Slm kizlar Bende ekimde Transfer yaptirdim,dondurulmuslarla.suan iki Tane leblebimle Bir hafta oldu bekliyorum:)) haftaya sali Test gunum ve isallah hayirli haberi sizinle paylasirim.
bu geceden sonra kramplarım oluyo karnım kasıklarım baya ağrıyo batmalar oluyo acaba yumurtalarım çoğalıyomu :) az öncede renksiz su gibi akıntım oldu bu normalmi acaba ?bide adetim benim 6.günde devam ederdi hep az az gelirdi yani kırmızı.ama bu iğnelerdenmş acaba 5 günde tamamem bitti :O
bizde bahara kadar bebeğimiz olmazsa tüp bebeğe başlamak istiyoruz.ama ben çok korkuyorum nasıl olacak nasıl bir işlem yapıyorlar bilmeyince insan dahada bir endişeleniyor.sizler in tecrübesinden faydalanmak istiyorum.bir sürü iğne ilaç kullanılıyor bildiğim kadarıyla.çok yan etkileri varmı?nasıl bir süreç.yani ben kan aldırmaktan bile korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.birde ilaçların yan etkisini çok çabuk yaşıyorum ben napıcam bilmiyorum((biraz yardımcı olabilirmisiniz bana.?Allahım tüm bu uğraşların sonunda sizleri ve hepimizi bebeklerimizle mükafatlandırsın inşallah..Allah yardımcınız olsun...
bizde bahara kadar bebeğimiz olmazsa tüp bebeğe başlamak istiyoruz.ama ben çok korkuyorum nasıl olacak nasıl bir işlem yapıyorlar bilmeyince insan dahada bir endişeleniyor.sizler in tecrübesinden faydalanmak istiyorum.bir sürü iğne ilaç kullanılıyor bildiğim kadarıyla.çok yan etkileri varmı?nasıl bir süreç.yani ben kan aldırmaktan bile korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.birde ilaçların yan etkisini çok çabuk yaşıyorum ben napıcam bilmiyorum((biraz yardımcı olabilirmisiniz bana.?Allahım tüm bu uğraşların sonunda sizleri ve hepimizi bebeklerimizle mükafatlandırsın inşallah..Allah yardımcınız olsun...
cnm bence sen doğal yolla bebek sahibi olmaya odakla kendini...tüp bebeğide yerinde olsam araştırmam bile...eğer denemek zorunda kalırsan ki inşallah gerek kalmaz,yaşadıkça öğrenirsin zaten,birşeyleri bilmek daha çok strese sokuyor insanı..çok duygusallaşıyorsun hassaslaşıyorsun,maddi manevi herşeyini gün gün katıyorsun...zor olan ise beklemek:))yani sonuç???çok ta zor bir tedavi değil teorik olarak,dediğin gibi ilaçların yan etkileri oluyor her ilacın var,ama güzel yan etkileride var mesela benim biraz gögüslerim dolgunlastı hoşuma gitti:)))iyi yada kötü tüm etkiler zamanla kayboluyor..korkmana gerek yok birçok insan bu tedavi sayesinde bebek sahibi oluyor,uzun bir süreç değil bir mens döneminde başlıyorsun diğer mens dönemine kadar bitmiş oluyor..
canım tam benim gördüğüm tedavi tuanamasal'ın bahsettiği. ben de ağır hormon tedavisi görmek istemedim. önceki yazılarıma bakabilirsin, çok ayrıntılı yazdım her şeyi.
öncelikle sorayım, tüp bebek tavsiyesi doktordan mı, yoksa siz mi düşündünüz? kadın faktörlü mü, erkek faktörlü mü, yoksa ikisi de mi? bunlarla ilgili araştırma yaptınız mı?
