arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum
valla canim bende cok umutduzdum sadece bu deneme icin degil hic olmayacagini dusunuyordum ama bak sonuca sende moralini yuksek tut onlardan etkilinmez canim.drum demistiki bir embriyo tutunacaksa ne yaparsan yap engelleyemezsin diye bol su ic ben iki gun ananasla kabak cekirdegi yedim.insallah sende pozitifi alirsinhayırlı olsun cnmm..sanırım 4 ya da 5 haftalık hamilesin..bnm de transferin 3.günü ama umutsuzum biraz yaa,,2.kalite embriyo idi transferden 1 saat sonra öksürdüm hapşırdım yapılmaması gereken ne varsa yptım yaniertesi günde 3 saatlik yola çıktım bişry olmuş mudur acaba?sen neler yapmıştın transferden sonra
Allah kimsenin muradini gozunde birakmasin canim(kaynanamdan alinti benim icin hep boyle duaederdicanım çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizlere. hamile olduğunu hissettinmi? hiç belirti varmıydı biraz anlatabilirmisin
masallah canim bir tanesi bebisin olacak insallahhhKızlar bugun 12 tane yumosum toplandıııı
Kızlar bugun 12 tane yumosum toplandıııı
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizlere. hamile olduğunu hissettinmi? hiç belirti varmıydı biraz anlatabilirmisin
masallah canim bir tanesi bebisin olacak insallahhh
arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum
ayyyy cok sevındım cnm benimde 11 ekimde transferim oldu.6 günüm bekliyorum sabırsızlıkla cok merakta edıyorum acaba tutundumu bebeğim bana diye. 23 ekime kadar nasıl bekliycem bılemıyorum. hayırlı olsun mechul mim arkadsım ınslh bende guzel haberı verırım sızlere.
benim 5. gun embriyosuydu canim 2 taneydi birde idrarda cikmaya baslamisti ona guvendim senin icin erken olabilir herkeste farkli cunku bosuna uzulursun bekle az dahagozun aydın cnm cok sevındım bende suan beklıyorum 11 ekımde transferim oldu 6.gunumdeyım bı kan verdırsem cokmu erken olur dıye dusunuyorum bazende bosver gununu bekle dıyorum kendıme sen 9.gunde yapmışsın ıyı cesaret valla ama cokkkkk sevındım hamiş olmana inşlh darısı bana :))
merhaba arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım,kısmetse yarın ilk gebe haberini tubıschten alıcaz sonra da sırada ben varım, allahım duy sesimizi hayırlı,sağlıklı evlatlar ver hepimize...AMİN......
canım bu akşam sizin için dua edicem..
Canım benim bende heyecan yerini korkuya bıraktıbugüne kadar test günü gelsin gelsin diyordum şimdi bi korku bastı hakkımızda hayırlısı canım dualarınızı eksik etmeyin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım benim bende heyecan yerini korkuya bıraktıbugüne kadar test günü gelsin gelsin diyordum şimdi bi korku bastı hakkımızda hayırlısı canım dualarınızı eksik etmeyin...
benim 5. gun embriyosuydu canim 2 taneydi birde idrarda cikmaya baslamisti ona guvendim senin icin erken olabilir herkeste farkli cunku bosuna uzulursun bekle az daha
canım senden mutlu haberi aldıktan sonra inş bende sıra.sizin için dua edeceğim.
ALlah bu korkularini mutluluga donusturur insallah canim yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?