Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

valla cnm ya kum döküyorum ya da idrar yolları enfeksiyonu doktora gidemedim..idrar yanmasıyla başladı acayip bir kasık sancısı ve kanama ile devam etti..öğlen eve gittim işte eczacı bir ilaç verdi 2 gün içnde geçmezse doktora git dedi..hala tam düzelmiş değilim şimdi de sağ boşluğum sancıyo sırtıma kadar anlamadım bende haftasonuna kadar geçmezse gideceğim doktora artık..sonuçlarınıza gelince çok doğru söylüyorsun..olsa da olmasa da hepsinin bir sebebi var..hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden..ama bence seninki pozitif çıkacak bana öyle geliyor :)

çok çok geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme...sağolasın canım

kızlarrr selammm ,

öncelikle sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlı neticeler diliyorum , rabbim pozitif haberlerinizi göstersin .. :) sakın umudunuzu kaybetmeyin bebişlerimiz birazcık nazlı hepsi bu ..

ben de bugun 5+2 deyim ..geçen cumartesi keseyi gördük , 1 aralıkta tekrar randevum var .. hayırlısı bakalım ..allahım hepimize evlatlarımızla güzel günler göstersin ..

aşılama olmuştum ben , eğer bişşi sormak danışmak isteyen olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum ...

cnm çok sevindim yeni deneme yeni umutlar yeni heyecan ..acele etme ne gerekiyorsa yaptır doktorun start verince başlarsın..hadi bakalım bu kez herşey yolunda gitsin inşallah

kızlar virüs girdi bilgisayara sanırım sürekli birşey yazarken netten kopuyorum...sinir oldum kaç yazdığım silindi...herşey yolundadır inşallah...benim beklediğim kırmızılar geldi dün çok mutlu oldum2 gün karnım sancıdı olacak gibi sonunda oldu..kendimi tazeleniyor gibi hissediyorum

hadi canım gözünaydın kendiliğnden geldiler yormadı seni inşallah herşey çook daha güzel olur canım benimdee dün gece çok çok pembe leke geldi peçeteye 2 gün öncede olmuştu çookk korktum bgn 8. gün dayanamayıp test yapalım diyoruz daha 2 gün var oysa inşallah herşey güzeşl olur canımmmmm

maalesef kizlar benden guzel haber yok
kan verdim.doktorla konustuk ilaclarini birak bebek tutunmus ama yasayamamis dedi ben de dedim ki ama belki yukselmistir olur ya Allahin isi sonucta yine de ilaci 3 e kadar birakmiyim dedim.tamam birakma ama ben sonucunun yukselicegini dusunmuyorum dedi.oglen ignem vardi yapmadim.ama bantlarimi da daha cikarmadim.3 4 gibi sonuc cikicak doktorun dedigine gore sifirlanicak bi kac gune adet olursun dedi.

lutfen.kizlar sizden guzel haberler alalim insallah bari bize moral olsun.

oooofffff canım ya ne diyelim ki akşam da dedim herşeyin hayırlısı sonradan kaybetmek daha acı olurdu inşallah önümüzde ki ay bebişin kendiliğinden gelir yazarsın hamileyim diye herşey gönlünce our canım lütfen çok yıpratma kendini....

insallah cnm keske ole bise olsa ne kadar guzel olur.insallah yakinda sdnden guzel haberlrri duger kizlarsan guzel haberi aliriz ama cnm nolur bi kac gun sabret daha cok erken dusuk sonuc cikar bosuna kafayi takarsin.

ah canım... tam geçen dediğin gibi, yavaş yavaş hazırlıyordu seni bu sonuca, birden öğrenmek daha kötü diyordun... senin de bedenin kısa zamanda en iyi şekilde tazelensin, yerine hayat gelsin dilerim ki. dağına göre kar veriyor...

canım hakkımızda hayırlısı...tutunmuş ama neden yaşayamamış acaba ?söylediğin gibi yavaş yavaş gelmesi senin için iyi olmuş canım kendini hazırladın...

gerekten birden ogrenmek zor olcakti negatif diceklerdi en azibdan simdi tutundu ama olmadi demekki tutunabiliomus dedik hayirlisi gercekten...
canım hakkımızda hayırlısı...tutunmuş ama neden yaşayamamış acaba ?söylediğin gibi yavaş yavaş gelmesi senin için iyi olmuş canım kendini hazırladın...
bilmiyorun cnm doktor diyo bu sans herkese ayni islemi yapioruz kimine tutunuyo kimine tutunmuyo diyo
elf_86 çıkmıştır cnm sonucun arasana..onlar genelde saat verirler ama erkenden çıkar..
cnm sen niye saglik ocagina verdin ben anlamadim neden merkezine gitmedin.sagkik ocagi degerini soleyebilcek mi?

gerekten birden ogrenmek zor olcakti negatif diceklerdi en azibdan simdi tutundu ama olmadi demekki tutunabiliomus dedik hayirlisi gercekten...
bilmiyorun cnm doktor diyo bu sans herkese ayni islemi yapioruz kimine tutunuyo kimine tutunmuyo diyo
elf_86 çıkmıştır cnm sonucun arasana..onlar genelde saat verirler ama erkenden çıkar..
cnm sen niye saglik ocagina verdin ben anlamadim neden merkezine gitmedin.sagkik ocagi degerini soleyebilcek mi?

turquoisse şimdi anladım cnm üzüldüm ya olsun tekrar denersiniz ne yapacaksın her zaman denir ya hayırlısı böyleymiş..dediğin gibi en azından hamile kalabiliyorsun..bana da doktor öyle demişti ve gerçekten ondan sonraki 3.denememde tekrardan kaldım..tabi sen umarım bir sonraki denemende kalırsın bu kadar uzatmazsın..

k amin cnm insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…