Ercelf canim Allah yardimcisi olsun.isallah en kisa zamanda bebegini kavusursun.bende ikinci tup Bebek denemesi icindeyim suan.bende 25 yasindayim yurtdisinda yazsyorum Sorun erkek faktoru Bir asilamam ve Bir tup denemem var ama sonuclari negatif.rabbim isallah sesimizi duyar birgun.
bende bugün ev işi yaptım çok yordum kendimi karnım ağrımaya başladı...batma ağrı normal..iğneleri yapıncada batma şeklinde ağrım oluyor benim ..akıntı muhtemelen ilaçların etkisi renksiz ve kokusuzsa sıkıntı yok,ama kötü kokulu ise doktoruna danış,yüksek dozda hormon alıyoruz benim geçen tedavimden sonra perine bölgemde kronik kaşıntım başladı mantar kaşıntısı gibi hala çekiyorum,doktor ilaçların etkisi dedi,kurtulabilecekmiyim bilmiyorum ama ilaçların türlü türlü etkileri var,kişiden kişiyede değişiyor,sen gayet iyisin ve herşey yolunda:))))perşembe yine kontrollerimiz aynı gün desene:)))))
yok kokulu değildi renksiz su resmen.adetimde iğneler başlayınca bitti tamamen 5.günde.normalde 7.günde bile gelirdi benden.ama tık yok.inşallah son adetimiz olsun tamamen sonda olmasında 9 aty görmeyelim yeter :))sana hangi iğneleri verdi tayfun bey?yumurta baskılayıcıyıda dün itibariyle kullandırmaya başladı bana. oda çok fena yaptı beni.ya ben çok sinirliyim bide asabişeştirdi ben bu iğneler
cnm benim bakalım inşallah gerek kalmaz tüpe ama olduğuda yok.tabi herşey rabbimden Allahım hayırlısını versin.cnm bizim eşimden kaynaklı erkek faktör.sayımız sınırda ml de 20 milyon birde hareketlilik azdı.onu ilaçla arttırdık.ama 1,5 yıldır olmuyor.eşim tedavi oldu doktorumuz artık yapacak bişey yok dedi.beklemek istemiyorsanız tüpe geçin demiş.
transferi olan arkadaşlar o kadar şanslısınız ki benim gözümde ben daha adetimi bekliyorum 8 tane doğum kontrol hapı kaldı hepsini birden yutmak istiyorum inanın o kadar heycanlıyım inşallahhhhh hepinizin bebişleri tutunur allah çabalarımızı boşa çıkarmaz....
Isallah bu sefer Hersey yolunda gider ve mutlu Sonu yakalarsin canim.sağol canım rabbim hepimize hayırlısını versin. yaşın gençmiş senin de. bizim eş de yok çok şükür problem ama benim rahmim tek taraflı. yani tek tüp tek yumurtalık ve yarım gelişmiş bir rahim. 1 kez gebe kaldım 8 haftalık düştü. sonrasında 3 aşılama negatif kısmet olmadı devletten tüp bebek raporu çıkarttık uyguna geliyor böyle tedavimiz. inşallah bunda nasiptir.
Slm kizlar Bende ekimde Transfer yaptirdim,dondurulmuslarla.suan iki Tane leblebimle Bir hafta oldu bekliyorum:)) haftaya sali Test gunum ve isallah hayirli haberi sizinle paylasirim.
transferi olan arkadaşlar o kadar şanslısınız ki benim gözümde ben daha adetimi bekliyorum 8 tane doğum kontrol hapı kaldı hepsini birden yutmak istiyorum inanın o kadar heycanlıyım inşallahhhhh hepinizin bebişleri tutunur allah çabalarımızı boşa çıkarmaz....
kızlar ya ben dün transfer yaptırdım 3.gün embriyosuydu 2 tane konuldu. iki gündür yatıyorum ama sol kasığımda çok ağrı var daha doğrusu ayağa kalkınca ağrım artıyo.sürekli yatmak istemiyorum dolaşımım olsun diye..çokmu dinliyorum kendimi acaba.yemek masasında oturmamın zararı olurmu.yarın normal yaşantıma dönecem valla yat yat nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?