Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Herkese selam bayanlar! Ben de tipki sizler gibi bu yolun yolcusu olarak buldum kendimi. Doktoruma gore bende veya esimde hicbir sorun yok ama olmadi, olmuyor iste. Biz de artik daha fazla beklemek istemedigimiz icin tup bebek denemek konusunda bu ay israrci davrandik, doktorum kabul etti sonunda. Onceden bir kez asilama denemistik, doktorum bu ay da asilama denemek taraftariydi. Uzun lafin kisasi c.tesi gununden itibaren yani 4 gundur, gunde300 luk gonal-f yapiyorum, yarin ilk randevuma gidicem ve acikcasi heyecanliyim. Toplama arefe gunu olacak muhtemelen, transfer de bayramda olacak. Yasim 32, umarim hersey herkes icin guzel olur ve hayallerimizdeki minik ellere sarilabiliriz..Bu arada sormak istedigim sorular, baskilayici igne ne zaman yapiliyor? İgne olma sureniz kac gun ortalama? Ve de son soru toplama ve transfer esnasinda aci vs hissediyor musunuz? Sevgilerimle

:)))) bi an şaşırdım ne diyeceğimi
öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah son olur kucağın dolar bebişlerinle
iğneler herkezin bünyesine göre değişiyo canım baskılayıcı iğne dediğin hangisi anlayamadım uzun protokolde kullanılıyor lucrin sen adetinde başlamışsın lucrin kullanmıyormusun kısa protokol olmuş seninkisi sanırsam ayy kafam karıştı birazdan yazar diğer kızlarda
tekrar hayırlı olsun ........

Ne kadar bilgili(!) oldugum buradan da anlasiliyor:) Benimki kisa protokol evet buradan da anliyorum ki oyle bir igne bende olmayacak:) Tesekkur ediyorum ve son sorum olan aci/ agri kismi icin de deneyimli arkadaslarimdan cevap bekliyorum...

Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tskr ederim.Isallah haftaya guzel sonuclar aliriz ve cifte bayram yapariz benim gibi Transfer olup bekleyenler Allah hepimizin yuzune gulsun isallah

hayırlı olsun canım inşalahhhh son denemen olsun ikizlerin gelsin tüm kalbimle diliyorum inanan güzel haberini bekliyoruz....

Ne kadar bilgili(!) oldugum buradan da anlasiliyor:) Benimki kisa protokol evet buradan da anliyorum ki oyle bir igne bende olmayacak:) Tesekkur ediyorum ve son sorum olan aci/ agri kismi icin de deneyimli arkadaslarimdan cevap bekliyorum...

hayatım op işlemi narkozlu yapılıyor ağrı acı hiç bişi yok uyumak çok güzel sana tavsiyem op işleminden sonra dinlen kendini toprla transfere kadar ayrıca transfer sonrası 7 gün dinlen yatman tutunmaya yardımcı olur 7 günde tutunuyor bebişler ve bu 7 gün duş yapmamaya çalış sıcak sudan uzak dur cnm başka meak ettiğin varsa yaz cevaplarız..

baskılayıcı iğne kısa protoklodede var cnm..3.gün baskılayıcı iğneye başlanıyor..3 yada 5 gün ihtiyaca göre dvm edilip çatlatma iğnesi..çatlatmadan 36 saat sonrada opu oluyor...opu dan sonra biraz ağrı oluyor bir iki gün dinlenirsin..transferdehiç bişey hissetmiyorsun hayırlı olsun arkadaşım..inşallah güzel haberlerini alırız,allah yardımcın olsun

Cok tesekkur ediyorum, iyi ki varsiniz

arıtk baskılamak için çok geç :) anlaşılan sen kullanmayacaksın. Hayırlı olsun tedavin :) Gonal F kalem şeklinde mi?

transferden sonra benim bir kaç kez uçağa binmem gerekiyor acaba sorun olur mu

Transferden sonra 3. gune denk gelicek sanirim ve ise devam edicem, dolayisi ile cok fazla dinlenmek gibi bir sansim olmayacak. Olsun yine de sorun degil, pozitif dusunmek istiyorum ve 3 gun de yeter :) 7-8 Kasim gibi, hersey yolunda giderse de buradan sonucu duyurmak isterim ben de...

canım ben sana msj yazdıydım ama özel msj atamıyormuşum

hayırlı olsun canım, evet kendini çok dinleme ama dikkat et hareketlerine. sürekli yatmak iyi değil ama kendini yorma hayırlısı olsun inşlhh pozitif olur..:81:

Evet canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, yarın test günüm umarım güzel haberler veririm sizlere...

canım yarın test gününmüş hadi hayırlısı inşlhh. kaçıncı denemendi? inşlh son olur ve yarın çok mutlu olursun. çifte bayrma yaprasınz..

kızlar herkese günaydın.. bende bayram sonrası inşlhh 4.denememizi yapıcaz. dondurulmuşlar ile..benim için dua edin:18: inşlhh son olur

Bu 4. Deneme canım dondurulmuşlarla oldu seninle aynı durumdayiz anlayacağın problem pko sen ne durumdasin

aa denem sayımız aynıymış..inşlhda son olur.benim tüplerde sorun var. 4.yıldırı uğraşıyoruz canım.dondurulmuşlar ile yapıcaz. bayram sonrası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…