hayırlı uğurlu olsun canım hamilelik haberini de okuruz inşallah burdan...kendini yormadan anlatsana biraz mesela evine ne zaman döndün hastane de kaç saat kaldın ilk tuvalete ne zaman gttin şu anda kalkıp masada oturup yemek yiyor musun?
çok sevindiiim..inşallah güzel güzel tutunuyolardır bebişlerin...güzelce dinlen çok iyi hissetmelisin bebişlerin içinde,allah yardımcın olsun,darısı bizebakalım:))))
rapor için gereken bütün evrakları ayarlayıp perşembe günü araştırma hastanesine gittik araya cumartesi pazar girdiği için salı günü aldık raporumuzu.bu süreç hastaneden hastanye değişiyor ilaçlar 755 tuttu tüp bebekde emin değilim ama 800 alacaklar sanırım daha tedaviye başlamadım 1500 2000 arası tutar en fazla,rapor alma hakkımız varsa değerlendirmekten yanayım devlet 2 hak tanımış sonuçta 5 binlirayla iki kere yapılır Allah birincisinde sağlıklı evlat versin ikincisine gerek kalmasın inşallah ama insan her olumsuzluğu düşünüyor...
Tekrar hayırlı uğurlu olsun 5. Gün transferi galiba seninkilerde, test günlerimiz ard arda benimki de 18 ekim
canım hayırlı olsun 19/10 2012 topikte inşallah şenlik olacak
mrb arkadaşlar yarın transfere çağırdılar 3 tane 1.kalite embriyo oluşmuş zaten toplamda 7 tanesi döllenmişti.yarın 3.günüm yani sizce 3 veya 5.gün arasında fark varmı hangisi daha güzel sonuç veriyo kafam çok karışık nolur bana dua edin.transferden sonra neler yapmalıyım bilenler yardım etsin.geldik sona allah hakkımızda hayırlısını versin yinede
Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))
mrb arkadaşlar yarın transfere çağırdılar 3 tane 1.kalite embriyo oluşmuş zaten toplamda 7 tanesi döllenmişti.yarın 3.günüm yani sizce 3 veya 5.gün arasında fark varmı hangisi daha güzel sonuç veriyo kafam çok karışık nolur bana dua edin.transferden sonra neler yapmalıyım bilenler yardım etsin.geldik sona allah hakkımızda hayırlısını versin yinede
Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))
evet canım benimkilerde 5.gün transferi,bu arada, ben crinone jel kullanıyorum sabah akşam ben de sistit yaptı galiba yarın dr u arıcam sen de böyle problem var mı...
Yok canım ben progestan fitil kullanıyorum herhangi bi sıkıntım tuhaf yok çok şükür 6. Ve 7. Günde kasık ağrılarım vardı bugün 8. Gün ve aniden kesildi adet olacağım diye korkuyordum ağrılardan dolayı bi anda kesilincede endiselendim yani ağrı olsa bi dert olmasa başka bi dertumarım herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin...
hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunurlar sana...........Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))
kızlar bu perugron(adını hiç dikkatlice okuadım:)))300 ünite yazıyor,günde 150 yapıyoruz,ama artıyor içine fazla koyuyolar sanırım hemşire uyarmıştı artan olucak demişti.ben bugün unuttum yaptım ama eksik oldu tabi,hemen diğerinden ilave yapıp eksik doz kadarını tekrar yaptım ama inşalah dozda bi sıkıntı olmamıştır.yarın ilk kontrolüm var çok stresliyim,inşallah bi sıkıntı yoktur....
Cumartesi günü kontrolüm vardı sol tarafımda sadece birtanecik olduğunu diğerinde ise 3 tane olduğunu söyledi ama hepsi toplanır mı toplanırsa döllenir mi çünkü benim yumrtalarım çok kaliteli olmuyor of of düşünmekten kafayı yiyeceğim
canım başka bir belirti felan varmı ? benim test günümde 22 ekim kasık ağrısından başka hiç bir şey yok.sürekli bi belirti arıyorum ama yok
Canım aslında belirti aramak hiç iyi bişey değil ama elde değil işte ne yapalımbenim ilk günler bel ağrım oldu bel fıtığım yatmaktan büyük ihtimalle geçen iki günde kasık ağrılarım vardı bugün kesildi onun dışında ne göğüslerde büyüme ne de hassasiyet var, bazılarının hiç belirtisi olmadan hamiş olmuş bazılarıda belirtiler ipucu diyor, neyse az kaldı ayın 18ine :18: görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...
kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 6.günüydü bugün.adetimin 3.günü başladık tüp tedavisine gonalif 225 ünite kullanıyorum yani 3 gündür kullanıyorum.bugün ultrasonda sağda iki yumurta gördü birinin çapı 12 mm. diğeri 12,5 mm. soldakileri tam göremedi.rahim duvarım 13 mm. bugünden itibarende cetrotide baskılayıcı iğne kullanmaya başlıcam gonalife ilaveten.perşembede tekrar kontrolüm var kızlar durumum kötümü 3 gündür iğneleri kullanmama rağmen 2 yumurta olması ve çapları.ve rahim duvarı kalınlığım normalmi sizce??[/QUOkızlar lütfen cevap bekliyorum çok taktım kafaya ya
kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 6.günüydü bugün.adetimin 3.günü başladık tüp tedavisine gonalif 225 ünite kullanıyorum yani 3 gündür kullanıyorum.bugün ultrasonda sağda iki yumurta gördü birinin çapı 12 mm. diğeri 12,5 mm. soldakileri tam göremedi.rahim duvarım 13 mm. bugünden itibarende cetrotide baskılayıcı iğne kullanmaya başlıcam gonalife ilaveten.perşembede tekrar kontrolüm var kızlar durumum kötümü 3 gündür iğneleri kullanmama rağmen 2 yumurta olması ve çapları.ve rahim duvarı kalınlığım normalmi sizce??[/QUOkızlar lütfen cevap bekliyorum çok taktım kafaya ya
kafana takma canım pskolojını rahat bırak hıc yumurtası gelısmeyen de oluyo bak senın gelısmıs dur bakalım daha 3cu gunundeymıssın daha kafada 7 gunun daha var senın muhakkak gelısecek ler 1o yumurtan olupta ıcı bos olsa daha kotu olmazmıydı saglıklı yumos olmaları yeter sana saten bı yumos lasım bu arda yasın kac ılk tup bebek denemenmı
kafana takma canım pskolojını rahat bırak hıc yumurtası gelısmeyen de oluyo bak senın gelısmıs dur bakalım daha 3cu gunundeymıssın daha kafada 7 gunun daha var senın muhakkak gelısecek ler 1o yumurtan olupta ıcı bos olsa daha kotu olmazmıydı saglıklı yumos olmaları yeter sana saten bı yumos lasım bu arda yasın kac ılk tup bebek denemenmı
34 yaşındayım ilk denemem.o kadar acemiyimki buk onularda hiç deneyimim yok ondna belkide bu telaşım. çok zor bir süreçmiş gerçekten Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?