o da mi progesteron?nobetci eczaneden alma imkanin yok mukizlar yaa sacma sapan aksilikler yüzünden crinone jelim bitti ve alamadim yarin sabah kullanamicam yani ögleden sonra kullanabilecegim en erken. sizce sabahtan ustrogest kapsül atayim mi ayni sey ya o yüzden off ya
o da mi progesteron?nobetci eczaneden alma imkanin yok mu
cnm bişiii olmaz 2side progestan sa kullanabilirsin bence ben iğne oluyorum bilmiyorum jeli falan...evet progesteron ayni sey aslinda.. yok canim alma imkanim kalmadi recete yok cünkü suan bende.
sabah 8 de kiymustum kapsulu cnm 12 gibi basladi 4 deki kapsulu arttirdim 3 tane yaptim iste cok az devam edio.senin onceki olumsuzdu tabiki dimi
tatlım biraz sakin ol inşallah kötü bişey yoktur beklemekten başka çare yok rabbime sığın o hayırlısını verecektir...herşey olacağa varıyor...metanetle bekle cnmarkadaşlar bugün ikinci bi doktora gittim oda aynı şeyi söyledi..Pazartesiye kadar bekleyecem kesenin içi yine boş görünürse( ki kendini hazırla bile dedi doktorr) kürtajla alırız keseyi dediler..peki aranızda bilgisi olan varmı kan tahlili yaptırsam değerden belli olur mu bebek olup olmadığı
cnm biraz rahat ol inşallah herşey yolundabelkide tatlım ama 2 gebeliğimdede aynı şeyleri yaşayıca insan arıyo maaleasef belki bu sağlıklı olucaktır belirti vermediği için kısmet artık...
cnm birçok belirti ilaçların ben onu bebeğimin olmadığında farkettim..bir kısmıda psikolojik...bebişim artık yok ama birçok belirti sandığım şey devam ediyor psikolojikmiş.balon gibi söndüm..kendini rahat bırak biraz susam tanesi kadar şey ne kadar belirti verebilirki korkmakizlar yaaa test günü yaklastikca huysuzlasiyorum( batmalar kesildi sanki, ara ara adet olcakmisim gibi bi sanci girio...
korkma cnm ben dahil birçok kişi yaşıyor..bebek gitse okadarcık kanayıp durmaz devam eder...bendede olmuştu bebeiş gayet oturuyodu yerinde,çok daha sonra anomaliliydi ondan kaybettik yoksa kanamadan bişey olmadı...korkma cnm yaşamayan çok az onu..ablamda yaşadı iki gebeliğindede 2 side büyüdüler bide ablasıkizlar bikac saat once kilotuma baktim kahverengi leke yaninda minicik ama cok minicik kirmizi pis bise pihti gibi.hemen aradim merkezi nolur nolmaz diye igne vardi onceden almistik onu vurdurdu eve geldim peceteyle sildim pembe leke sonra bidaha olmadi ama galiba o igne kesti.kizlar galiba bebek gitti elim ayagim titriyo nolur bak dogruyu soleyin uzulurum diye gercegi solememezlik etmeyin gittimi sizce?
cnm biraz rahat ol inşallah duyacaksın kalp atımını korkma rabbimin izniyle herşey yolunda inşallah birazcık daha sabırKızlar 5+4. gündeyim ama belirtilerimin sihirli bir elle kaybolmasıyla sıfır belirti hali devam ediyor..Kafayı yemek üzereyim.. Benim gibi olup ta sağlıklı hamilelik geçiren var mı acaba?
Boşuna mı endişeleniyorum sizce? Keseyi gördük ama kalp atışı olacak mı bilmiyorum...
cnm gözün aydın çok çok seviniyorum sana inşalah sağlıklıca kucağına alacaksın..her aşamanda rahat geçir inşallahcanıııım cumartesi gördük bebişimin kesesini :) rahimde fındık kadar bişi şuanda .. :) çok duygulandık ben de eşimde ..
doktorum şuanda herşey normal görünüyor bir problem yok dedi , folik asite başlattı hemen hergün 1 tane alıyorum ..
2 hafta sonra yani 1 aralık cumartesi yine kontrole gidicem ...
4 hafta 6 gun oldu bugun .. yarın 5 hafta biticek .. rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu çok değişik hislermiş gerçekten .. :)
nasıl vicdansızlar ya...el kadar o sevimli şeylere nasıl kıyıyolar..madem bakmıyosunuz adam gibi yere emanet edin...yaşlılıklarındada kendileri konteynırda yaşarlar artık etme bulma dünyası rabbim büyük görüyor.kızlar şimdi okudum tuzlada çöp konteyner ın içine bebek atmışlar ne kadar üzüldüm ağlarken bulmuşlar allah ım sen affet dedim ama biz bukadar uğraşırken çabalarken yıpranırken olmuyo üzülüyorum işte....günahkar olmak istemiyorum vardır bi bildiği ama ağladım onu görünce
aynen canım vicdan kalmamış insanlarda onlar daha beterini görürler rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz ilahi adalet var canım ya sen ne durumdasın canımnasıl vicdansızlar ya...el kadar o sevimli şeylere nasıl kıyıyolar..madem bakmıyosunuz adam gibi yere emanet edin...yaşlılıklarındada kendileri konteynırda yaşarlar artık etme bulma dünyası rabbim büyük görüyor.
