Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Funda hanım yokmu benimkini funda hanım yaptı gerçekten çok usta bir el...bende kontrole gidecektim Funda hanım yokmuymuş ya üzüldüm ((

bu hafta gitme canım ama p.tesi geliyormuş sanırım o zaman gidersin ne kadar oldu gebeliğin Allah tamamına erdirir inşallah darısı da bize olur:)))

s.a. listede benimle ilgili bir yanlışlık olmuş sanırım. 2. aşılamamı oldum yarın betahcg testi yaptıracağım inşaAllah DUA EDİN ARKADAŞLAR...

Hadi bakalım hayırlısı heyecan iyidir motive eder hiç kendini sıkma herşey güzel olacak buna inanarak başla iğne dönemi biz zor ama yaptığımız her iğne bizi bebisimize yaklaştırıyor öyle düşün ve bol bol dua et, bizide hatırla dualarinda test günüm 18 ekim ve bugünde bitti :18:

kızlar bişey sormak istiyorum.biz yarın tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısıyla inşallah.yarın adetimin 3.günü.ben vajinal muayene olamadığım için malesef karından ultrasonla bakıcaklar yumurtalık rezervi durumuma.acaba idrara sıkışıkmı gitmem gerekicek doktoruma sormayı unuttumda.

bu hafta gitme canım ama p.tesi geliyormuş sanırım o zaman gidersin ne kadar oldu gebeliğin Allah tamamına erdirir inşallah darısı da bize olur:)))

Amin canım inşallah darısı başınıza benim 6 haftalık..diyorum ya çok zor bir süreç ama sonunda herşeye değiyor...inşallah mutlu haberler al...

ya canım neden vajinal muayene olamıyorsunki??yani transfer yapılırken sıkışık oluyorsunda bunun için gerekirmi bilmiyorum..

İnşallah hepimizin:)evet benim opuyu sühendan hnm yaptı çok tatlı güler yüzlü bir bayandı..Hiç boşuna canını sıkma vardır bunda da bir hayır..Ben ayıldığımda gelip işlem hakkında bilgi verdi..1saat sonra nasıl olduğumu merak edip tekrar kontrole geldi ve beni çok rahatlattı..O yüzden için rahat olsun..Rabbim ol dedikten sonra doktorlar sadece aracı ben buna inanıyorum...Benim 8 yumurta toplandı bugün aradılar 3 yumurta döllendi diye cumartesi günü gidip alıcam bebişleri:))

canım bak gördünmü ne güzel döllenmiş yumurtacıklar inşallah bölünüp büyümeğe devam edicekler ve sana kavuştuklarında sımsıkı tutunacaklar

canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeklerin..

s.a. listede benimle ilgili bir yanlışlık olmuş sanırım. 2. aşılamamı oldum yarın betahcg testi yaptıracağım inşaAllah DUA EDİN ARKADAŞLAR...

rabbim gönlünün muradını versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhh...

kızlar ne zor bi süreçtir bu ya allah yardımcımız olsun ben mi çok düşünüyorum herkes benim gibi mi,????????? 6 senelik evliyiz 3 buçuk sene düşünmedik öğrenciyken evlendi k hayatımızı yaşayalım dedik şimdi olsun diye uğraşıyoruz eşim başlangıçta çok sorun etmiyodu artık o da saplantılı bir hal aldı o öyle oldukça ben daha çookk göçüyorum adetimi dört gözle bekliyorum resmen tedaviye başlamak için zor bi imtihandayız her halde allah kimseye aratmasın....

aminnnn cnm rabbim kimseye aratmasın evladı olanada acısını göstermesin inşallah ..........

dün transferim gerçekleşti. bununla ilgili yazacağım birazdan ama ne kadar çok kişi daha katılmış, ne kadar kalabalık olduk bu ay! bilmiyorum her ay böyle mi gerçi, benim için de ilk her şey :)

birçok arkadaş gördüm, endişeli, meraklı, tıpkı benim gibi. hepinize hem bol sabır hem esenlik diliyorum. burada herkesin hikayesi başka olsa da bizi birleştiren duygular var, yani iyi ki buradasınız siz de. özellikle bebekleri olup da arada bu konuya dönüp destek olmaya çalışanları görünce duygulandım doğrusu. çünkü insan doğal olarak olumsuzlukları paylaşmaya daha meyilli, hayatı yolunda gidince de kendi yaşamına döner ki bu da doğal. ama bu arkadaşlar doğal olmayanı seçip geri döndüler, hayatınızda bol bereket dilerim.

