hayırlı olsun canım inşalahhhh son denemen olsun ikizlerin gelsin tüm kalbimle diliyorum inanan güzel haberini bekliyoruz....
o zamana burdan haberdar et beni lütfen :)
....Bu arada sormak istedigim sorular, baskilayici igne ne zaman yapiliyor? İgne olma sureniz kac gun ortalama? Ve de son soru toplama ve transfer esnasinda aci vs hissediyor musunuz? Sevgilerimle
hayatım op işlemi narkozlu yapılıyor ağrı acı hiç bişi yok uyumak çok güzel sana tavsiyem op işleminden sonra dinlen kendini toprla transfere kadar ayrıca transfer sonrası 7 gün dinlen yatman tutunmaya yardımcı olur 7 günde tutunuyor bebişler ve bu 7 gün duş yapmamaya çalış sıcak sudan uzak dur cnm başka meak ettiğin varsa yaz cevaplarız..
kızlar transfer için, 2. 3. yada 5.gün olayı nasıl hesalanıyor ?Yani yumurta toplama gününden ertesi gün 1.gün diyemi oluyo nasıl oluyo ??
kızlar transfer için, 2. 3. yada 5.gün olayı nasıl hesalanıyor ?Yani yumurta toplama gününden ertesi gün 1.gün diyemi oluyo nasıl oluyo ??
bana sorarsan adım adım ilerleyin. dr.ların kolayına geliyor tüp denetmek. demiştim önceki cevabımda, ben doğal yöntem kullandım bizde de erkek faktör olduğu için ama aşılamayla ilk olarak uğraşmadık yaştan ötürü zaman kaybetmemek adına. bak oku benim yazılarımı, üşenme, hiçbir hormonel sorun yaşamadım hassas olmama rağmen. ama tedavi süreci farklıydı tabii klasik tüpten.
çok klinik gezin, çok soruşturun, çok görüşme yapın. içinize sinen dr ve klinikle bu işi yapmak en iyisi, için de rahat olur. ben sürekli bana verilen ilaçları sorguladım sağdan soldan, didik didik ettim, ben de senin gibi ilaç kullanmayan biri olduğum için.
eşimin dr'u bize kendiliğimden bile hamile kalma olasılığımın olduğunu söyledi bu oranlardan dolayı ki bizim sayı 5-7 milyon civarı, sadece denk gelmesi olasılığı düşük ve zaman dar diye bu işe giriştik[/QUO
hiç üşenmedim ve okudum yazılarını tabiki zorlukları var ama çok çok çooooooooookkkkkkkk zor bir süreç değil.umarım gerek kalmaz cnm.ama benim yaşımda 29.artık acele etmemiz gerektiğini düşünüyorum...cnm bizim çok kötü değil allah şükür ama denk gelmedi bir türlü baksanaml 20 milyon toplamda 64 milyon hareketliliğimizde % 42 falan bakalım hayırlısı inşallah...
Sağol canım benim Rabbim sesini duysun, hepimizin yardımcısı olsun dualarimiz kabul olsun inşallah...
Sağol canım benim Rabbim sesini duysun, hepimizin yardımcısı olsun dualarimiz kabul olsun inşallah...
benim hem kısa protokoldü hem klasik değildi. ben 5 gün femara kullandıktan sonra baskılama için advil isimli hap kullandım ve gün aşırı toplam sadece 2 tane fostimon iğne oldum. opu'da ameliyathanede önlükle yatıyorsun, hepsi gibi soğuk oluyor ama merak etme çok kısa sürede gözlerin kapanıyor ve kendini dinlenme odasına eşin yanı başındayken buluyorsun. 1-2 güne reglim başlayacak gibi sinyal verir benim kasıklarım çok hafif, tıpkı onun gibi his oldu bende, ağrı diyemem yani. transfer de jinekolojik muayeneden neredeyse farksız. yine aynı ameliyathaneye girip önlüğünü giymenin verdiği bir rahatsızlık oluyor ama özellikle orada seni sakinleştirmek için sırf bir hemşire elini tutmak için hazır bekliyor. tıkır tıkır aletleri tabii hissediyorsun ama acı ağrı olmadan. çok çabuk da bitiyor zaten. embriyoları getirirlerken senin ve eşinin isimlerini tekrar kontrol ediyorlar ve hop yerleştiriliyor. teknik olarak hamile olduğun an bu :) ilginç oluyor fikri... transfer sonrası dinlenme odasına alınıyorsun yine, tabii tamamen ayıksın. 1 saat kaldım ben ve 10-15 dk bekledikten sonra sürgü verdiler altıma (benim için epey rahatsız ediciydi alışık olmadığımdan, çok defa teşekkür ettim çalışan kadıncağıza). mecbur yapıyorsun çünkü tonla su içmen gerekiyor transfer öncesi. mesane rahime baskı yapıp eğimi yatay hale getirdiğinden embriyoları yerleştirmek daha kolay oluyormuş.
merhaba arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım,kısmetse yarın ilk gebe haberini tubıschten alıcaz sonra da sırada ben varım, allahım duy sesimizi hayırlı,sağlıklı evlatlar ver hepimize...AMİN......
merhaba arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım,kısmetse yarın ilk gebe haberini tubıschten alıcaz sonra da sırada ben varım, allahım duy sesimizi hayırlı,sağlıklı evlatlar ver hepimize...AMİN......
arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?