Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur.

aminnnnnnnnnnnnnn cnm inşallahhh.

merhaba benim eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuklugundan dolayı (erkek faktörü) tüp bebek tedavisi olduk. kocaelide yasıyorum yaşım 25 1.deneme'deyiz.umut tüp bebek merkezi. doktorum Ulun uluğ. transferim oldu 23 ekimde sonuç beklemekteyiz.
28 eylülde tedaviye başladık 23 ekim sonuç tarihim :))[/QUOTE]

inşallah güzel sonuçla hepbirlikte yapıcaz kutlamanı

kızlar yarın catlama ignemı vuruluyorum ve carsamba gunude kısmetse opum var bakalım kac yumosum toplancek kacı bebış olcek ıkıncı tüp bebek denemem ama ılkı kadar heyecanlıyım

hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider cnm.

kızlar ben gonalf 450 kalem kullanıyorum hergün 225 ünite.kendim beceremediğim için özel bir sağlık kuruluşunda vuruluyorum iğnemi. kullananlar varsa bana nasıl kullanılacğını anlatırsa sevinirim kendim deniyim diyorum. iğnemi olduktan sonra baktım kalemde hala damla damla kabarcıklar görünüyo tam vermiyomu acaba iğneyi içime.çünkü bi kalemin iki günde bitmesi lazım anladığım kadarıyla 450 olduğuna göre .225 ünitede kullanıcağıma göre.off kafam karıştı çok fena..

canım bende kullanamam diye kalemi d eil diğer tüp olanları tercih etmiştim istersen deiştir ilacını iğne daha kolay

herkese merhaba arkadaşlar. ben de bugün adet oldum. salı günü 3. günüm tedaviye başlıyoruz. beni de listeye eklermisiniz.
yaşım 27
kadın faktörü.
ilk tüp bebek denemesi
istanbul eurofertil tüp bebek merkezi Dr.Sadık Şahin.
sevgiler.

mrb arkadaşlar yarın transfere çağırdılar 3 tane 1.kalite embriyo oluşmuş zaten toplamda 7 tanesi döllenmişti.yarın 3.günüm yani sizce 3 veya 5.gün arasında fark varmı hangisi daha güzel sonuç veriyo kafam çok karışık nolur bana dua edin.transferden sonra neler yapmalıyım bilenler yardım etsin.geldik sona allah hakkımızda hayırlısını versin yinede

canım bende kullanamam diye kalemi d eil diğer tüp olanları tercih etmiştim istersen deiştir ilacını iğne daha kolay

tedavinin başlamasına çok sevindim,allahım bu yolda işimizi kolaylaştırsın inşallah güç ve sabır versin...

kızlar henüz iki iğne vurmama rağmen acayip etkisini hissediyorum,huzursuzum,acayip gerginim,çabuk sinirleniyorum,normalde böyle değilim aksine rahatımdır.sanırım iğnelerin etkisi..allah sonumuzu hayır etsin

5. güne kadar beklenirse embriyo gelişimi yerleşmeden daha uzun süre gözlendiği için bazen anomalili embriyonun elenmesi açısından yardımcı oluyor...yani ne kadar beklenirse yerleşmeden o kadar iyi aslında...ama doktorun 3.günde yerleştirmek istiyorsa vardır bir bildiği,zaten embriyolarının kalitesi gayet güzel bir sıkıntı olmaz,sonuç olarak allahım ol derse olacak arkadaşım dualarımız seninle,inşallah güzel haberlerini verirsin güzel güzel tutunurlar

tedavinin başlamasına çok sevindim,allahım bu yolda işimizi kolaylaştırsın inşallah güç ve sabır versin...

aminnnnnnnnnnnnnn cnm....

canım sağlıklı olsunlarda çok fark yok arada benim hep 3.gün transfer edildi hep hamile kaldım önemli olan rabbimin ol demesi bol bol dua et cnm sakın ol..

kızlar henüz iki iğne vurmama rağmen acayip etkisini hissediyorum,huzursuzum,acayip gerginim,çabuk sinirleniyorum,normalde böyle değilim aksine rahatımdır.sanırım iğnelerin etkisi..allah sonumuzu hayır etsin

hayatım tedavi sürecinde gergin olman doğal kendine eğlenceli uğraşlar bul kafanı dağıt.

hayırlı olsun inşallah bebeklerine kavuşursun ...

Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))

Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))

ay canım ya negüzel tamda bayrama denkgeliyo inşallah çifte bayram yaşarsın oğlun olursada adını bayram koyarsın:):)yarında ben transfere gidiyorum senin kaçıncı gün embriyon yerleştirildi allah tamamına erdirsin cümlemizinkini

hayırlı uğurlu olsun canım hamilelik haberini de okuruz inşallah burdan...kendini yormadan anlatsana biraz mesela evine ne zaman döndün hastane de kaç saat kaldın ilk tuvalete ne zaman gttin şu anda kalkıp masada oturup yemek yiyor musun?

çok sevindiiim..inşallah güzel güzel tutunuyolardır bebişlerin...güzelce dinlen çok iyi hissetmelisin bebişlerin içinde,allah yardımcın olsun,darısı bizebakalım:))))

kızlar bu perugron(adını hiç dikkatlice okuadım:)))300 ünite yazıyor,günde 150 yapıyoruz,ama artıyor içine fazla koyuyolar sanırım hemşire uyarmıştı artan olucak demişti.ben bugün unuttum yaptım ama eksik oldu tabi,hemen diğerinden ilave yapıp eksik doz kadarını tekrar yaptım ama inşalah dozda bi sıkıntı olmamıştır.yarın ilk kontrolüm var çok stresliyim,inşallah bi sıkıntı yoktur....

bu sabah beklenen kırmızı tamamen geldi ve yarın ilaçlarıma başlıyorum heyecanlanmaya başladım sanırım 30 ekim gibi transferim olucak bi aksilik çıkmazsa rabbim yardım etsin hepimize inşallah..

fazla bir şey söylemekten kaçınıyorum boş laflar etmiş olmamak için.. en iyi dileklerim seninle! nefesleri tuttuk :)

Son düzenleme:

:))Ayy canım ya ne güldüm sağol..Oğlan olursa bayram ha:)))Seninde hayırlısı olsun canım benim 3.gün embriyosu oldu..Hadi hepimiz bu ay hamile olalım yaa:))

kafana ılacı az kullandın dusuncesı gelmesın canım bende gonalf 450 lık kullanıyorum ılac fırmaları uzerıne 450 yazıyor ama her ıhtımale karsı 600 falan koyuyorlarmıs benım doktorum söledı bunu

kızlar puregon kullananlar kaçlık kullanıyorsunuz benim direk 450 ile başlandı,şimdilik görünen 10-11 yumurta var içleri nasıldır bilmem ama ,dozu çok değilmi bugün iğnenin 5.günü, yarın kontrol var ,dr.yarınki kontrolden 2-3 gün sonra toplarız demişti yani iğnenin 8.-9.günününe denk gelio toplama ,çabuk olsun diye mi yapıo anlamadım kafam karıştı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…