Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

ya evet sorma bende valla sanki benim sonucum çıkacak :) beklediğim zamanlar geliyor aklıma daha da heyecan yapıyorum. yaa herkesin pozitif çıkar inşallahhh
inşallah canım ya benimde 3 gün önce pembe lekelemem oldu dünde oldu bugünde ama çok az çook ççokkk az inşallah sorun çıkmaz dua edin nolur bugün 8.günüm test yapıcaz bakalım hayırlısı olsun....

olsun olsun lekelenme iyidir benim de olmuştu önemli olan kırmızı olmaması..hoş bende o da olmuştu ya ama benimki 3-5 aylar arasında olmuştu sebebi belliydi..sen 12.gün mü yapacaksın? Bu arada kendini sakın yorma bebiş tutunmaya çalışıyor ona göre..

inşallah öyledir canım ya dua et nolur yok 10. gün test istemişti doktorum ctesi günü 2 gün önceden yapmış olucaz varsa büyük olasılıkla çıkar zaten değil mi???

inşallah öyledir canım ya dua et nolur yok 10. gün test istemişti doktorum ctesi günü 2 gün önceden yapmış olucaz varsa büyük olasılıkla çıkar zaten değil mi???

hee sende bugün kan verdin mi yani ?? valla merak etme cnm ben hepinize dua ediyorum..yaşamayan halden anlamaz..her akşam dualarımdasınız inan..

elf_86 çıkmıştır cnm sonucun arasana..onlar genelde saat verirler ama erkenden çıkar..

bilmiyorun cnm doktor diyo bu sans herkese ayni islemi yapioruz kimine tutunuyo kimine tutunmuyo diyo

cnm sen niye saglik ocagina verdin ben anlamadim neden merkezine gitmedin.sagkik ocagi degerini soleyebilcek mi?

gittiğim merkez 4 saat uzakta onun için sağlık ocağına gittim sonuçta her yerde kan testi aynıdır öyle değilmi?

kızlarr çıkmadı mı hala sonuçlarınız???? çok meraklıyımmmm heycan yaptıııımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:

olmadı negatif yokmuş kaderimde Rabbim büyük dayancak güçte verir elbet bir gün evlatta verir...

yapma canım ya oooofff böyle olunca bişii yazamıyorum rabbim sabır versin canım

yapma canım ya oooofff böyle olunca bişii yazamıyorum rabbim sabır versin canım

oofff canım ya böyle olunca bişii yazamıyorum rabbim sabır versin canım inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bebeğin canımmmm

haydaa nasıl ya valla ben bile çok umutluydum senden cnm ya..üzüldüm şimdi ..ama yapacak birşey yok elbet de dediğin gibi bir gün mutlaka olacak..umudunu kaybetme..kendini de çok fazla yıpratma...

canım benm herşeyde vardır bir hayırde ve yoluna devam et şimdi içinde büyük yangınlar yanıyo ama rabbim sabrını veriyo acını hafifletiyo zamanla bizim sınavımızda böyle yapıcak bişey yok rabbim en yakın zamanda bizlerede sağlıklı bebekler nasip edicek inşlh

ama shopping nerelerdesin neden hala haber vermedin yaa..ben şimdi çıkıcam merak ettim valla inşallah güzel haberlerin vardır..

bitti ..degerim dusmus ...
elf ne diyim cnm sanaaa karsilikli aglasalim gel sarilalim..
yapcak bise yok bebegim nedennn olmadi bizim.diyesim var isyan etmek istemiyorum
banyo yapip kendime gelmek istiyorum

yapcak bise yok bebegim nedennn olmadi bizim.diyesim var isyan etmek istemiyorum

çok geçmiş olsun cnm yaa..üzülme mutlaka olacak buna inan..şimdi dediğin gibi güzel bir banyo yap, yenilen, kendine gel bir sonraki için güç topla..ama biraz kendine zaman tanı ve ara ver...

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki..okadar üzüldümki...inşallah herşey güzel olacak birgün bizlerde anne olacağız buna inanıyorum çok yıpratma kendini oldumu cnm uğraşcak bişeyler bul bu konuyu çok düşünme oldumu güzelim..off yaaa
kızlaaarrr noluyor bizlere yaa böyle teker teker...cnm çok ok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin..demekki vakti gelmemiş sen metanetli bir kızsın vardır rabbimin bir bildiği...hergün sakat çocuklar insanlar görüyorum içim parçalanıyor geç olsun sağlıklı olsun...cnm benim çok yıpratma oldumu
cnmsın yaaaa...bir atlatalımda oturup konuşup tek tek ne yapmamaız gerekiyorsa elimizden ne geliyorsa konuşalım burda oldumu...birbirimize destek olalım..uzun bir yol vakit geçtikçe bunu daha iyi anlıyorum..inanıyorum rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek

kızlarr çıkmadı mı hala sonuçlarınız???? çok meraklıyımmmm heycan yaptıııımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:
cnm bilgisayarımda sorun var sana yazıorum yazıorum siliniyor...yazdıklarımıda bulamıyorum..pembelik gördüm demiştin değilmi en son...cnm ben senin olacağına tüm kalbimle inanıyorum...ben senin bir adım gerindeyim..sanki kaderimiz bir gibi hissdiyorum..inşallah seninde olursa bana bir umut olacak..benzer çünki sorunlarımız,bu kez bebeğini kucağına alacağına inanıyorum..eşime lenfosit aşısından bahsettim aklına yattı araştracağız bir kendimize gelelimde yani hayat meşgaleleri için...bu olayı çok takmamaya çalışıyorum...inşallah senin güzel haberini alalım ço istiyorum bunu çoookkk..pembeliklere takma olmazsa olmaz gibi ztn o pembelikler olup bi ödümüzü ağzımıza getirmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…