Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

sen naptin cnm var mi bi durum?

fitile devam cnm hatta 3 e cikardim doktora sorucam aklima gelmedi orda eve gelince aklima geldi.cnm umudumu yitirdim cunku kirmizi gordum bi kere

canim yaaa lütfen moralini bozma, dokuz ay boyunca lekelenmesi olanlar var. ben inaniyorum yükselecek degerin. sen hic o tatli canini üzme. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

shopping sen ne yaptın sordunmu doktoruna ne önerdi?

bugün topik çok sessiz hanımlar...

canim ben bugün cok yogun calistim ancak oturabildim bilgisayarin basina. saat 4 gibi eczaneye gidebildim. jeli de sabah yerine ögleden sonra sürmüs oldum. doktor zaten saati saatine olmak zorunda degil takilma fazla gec kalkarsan gec sür demisti. o geldi aklima bi daha ben de aramadim..ben de kasik agrilari ve adet olacakmisim gibi hafif sancilar var. baska bi degisiklik yok. ama asiri stres yapmaya basladim gün yaklastikca.

valla canım öle bişii sordun inan adet günümü unutmuşum hatırlayamadım 24 ü test günüm adet günüm 29 u hakikaten nasıl olucak o 5 gün kala adete seninde öyle mi canım???

benim adetim carsamba-persembe, yani test günüyle ayni sayilir. hayirlisi bakalim..

Canim goreceksin bak yukselecek degerin bebegin seninle olmaya devam edecek takma oyle kirmizililigini kahvesini icini ferah tut kutu seyleri aklina getirme iyi haberler alma ihtimalinde var onu dusun hep kendini uzme insallah yarina hicbir sekilde ne kahvesi ne kirmizisi nede pembesi olmaz

kizlar bende bisey sorum aklimda kaldi belki bi bilginiz vardir bu konuda test gunumden sonra ilk gun sirf kahverengi kanamam vardi ben ilaclardandir falan diye dusundum fakat ikinci gun adetim normal kirmizilasti ve cok fazla geldi ve sonrasinde beyaz bi et parcasi dustu icin doluydu hatta ben patlattim ve disi seffaf bi deri gibiydi serce parmagindan biraz kisa ve kuyruklu biseydi ve etrafa sordugumda cocuk olabilir diyorlar ama bebek olsa okadar belli olurmu sizce ne olabilir tedavilerden sonra boyle bisey yasadinizmi

canım senin negatif mi oldu yazmamışmıydın üzüldüldüm şimdi tatlım ya canım bebekolabilir bencede yada yumurtalarımızı o kadar büyütüyolar ki belki o yüzden parça düşmüştür canım ya

evet canim yazmistim ama gormemissin ayin 12 sinde test yapmistim negatif cikmisti ama bilmiyorum buda aklimi karistirmiyor degil belkide dedigin gibi yumurtalarla ilgili biseydir her neyse artik hayirlisi diyip kenarimiza cekilecez:))

sen naptin cnm var mi bi durum?

yürürken ara ara sol kasığımda batma oluyor birde çok ayakta durursam belim ağrıyor yarın büyük gün bakalım ne haberler vereceğiz...

iyi ozman canım doktorun öyle söylemişse önceden...evet 10 gün kolay geçti ama dün zor geçt bugünde zor geçeceğe benziyor insan erken yapmamak için kendini zor tutuyor...

valla canım öle bişii sordun inan adet günümü unutmuşum hatırlayamadım 24 ü test günüm adet günüm 29 u hakikaten nasıl olucak o 5 gün kala adete seninde öyle mi canım???

25i benimde 22sinde test 4 gün kala çıkmama gibi bir şey olmaz heralde doktorlar sonuçta ona göre ayarlama yapıyorlardır dimi?

cnm bizim bebekler o kadar buyuk degil ki ultrasonda bile gorunmuyo gorunde dahi bir nokta.sen bayagi.serce permagim kadar demissin zar filan patlatmisin o bebek degildir bence.belki sacmalicam bilmiyorum ama acaba o onceden buyuttugumuz yumurtalardan biri olabilir mi?

kizlar yarin Allah 3 umuze de guzel haberler vermeyi nasip etsin insallahh
ama bn size guveniyorum biliyorum guzel seyler soyliceksiniz.o adet tarih olayinizi da cozemedim mesela benim ki suan bile 3 gun gecti.yarin gerek test gunum 4 gun gecmis olcak.ama ben sizden gec yapiom testi dimi oyke de bi durum var.

cnm bel ve kasık ağrısı yaşamıştım önceki gebeliklerimde inşallah seninkide hamileliktendirçıkmama gibi bişii olmaz canım biz adetimize göre değil transfere göre test yapıcaz canım..

inşallah canım yarın 3müzde hayırlı haberlerle geliriz seninde değerin artacak canım benim Allahın izniyle...
cnm bel ve kasık ağrısı yaşamıştım önceki gebeliklerimde inşallah seninkide hamileliktendirçıkmama gibi bişii olmaz canım biz adetimize göre değil transfere göre test yapıcaz canım..

inşallah canım ağzından bal damlıyor ah ah bencede transfere göre değerledirilio 12 gün kana karışması için yeterli bir süre haklısın...

nasılsın canım ????

kızlarrrr bu pregnyl iğne nasıl oluyor bunu ilk kez kullanıcam kalçadan olacakmış illa, iki kutu verdi 2toz+2su dedi
2 kutuyu karıştırıp bi seferdemi yaptırıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…