Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kizlar yaa sacma sapan aksilikler yüzünden crinone jelim bitti ve alamadim yarin sabah kullanamicam yani ögleden sonra kullanabilecegim en erken. sizce sabahtan ustrogest kapsül atayim mi ayni sey ya o yüzden off ya
o da mi progesteron?nobetci eczaneden alma imkanin yok mu

sabah 8 de kiymustum kapsulu cnm 12 gibi basladi 4 deki kapsulu arttirdim 3 tane yaptim iste cok az devam edio.senin onceki olumsuzdu tabiki dimi

canim anladim simdi senin lekenin kapsülle alakasi yok.benim demek istedigim kapsülün geri renkli gelmesi sorun degil onu demek istedim.pembe leke kahve leke kötü birsey degilmis kii.hem ignenide vurunmussun tedbiren.yerlesme kanamasi olduguna da yorabilirsin illa düsüge yorma canim.

Slm herkese.bu ayki adetimle insallah ben de basliyorum tup bebek tedavisine.ben ogretmenim tup bebek raporu icin son 5 yilda topla,m 900 gunluk pirim olmasi ve gorev suresi belgesi falan diyor.okuldan bi belge alsam yeter mi yoksa sgk dan falan mi alinacak yardimci olursaniz sevinirim...

kızlar şimdi okudum tuzlada çöp konteyner ın içine bebek atmışlar ne kadar üzüldüm ağlarken bulmuşlar allah ım sen affet dedim ama biz bukadar uğraşırken çabalarken yıpranırken olmuyo üzülüyorum işte....günahkar olmak istemiyorum vardır bi bildiği ama ağladım onu görünce

tatlım biraz sakin ol inşallah kötü bişey yoktur beklemekten başka çare yok rabbime sığın o hayırlısını verecektir...herşey olacağa varıyor...metanetle bekle cnm
belkide tatlım ama 2 gebeliğimdede aynı şeyleri yaşayıca insan arıyo maaleasef belki bu sağlıklı olucaktır belirti vermediği için kısmet artık...
cnm biraz rahat ol inşallah herşey yolunda
kizlar yaaa test günü yaklastikca huysuzlasiyorum ( batmalar kesildi sanki, ara ara adet olcakmisim gibi bi sanci girio...
cnm birçok belirti ilaçların ben onu bebeğimin olmadığında farkettim..bir kısmıda psikolojik...bebişim artık yok ama birçok belirti sandığım şey devam ediyor psikolojikmiş.balon gibi söndüm..kendini rahat bırak biraz susam tanesi kadar şey ne kadar belirti verebilirki korkma
korkma cnm ben dahil birçok kişi yaşıyor..bebek gitse okadarcık kanayıp durmaz devam eder...bendede olmuştu bebeiş gayet oturuyodu yerinde,çok daha sonra anomaliliydi ondan kaybettik yoksa kanamadan bişey olmadı...korkma cnm yaşamayan çok az onu..ablamda yaşadı iki gebeliğindede 2 side büyüdüler bide ablası
cnm biraz rahat ol inşallah duyacaksın kalp atımını korkma rabbimin izniyle herşey yolunda inşallah birazcık daha sabır
cnm gözün aydın çok çok seviniyorum sana inşalah sağlıklıca kucağına alacaksın..her aşamanda rahat geçir inşallah

nasıl vicdansızlar ya...el kadar o sevimli şeylere nasıl kıyıyolar..madem bakmıyosunuz adam gibi yere emanet edin...yaşlılıklarındada kendileri konteynırda yaşarlar artık etme bulma dünyası rabbim büyük görüyor.

aynen canım vicdan kalmamış insanlarda onlar daha beterini görürler rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz ilahi adalet var canım ya sen ne durumdasın canım

aynen cnm o .yaaa asiri bozuk moralim pembe pembe hala dvm edio

içiyormusun alttan mı alıyorsun canım? moralini bozma doktorunu ara yarın erkenden içini rahatlatsın...

