canım ben fertijine gidiyorum sorunlu gebelikler yaşayanlar için lenfosit aşısı yapıyolar malum 3 gebelik kaybettim o yüzden seçtik orayı tedavileri çok güzel ctesi benim test günüm ama cuma yapıcam dayanamıcammm ama hiç belirti yok anlamadım gittiii
canım benim eşim de doktor bir sürü kan tahlili yaptırdık genetiğimize baktırdık ölen bebeğin genetik analizi yapıldı birşey çıkmadı maalesef aklımıza gelen herşeyi yaptırttık hatta 2 aşılamam oldu negatif başka biyerde yaptırmıştı tüp bebek için fertijini seçtik işte hatta tahlillerle gidince seval hanım hiç tahlil yapmadı direk aşıyla başladık sende yaptır canım biz genetik tahliillerimizi burç labaratuarı var şirinevlerde orda yaptırtmıştık bilgin olsun canım yardım edebileeğim bişii varsa sorabilirsin canımbu denememden önce düşüklerinin sebebini araştırdınız mı canım? ben de pozitif haberi almadan önce hiçbir belirti hissetmedim hatta olmadı diye ağladım sonucu gördüğümde şok olmuştum resmen o yüzden bence hiç umutsuz olma...
evet cnm yaa metanetli olup elimizden gelen araştırmayı incelemeyi yapacağız....sabırlı ve güçlü olmak zorundayız,sen genetik inceleme geçirmişsin..ben hnüz bunları yapmadım senden bir aşama gerideyim..bu tahlillerkontroller yapılsın 3.yü deneriz inşallah bizde..genetikte birşey çıkmaması he güzel hemde sebep bulunamadığından kötü...bakalım bizde ne çıkacak..sen ilk 2 denemeni farklı yerde yaptırdın sanırım...3 yümü lenfosit aşısı için ferijiti tercih ettin???lenfosit aşısını kim önerdi???etkisi neymiş faydası neymiş????evet canım haklısın bizim için daha yorucu oluyo bu süreç bulup tekrar tekrar kaybetmek ama insanoğluyuz işte alışıyoruz herşeyecanım inşallah nedeni bulunur da herşey düzgün devam eder biliyosun biz genetik test yaptırmıştık eşime bana hatta ölen bebeğe birşey çıkmamıştı neden olmaması da çok kötü tedavi planlamıyo doktorlar deneme tahtası gibi ne bulurlarsa veriyolar canım bak iyi bi doktor bul ona git tüp bebek merkezinden önce biz öyle yapmıştık bi kaç dr gezdik böyle sorunları inceleyen gerçi onlarda bişii demedi ama ama inanıyorum canım ben bi gün olacağına diyorum ya hep biz yaşamayacağız ya bu sorunları elbet sağlıklı bebeğimiz olucak allah ın izniyle çünkü biz annelik güdüsüyle yaratılmışız elbet olucak canım ya durmak yok canım devam elbet olucak allh ın izniyle
cnm yıpratma kendini belli olmaz bu işler görüyorsun neler okuyoruz burda bu 2.5 sene boyunca neler yaptın neler yaşadın araştırmalar yaptınmı???yoksa evde kafa dinlemeyemi çekildin???ben bahçeciyle görüşmeye gittim ama yaklaşımlarını beğenmedim tek koyuyorlar sana seçme şansı tanımıyorlar..kendimi emanet edemedim onlara ama çok iyi bir yer olduğunu başarılı olduklarını biliyorum...ilk orayla görüşmeye gittim hatta...bakalım bu kez noolacak aynı yerdemi devam edeceğim bir doktorumla görüşeyim bakalım,merkezden memnunum evimede çok yakın ama belkide doktorum bir başka plan yapacak yeni birşey deneyecek bilemiyorum...bekleme asamasındayım zaman göstercek hepimize ne olacağını..inşallah kalp atımını duyacaksın cnm dualrım seninle üzülme senahh tuana ben de seninle aynı duygular içerisindeyim buradan takip etmişsindir. Ben de 1 düşük yaptım, bu defa tüple 2,5 yıl sonra hamile kaldım dedim ama bebeğin yine canlanmayacağından eminim, şu an 5+4'teyim... Benim de önümde senin gibi zor ve yıpratıcı bir yol var.. kaldı ki son 2,5 senede oldukça yıpranmıştım zaten..Allah sabır verecektir ama..
