çok üzüldün canım kötü olmuş...elden bişey gelmiyor işte,olmayacaksa zamanı gelmediyse olmuyor işte...demekki hayırlısı böyleymiş cnm senin için strese sokma kendini hemen yenisine odaklan,biliyorsun herşey allahtan,belki başka bir doktorda olsan başka birşey çıkacaktı,dualarım seninle
kızlar bişey sormak istiyorum.biz yarın tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısıyla inşallah.yarın adetimin 3.günü.ben vajinal muayene olamadığım için malesef karından ultrasonla bakıcaklar yumurtalık rezervi durumuma.acaba idrara sıkışıkmı gitmem gerekicek doktoruma sormayı unuttumda.
arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım.gonalif 250 ile. adetimin 3.günüydü bugün ultrasonda sağda 4 yumurta solda ise 5 yumurta göründü sizce iyimidir bu ?? kaç yumurta olması normaldir ??
inşallah canım ya öle çok dua aldımki bu sefer rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşallah ..
kızlarrr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı.az gibi geldi bana offf
benim eşimde canım problem.sayımız 1 milyonun altında.bende mucize eseri 4 ay önce hamile kaldım.ama kimyasal gebelikmiş.5.haftada düşük yaptım.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.7.ayda kontrole gitik ilerlemiş şekilde yine varikosel çıktı.tekrarlamasın diye mikrocerrahi yaptırdık birde.ya doktor ameliyatı iyi yapamadı yada bilmiyorum artık.benim ilk denemem bakalım hayılısı.benim memorialda tedavimin 5.günü bugün.benimde doktorum nur hanıım.inşlh kavuşuruz bebeklerimize canım...
sorularımı cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.şimdi bir soru daha :) gonalf 450 3 kutu yazmış doktorum.ben kendi kendime beceremediğimden vurulmayı sağlık ocağında vurdurtmaya başladım az öncede ilkkez vuruldum.225 ünite hergün vurulacakmışım.şimdi öğrenmek istedğim 3 kutu fazla değilmi ?zaten bi kutusu 10 gün filan gider gibi sanki.
banada 5 kutu raporda yazanı verdiler daha başlamadık ama öğrendiğime göre yumurtanın gelişimine göre kullanılıo hepsi bitmiyor....herhangi ağrı oluyormu iğneyi vurdurunca günde iki ipnemi vuruluyor...[hayırlı olsun seninde tedavin.ben gonalf 450 -225 ünite günde 1kez akşamları saat 7 -8 arası vurulacakmışım az önce vurdurdum ilk kez evet göbeğimde şu an hafif bir ağrı var ama dayanılmıcak gibi değil.pazartesi günüde ilk kontrolüm var. pazartesinde sonra bir iğne daha var cetrofid miydi öyle bişey sanırsam onuda pazartesinde sonra vurdurucakmışım. çok karışık teferruatlı işler.
slm arkadaşlar bende adet günümü bekliyorum rapor çıkardık, geçen hafta dosyamız çıkarıldı ilaçlarımızı aldık ilk denemem, sorunumuz erkek inferlitesi Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize yeni kanuna göre 1 emriyo transver yapılıyor diye biliyordum, ne kadar döllenirse okadar mı transver yapıyorlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?