Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

offfffffffffffff diyorum sadece! asker gibi gün sayıyoruz :)

yoğun çalışıyorum, başka hobileri de araya sıkıştırıyorum, yine de geçmiyor zaman geçmiyor geçmiyor... bilme merakı ne fena bi şey! hayır, her gün iğnemi olmasam unutacağım belki diyorum, sağlı sollu acısı hatırlatıyor :)) perşembe oldu transferim, işe bak, bana verdikleri tahlil tarihi 23, yani 1 haftadan fazla var. ölüjem arkadaşlar, ölüjem!

yaw nerdesiniz bizim kızlarr :)) yazın bana bişeyer yaw araştırmadığım site kalmadı kafayı sıyırıcam

aha ben gibi bilme hastası. arkadaşım, bekleyip göreceğiz... bu işler her bünyede başka oluyormuş, ben de bunu gördüm. birinin sana vereceği cevap hem yanıltıcı olabilir hem senin için geçerli olmayabilir, o yüzden kaçınıyordur herkes cevaplamaktan.

daha önce de demiştim, sonuç olarak biri güzelce bölünsün, döllensin, gelişsin, transferinden sonra da tutunsun, kucağının dolması, uykusuz geceler, minik ayaklar için bu bi tane bile yeter. stres de eklememeye çalış hormonlarına, yumurtan stresle gelişmesin (diyene bak!).

Son düzenleme:
konuyla çok alakasız, özür dilerim ama bulamadım avatarımı nasıl değiştireceğimi. cevap aldıktan sonra silerim bu yazdığımı, kalabalık yaratmasın..

teşekkürler

Son düzenleme:
Canım çok teşekkürler cevabın için. O evraklar neler?

evlilik cüzdanı fotokobisi ilk üç sayfa
vukuatlı nüfus kayıt örneği (iki tane bir tanesinde eşinin ismi üste diğerinde senin ismin üste olacak şekilde biz sadece eşimin ismi üste olanı getirdik orda çalışanlar yeterli olcağaını söyledi fakat hastanede diğerinide istediler eğer önceden evliysem de başka bir çocuğum varmı yokmu die sorun olmadı raporu almaya gittimizde götürdük)
hormon tahlili
nufüs cüzdanı fotokobisi
eşinin 5 yılı doldurduğuna dair çalıştığı yerden alması gerekn hizmet belgesi
sperm tahlili ve 3 er adet vesikalık resim...
ayrıyetten hsg çektirmişdim önceden onuda getirmiştim ama istenen evraklar arasında yok, sende varsa götür...
beni muyane etmediler eşime tekrar sperm tahlili verdiler okadar perşembe gittik cuma alırsınız dediler uzakta olduğumuz için arayada hafta sonu girdi anca salı gidip alabildik ama daha önce söylediğim gibi hastaneden hastaneye bu bekleyiş değişebiliyor hakkınızda hayırlısı olsun eğer yetiştiremezsen birdahaki ayı bekle canım acele etme...

kızlaaarrr transferim oldu 2 tane bebişim var karnımda 27 ekim test tarihim dua edin banada.beni transferden sonra 10 dk yatırdılar sonra wc ye kalktım gittim bişey olmaz dediler valla.2 gün dinlen sonra günlük hayatına dön dedi dr.ama ben kendimi çok nazlıyorum.ya sizce yatma şeklinin önemi varmı ben yüzüstü dönmezsem yatamamda.bana tecrübelerinizi anlatın.ben hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarımsınız siz yaa

hayırlı olsun inşallah

hayırlı olsun arkadaşım,dualarım hepimiz için...

hayırlı olsun canım benim inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine:) çifter çifter bayram yaşayalım inşallah burda hep beraber..

Hayırlı olsun arkadaşım çok fazla stres yapma ilk üç gün sırt üstü ya da yan yatmaya çalış, kabız olma , bol bol dua et bi arada bizede dua et benim test günüm 18 ekim hakkımızda hayırlısı...

canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebişlerin

bebişleri tarnsfer olan arkadaşlar sonuçlarınız hayırlı bebişleriniz sağlıklı olsun.benim gibi adet günü bekleyen arkadaşlarım hayırlıysıyla bizde bu süreçleri atlatıp güzel haberler verebiliriz inşallah

kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın

benim sonucum belli oldu: hamile değilim=(( arkadaşlar aşılamadan sonra en az on günün geçmesini bekleyin test yapmak için. ankarada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı ve tedavi aşamaları nasıl oluyor arkadaşlar 3 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum inşaAllah gerek kalmez =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…