cnm fertiljini birimi önerdi sizmi buldunuz lenfosit aşısını sadece orasımı yapıyor???etkisi nedir nasıl bir tedavi sağlıyor???aşı nasıl yapılıyor tek dozluk bir tedavimi ??tedaviden ne kadar süre önce yapılıyor biraz anlatırmısın birde ilk tedavilerini nerede oldun????canım ben fertijine gidiyorum sorunlu gebelikler yaşayanlar için lenfosit aşısı yapıyolar malum 3 gebelik kaybettim o yüzden seçtik orayı tedavileri çok güzel ctesi benim test günüm ama cuma yapıcam dayanamıcammm ama hiç belirti yok anlamadım gittiii
canım bize kendiliğinden oluyo hiç bi doktor tedaviye yanaşmadı bakırköyde bi hoca vardı perinatolog sorunlu gebeliklere bakıyo oraya gittik o bekleyin 6 ay dedi işte bütün sonuçlarımıza baktı bişii yok dedi sonra bize fuat eserol u önerdi batı bahatta 6 ay sonra gittik aşılama yapalım dedi ilk aşılamamda çok hastalandım antibiyotikler iğneler görsen ölüyodum olmadı neyse 2. aşılamayı yapalım dedi martta eşimin annesi hastalandı hep hastanedeydim kaldır kondur olmadı maalesef sonra eşimin 2 hastası gelmişfertijinde lenfosit aşısıyla hamile kalmışlar biz hemen oraya gittikdediğim gibi biz tahlileri falan hep yaptırmıştık tahliil falan istemediler hiç direk aşıya geçtik eşim çok faydalı bişii olduğunu düşünüyo onun kanıyla benim vücudumu alıştırıyolarmış aşıyla türkçesi bu vucudu bebeği mikrop olarak görüp atabilirmiş dedikleri bu canım inşallah iyi olur hakkımızda başka bilmek istediğin varsa sor canımevet cnm yaa metanetli olup elimizden gelen araştırmayı incelemeyi yapacağız....sabırlı ve güçlü olmak zorundayız,sen genetik inceleme geçirmişsin..ben hnüz bunları yapmadım senden bir aşama gerideyim..bu tahlillerkontroller yapılsın 3.yü deneriz inşallah bizde..genetikte birşey çıkmaması he güzel hemde sebep bulunamadığından kötü...bakalım bizde ne çıkacak..sen ilk 2 denemeni farklı yerde yaptırdın sanırım...3 yümü lenfosit aşısı için ferijiti tercih ettin???lenfosit aşısını kim önerdi???etkisi neymiş faydası neymiş????
cnm yıpratma kendini belli olmaz bu işler görüyorsun neler okuyoruz burda bu 2.5 sene boyunca neler yaptın neler yaşadın araştırmalar yaptınmı???yoksa evde kafa dinlemeyemi çekildin???ben bahçeciyle görüşmeye gittim ama yaklaşımlarını beğenmedim tek koyuyorlar sana seçme şansı tanımıyorlar..kendimi emanet edemedim onlara ama çok iyi bir yer olduğunu başarılı olduklarını biliyorum...ilk orayla görüşmeye gittim hatta...bakalım bu kez noolacak aynı yerdemi devam edeceğim bir doktorumla görüşeyim bakalım,merkezden memnunum evimede çok yakın ama belkide doktorum bir başka plan yapacak yeni birşey deneyecek bilemiyorum...bekleme asamasındayım zaman göstercek hepimize ne olacağını..inşallah kalp atımını duyacaksın cnm dualrım seninle üzülme sen
cnm fertiljini birimi önerdi sizmi buldunuz lenfosit aşısını sadece orasımı yapıyor???etkisi nedir nasıl bir tedavi sağlıyor???aşı nasıl yapılıyor tek dozluk bir tedavimi ??tedaviden ne kadar süre önce yapılıyor biraz anlatırmısın birde ilk tedavilerini nerede oldun????
