Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

bu denememden önce düşüklerinin sebebini araştırdınız mı canım? ben de pozitif haberi almadan önce hiçbir belirti hissetmedim hatta olmadı diye ağladım sonucu gördüğümde şok olmuştum resmen o yüzden bence hiç umutsuz olma...

canım benim eşim de doktor bir sürü kan tahlili yaptırdık genetiğimize baktırdık ölen bebeğin genetik analizi yapıldı birşey çıkmadı maalesef aklımıza gelen herşeyi yaptırttık hatta 2 aşılamam oldu negatif başka biyerde yaptırmıştı tüp bebek için fertijini seçtik işte hatta tahlillerle gidince seval hanım hiç tahlil yapmadı direk aşıyla başladık sende yaptır canım biz genetik tahliillerimizi burç labaratuarı var şirinevlerde orda yaptırtmıştık bilgin olsun canım yardım edebileeğim bişii varsa sorabilirsin canım

evet cnm yaa metanetli olup elimizden gelen araştırmayı incelemeyi yapacağız....sabırlı ve güçlü olmak zorundayız,sen genetik inceleme geçirmişsin..ben hnüz bunları yapmadım senden bir aşama gerideyim..bu tahlillerkontroller yapılsın 3.yü deneriz inşallah bizde..genetikte birşey çıkmaması he güzel hemde sebep bulunamadığından kötü...bakalım bizde ne çıkacak..sen ilk 2 denemeni farklı yerde yaptırdın sanırım...3 yümü lenfosit aşısı için ferijiti tercih ettin???lenfosit aşısını kim önerdi???etkisi neymiş faydası neymiş????
cnm yıpratma kendini belli olmaz bu işler görüyorsun neler okuyoruz burda bu 2.5 sene boyunca neler yaptın neler yaşadın araştırmalar yaptınmı???yoksa evde kafa dinlemeyemi çekildin???ben bahçeciyle görüşmeye gittim ama yaklaşımlarını beğenmedim tek koyuyorlar sana seçme şansı tanımıyorlar..kendimi emanet edemedim onlara ama çok iyi bir yer olduğunu başarılı olduklarını biliyorum...ilk orayla görüşmeye gittim hatta...bakalım bu kez noolacak aynı yerdemi devam edeceğim bir doktorumla görüşeyim bakalım,merkezden memnunum evimede çok yakın ama belkide doktorum bir başka plan yapacak yeni birşey deneyecek bilemiyorum...bekleme asamasındayım zaman göstercek hepimize ne olacağını..inşallah kalp atımını duyacaksın cnm dualrım seninle üzülme sen
cnm fertiljini birimi önerdi sizmi buldunuz lenfosit aşısını sadece orasımı yapıyor???etkisi nedir nasıl bir tedavi sağlıyor???aşı nasıl yapılıyor tek dozluk bir tedavimi ??tedaviden ne kadar süre önce yapılıyor biraz anlatırmısın birde ilk tedavilerini nerede oldun????

canım bize kendiliğinden oluyo hiç bi doktor tedaviye yanaşmadı bakırköyde bi hoca vardı perinatolog sorunlu gebeliklere bakıyo oraya gittik o bekleyin 6 ay dedi işte bütün sonuçlarımıza baktı bişii yok dedi sonra bize fuat eserol u önerdi batı bahatta 6 ay sonra gittik aşılama yapalım dedi ilk aşılamamda çok hastalandım antibiyotikler iğneler görsen ölüyodum olmadı neyse 2. aşılamayı yapalım dedi martta eşimin annesi hastalandı hep hastanedeydim kaldır kondur olmadı maalesef sonra eşimin 2 hastası gelmişfertijinde lenfosit aşısıyla hamile kalmışlar biz hemen oraya gittikdediğim gibi biz tahlileri falan hep yaptırmıştık tahliil falan istemediler hiç direk aşıya geçtik eşim çok faydalı bişii olduğunu düşünüyo onun kanıyla benim vücudumu alıştırıyolarmış aşıyla türkçesi bu vucudu bebeği mikrop olarak görüp atabilirmiş dedikleri bu canım inşallah iyi olur hakkımızda başka bilmek istediğin varsa sor canım

Benim ilk hamileliğim doğal yoldandı ve 5.haftada düşük oldu. İlk düşüklerde herhangi bir araştırma yapılmadığı için yaptırmadık. 2. kez olacağını hiç aklıma getirmemiştim. CAnım genetik test için sadece kan alıyorlar değil mi bir de sonuç ne kadar zamanda çıktı? teşekkürler..

