Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

bizde bahara kadar bebeğimiz olmazsa tüp bebeğe başlamak istiyoruz.ama ben çok korkuyorum nasıl olacak nasıl bir işlem yapıyorlar bilmeyince insan dahada bir endişeleniyor.sizler in tecrübesinden faydalanmak istiyorum.bir sürü iğne ilaç kullanılıyor bildiğim kadarıyla.çok yan etkileri varmı?nasıl bir süreç.yani ben kan aldırmaktan bile korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.birde ilaçların yan etkisini çok çabuk yaşıyorum ben napıcam bilmiyorum((biraz yardımcı olabilirmisiniz bana.?Allahım tüm bu uğraşların sonunda sizleri ve hepimizi bebeklerimizle mükafatlandırsın inşallah..Allah yardımcınız olsun...

Slm kizlar Bende ekimde Transfer yaptirdim,dondurulmuslarla.suan iki Tane leblebimle Bir hafta oldu bekliyorum:)) haftaya sali Test gunum ve isallah hayirli haberi sizinle paylasirim.

selam kızlar daha önce de yazmıştım. bugün 3. günüm tedaviye başladık. 225 doz puregon ile başladık ilk kontrolüm cumartesi.

bilgilerimi tekrar yazayım belki beni de listeye eklemek istersiniz :)

yaşım 27 kocaeli de yaşıyorum.
eurofertil tüp bebek merkezine gidiyorum
kadın faktörü(rahim anomalisi)
ilk tüp denemem
3 negatif aşılamam var
bunun öncesinde de 1 normal gebelik geçirdim 8. haftamda düşükle sonuçlandı.
birdaha da gebe kalamadım 1.5 yıl oldu. Rabbim utandırmasın hayırlısını nasip etsin.

Slm kizlar Bende ekimde Transfer yaptirdim,dondurulmuslarla.suan iki Tane leblebimle Bir hafta oldu bekliyorum:)) haftaya sali Test gunum ve isallah hayirli haberi sizinle paylasirim.

canım leblebilerin inş sımsıkı tutunur sana :) rabbim bu duyguyu hepimize nasip etsin

Ercelf canim Allah yardimcisi olsun.isallah en kisa zamanda bebegini kavusursun.bende ikinci tup Bebek denemesi icindeyim suan.bende 25 yasindayim yurtdisinda yazsyorum Sorun erkek faktoru Bir asilamam ve Bir tup denemem var ama sonuclari negatif.rabbim isallah sesimizi duyar birgun.

Cok tsk ederim selincim.allahim cok buyuk Buraya kadar gelmek bile bu Yolda nekadar sansli oldugumuzu gosterir.Hic umudumuzu yitirmeyelim buyolda.

bende bugün ev işi yaptım çok yordum kendimi karnım ağrımaya başladı...batma ağrı normal..iğneleri yapıncada batma şeklinde ağrım oluyor benim ..akıntı muhtemelen ilaçların etkisi renksiz ve kokusuzsa sıkıntı yok,ama kötü kokulu ise doktoruna danış,yüksek dozda hormon alıyoruz benim geçen tedavimden sonra perine bölgemde kronik kaşıntım başladı mantar kaşıntısı gibi hala çekiyorum,doktor ilaçların etkisi dedi,kurtulabilecekmiyim bilmiyorum ama ilaçların türlü türlü etkileri var,kişiden kişiyede değişiyor,sen gayet iyisin ve herşey yolunda:))))perşembe yine kontrollerimiz aynı gün desene:)))))

transferi olan arkadaşlar o kadar şanslısınız ki benim gözümde ben daha adetimi bekliyorum 8 tane doğum kontrol hapı kaldı hepsini birden yutmak istiyorum inanın o kadar heycanlıyım inşallahhhhh hepinizin bebişleri tutunur allah çabalarımızı boşa çıkarmaz....

cnm bence sen doğal yolla bebek sahibi olmaya odakla kendini...tüp bebeğide yerinde olsam araştırmam bile...eğer denemek zorunda kalırsan ki inşallah gerek kalmaz,yaşadıkça öğrenirsin zaten,birşeyleri bilmek daha çok strese sokuyor insanı..çok duygusallaşıyorsun hassaslaşıyorsun,maddi manevi herşeyini gün gün katıyorsun...zor olan ise beklemek:))yani sonuç???çok ta zor bir tedavi değil teorik olarak,dediğin gibi ilaçların yan etkileri oluyor her ilacın var,ama güzel yan etkileride var mesela benim biraz gögüslerim dolgunlastı hoşuma gitti:)))iyi yada kötü tüm etkiler zamanla kayboluyor..korkmana gerek yok birçok insan bu tedavi sayesinde bebek sahibi oluyor,uzun bir süreç değil bir mens döneminde başlıyorsun diğer mens dönemine kadar bitmiş oluyor..

canım tam benim gördüğüm tedavi tuanamasal'ın bahsettiği. ben de ağır hormon tedavisi görmek istemedim. önceki yazılarıma bakabilirsin, çok ayrıntılı yazdım her şeyi.