canım benim eşim de doktor bir sürü kan tahlili yaptırdık genetiğimize baktırdık ölen bebeğin genetik analizi yapıldı birşey çıkmadı maalesef aklımıza gelen herşeyi yaptırttık hatta 2 aşılamam oldu negatif başka biyerde yaptırmıştı tüp bebek için fertijini seçtik işte hatta tahlillerle gidince seval hanım hiç tahlil yapmadı direk aşıyla başladık sende yaptır canım biz genetik tahliillerimizi burç labaratuarı var şirinevlerde orda yaptırtmıştık bilgin olsun canım yardım edebileeğim bişii varsa sorabilirsin canım
evet cnm yaa metanetli olup elimizden gelen araştırmayı incelemeyi yapacağız....sabırlı ve güçlü olmak zorundayız,sen genetik inceleme geçirmişsin..ben hnüz bunları yapmadım senden bir aşama gerideyim..bu tahlillerkontroller yapılsın 3.yü deneriz inşallah bizde..genetikte birşey çıkmaması he güzel hemde sebep bulunamadığından kötü...bakalım bizde ne çıkacak..sen ilk 2 denemeni farklı yerde yaptırdın sanırım...3 yümü lenfosit aşısı için ferijiti tercih ettin???lenfosit aşısını kim önerdi???etkisi neymiş faydası neymiş????
cnm yıpratma kendini belli olmaz bu işler görüyorsun neler okuyoruz burda bu 2.5 sene boyunca neler yaptın neler yaşadın araştırmalar yaptınmı???yoksa evde kafa dinlemeyemi çekildin???ben bahçeciyle görüşmeye gittim ama yaklaşımlarını beğenmedim tek koyuyorlar sana seçme şansı tanımıyorlar..kendimi emanet edemedim onlara ama çok iyi bir yer olduğunu başarılı olduklarını biliyorum...ilk orayla görüşmeye gittim hatta...bakalım bu kez noolacak aynı yerdemi devam edeceğim bir doktorumla görüşeyim bakalım,merkezden memnunum evimede çok yakın ama belkide doktorum bir başka plan yapacak yeni birşey deneyecek bilemiyorum...bekleme asamasındayım zaman göstercek hepimize ne olacağını..inşallah kalp atımını duyacaksın cnm dualrım seninle üzülme sen
cnm fertiljini birimi önerdi sizmi buldunuz lenfosit aşısını sadece orasımı yapıyor???etkisi nedir nasıl bir tedavi sağlıyor???aşı nasıl yapılıyor tek dozluk bir tedavimi ??tedaviden ne kadar süre önce yapılıyor biraz anlatırmısın birde ilk tedavilerini nerede oldun????
turguoisse ne yaptın canım doktorunu aradın mı?
