ayrı ayrı canım bikerede olmaz drun söylemedi mi cnm?kızlarrrr bu pregnyl iğne nasıl oluyor bunu ilk kez kullanıcam kalçadan olacakmış illa, iki kutu verdi 2toz+2su dedi
2 kutuyu karıştırıp bi seferdemi yaptırıyosunuz
cnm bizim bebekler o kadar buyuk degil ki ultrasonda bile gorunmuyo gorunde dahi bir nokta.sen bayagi.serce permagim kadar demissin zar filan patlatmisin o bebek degildir bence.belki sacmalicam bilmiyorum ama acaba o onceden buyuttugumuz yumurtalardan biri olabilir mi?
selam kızlar! biliyorsunuz bazılarınız, normalde bu ay tekrar deneyebilirdik ama hem işlerimin yoğunluğundan ötürü hem biraz ertelemek fena olmaz diye düşündüğüm için bir aksilik olmazsa, önümüzdeki ay rahim filmi çektirdikten sonra devam edeceğiz yolumuza. 2013'e sarkacak bu durumda ikinci deneme.
bu süreçte, önceki kliniğimdeki sıkıntılarımızdan dolayı yeni bir dr ve klinik araştırdık. benim için önemli olan beni dinleyen ve taleplerime saygılı olan bir dr bulmaktı, şimdi bir dr.la karşılıklı anlaştık gibi görünüyor. kendisi rahim üst duvarında hafif bir çöküklük olduğundan şüphelendiği için film çekimine yönlendirdi. traşlama denen operasyon da yapılacaksa şayet, acaba şu an hazır regl dönemi içindeyken hemen randevu alsam mı, yoksa bir sonraki regl dönemini yani önümüzdeki ayı beklesem mi diye düşünüyorum.
film ve (eğer yapılması gerekliyse) traşlama arasında ve sonrasında tüp deneme tarihi arasında bekleme süresi aşağı yukarı ne kadar oluyor?
yarın sonuç alacaklar, bu geceyi huzurla atlatın inşallah, rahatça uyuyup güzel rüyalar görün, yarın güne nasılsa heyecanlı başlayacaksınız, hiç olmazsa geceniz huzurlu bir rüyayla geçsin dilerim ki.
kizlar yarin Allah 3 umuze de guzel haberler vermeyi nasip etsin insallahh
ama bn size guveniyorum biliyorum guzel seyler soyliceksiniz.o adet tarih olayinizi da cozemedim mesela benim ki suan bile 3 gun gecti.yarin gerek test gunum 4 gun gecmis olcak.ama ben sizden gec yapiom testi dimi oyke de bi durum var.
Allahın izniyle bir şey olmaz canım kötü düşünme lütfen...
İnşallah canım bende öyle umut ediyorum Allahın izniyle güzel haberle dönerim pazartesi inşallah
canım kanda belli olmaz ki o sadece bebek olduğunu gösrerir cnm tahlille bişii anlaşılmaz tatlım ya ama bekle bak çok okudum sen gibi yazıp sonra ii haberler alanları inşallahhh seninde güzel olur canım ya
arkadaşlar bugün ikinci bi doktora gittim oda aynı şeyi söyledi..Pazartesiye kadar bekleyecem kesenin içi yine boş görünürse( ki kendini hazırla bile dedi doktorr) kürtajla alırız keseyi dediler..peki aranızda bilgisi olan varmı kan tahlili yaptırsam değerden belli olur mu bebek olup olmadığı
yapma canım ya lüten bakalım bi yarın olsun belli mi olmasada hayırlısı değilmiş bak bunu demek çok zor ama daha sonra kaybetmek çokk daha acı anlatamam sana bak ben dua ederken allah ım alıcaksan verme diyorum biliyorum negatif görürsem kahrolucam ama sevinip kaybetmek inan çook daha acı 3 kez yaşadım rabbim bi daha yaşatmasınkizlar benim olayim bitti gibi bise artik pembe filan degil kirmizi tamam sakir sakir degil ama kirmizi.yarin degerimin yukselecegini sanmiyorum .karnim agriyo resmen adet oluyorum
kizlar benim olayim bitti gibi bise artik pembe filan degil kirmizi tamam sakir sakir degil ama kirmizi.yarin degerimin yukselecegini sanmiyorum .karnim agriyo resmen adet oluyorum
dogru soluyorsun cnm Allah herseyin hayirlisini versin.ben diyorum ki kendi kendime galiba bebgimiz bizi alistira alistira gidicek birden negatifi gorsek daha uzulurduk diyorum.yapma canım ya lüten bakalım bi yarın olsun belli mi olmasada hayırlısı değilmiş bak bunu demek çok zor ama daha sonra kaybetmek çokk daha acı anlatamam sana bak ben dua ederken allah ım alıcaksan verme diyorum biliyorum negatif görürsem kahrolucam ama sevinip kaybetmek inan çook daha acı 3 kez yaşadım rabbim bi daha yaşatmasın
kizlar benim olayim bitti gibi bise artik pembe filan degil kirmizi tamam sakir sakir degil ama kirmizi.yarin degerimin yukselecegini sanmiyorum .karnim agriyo resmen adet oluyorum
haklisin cnm da peki mesela hic duydunuz mu kanamasi olup da degeri yukselen ben onu mrak ediyom.belki haklısın belki de değilsin, aslında bilmiyoruz, sadece tahminler yürütmeye çalışıyoruz. benim tavsiyem, rahatlatıcı bir şeyler içip yatman. sonuç ne olursa olsun şu anda zarar veriyorsun kendine.
insallaaahhhhhh canim insallahAllah hepimizin yüzüne güler... ben yarin haberi alicaam ani düsündükce delircek gibin oluyorum. haber ne olursa olsun delirceem kesin
merhaba arkadaşlar iki gündür giremiyorum rahatsızdım bugün işe gelebildim..bugün sonuç alacak olan arkadaşlar vardı..güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum..okurken yakaladığım kadarıyla elf seninki pozitif çıkacak gibime geliyor..diğer arkadaşların da umarım öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?