pembe nedir sence?bu arada ilk zamanlarda bende de kahverengi lekelenmeler olmuştu hamilelerin çoğunda görülebilir biraz önceki alıntıda dediği gibi tehlikeli olanlar kırmızı renkte olanlar..
Kızlar doktordan geliyorum şimdi..7+2 olduk bugün kalp atışını duymak için gitmiştik..kesemiz 18mm.gelişimi biraz yavaş dedi 23 mm olması gerekiyomuş...bebeğimi göremedik 1 hafta sonra gelin bakalım dedi..Ama moralim çok bozuldu..bişey olmaz değil mi onu kaybetmektn korkuyorum
kizlar yaaa test günü yaklastikca huysuzlasiyorum( batmalar kesildi sanki, ara ara adet olcakmisim gibi bi sanci girio...
pembe nedir sence?
evet canim 22sinde :2:
zaten yerleşmiş demek ki o batmalar sürekli kalmıyor zaten merak etme :) hadi hayırlısı
merhaba arkadaşlar..ben adana turan çetin'de tedavi görüyorum...ilk denemem eylülde başarısız sonuçlandı malesef...2.denememi dondurulmuşlarla yaptım...2 adet 4.gün embriyosu yerleştirildi...transfer sırasında rahim içine hcg hormonunu direk yerleştirdiler ve 7 dk bekleyip embriyoları koydular...bu yeni bir yöntemmiş..rahmin embriyoyu kabulü kolaylaşıyormuş..hiç böyle bir deneyim yaşayanınız var mı?ben pek umutlu değilimumarım bu sefe tutar da sil baştan yumurta toplamaya başlamam...
canım daha önceki hamileliğimde sağ kasığımda belimde ağrı olurdu şiddetli mide bulantısı ve uyku hali olurdu hem adetime 1 hafta kala göstermişti şimdi hiç biri yokkkk çook kötü hissediyorum cnm yaevet dua etmek lazim bol bol Allahim yardim et hepimizeee nolurr:18:
canım bişii olmaz yerleşme kanamasıdır canım git bence test yaptır bu akşam çkıar zaten hem rahat edersin...pembe nedir sence?
canım daha önceki hamileliğimde sağ kasığımda belimde ağrı olurdu şiddetli mide bulantısı ve uyku hali olurdu hem adetime 1 hafta kala göstermişti şimdi hiç biri yokkkk çook kötü hissediyorum cnm ya
:18::18::18::18::18::18:
belkide tatlım ama 2 gebeliğimdede aynı şeyleri yaşayıca insan arıyo maaleasef belki bu sağlıklı olucaktır belirti vermediği için kısmet artık...her seferinde aynı belirtiler olacak diye bir kural yok..ilk hamilelikleri çok güzel geçip ikinciyi çok ağır geçirenler de var ya da tam tersini yaşayanlarda var..mesela benim kimyasalda inanılmaz acıya aşermem olmuştu ki ben asla acı yiyemezdim..ikinci hamileliğimde hiçbir belirtim olmadı..adeti geçtikten sonra hamile olduğunun farkında olan insanlar oluyor..bence siz bildiğiniz için kendinizi çok fazla dinliyorsunuz..biraz rahatlamaya çalışın..
belkide tatlım ama 2 gebeliğimdede aynı şeyleri yaşayıca insan arıyo maaleasef belki bu sağlıklı olucaktır belirti vermediği için kısmet artık...
her seferinde aynı belirtiler olacak diye bir kural yok..ilk hamilelikleri çok güzel geçip ikinciyi çok ağır geçirenler de var ya da tam tersini yaşayanlarda var..mesela benim kimyasalda inanılmaz acıya aşermem olmuştu ki ben asla acı yiyemezdim..ikinci hamileliğimde hiçbir belirtim olmadı..adeti geçtikten sonra hamile olduğunun farkında olan insanlar oluyor..bence siz bildiğiniz için kendinizi çok fazla dinliyorsunuz..biraz rahatlamaya çalışın..
evet canim haklisin cok dinliyoruz aslinda kendimizi. umut dünyasi iste en ufak bi belirtiden bisey cikarmaya calisiyoruz gariban gariban.. o da gidince fena oluoruz
yok ya öyle değil ben sizi çok iyi anlıyorum hem ben anlamayacağım da kim anlayacak..sadece sizden bir adım önde gittiğim için neler yşayabileceğinizi neler olduğunu anlatıp bilgi vermek istiyorum deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.. yoksa endişeleriniz meraklarınız gayet normal..ben sadece merak etmeyin bunları yaşayan insanlar var tek örnek sizler değilsiniz demek istiyorum..bir nebze rahatlatabilmek adına..
cok saol canim herkesin derdine aninda derman oluosun. hakkini helal et valla :13:
yok cnm jel degilde yumusak kapsul kullaniom beyaz akinti oluyordu heo ama pembe hic olmamistihiçbirşey olmaaaz..jel kullanıyorsan o da pembelik yapabiliyor ama muhtemelen yerleşmeyle ilgilidir..sen sadece uzan şu anda ve ayaklarını da yüksek biryere koy ve dinlen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?