aynen cnm o .yaaa asiri bozuk moralim pembe pembe hala dvm edio
kizlar yaa sacma sapan aksilikler yüzünden crinone jelim bitti ve alamadim yarin sabah kullanamicam yani ögleden sonra kullanabilecegim en erken. sizce sabahtan ustrogest kapsül atayim mi ayni sey ya o yüzden off ya
kızlar şimdi okudum tuzlada çöp konteyner ın içine bebek atmışlar ne kadar üzüldüm ağlarken bulmuşlar allah ım sen affet dedim ama biz bukadar uğraşırken çabalarken yıpranırken olmuyo üzülüyorum işte....günahkar olmak istemiyorum vardır bi bildiği ama ağladım onu görünce
Slm herkese.bu ayki adetimle insallah ben de basliyorum tup bebek tedavisine.ben ogretmenim tup bebek raporu icin son 5 yilda topla,m 900 gunluk pirim olmasi ve gorev suresi belgesi falan diyor.okuldan bi belge alsam yeter mi yoksa sgk dan falan mi alinacak yardimci olursaniz sevinirim...
ben daha iyiyim cnm hayat meşgalesi oyalıyor işte...bir hafta sonra tekrar test yaptırmam gerekiyormuş,değerin tamamen sıfırlandığını görmemiz açısından..sonra doktorum görüşmemiz gerektiğini söyledi bi fırsat bulduğumuzda ayrıntılı üzerine düşeceğiz,bir şu durumu atlatayım kurtulayımda...elimizden geldiğince bi hal çaresine bakmaya çalıştıracağız.. böyle olacağını hiç düşünmemiştim,ama bu ikincide korktum umutsuzluğa kapıldım...anomalili embriyolar normalde gelişemiyor yada birinci kalitede olmuyorlar ya genelde,internettn baktım biraz bazı genetik anomaliler embriyonun gelişim hızını etkilemiyor,kalitesini bozmuyormuş...rabbim yardımcımız olsun cnm yaa...uzun ve zorlu bir yol olacak ben bu yolda çok yorulacağım çok yıpranacağım gibi görünüyoraynen canım vicdan kalmamış insanlarda onlar daha beterini görürler rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz ilahi adalet var canım ya sen ne durumdasın canım
evet canım haklısın bizim için daha yorucu oluyo bu süreç bulup tekrar tekrar kaybetmek ama insanoğluyuz işte alışıyoruz herşeyeben daha iyiyim cnm hayat meşgalesi oyalıyor işte...bir hafta sonra tekrar test yaptırmam gerekiyormuş,değerin tamamen sıfırlandığını görmemiz açısından..sonra doktorum görüşmemiz gerektiğini söyledi bi fırsat bulduğumuzda ayrıntılı üzerine düşeceğiz,bir şu durumu atlatayım kurtulayımda...elimizden geldiğince bi hal çaresine bakmaya çalıştıracağız.. böyle olacağını hiç düşünmemiştim,ama bu ikincide korktum umutsuzluğa kapıldım...anomalili embriyolar normalde gelişemiyor yada birinci kalitede olmuyorlar ya genelde,internettn baktım biraz bazı genetik anomaliler embriyonun gelişim hızını etkilemiyor,kalitesini bozmuyormuş...rabbim yardımcımız olsun cnm yaa...uzun ve zorlu bir yol olacak ben bu yolda çok yorulacağım çok yıpranacağım gibi görünüyor
ben daha iyiyim cnm hayat meşgalesi oyalıyor işte...bir hafta sonra tekrar test yaptırmam gerekiyormuş,değerin tamamen sıfırlandığını görmemiz açısından..sonra doktorum görüşmemiz gerektiğini söyledi bi fırsat bulduğumuzda ayrıntılı üzerine düşeceğiz,bir şu durumu atlatayım kurtulayımda...elimizden geldiğince bi hal çaresine bakmaya çalıştıracağız.. böyle olacağını hiç düşünmemiştim,ama bu ikincide korktum umutsuzluğa kapıldım...anomalili embriyolar normalde gelişemiyor yada birinci kalitede olmuyorlar ya genelde,internettn baktım biraz bazı genetik anomaliler embriyonun gelişim hızını etkilemiyor,kalitesini bozmuyormuş...rabbim yardımcımız olsun cnm yaa...uzun ve zorlu bir yol olacak ben bu yolda çok yorulacağım çok yıpranacağım gibi görünüyor
ahhhh be canım mahvettin kendini kaç gündür kendini bak bende de hiç belirti yok bu sabah dedim artık ben elimden geleni yaptım gerisi allah a kalmış lütfen yıpratma daha kendini sen nerde tedavi görüyodun canım...ahh tuana ben de seninle aynı duygular içerisindeyim buradan takip etmişsindir. Ben de 1 düşük yaptım, bu defa tüple 2,5 yıl sonra hamile kaldım dedim ama bebeğin yine canlanmayacağından eminim, şu an 5+4'teyim... Benim de önümde senin gibi zor ve yıpratıcı bir yol var.. kaldı ki son 2,5 senede oldukça yıpranmıştım zaten..Allah sabır verecektir ama..
ahhhh be canım mahvettin kendini kaç gündür kendini bak bende de hiç belirti yok bu sabah dedim artık ben elimden geleni yaptım gerisi allah a kalmış lütfen yıpratma daha kendini sen nerde tedavi görüyodun canım...
canım ben fertijine gidiyorum sorunlu gebelikler yaşayanlar için lenfosit aşısı yapıyolar malum 3 gebelik kaybettim o yüzden seçtik orayı tedavileri çok güzel ctesi benim test günüm ama cuma yapıcam dayanamıcammm ama hiç belirti yok anlamadım gittiiicanım aynen öyle kendimi fena yıprattım.... benim dr'um transferi bahçeçi'de yaptı.. Sen nerede gördün tedaviyi canım.. sen de şu an hamile misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?