öncelikle sorayım, tüp bebek tavsiyesi doktordan mı, yoksa siz mi düşündünüz? kadın faktörlü mü, erkek faktörlü mü, yoksa ikisi de mi? bunlarla ilgili araştırma yaptınız mı?

cnm benim çok teşekkür ederim.tabiki zorlukları olacak bunu bende biliyorum ama.manevi zorluğundan ziyade (ki tabiki en zor olanı beklemek tutacakmı tutmuycakmı endişesi)ilaçlar.yani bazısı diyor ki hastahaneye yatanlar falan varmış yan etkilerinde dolayı.ama tabiki ufak tefek ağrısını sızısını,şişkinliğini ne bileyim zorluklarına katlanıcaz.canımız biraz yanacak tabiki.cnm benim inşallah gerek kalmaz...allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm benim...

cnm benim bakalım inşallah gerek kalmaz tüpe ama olduğuda yok.tabi herşey rabbimden Allahım hayırlısını versin.cnm bizim eşimden kaynaklı erkek faktör.sayımız sınırda ml de 20 milyon birde hareketlilik azdı.onu ilaçla arttırdık.ama 1,5 yıldır olmuyor.eşim tedavi oldu doktorumuz artık yapacak bişey yok dedi.beklemek istemiyorsanız tüpe geçin demiş.

sağol canım rabbim hepimize hayırlısını versin. yaşın gençmiş senin de. bizim eş de yok çok şükür problem ama benim rahmim tek taraflı. yani tek tüp tek yumurtalık ve yarım gelişmiş bir rahim. 1 kez gebe kaldım 8 haftalık düştü. sonrasında 3 aşılama negatif kısmet olmadı devletten tüp bebek raporu çıkarttık uyguna geliyor böyle tedavimiz. inşallah bunda nasiptir.

yok kokulu değildi renksiz su resmen.adetimde iğneler başlayınca bitti tamamen 5.günde.normalde 7.günde bile gelirdi benden.ama tık yok.inşallah son adetimiz olsun tamamen sonda olmasında 9 aty görmeyelim yeter :))sana hangi iğneleri verdi tayfun bey?yumurta baskılayıcıyıda dün itibariyle kullandırmaya başladı bana. oda çok fena yaptı beni.ya ben çok sinirliyim bide asabişeştirdi ben bu iğneler

aynı aşamadayız cnm baskılayıcı iğnelere başladım..aynen çok asabiyim bugün itibariyle halsizleştimde...inşallah son adetimiz olur cnm

kızlar ya ben dün transfer yaptırdım 3.gün embriyosuydu 2 tane konuldu. iki gündür yatıyorum ama sol kasığımda çok ağrı var daha doğrusu ayağa kalkınca ağrım artıyo.sürekli yatmak istemiyorum dolaşımım olsun diye..çokmu dinliyorum kendimi acaba.yemek masasında oturmamın zararı olurmu.yarın normal yaşantıma dönecem valla yat yat nereye kadar

bana sorarsan adım adım ilerleyin. dr.ların kolayına geliyor tüp denetmek. demiştim önceki cevabımda, ben doğal yöntem kullandım bizde de erkek faktör olduğu için ama aşılamayla ilk olarak uğraşmadık yaştan ötürü zaman kaybetmemek adına. bak oku benim yazılarımı, üşenme, hiçbir hormonel sorun yaşamadım hassas olmama rağmen. ama tedavi süreci farklıydı tabii klasik tüpten.

çok klinik gezin, çok soruşturun, çok görüşme yapın. içinize sinen dr ve klinikle bu işi yapmak en iyisi, için de rahat olur. ben sürekli bana verilen ilaçları sorguladım sağdan soldan, didik didik ettim, ben de senin gibi ilaç kullanmayan biri olduğum için.

eşimin dr'u bize kendiliğimden bile hamile kalma olasılığımın olduğunu söyledi bu oranlardan dolayı ki bizim sayı 5-7 milyon civarı, sadece denk gelmesi olasılığı düşük ve zaman dar diye bu işe giriştik

Canım benim hayırlı olsun tedavin ama 4. Denemesini yapan biri olarak söylüyorum bence en zoru bitmek tükenmek bilmeyen 12 gün benimde transferim oldu ve perşembe günü ayın 18i test günüm heyecan dorukta anlayacağız :18: dualarınızı eksik etmeyin...

Isallah bu sefer Hersey yolunda gider ve mutlu Sonu yakalarsin canim.

hadi bakalım inşallah sımsıkı tutunmuşlardırda tam bayram yaparsın ve tabiki bizlerde senin müjdenle...

:))) bende aynı dururmdaydım dört gözle bekledim kanamamın başlamasını çok şükür aksilik etmeden bekledim gün geldi ve cumartesi ilk randavum :))) neler olucak çok meraktayım...

canım seni çok iyi anlıyorum ama bebekler 7 günde tutunuyorlar sabretsen birazcık daha o ağrın yarına geçicek inşallah sabret ve dinlen cnm birazdaha lütfennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…