yok cnm jel degilde yumusak kapsul kullaniom beyaz akinti oluyordu heo ama pembe hic olmamisti
canım 24 ünde ama 23ünde yaptırıcaz inşallahhh bakalım son 4 gündeyiz yanievet bak ne güzel söyledin belki de bunda değişik şeyler olacak..senin ne zamandı test seninde mi 22 sindeydi?
canım kanda belli olmaz ki o sadece bebek olduğunu gösrerir cnm tahlille bişii anlaşılmaz tatlım ya ama bekle bak çok okudum sen gibi yazıp sonra ii haberler alanları inşallahhh seninde güzel olur canım yaarkadaşlar bugün ikinci bi doktora gittim oda aynı şeyi söyledi..Pazartesiye kadar bekleyecem kesenin içi yine boş görünürse( ki kendini hazırla bile dedi doktorr) kürtajla alırız keseyi dediler..peki aranızda bilgisi olan varmı kan tahlili yaptırsam değerden belli olur mu bebek olup olmadığı
aynen cnm o .yaaa asiri bozuk moralim pembe pembe hala dvm edioprogestan 100 mg yumuşak kapsül mü canım ?
iyi akşamlar cnm nasılsım
arkadaşlar bugün ikinci bi doktora gittim oda aynı şeyi söyledi..Pazartesiye kadar bekleyecem kesenin içi yine boş görünürse( ki kendini hazırla bile dedi doktorr) kürtajla alırız keseyi dediler..peki aranızda bilgisi olan varmı kan tahlili yaptırsam değerden belli olur mu bebek olup olmadığı
eger bana diosan cnmTest yaptirsaydin keske canim ya cikardi dinlen guzelce yorma kendini...
ama canım herkes ii bişii diyo o yüzden diyorum bende moral olur sana iii haberi almakkk...eger bana diosan cnm
psikolojim kesinlikle hazir degil olumsuz sonucu alirsam off bilmiom valla bu lekelenme ii mi kotu mu.dur ben bunu bi arastirim.diger kizlarda olmus mu
ya alamazsam umudum kLmadi dicem simdi kizicaksiniz.az cnm tuvalet kagidiyle silince az gelio.ama canım herkes ii bişii diyo o yüzden diyorum bende moral olur sana iii haberi almakkk...
ya alamazsam umudum kLmadi dicem simdi kizicaksiniz.az cnm tuvalet kagidiyle silince az gelio.
sabah 8 de kiymustum kapsulu cnm 12 gibi basladi 4 deki kapsulu arttirdim 3 tane yaptim iste cok az devam edio.senin onceki olumsuzdu tabiki dimicanim kacinci gündesin?pembe akinti kapsülü koyduktan sonra mi gelmeye basladi?bende onlardan kullaniyorum.bu sefer henüz olmadi ama önceki tedavimde icinde kahverengi karisik geldigini bende görmüstüm.sade jel degil bunlarda yapiyor renkli akinti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?