Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

ayyyyyyyyyy bende tedavi görüyorummmm inşallah hep beraber Hamile kalırıs kıslar yaaaa yemekten içmekten değilde bebekten göbişlerimiz çıksın İstiyorummmmmmmmm

Ben Bebekkkkkkkkkkkkk İstiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm onu öpüp okaşamak istiyorum offfffffffffff

valla canim aynen bende oyle dedim ablama abla belki sacmalicam ama o yumurta falan olmasin dedim benimde ilk o aklima gelmisti :))

selam kızlar! biliyorsunuz bazılarınız, normalde bu ay tekrar deneyebilirdik ama hem işlerimin yoğunluğundan ötürü hem biraz ertelemek fena olmaz diye düşündüğüm için bir aksilik olmazsa, önümüzdeki ay rahim filmi çektirdikten sonra devam edeceğiz yolumuza. 2013'e sarkacak bu durumda ikinci deneme.

bu süreçte, önceki kliniğimdeki sıkıntılarımızdan dolayı yeni bir dr ve klinik araştırdık. benim için önemli olan beni dinleyen ve taleplerime saygılı olan bir dr bulmaktı, şimdi bir dr.la karşılıklı anlaştık gibi görünüyor. kendisi rahim üst duvarında hafif bir çöküklük olduğundan şüphelendiği için film çekimine yönlendirdi. traşlama denen operasyon da yapılacaksa şayet, acaba şu an hazır regl dönemi içindeyken hemen randevu alsam mı, yoksa bir sonraki regl dönemini yani önümüzdeki ayı beklesem mi diye düşünüyorum.

film ve (eğer yapılması gerekliyse) traşlama arasında ve sonrasında tüp deneme tarihi arasında bekleme süresi aşağı yukarı ne kadar oluyor?

yarın sonuç alacaklar, bu geceyi huzurla atlatın inşallah, rahatça uyuyup güzel rüyalar görün, yarın güne nasılsa heyecanlı başlayacaksınız, hiç olmazsa geceniz huzurlu bir rüyayla geçsin dilerim ki.

Canim hayirli olsun tedavin insallah hersey sorunsuz devam eder nerede basliyosun cnm icine sindimi hersey??? Cnm benim rahimimde cik az yapisiklik vardi onu acmislardi 1ay sonra denendi tup bebek o yuzden mi oyle oldu yoksa son 1 lengfosit asim vardi o yuzden mi bilmiyorum ayni sey degil tabi ki ama belki bilgi verir sanada tekrar hayirlisi olsun cnm insallah hersey sorunsuz devam eder bebisin gelir tatlim...

insallah hersey yolunda gider ve bebegini saglikla kucagina alirsin. Allah yardimcin olsun. ben de gecen ay rahim filmi cektirdim ve ilk adetimde tüp tedavisine basladik. bu arada yarin sonucumu alicam insallah güzel dileklerin icin cok tesekkürler. heyecan ve stres dorukta diyebilirim...

insallaaahhhhhh canim insallah Allah hepimizin yüzüne güler... ben yarin haberi alicaam ani düsündükce delircek gibin oluyorum. haber ne olursa olsun delirceem kesin

canım kanda belli olmaz ki o sadece bebek olduğunu gösrerir cnm tahlille bişii anlaşılmaz tatlım ya ama bekle bak çok okudum sen gibi yazıp sonra ii haberler alanları inşallahhh seninde güzel olur canım ya

İnşallah canım yaa inşallah..Bende öyle umut ediyorum dha tedavinin etkisinden çıkamamışken boş gebeliği ve kürtajı ne bedenim ne yüreğim kaldıramaz..

Canım benim, belki biliyorsundur cuma günü bende boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum, tek damla kanamam veya ağrım falan yoktu, önce keseyi boş gördüler, bir hafta sonra gittim kese küçülmeye başlamıştı ve kan değerimi ölçültler 448e düşmüştü, kese 1500 gibi değerlerde oluşuyor yani gebelik bitmişti, iki gün sonra ölçtüler 380 falandı aynı gün kürtaj oldum ama umarım senin bebiş göstermemiştir kendini ve hikayen güzel biter...

kizlar benim olayim bitti gibi bise artik pembe filan degil kirmizi tamam sakir sakir degil ama kirmizi.yarin degerimin yukselecegini sanmiyorum .karnim agriyo resmen adet oluyorum

kizlar benim olayim bitti gibi bise artik pembe filan degil kirmizi tamam sakir sakir degil ama kirmizi.yarin degerimin yukselecegini sanmiyorum .karnim agriyo resmen adet oluyorum
yapma canım ya lüten bakalım bi yarın olsun belli mi olmasada hayırlısı değilmiş bak bunu demek çok zor ama daha sonra kaybetmek çokk daha acı anlatamam sana bak ben dua ederken allah ım alıcaksan verme diyorum biliyorum negatif görürsem kahrolucam ama sevinip kaybetmek inan çook daha acı 3 kez yaşadım rabbim bi daha yaşatmasın

Canim yarini sabirla bekle derim ama herzaman hayirlisi demekten baska elden gelen bisey yok adet tarihin nezaman bugunmu?

dogru soluyorsun cnm Allah herseyin hayirlisini versin.ben diyorum ki kendi kendime galiba bebgimiz bizi alistira alistira gidicek birden negatifi gorsek daha uzulurduk diyorum.

belki haklısın belki de değilsin, aslında bilmiyoruz, sadece tahminler yürütmeye çalışıyoruz. benim tavsiyem, rahatlatıcı bir şeyler içip yatman. sonuç ne olursa olsun şu anda zarar veriyorsun kendine.

Canim tabi nasil dusunmek seni rahatlatiyosa ama daha bitmis biiisiii yookk bakalim bu yarin olsunda bi bakmissin gitmemis hayirlisi olsun canim ama sunuda ogrenmis oldun hamile kalabiliyosun canim.... İcini ferah tut canim....

belki haklısın belki de değilsin, aslında bilmiyoruz, sadece tahminler yürütmeye çalışıyoruz. benim tavsiyem, rahatlatıcı bir şeyler içip yatman. sonuç ne olursa olsun şu anda zarar veriyorsun kendine.
haklisin cnm da peki mesela hic duydunuz mu kanamasi olup da degeri yukselen ben onu mrak ediyom.

insallaaahhhhhh canim insallah Allah hepimizin yüzüne güler... ben yarin haberi alicaam ani düsündükce delircek gibin oluyorum. haber ne olursa olsun delirceem kesin

aynen sonuç ne olursa olsun aklım almıcak gibi...

yarın ola hayır ola canım...

merhaba arkadaşlar iki gündür giremiyorum rahatsızdım bugün işe gelebildim..bugün sonuç alacak olan arkadaşlar vardı..güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum..okurken yakaladığım kadarıyla elf seninki pozitif çıkacak gibime geliyor..diğer arkadaşların da umarım öyle olur..

geçmiş olsun canım neyin vardı ? kan verdim sağlık ocağına 3 gibi sonuç çıkacak inşallah canım hepimiz seviniriz şu an hiç bir şey hissedemiyorum ne olumlu
ne olumsuz rabbim yüzümüzü güldürsün sonuç ne çıkarsa çıksın hakkımızda en hayırlısı olcağına inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…