Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım.gonalif 250 ile. adetimin 3.günüydü bugün ultrasonda sağda 4 yumurta solda ise 5 yumurta göründü sizce iyimidir bu ?? kaç yumurta olması normaldir ??

sağol canııım inşallah hepimiz hamiş kalacaz
bu doktorum daha donanımlı
dere geçerken at değiştirlmez diyordum herkese
değiştirmek lazımmış
bende sizlere dua ediyorum inşallah hamiş olun kızlarrrrr

ultrasonda daha iyi görünür sıkışık gidersen canım
ama keşke vajinal muayene olsaydın
arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım.gonalif 250 ile. adetimin 3.günüydü bugün ultrasonda sağda 4 yumurta solda ise 5 yumurta göründü sizce iyimidir bu ?? kaç yumurta olması normaldir ??

maşşallaaaahh canım Allah sonunu daha da güzel etsin herşey normal görünüyo
folikülde büyüyo demesine takılma devamıda gelebilir demek istemiş hadi hayırlısı

Insallah bu sefer basarili gecer ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz..Umudunuzu yitirmeyin pozitif düsünün ve bol bol dua edin...

Yumurtanin gelismesi anlamina geliyor bildigim kadariyla...korkacak birsey yok.. Benimde sadece sagdaki yumurtalarimda gelisme olmustu...

kızlar bende memorial hastanesinde Nur hanım'a gidiyorum. benim eşimdede hareket sorunu var dediler fakat bir boş gebelik yaşadım şimdi tüp bebek için tedaviye başlıcaz inşallah bir aksilik yaşamam senin tranferin ne zaman olacak inşallah hayırlı haberlerini alırız canım... tedavi için hangi ilaçları kullanıyorsun iğnelerden bahsediyorlar sana iğne verdimi doktor

Ben yurtdisinda yasiyorum ve sistem az daha farkli...Ben adetimden 20 gün sonra bir burun spreyi ile baslamistim ve diger adetimin 3.cü günüde karindan igne yaptirdilar 7 gün boyunca...ve spreye ve hapa devam ettim. 9 uncu gün muayene ve 2 gun sonrasi yumurta topladilar. ondan 3 gun sonrada transfer yapildi iki tane. ekim in 4 ünde...simdi sonuc bekliyorum haftaya persembe sonucu ögrenecegiz nasipse....cok heyecanliyim...

kızlarrr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı.az gibi geldi bana offf

ben kendi seçimimle hafif tedaviden geçtim, iğne kullanmadım hap kullandım, sadece opu'dan önce gün aşırı olmak üzere 2 iğne oldum, 3 yumurtam toplandı, ikisi transfer edildi dün ki bize yeter bile eğer tutarsa. tüm mesele bir tanesi bile tutsa kucağına bebeşini alman nasılsa, olabildiğince rahat geçir bu dönemi, ben de beklemedeyim :)

slm arkadaşlar bende adet günümü bekliyorum rapor çıkardık, geçen hafta dosyamız çıkarıldı ilaçlarımızı aldık ilk denemem, sorunumuz erkek inferlitesi Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize yeni kanuna göre 1 emriyo transver yapılıyor diye biliyordum, ne kadar döllenirse okadar mı transver yapıyorlar arkadaşlar

sorularımı cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.şimdi bir soru daha :) gonalf 450 3 kutu yazmış doktorum.ben kendi kendime beceremediğimden vurulmayı sağlık ocağında vurdurtmaya başladım az öncede ilkkez vuruldum.225 ünite hergün vurulacakmışım.şimdi öğrenmek istedğim 3 kutu fazla değilmi ?zaten bi kutusu 10 gün filan gider gibi sanki.

banada 5 kutu raporda yazanı verdiler daha başlamadık ama öğrendiğime göre yumurtanın gelişimine göre kullanılıo hepsi bitmiyor....herhangi ağrı oluyormu iğneyi vurdurunca günde iki ipnemi vuruluyor...

saolasın baren evet karışık gerçekten sonu hayırlı olsunda elimizden geldiğince yapmaya çalışırız

ben 35 yaş dolunca iki embriyoya izin veren kanundan yararlandım. bir veya iki embriyo seçeneğim vardı. fakat bildiğim kadarıyla 3 başarısız denemesi olanlar da çift embriyo transfer ettirebiliyorlar. o konuda da bilgi verecek arkadaşlar var burada.

umarım her şey yolunda gider.

Arkadaşlar tüp bebek ilaçlrına ihityacım var eline olan varsa ban yardımcı olabilirmi ACABA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

Son düzenleme:
bende bugün opudan geldim 10 tane yumoşum olmuş ama çok ağrım oldu benim yaa.zaten adet sancısından nefret ederdim bu daha fazlasıymış.neyse geçti çok şükür haftaya transfer var dualarınızı eksik etmeyin hepimize alllah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…