deneyim yaşayanınız var mı?ben pek umutlu değilim umarım bu sefe tutar da sil baştan yumurta toplamaya başlamam...

öncelikle hayırlı olsun..ama daha baştan hiç umutlu değilim gibi başlarsan olaya zaten olacağı varsa da olmaz söyliyim ..hem sen daha burada yenisin sanırım ben buradaki tüm arkadaşlara bu tür olumsuz ve umutsuz konuşmaları yasakladım ona göre :)) içini ferah tut güzel şeyler düşün sonu da güzel olsun tamam mı ...

evet dua etmek lazim bol bol Allahim yardim et hepimizeee nolurr:18:
canım daha önceki hamileliğimde sağ kasığımda belimde ağrı olurdu şiddetli mide bulantısı ve uyku hali olurdu hem adetime 1 hafta kala göstermişti şimdi hiç biri yokkkk çook kötü hissediyorum cnm ya
:18::18::18::18::18::18:

her seferinde aynı belirtiler olacak diye bir kural yok..ilk hamilelikleri çok güzel geçip ikinciyi çok ağır geçirenler de var ya da tam tersini yaşayanlarda var..mesela benim kimyasalda inanılmaz acıya aşermem olmuştu ki ben asla acı yiyemezdim..ikinci hamileliğimde hiçbir belirtim olmadı..adeti geçtikten sonra hamile olduğunun farkında olan insanlar oluyor..bence siz bildiğiniz için kendinizi çok fazla dinliyorsunuz..biraz rahatlamaya çalışın..

belkide tatlım ama 2 gebeliğimdede aynı şeyleri yaşayıca insan arıyo maaleasef belki bu sağlıklı olucaktır belirti vermediği için kısmet artık...

evet canim haklisin cok dinliyoruz aslinda kendimizi. umut dünyasi iste en ufak bi belirtiden bisey cikarmaya calisiyoruz gariban gariban.. o da gidince fena oluoruz

evet canim haklisin cok dinliyoruz aslinda kendimizi. umut dünyasi iste en ufak bi belirtiden bisey cikarmaya calisiyoruz gariban gariban.. o da gidince fena oluoruz

yok ya öyle değil ben sizi çok iyi anlıyorum hem ben anlamayacağım da kim anlayacak..sadece sizden bir adım önde gittiğim için neler yşayabileceğinizi neler olduğunu anlatıp bilgi vermek istiyorum deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.. yoksa endişeleriniz meraklarınız gayet normal..ben sadece merak etmeyin bunları yaşayan insanlar var tek örnek sizler değilsiniz demek istiyorum..bir nebze rahatlatabilmek adına..

cok saol canim herkesin derdine aninda derman oluosun. hakkini helal et valla :13:

haydi kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize çok dikkat edin..yüzünüzden gülücükleri eksik etmeyin..öpüldünüz..

hiçbirşey olmaaaz..jel kullanıyorsan o da pembelik yapabiliyor ama muhtemelen yerleşmeyle ilgilidir..sen sadece uzan şu anda ve ayaklarını da yüksek biryere koy ve dinlen..
yok cnm jel degilde yumusak kapsul kullaniom beyaz akinti oluyordu heo ama pembe hic olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…