geçmiş olsun canım neyin vardı ? kan verdim sağlık ocağına 3 gibi sonuç çıkacak inşallah canım hepimiz seviniriz şu an hiç bir şey hissedemiyorum ne olumlu
ne olumsuz rabbim yüzümüzü güldürsün sonuç ne çıkarsa çıksın hakkımızda en hayırlısı olcağına inanıyorum...
valla cnm ya kum döküyorum ya da idrar yolları enfeksiyonu doktora gidemedim..idrar yanmasıyla başladı acayip bir kasık sancısı ve kanama ile devam etti..öğlen eve gittim işte eczacı bir ilaç verdi 2 gün içnde geçmezse doktora git dedi..hala tam düzelmiş değilim şimdi de sağ boşluğum sancıyo sırtıma kadar anlamadım bende haftasonuna kadar geçmezse gideceğim doktora artık..sonuçlarınıza gelince çok doğru söylüyorsun..olsa da olmasa da hepsinin bir sebebi var..hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden..ama bence seninki pozitif çıkacak bana öyle geliyor :)
cnm çok sevindim yeni deneme yeni umutlar yeni heyecan ..acele etme ne gerekiyorsa yaptır doktorun start verince başlarsın..hadi bakalım bu kez herşey yolunda gitsin inşallahselam kızlar! biliyorsunuz bazılarınız, normalde bu ay tekrar deneyebilirdik ama hem işlerimin yoğunluğundan ötürü hem biraz ertelemek fena olmaz diye düşündüğüm için bir aksilik olmazsa, önümüzdeki ay rahim filmi çektirdikten sonra devam edeceğiz yolumuza. 2013'e sarkacak bu durumda ikinci deneme.
bu süreçte, önceki kliniğimdeki sıkıntılarımızdan dolayı yeni bir dr ve klinik araştırdık. benim için önemli olan beni dinleyen ve taleplerime saygılı olan bir dr bulmaktı, şimdi bir dr.la karşılıklı anlaştık gibi görünüyor. kendisi rahim üst duvarında hafif bir çöküklük olduğundan şüphelendiği için film çekimine yönlendirdi. traşlama denen operasyon da yapılacaksa şayet, acaba şu an hazır regl dönemi içindeyken hemen randevu alsam mı, yoksa bir sonraki regl dönemini yani önümüzdeki ayı beklesem mi diye düşünüyorum.
film ve (eğer yapılması gerekliyse) traşlama arasında ve sonrasında tüp deneme tarihi arasında bekleme süresi aşağı yukarı ne kadar oluyor?
yarın sonuç alacaklar, bu geceyi huzurla atlatın inşallah, rahatça uyuyup güzel rüyalar görün, yarın güne nasılsa heyecanlı başlayacaksınız, hiç olmazsa geceniz huzurlu bir rüyayla geçsin dilerim ki.
bugün güzel güzel hamişşş haberleri alıcaz ayyyyy çokk heycanlıyım kızlar haberlerinizi bekliyorum...
hadi canım gözünaydın kendiliğnden geldiler yormadı seni inşallah herşey çook daha güzel olur canım benimdee dün gece çok çok pembe leke geldi peçeteye 2 gün öncede olmuştu çookk korktum bgn 8. gün dayanamayıp test yapalım diyoruz daha 2 gün var oysa inşallah herşey güzeşl olur canımmmmmkızlar virüs girdi bilgisayara sanırım sürekli birşey yazarken netten kopuyorum...sinir oldum kaç yazdığım silindi...herşey yolundadır inşallah...benim beklediğim kırmızılar geldi dün çok mutlu oldum2 gün karnım sancıdı olacak gibi sonunda oldu..kendimi tazeleniyor gibi hissediyorum
oooofffff canım ya ne diyelim ki akşam da dedim herşeyin hayırlısı sonradan kaybetmek daha acı olurdu inşallah önümüzde ki ay bebişin kendiliğinden gelir yazarsın hamileyim diye herşey gönlünce our canım lütfen çok yıpratma kendini....maalesef kizlar benden guzel haber yok
kan verdim.doktorla konustuk ilaclarini birak bebek tutunmus ama yasayamamis dedi ben de dedim ki ama belki yukselmistir olur ya Allahin isi sonucta yine de ilaci 3 e kadar birakmiyim dedim.tamam birakma ama ben sonucunun yukselicegini dusunmuyorum dedi.oglen ignem vardi yapmadim.ama bantlarimi da daha cikarmadim.3 4 gibi sonuc cikicak doktorun dedigine gore sifirlanicak bi kac gune adet olursun dedi.