Tuanamasal canım benim derdim 2,5 sene hamile kalamamaktı yasadığım ilk düşüğün sadece rastlantısal bir şey olduğunu söylemişlerdi ben o kısma hiç takılmamıştım o yüzden. 2,5 sene neden hamile kalamadığımı araştırdık herkes normal diyordu ta ki en son tüp bebek araştırması yaparken 2 doktorla karşılaşana kadar 2'si de yumurta rezervlerimin azaldığını söyledi, hatta içlerinden biri rahim filmimde tüplerimden birinde sıvı birikmesi olabileceğiini tüp bebekten önce lokoroskopi olmam gerektiğini söyledi ama gittiğim 2. dr kesinlikle böyle bir şey olmadığını söyleyince ona güvendim ama şimdi 2. düşük olayı olasılığı olunca acaba tüplerimdeki sıvı birikmesi olayı gerçek mi dyorum.. bu süre zarfında bir kere de aşılama yaptırdım ama o negatif oldu.. Bu arada ben özel dr'a gittim dr'um sadece operasyonu bahçeci'de yaptı, ben memnun kaldım..

lekekenmem gecmedi igne vuruluyom ama nafile
bugun merkeze gittik kan verdim degerim 8.80 tamam daha 2 gunum var ama yine de daha yuksek olmaliydi degerim cok dusuk.lekelenmem bugun bi ara kirmizi oldu fitilden sonra . simdi geri pembe ama ben umudumu yitirdim ozelleikle kirmiziyi gordukten sonra.persembe tekrar test yapicaz tekrar yukselmesi dilegiyle

hemen kötü düşünme kendin söylüyorsun daha 2 gün var daha diye yükselir o ilacı vajinadan alındığında lekelenme yapabiliyormuş halen kullanıyormusun yerine doktorun aşka bir şey önermiyormu?

shopping sen ne yaptın sordunmu doktoruna ne önerdi?

bugün topik çok sessiz hanımlar...

Son düzenleme:
canımmm yükselir belli mi olur tatlım ya çookkk merak ettim seni heryere yazdım allah büyük canım ya belli olmaz 2 gün sonra ne olacağı lütfen stres yapma...

canımmm yükselir belli mi olur tatlım ya çookkk merak ettim seni heryere yazdım allah büyük canım ya belli olmaz 2 gün sonra ne olacağı lütfen stres yapma...

hemen kötü düşünme kendin söylüyorsun daha 2 gün var daha diye yükselir o ilacı vajinadan alındığında lekelenme yapabiliyormuş halen kullanıyormusun yerine doktorun aşka bir şey önermiyormu?
fitile devam cnm hatta 3 e cikardim doktora sorucam aklima gelmedi orda eve gelince aklima geldi.cnm umudumu yitirdim cunku kirmizi gordum bi kere

j
saol cnm ilgin icin keske guzel haber verebilseydim

canim lekelenme kanamaya dönmedikce korkma.yat sen sürekli tamammi canim.kanamaya dönecek olsaydi kanardi coktan.benim bir kere positiv olmustu onda 9.günü sütlükahve renginde lekeler baslayip tam 6 gün sürmüstü.arada pembeye de dönmüstü renk.13.gün testim positivdi.

cnm suan da test pozitif ama iste degerim dusuk 8 cikti riskli iste iyiyede gidebillir kotuye de.sadece tuvalet ekalkiom.benimde pembe ama bugun bi kere kirmizi oldu.persembe test var keske soyle 50 yi filan gorsem .kanama olsa devamli mi olurdu acaba adet gibi

canim umarim hersey yoluna girer degerin dusuk fakat daha zamanin var deger konusunda benim fazla bilgm yok ama insallah 50yide daha yuksek degerleride gorursun ve bebegini kucagina alirsin sikma canini kendine cokca dikkat et canim , benim anlamadigim yada kacirdigim bi nokta var doktorun bu konuda ne diyor

soyle soylendi cnm evet gebesin fakat degeri dusuk persembe gercek test gunum .persembe gel kan ver degerinin yukselmis mi bakalim eger yukselmisse yavas yavas takip edicez yukselmesini ama dusedebilir.yani bnm biraz umudum vardi hani yukselir belki dedm ama bugun bir kez kirmizilik gordum o beni bitirdi.tamam diyom hastalaniom.simdi yine pembe insallah bi daha kirmizilik olmaz.

canım endişe duymakta haklısın ama kötü sonucu alırsak ozman üzülelim şu an olmuş olan kesin bir şey yok olumlu hatta herşey varsayımları düşünmeyelim anı yaşayalım 22sinde sonuca göre seviniriz yada üzülürüz şimdiden sıkma canını lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…