Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

o zamana burdan haberdar et beni lütfen :)

canım ben iğnelerin acısından dolayı çok sıkıntı çekmedim.iğneyi yaparken hep bebeğime bir adım daha yaklaştım diye düşündüm ancak ilaçlar benim psikolojimi çok etkiledi. sinirlilik, huysuzluk ve duygusallık yaptı olur olmaz şeylerden sinirlenip ağladım:) şimdi bekleme sürecinde de çok tedirginim inşallah herşey istediğimiz gibi olur.

kızlar transfer için, 2. 3. yada 5.gün olayı nasıl hesalanıyor ?Yani yumurta toplama gününden ertesi gün 1.gün diyemi oluyo nasıl oluyo ??

....Bu arada sormak istedigim sorular, baskilayici igne ne zaman yapiliyor? İgne olma sureniz kac gun ortalama? Ve de son soru toplama ve transfer esnasinda aci vs hissediyor musunuz? Sevgilerimle

benim hem kısa protokoldü hem klasik değildi. ben 5 gün femara kullandıktan sonra baskılama için advil isimli hap kullandım ve gün aşırı toplam sadece 2 tane fostimon iğne oldum. opu'da ameliyathanede önlükle yatıyorsun, hepsi gibi soğuk oluyor ama merak etme çok kısa sürede gözlerin kapanıyor ve kendini dinlenme odasına eşin yanı başındayken buluyorsun. 1-2 güne reglim başlayacak gibi sinyal verir benim kasıklarım çok hafif, tıpkı onun gibi his oldu bende, ağrı diyemem yani. transfer de jinekolojik muayeneden neredeyse farksız. yine aynı ameliyathaneye girip önlüğünü giymenin verdiği bir rahatsızlık oluyor ama özellikle orada seni sakinleştirmek için sırf bir hemşire elini tutmak için hazır bekliyor. tıkır tıkır aletleri tabii hissediyorsun ama acı ağrı olmadan. çok çabuk da bitiyor zaten. embriyoları getirirlerken senin ve eşinin isimlerini tekrar kontrol ediyorlar ve hop yerleştiriliyor. teknik olarak hamile olduğun an bu :) ilginç oluyor fikri... transfer sonrası dinlenme odasına alınıyorsun yine, tabii tamamen ayıksın. 1 saat kaldım ben ve 10-15 dk bekledikten sonra sürgü verdiler altıma (benim için epey rahatsız ediciydi alışık olmadığımdan, çok defa teşekkür ettim çalışan kadıncağıza). mecbur yapıyorsun çünkü tonla su içmen gerekiyor transfer öncesi. mesane rahime baskı yapıp eğimi yatay hale getirdiğinden embriyoları yerleştirmek daha kolay oluyormuş.

kızlar transfer için, 2. 3. yada 5.gün olayı nasıl hesalanıyor ?Yani yumurta toplama gününden ertesi gün 1.gün diyemi oluyo nasıl oluyo ??

salı günü sabah erkenden opu'm oldu, yumurtaları izliyorlar sanırım o gün ve ertesi gün dölleniyor, gelişimine göre de çağırıyorlar. yani benimkiler çarşamba döllendiler, perşembe bana transfer edildiklerinde 2. günleriydi embriyolarımın. merkezlere ve sanırım duruma göre değişiyor transfer günü.

nesim;merhaba bende kasımda baslayacağım inşallah tedaviye anlattıkların için tşk ederim ben yazdıklarını okurken duygulanmadım desem yalan olur ben cok heyecanlıyım konya eurefertile gitmeyi düşünüyorum.Allah inşallah sana ve isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler verir.

merhaba arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım,kısmetse yarın ilk gebe haberini tubıschten alıcaz sonra da sırada ben varım, allahım duy sesimizi hayırlı,sağlıklı evlatlar ver hepimize...AMİN......

inşallah bebişleriniz tutunur size hayırlı haberlerinizi bekliyorum.bende baslayacağım inş.konya eurofertilde yaptıran varmı yorumlarını alabilirmiyim

merhaba arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım,kısmetse yarın ilk gebe haberini tubıschten alıcaz sonra da sırada ben varım, allahım duy sesimizi hayırlı,sağlıklı evlatlar ver hepimize...AMİN......

canım bu akşam sizin için dua edicem..

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşallah. Ben de Kasım-Aralık gibi tüp denemesi yapacağım; yaşım 31, dört yıllık evliyim, sorunumuz sebepsiz infertilite. İlaç raporu çıkarmak istiyorum da, acaba aranızada emekli sandığı mensubu olup ilaç raporu çıkaran var mı?

arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum

arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum

hayırlı olsun cnmm..sanırım 4 ya da 5 haftalık hamilesin..bnm de transferin 3.günü ama umutsuzum biraz yaa,,2.kalite embriyo idi transferden 1 saat sonra öksürdüm hapşırdım yapılmaması gereken ne varsa yptım yani ertesi günde 3 saatlik yola çıktım bişry olmuş mudur acaba?sen neler yapmıştın transferden sonra

canım senden mutlu haberi aldıktan sonra inş bende sıra.sizin için dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…