lutfen.kizlar sizden guzel haberler alalim insallah bari bize moral olsun.
insallah cnm keske ole bise olsa ne kadar guzel olur.insallah yakinda sdnden guzel haberlrri duger kizlarsan guzel haberi aliriz ama cnm nolur bi kac gun sabret daha cok erken dusuk sonuc cikar bosuna kafayi takarsin.oooofffff canım ya ne diyelim ki akşam da dedim herşeyin hayırlısı sonradan kaybetmek daha acı olurdu inşallah önümüzde ki ay bebişin kendiliğinden gelir yazarsın hamileyim diye herşey gönlünce our canım lütfen çok yıpratma kendini....
maalesef kizlar benden guzel haber yok
kan verdim.doktorla konustuk ilaclarini birak bebek tutunmus ama yasayamamis dedi ben de dedim ki ama belki yukselmistir olur ya Allahin isi sonucta yine de ilaci 3 e kadar birakmiyim dedim.tamam birakma ama ben sonucunun yukselicegini dusunmuyorum dedi.oglen ignem vardi yapmadim.ama bantlarimi da daha cikarmadim.3 4 gibi sonuc cikicak doktorun dedigine gore sifirlanicak bi kac gune adet olursun dedi.
maalesef kizlar benden guzel haber yok
gerekten birden ogrenmek zor olcakti negatif diceklerdi en azibdan simdi tutundu ama olmadi demekki tutunabiliomus dedik hayirlisi gercekten...ah canım... tam geçen dediğin gibi, yavaş yavaş hazırlıyordu seni bu sonuca, birden öğrenmek daha kötü diyordun... senin de bedenin kısa zamanda en iyi şekilde tazelensin, yerine hayat gelsin dilerim ki. dağına göre kar veriyor...
bilmiyorun cnm doktor diyo bu sans herkese ayni islemi yapioruz kimine tutunuyo kimine tutunmuyo diyocanım hakkımızda hayırlısı...tutunmuş ama neden yaşayamamış acaba ?söylediğin gibi yavaş yavaş gelmesi senin için iyi olmuş canım kendini hazırladın...
cnm sen niye saglik ocagina verdin ben anlamadim neden merkezine gitmedin.sagkik ocagi degerini soleyebilcek mi?elf_86 çıkmıştır cnm sonucun arasana..onlar genelde saat verirler ama erkenden çıkar..
gerekten birden ogrenmek zor olcakti negatif diceklerdi en azibdan simdi tutundu ama olmadi demekki tutunabiliomus dedik hayirlisi gercekten...ah canım... tam geçen dediğin gibi, yavaş yavaş hazırlıyordu seni bu sonuca, birden öğrenmek daha kötü diyordun... senin de bedenin kısa zamanda en iyi şekilde tazelensin, yerine hayat gelsin dilerim ki. dağına göre kar veriyor...
bilmiyorun cnm doktor diyo bu sans herkese ayni islemi yapioruz kimine tutunuyo kimine tutunmuyo diyocanım hakkımızda hayırlısı...tutunmuş ama neden yaşayamamış acaba ?söylediğin gibi yavaş yavaş gelmesi senin için iyi olmuş canım kendini hazırladın...
cnm sen niye saglik ocagina verdin ben anlamadim neden merkezine gitmedin.sagkik ocagi degerini soleyebilcek mi?elf_86 çıkmıştır cnm sonucun arasana..onlar genelde saat verirler ama erkenden çıkar..
gerekten birden ogrenmek zor olcakti negatif diceklerdi en azibdan simdi tutundu ama olmadi demekki tutunabiliomus dedik hayirlisi gercekten...
bilmiyorun cnm doktor diyo bu sans herkese ayni islemi yapioruz kimine tutunuyo kimine tutunmuyo diyo
cnm sen niye saglik ocagina verdin ben anlamadim neden merkezine gitmedin.sagkik ocagi degerini soleyebilcek mi?
amin cnm insallahhhhturquoisse şimdi anladım cnm üzüldüm ya olsun tekrar denersiniz ne yapacaksın her zaman denir ya hayırlısı böyleymiş..dediğin gibi en azından hamile kalabiliyorsun..bana da doktor öyle demişti ve gerçekten ondan sonraki 3.denememde tekrardan kaldım..tabi sen umarım bir sonraki denemende kalırsın bu kadar uzatmazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?