hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunurlar sana...........
sakin ol canım inşallah herşey yolunda gidicek hep birlikte dua edeceğiz bebeklerimize kavuşmak için.
canım sakin ol stres yapma ananası çok tavsiye ediyorlar sende ye istersen bellimi olur şifanın nerden geleceği her şey güzel olacak inanıyorum ben tüm kalbimle..
kızlaaarrr transferim oldu 2 tane bebişim var karnımda 27 ekim test tarihim dua edin banada.beni transferden sonra 10 dk yatırdılar sonra wc ye kalktım gittim bişey olmaz dediler valla.2 gün dinlen sonra günlük hayatına dön dedi dr.ama ben kendimi çok nazlıyorum.ya sizce yatma şeklinin önemi varmı ben yüzüstü dönmezsem yatamamda.bana tecrübelerinizi anlatın.ben hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarımsınız siz yaa
kızlaaarrr transferim oldu 2 tane bebişim var karnımda 27 ekim test tarihim dua edin banada.beni transferden sonra 10 dk yatırdılar sonra wc ye kalktım gittim bişey olmaz dediler valla.2 gün dinlen sonra günlük hayatına dön dedi dr.ama ben kendimi çok nazlıyorum.ya sizce yatma şeklinin önemi varmı ben yüzüstü dönmezsem yatamamda.bana tecrübelerinizi anlatın.ben hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarımsınız siz yaa
bende tüp bebek yapıcam sizece en iyi tüp bebek merkezi hangisidr istanbulda yapıcam tüp bebeği yardımlarınızı bekliyorum
Kızlarrrr 18i test günüm :18: :18: :18: dualarınızı eksik etmeyin...
kızlarrr 1. aşılama tedavimze başlamak için regl olmamı bekliyorduk ... dün gece oldmmm :)
yarına randevu aldım doktorumdan ,adetin 2.gunu gel demişti...
ayy kızlarrr çok heyecanlıyım allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah ....
doktordan gelince yazarım tedavimi .. :)
zaman durdu sanki geçmek bilmiyor her gün şafak sayıyorum allahım ne olur dualarımızı kabu et.kızlar dualarınızdan benide eksik etmeyin test günüm 22 ekim.
şafak 6:))
zaman durdu sanki geçmek bilmiyor her gün şafak sayıyorum allahım ne olur dualarımızı kabu et.kızlar dualarınızdan benide eksik etmeyin test günüm 22 ekim.
hadi hayırlısı cnm benim sakin ol ... inşallah pozitif :)
Seninde az günün kalmış canım, güzel haberler alalım çifte bayram yapalım inşallah
Kızlarrrr 18i test günüm :18: :18: :18: dualarınızı eksik etmeyin...
inşallah canım. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım
merhaba canım, ekim topiği ama bende kasım yada aralıkta tedaviye başlıycam nasipse tabi kendimizi bi toparlayabilrsek(manevi açıdan) kendimden bahsedersem, 3 kere tüp denedik hepsi negatif. 4. başlıycaz dondurulmuşlar ile.tüplerde sorun var.
kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 6.günüydü bugün.adetimin 3.günü başladık tüp tedavisine gonalif 225 ünite kullanıyorum yani 3 gündür kullanıyorum.bugün ultrasonda sağda iki yumurta gördü birinin çapı 12 mm. diğeri 12,5 mm. soldakileri tam göremedi.rahim duvarım 13 mm. bugünden itibarende cetrotide baskılayıcı iğne kullanmaya başlıcam gonalife ilaveten.perşembede tekrar kontrolüm var kızlar durumum kötümü 3 gündür iğneleri kullanmama rağmen 2 yumurta olması ve çapları.ve rahim duvarı kalınlığım normalmi sizce??
cnm rahim kalınlığın gayet güzel...8..9mm kalınlığında olması transfer için yeter diye biliyorum,yumurta toplama işlemi içinde 10 mm ve üzerini topluyolar die biliorum emin olmamakla birlikte, yumurta sayına takılma elindekilerin uygun olması önemli,sayının artması karın ağrısının dışında sana kattığı bişey yok,tamam şansı artırıyor filan ama emin ol hiç önemli değil,fazla döllenen embriyolarımı dondurmuştuk çözülemediler bile,zaten transferde iki tane yerleşiyor,yani şansın aynı,olacaksa olacak,ama eğer olmayacaksa 15 tane yumurtan olsa bile olmuyor...sayının az olması seni strelendirmesin,bence herşey gayet yolunda,sayın biraz az evet,ama bu kötü anlama gelmiyor
Canım sana mesaj attım :) İnşallah iyi haberlerini alacağız. Sen pozitifi gördüğünde (inşallah) ben de ilk iğnemi olmuş olacağım. Allah hepimize yardım etsin
cnm rahim kalınlığın gayet güzel...8..9mm kalınlığında olması transfer için yeter diye biliyorum,yumurta toplama işlemi içinde 10 mm ve üzerini topluyolar die biliorum emin olmamakla birlikte, yumurta sayına takılma elindekilerin uygun olması önemli,sayının artması karın ağrısının dışında sana kattığı bişey yok,tamam şansı artırıyor filan ama emin ol hiç önemli değil,fazla döllenen embriyolarımı dondurmuştuk çözülemediler bile,zaten transferde iki tane yerleşiyor,yani şansın aynı,olacaksa olacak,ama eğer olmayacaksa 15 tane yumurtan olsa bile olmuyor...sayının az olması seni strelendirmesin,bence herşey gayet yolunda,sayın biraz az evet,ama bu kötü anlama gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?