sen naptin cnm var mi bi durum?canım endişe duymakta haklısın ama kötü sonucu alırsak ozman üzülelim şu an olmuş olan kesin bir şey yok olumlu hatta herşey varsayımları düşünmeyelim anı yaşayalım 22sinde sonuca göre seviniriz yada üzülürüz şimdiden sıkma canını lütfen...
fitile devam cnm hatta 3 e cikardim doktora sorucam aklima gelmedi orda eve gelince aklima geldi.cnm umudumu yitirdim cunku kirmizi gordum bi kere
shopping sen ne yaptın sordunmu doktoruna ne önerdi?
bugün topik çok sessiz hanımlar...
Kizlar yarin tam 1 hafta oluyo ama hic bisii hissetmiyorummmm sasirdim kaldim:2:
amiiiin canım ya cmartesi test günüm bakalım belli olucak ama geçmiyo günlernolcak bizim halimiz bekle bekle.. Allah yüzümüze güler insallah..
amiiiin canım ya cmartesi test günüm bakalım belli olucak ama geçmiyo günlerinşallah alıcaz güzel haberleri senin test günün ne zamandı canım?????
valla canım öle bişii sordun inan adet günümü unutmuşum hatırlayamadıminsallah canim yaaaapersembe günü testim canim. peki senin adet günün testten önce mi?
valla canım öle bişii sordun inan adet günümü unutmuşum hatırlayamadım24 ü test günüm adet günüm 29 u hakikaten nasıl olucak o 5 gün kala adete seninde öyle mi canım???
soyle soylendi cnm evet gebesin fakat degeri dusuk persembe gercek test gunum .persembe gel kan ver degerinin yukselmis mi bakalim eger yukselmisse yavas yavas takip edicez yukselmesini ama dusedebilir.yani bnm biraz umudum vardi hani yukselir belki dedm ama bugun bir kez kirmizilik gordum o beni bitirdi.tamam diyom hastalaniom.simdi yine pembe insallah bi daha kirmizilik olmaz.
canım senin negatif mi oldu yazmamışmıydın üzüldüldüm şimdi tatlım ya canım bebekolabilir bencede yada yumurtalarımızı o kadar büyütüyolar ki belki o yüzden parça düşmüştür canım yakizlar bende bisey sorum aklimda kaldi belki bi bilginiz vardir bu konuda test gunumden sonra ilk gun sirf kahverengi kanamam vardi ben ilaclardandir falan diye dusundum fakat ikinci gun adetim normal kirmizilasti ve cok fazla geldi ve sonrasinde beyaz bi et parcasi dustu icin doluydu hatta ben patlattim ve disi seffaf bi deri gibiydi serce parmagindan biraz kisa ve kuyruklu biseydi ve etrafa sordugumda cocuk olabilir diyorlar ama bebek olsa okadar belli olurmu sizce ne olabilir tedavilerden sonra boyle bisey yasadinizmi
canım senin negatif mi oldu yazmamışmıydın üzüldüldüm şimdi tatlım ya canım bebekolabilir bencede yada yumurtalarımızı o kadar büyütüyolar ki belki o yüzden parça düşmüştür canım ya
sen naptin cnm var mi bi durum?
iyi ozman canım doktorun öyle söylemişse önceden...evet 10 gün kolay geçti ama dün zor geçt bugünde zor geçeceğe benziyor insan erken yapmamak için kendini zor tutuyor...canim ben bugün cok yogun calistim ancak oturabildim bilgisayarin basina. saat 4 gibi eczaneye gidebildim. jeli de sabah yerine ögleden sonra sürmüs oldum. doktor zaten saati saatine olmak zorunda degil takilma fazla gec kalkarsan gec sür demisti. o geldi aklima bi daha ben de aramadim..ben de kasik agrilari ve adet olacakmisim gibi hafif sancilar var. baska bi degisiklik yok. ama asiri stres yapmaya basladim gün yaklastikca.
valla canım öle bişii sordun inan adet günümü unutmuşum hatırlayamadım24 ü test günüm adet günüm 29 u hakikaten nasıl olucak o 5 gün kala adete seninde öyle mi canım???
cnm bizim bebekler o kadar buyuk degil ki ultrasonda bile gorunmuyo gorunde dahi bir nokta.sen bayagi.serce permagim kadar demissin zar filan patlatmisin o bebek degildir bence.belki sacmalicam bilmiyorum ama acaba o onceden buyuttugumuz yumurtalardan biri olabilir mi?kizlar bende bisey sorum aklimda kaldi belki bi bilginiz vardir bu konuda test gunumden sonra ilk gun sirf kahverengi kanamam vardi ben ilaclardandir falan diye dusundum fakat ikinci gun adetim normal kirmizilasti ve cok fazla geldi ve sonrasinde beyaz bi et parcasi dustu icin doluydu hatta ben patlattim ve disi seffaf bi deri gibiydi serce parmagindan biraz kisa ve kuyruklu biseydi ve etrafa sordugumda cocuk olabilir diyorlar ama bebek olsa okadar belli olurmu sizce ne olabilir tedavilerden sonra boyle bisey yasadinizmi
cnm bel ve kasık ağrısı yaşamıştım önceki gebeliklerimde inşallah seninkide hamileliktendir
yürürken ara ara sol kasığımda batma oluyor birde çok ayakta durursam belim ağrıyor yarın büyük gün bakalım ne haberler vereceğiz...
iyi ozman canım doktorun öyle söylemişse önceden...evet 10 gün kolay geçti ama dün zor geçt bugünde zor geçeceğe benziyor insan erken yapmamak için kendini zor tutuyor...
25i benimde 22sinde test 4 gün kala çıkmama gibi bir şey olmaz heralde doktorlar sonuçta ona göre ayarlama yapıyorlardır dimi?
kizlar yarin Allah 3 umuze de guzel haberler vermeyi nasip etsin insallahh
ama bn size guveniyorum biliyorum guzel seyler soyliceksiniz.o adet tarih olayinizi da cozemedim mesela benim ki suan bile 3 gun gecti.yarin gerek test gunum 4 gun gecmis olcak.ama ben sizden gec yapiom testi dimi oyke de bi durum var.
cnm bel ve kasık ağrısı yaşamıştım önceki gebeliklerimde inşallah seninkide hamileliktendirçıkmama gibi bişii olmaz canım biz adetimize göre değil transfere göre test yapıcaz canım..
nasılsın canım ????kizlar yarin Allah 3 umuze de guzel haberler vermeyi nasip etsin insallahh
ama bn size guveniyorum biliyorum guzel seyler soyliceksiniz.o adet tarih olayinizi da cozemedim mesela benim ki suan bile 3 gun gecti.yarin gerek test gunum 4 gun gecmis olcak.ama ben sizden gec yapiom testi dimi oyke de bi durum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?