lekekenmem gecmedi igne vuruluyom ama nafile
bugun merkeze gittik kan verdim degerim 8.80 tamam daha 2 gunum var ama yine de daha yuksek olmaliydi degerim cok dusuk.lekelenmem bugun bi ara kirmizi oldu fitilden sonra . simdi geri pembe ama ben umudumu yitirdim ozelleikle kirmiziyi gordukten sonra.persembe tekrar test yapicaz tekrar yukselmesi dilegiyle
canımmm yükselir belli mi olur tatlım ya çookkk merak ettim seni heryere yazdım allah büyük canım ya belli olmaz 2 gün sonra ne olacağı lütfen stres yapma...lekekenmem gecmedi igne vuruluyom ama nafile
bugun merkeze gittik kan verdim degerim 8.80 tamam daha 2 gunum var ama yine de daha yuksek olmaliydi degerim cok dusuk.lekelenmem bugun bi ara kirmizi oldu fitilden sonra . simdi geri pembe ama ben umudumu yitirdim ozelleikle kirmiziyi gordukten sonra.persembe tekrar test yapicaz tekrar yukselmesi dilegiyle
canımmm yükselir belli mi olur tatlım ya çookkk merak ettim seni heryere yazdım allah büyük canım ya belli olmaz 2 gün sonra ne olacağı lütfen stres yapma...lekekenmem gecmedi igne vuruluyom ama nafile
fitile devam cnm hatta 3 e cikardim doktora sorucam aklima gelmedi orda eve gelince aklima geldi.cnm umudumu yitirdim cunku kirmizi gordum bi kerehemen kötü düşünme kendin söylüyorsun daha 2 gün var daha diye yükselir o ilacı vajinadan alındığında lekelenme yapabiliyormuş halen kullanıyormusun yerine doktorun aşka bir şey önermiyormu?
saol cnm ilgin icin keske guzel haber verebilseydimcanımmm yükselir belli mi olur tatlım ya çookkk merak ettim seni heryere yazdım allah büyük canım ya belli olmaz 2 gün sonra ne olacağı lütfen stres yapma...
j
saol cnm ilgin icin keske guzel haber verebilseydim
cnm suan da test pozitif ama iste degerim dusuk 8 cikti riskli iste iyiyede gidebillir kotuye de.sadece tuvalet ekalkiom.benimde pembe ama bugun bi kere kirmizi oldu.persembe test var keske soyle 50 yi filan gorsem .kanama olsa devamli mi olurdu acaba adet gibicanim lekelenme kanamaya dönmedikce korkma.yat sen sürekli tamammi canim.kanamaya dönecek olsaydi kanardi coktan.benim bir kere positiv olmustu onda 9.günü sütlükahve renginde lekeler baslayip tam 6 gün sürmüstü.arada pembeye de dönmüstü renk.13.gün testim positivdi.
cnm suan da test pozitif ama iste degerim dusuk 8 cikti riskli iste iyiyede gidebillir kotuye de.sadece tuvalet ekalkiom.benimde pembe ama bugun bi kere kirmizi oldu.persembe test var keske soyle 50 yi filan gorsem .kanama olsa devamli mi olurdu acaba adet gibi
soyle soylendi cnm evet gebesin fakat degeri dusuk persembe gercek test gunum .persembe gel kan ver degerinin yukselmis mi bakalim eger yukselmisse yavas yavas takip edicez yukselmesini ama dusedebilir.yani bnm biraz umudum vardi hani yukselir belki dedm ama bugun bir kez kirmizilik gordum o beni bitirdi.tamam diyom hastalaniom.simdi yine pembe insallah bi daha kirmizilik olmaz.canim umarim hersey yoluna girer degerin dusuk fakat daha zamanin var deger konusunda benim fazla bilgm yok ama insallah 50yide daha yuksek degerleride gorursun ve bebegini kucagina alirsin sikma canini kendine cokca dikkat et canim , benim anlamadigim yada kacirdigim bi nokta var doktorun bu konuda ne diyor
soyle soylendi cnm evet gebesin fakat degeri dusuk persembe gercek test gunum .persembe gel kan ver degerininyukselmis mi bakalim eger yukselmisse yavas yavas takip edicez yukselmesini ama dusedebilir.yani bnm biraz umudum vardi hani yukselir belki dedm ama bugun bir kez kirmizilik gordum o beni bitirdi.tamam diyom hastalaniom.simdi yine pembe insallah bi daha kirmizilik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?