Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

arkadaşlar bugün ikinci bi doktora gittim oda aynı şeyi söyledi..Pazartesiye kadar bekleyecem kesenin içi yine boş görünürse( ki kendini hazırla bile dedi doktorr) kürtajla alırız keseyi dediler.. peki aranızda bilgisi olan varmı kan tahlili yaptırsam değerden belli olur mu bebek olup olmadığı

canım kanda belli olmaz ki o sadece bebek olduğunu gösrerir cnm tahlille bişii anlaşılmaz tatlım ya ama bekle bak çok okudum sen gibi yazıp sonra ii haberler alanları inşallahhh seninde güzel olur canım ya

Cnm doktorum 10. gunde istedi ama ben9.gunde yaptircam dayanamiciim belirti aramakta gina geldi vallahi:):):):):)

Son düzenleme:

topigimizde kara bulutlar dolasiyor resmen.canim cok üzücü oldu sizin bu bos gebelik olaylari topigin nesesi kalmadi..önce tubisch ,tuana,,,,.......insaallah bebegin seninledir.

ya alamazsam umudum kLmadi dicem simdi kizicaksiniz.az cnm tuvalet kagidiyle silince az gelio.

canim kacinci gündesin?pembe akinti kapsülü koyduktan sonra mi gelmeye basladi?bende onlardan kullaniyorum.bu sefer henüz olmadi ama önceki tedavimde icinde kahverengi karisik geldigini bende görmüstüm.sade jel degil bunlarda yapiyor renkli akinti.

sabah 8 de kiymustum kapsulu cnm 12 gibi basladi 4 deki kapsulu arttirdim 3 tane yaptim iste cok az devam edio.senin onceki olumsuzdu tabiki dimi

kizlar yaa sacma sapan aksilikler yüzünden crinone jelim bitti ve alamadim yarin sabah kullanamicam yani ögleden sonra kullanabilecegim en erken. sizce sabahtan ustrogest kapsül atayim mi ayni sey ya o yüzden off ya

kizlar yaa sacma sapan aksilikler yüzünden crinone jelim bitti ve alamadim yarin sabah kullanamicam yani ögleden sonra kullanabilecegim en erken. sizce sabahtan ustrogest kapsül atayim mi ayni sey ya o yüzden off ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…