37.2-37.5 arasında seyreden ateşimden bahsetmiştim. hafif ateş grubuna bile girmiyormuş. opu'dan itibaren olduğum progestan iğnesinin bir etkisiymiş. bu hormon çarpıntı ve hafif yüze ateş basması yapabilirmiş. transfer öncesi embriyologumuzla görüştük. şükür tam dilimizden anlayan biriydi, hem bize beklediğimiz kadar detaylı ve teknik açıklama yaptı hem de sorularımızı tek tek ve bilimsel dille açıkladı. geçiştirilmekten epey bezmiştik doğrusu... 3 yumurtam döllenmişti. transfer günü döllenmenin 2. günüydü ve ikisinin 4 hücre, birininse 7 hücre olduğunu belirtti. bu kadar hızlı büyümesinin tercih edilir bir durum olmadığını, bu yüzden dondurulmaya da uygun olmadığını anlattı. ben yine de birkaç gün daha takibe alınmasını rica ettim, hemen gözden çıkarmak istemedim doğrusu, tamamen anlayışla karşıladı.

iki iyi durumdaki embriyo da çok kolay, neredeyse jinekolojik muayene kadar kolay şekilde transfer edildi. transfer sonrası klinikte 1 saat dinlendim ve tuvalete göndermek yerine sürgü verdiler ki benim için oldukça tuhaf oldu ama iyi de oldu tabii. 1 saatin bitimi civarında baş dönmem başladı. eşimle eve gelirken de sürdü ve çarpıntım arttı. sabaha karşı 5:30 civarına kadar bu çarpıntı sürdü. önceleri heyecandan diye düşündük ama sonra sanırım vücudumun duruma tepkisiydi diye düşünmeye başladım. dr.lar da şaşırır genelde, benim vücudumda olan biteni çok hissettiğim sensörlerim var sanırım :)

bugün her şey yolunda. artık ne olduysa oldu, bekleyeceğiz diyorum. 3 günlük dinlenmeme başladım dün. ayın 23.nde testim olacak. artık burada duyurmadan da olmaz tabii, olumlu olumsuz.

iyi ki varsınız

Cnm umarim bebislerin tutunur sana 23 unde olumlu sonucu alirsin insallahhh dualarimiz seninle , tum isteyenlerle.ben de 23 un de muayeneye gidicem tedaviye baslanicak gunler gecmek bilmio aklimdan hic cikmiyor.

canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana burda bayram havasında kutlama yaparız.

canım hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz..23nde o güzel haberi birlikte kutlarız..burda aynı şeyi yaşayan insanlarla konuşmak çok rahatlatıyo insanı..Benimde transferim yarın heyecan başladı şimdiden..Umarım herşey yolunda gider..Ve hep birlikte mutlu oluruz:))

sonunda beklediğim kırmızılar geliyoruz dedi :))) bu gün eğer tamamen sökülürsen yarın estrofeme başlıycam ve haftaya kontrolum olucak bende start almış oldum
umarım bu ay hepimize uğurlu gelirrrrrrr....

canım hayırlı olsun bebişlerin sıkı tutunsun inş. benimde test tarihim 22 ekim güzel haberleri duyururuz inş

Canim özelden msj attım gitttemedi seni merak ediyordum burda yakaladım 😍iyi canim benim kırmızıların hayırlı olsun 😍dualarım seninle arkadasım bu ay senin hayırlı haberlerini alicam

Canim özelden msj attım gitttemedi seni merak ediyordum burda yakaladım iyi canim benim kırmızıların hayırlı olsun dualarım seninle arkadasım bu ay senin hayırlı haberlerini alicam

inşallah canım ya öle çok dua aldımki bu sefer rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşallah ..

Canım hayırlı olsun mutlu haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…