kizlar yaa sacma sapan aksilikler yüzünden crinone jelim bitti ve alamadim yarin sabah kullanamicam yani ögleden sonra kullanabilecegim en erken. sizce sabahtan ustrogest kapsül atayim mi ayni sey ya o yüzden off ya

yarın erkenden sor bence sormadan herhangi bir şey kullanma canım

Allah onları bildiği gibi yapsın yatacak yerleri yok onların...

iş yerinden alınıyor canım

aynen canım vicdan kalmamış insanlarda onlar daha beterini görürler rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz ilahi adalet var canım ya sen ne durumdasın canım
ben daha iyiyim cnm hayat meşgalesi oyalıyor işte...bir hafta sonra tekrar test yaptırmam gerekiyormuş,değerin tamamen sıfırlandığını görmemiz açısından..sonra doktorum görüşmemiz gerektiğini söyledi bi fırsat bulduğumuzda ayrıntılı üzerine düşeceğiz,bir şu durumu atlatayım kurtulayımda...elimizden geldiğince bi hal çaresine bakmaya çalıştıracağız.. böyle olacağını hiç düşünmemiştim,ama bu ikincide korktum umutsuzluğa kapıldım...anomalili embriyolar normalde gelişemiyor yada birinci kalitede olmuyorlar ya genelde,internettn baktım biraz bazı genetik anomaliler embriyonun gelişim hızını etkilemiyor,kalitesini bozmuyormuş...rabbim yardımcımız olsun cnm yaa...uzun ve zorlu bir yol olacak ben bu yolda çok yorulacağım çok yıpranacağım gibi görünüyor

evet canım haklısın bizim için daha yorucu oluyo bu süreç bulup tekrar tekrar kaybetmek ama insanoğluyuz işte alışıyoruz herşeye canım inşallah nedeni bulunur da herşey düzgün devam eder biliyosun biz genetik test yaptırmıştık eşime bana hatta ölen bebeğe birşey çıkmamıştı neden olmaması da çok kötü tedavi planlamıyo doktorlar deneme tahtası gibi ne bulurlarsa veriyolar canım bak iyi bi doktor bul ona git tüp bebek merkezinden önce biz öyle yapmıştık bi kaç dr gezdik böyle sorunları inceleyen gerçi onlarda bişii demedi ama ama inanıyorum canım ben bi gün olacağına diyorum ya hep biz yaşamayacağız ya bu sorunları elbet sağlıklı bebeğimiz olucak allah ın izniyle çünkü biz annelik güdüsüyle yaratılmışız elbet olucak canım ya durmak yok canım devam elbet olucak allh ın izniyle

ahh tuana ben de seninle aynı duygular içerisindeyim buradan takip etmişsindir. Ben de 1 düşük yaptım, bu defa tüple 2,5 yıl sonra hamile kaldım dedim ama bebeğin yine canlanmayacağından eminim, şu an 5+4'teyim... Benim de önümde senin gibi zor ve yıpratıcı bir yol var.. kaldı ki son 2,5 senede oldukça yıpranmıştım zaten..Allah sabır verecektir ama..

merhaba arkadaslar
ablamda tup bebek e basladı tedavi bitti 12 gun bekledık bugun test yapıldı 70 cıkmıs
nasıl sizde?

ahhhh be canım mahvettin kendini kaç gündür kendini bak bende de hiç belirti yok bu sabah dedim artık ben elimden geleni yaptım gerisi allah a kalmış lütfen yıpratma daha kendini sen nerde tedavi görüyodun canım...

canım aynen öyle kendimi fena yıprattım.. .. benim dr'um transferi bahçeçi'de yaptı.. Sen nerede gördün tedaviyi canım.. sen de şu an hamile misin?

canım aynen öyle kendimi fena yıprattım.. .. benim dr'um transferi bahçeçi'de yaptı.. Sen nerede gördün tedaviyi canım.. sen de şu an hamile misin?
canım ben fertijine gidiyorum sorunlu gebelikler yaşayanlar için lenfosit aşısı yapıyolar malum 3 gebelik kaybettim o yüzden seçtik orayı tedavileri çok güzel ctesi benim test günüm ama cuma yapıcam dayanamıcammm ama hiç belirti yok anlamadım gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…