hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur.
kızlar yarın catlama ignemı vuruluyorum ve carsamba gunude kısmetse opum var bakalım kac yumosum toplancek kacı bebış olcek ıkıncı tüp bebek denemem ama ılkı kadar heyecanlıyım
kızlar ben gonalf 450 kalem kullanıyorum hergün 225 ünite.kendim beceremediğim için özel bir sağlık kuruluşunda vuruluyorum iğnemi. kullananlar varsa bana nasıl kullanılacğını anlatırsa sevinirim kendim deniyim diyorum. iğnemi olduktan sonra baktım kalemde hala damla damla kabarcıklar görünüyo tam vermiyomu acaba iğneyi içime.çünkü bi kalemin iki günde bitmesi lazım anladığım kadarıyla 450 olduğuna göre .225 ünitede kullanıcağıma göre.off kafam karıştı çok fena..
canım bende kullanamam diye kalemi d eil diğer tüp olanları tercih etmiştim istersen deiştir ilacını iğne daha kolay
mrb arkadaşlar yarın transfere çağırdılar 3 tane 1.kalite embriyo oluşmuş zaten toplamda 7 tanesi döllenmişti.yarın 3.günüm yani sizce 3 veya 5.gün arasında fark varmı hangisi daha güzel sonuç veriyo kafam çok karışık nolur bana dua edin.transferden sonra neler yapmalıyım bilenler yardım etsin.geldik sona allah hakkımızda hayırlısını versin yinede
inşallah ya.:))) güzel haberleri belkide aynı gün vericez buradan kimbilir :)
tedavinin başlamasına çok sevindim,allahım bu yolda işimizi kolaylaştırsın inşallah güç ve sabır versin...
mrb arkadaşlar yarın transfere çağırdılar 3 tane 1.kalite embriyo oluşmuş zaten toplamda 7 tanesi döllenmişti.yarın 3.günüm yani sizce 3 veya 5.gün arasında fark varmı hangisi daha güzel sonuç veriyo kafam çok karışık nolur bana dua edin.transferden sonra neler yapmalıyım bilenler yardım etsin.geldik sona allah hakkımızda hayırlısını versin yinede
kızlar henüz iki iğne vurmama rağmen acayip etkisini hissediyorum,huzursuzum,acayip gerginim,çabuk sinirleniyorum,normalde böyle değilim aksine rahatımdır.sanırım iğnelerin etkisi..allah sonumuzu hayır etsin
herkese merhaba arkadaşlar. ben de bugün adet oldum. salı günü 3. günüm tedaviye başlıyoruz. beni de listeye eklermisiniz.
yaşım 27
kadın faktörü.
ilk tüp bebek denemesi
istanbul eurofertil tüp bebek merkezi Dr.Sadık Şahin.
sevgiler.
Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))
Merhaba arkadaşlar dün saat 13.30da transferim gerçekleşti..Şuan dinleniyorum ve hayırlısıyla test tarihim 25 ekim..İnşallah güzel haberiburada birlikte kutlarız...:))
bu sabah beklenen kırmızı tamamen geldi ve yarın ilaçlarıma başlıyorum heyecanlanmaya başladım sanırım 30 ekim gibi transferim olucak bi aksilik çıkmazsa rabbim yardım etsin hepimize inşallah..
ne zaman başlamıştın tedaviye
ay canım ya negüzel tamda bayrama denkgeliyo inşallah çifte bayram yaşarsın oğlun olursada adını bayram koyarsın:):)yarında ben transfere gidiyorum senin kaçıncı gün embriyon yerleştirildi allah tamamına erdirsin cümlemizinkini
kızlar ben gonalf 450 kalem kullanıyorum hergün 225 ünite.kendim beceremediğim için özel bir sağlık kuruluşunda vuruluyorum iğnemi. kullananlar varsa bana nasıl kullanılacğını anlatırsa sevinirim kendim deniyim diyorum. iğnemi olduktan sonra baktım kalemde hala damla damla kabarcıklar görünüyo tam vermiyomu acaba iğneyi içime.çünkü bi kalemin iki günde bitmesi lazım anladığım kadarıyla 450 olduğuna göre .225 ünitede kullanıcağıma göre.off kafam karıştı çok fena..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?