Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum

canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizlere. hamile olduğunu hissettinmi? hiç belirti varmıydı biraz anlatabilirmisin

valla canim bende cok umutduzdum sadece bu deneme icin degil hic olmayacagini dusunuyordum ama bak sonuca sende moralini yuksek tut onlardan etkilinmez canim.drum demistiki bir embriyo tutunacaksa ne yaparsan yap engelleyemezsin diye bol su ic ben iki gun ananasla kabak cekirdegi yedim.insallah sende pozitifi alirsin

canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizlere. hamile olduğunu hissettinmi? hiç belirti varmıydı biraz anlatabilirmisin
Allah kimsenin muradini gozunde birakmasin canim(kaynanamdan alinti benim icin hep boyle duaederdi
pek birsey hissetmedim aslinda canim belirtimi bilmiyorum ama testten iki gun once lekelenmem oldu birde basim cok donuyordu yatmaktan olabilir oda

ayyyy cok sevındım cnm benimde 11 ekimde transferim oldu.6 günüm bekliyorum sabırsızlıkla cok merakta edıyorum acaba tutundumu bebeğim bana diye. 23 ekime kadar nasıl bekliycem bılemıyorum. hayırlı olsun mechul mim arkadsım ınslh bende guzel haberı verırım sızlere.

Son düzenleme:
Arkadaşlar günlerdir bu forumu takip ediyorum misafir olarak daha doğrusu tüp bebek transfer aşamasında diye google da ne aratsam karşıma çıktı forum =)
sizin deneyimlerinizden ve yaşadıklarınızdan çok şey öğreniyorum..
Cumartesi günü transferim yapıldı ilk deneyimimiz ve hem çok heyecanlıyım hemde sürekli bir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ve bol miktarda akıntım geliyor Allah nasip ederse bayramın ilk günü eşimle soluğu hastanede alacağız..

Dilerim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz..

arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum

gozun aydın cnm cok sevındım bende suan beklıyorum 11 ekımde transferim oldu 6.gunumdeyım bı kan verdırsem cokmu erken olur dıye dusunuyorum bazende bosver gununu bekle dıyorum kendıme sen 9.gunde yapmışsın ıyı cesaret valla ama cokkkkk sevındım hamiş olmana inşlh darısı bana :))

insallah canim insallah bekleyen herkes mutlu haberler verir bizede herkese umut olur mutluluk olur sabirli ol bak bebisin icerde mucadele veriyor destek ol ona

benim 5. gun embriyosuydu canim 2 taneydi birde idrarda cikmaya baslamisti ona guvendim senin icin erken olabilir herkeste farkli cunku bosuna uzulursun bekle az daha

merhaba arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım,kısmetse yarın ilk gebe haberini tubıschten alıcaz sonra da sırada ben varım, allahım duy sesimizi hayırlı,sağlıklı evlatlar ver hepimize...AMİN......

Canım benim bende heyecan yerini korkuya bıraktı bugüne kadar test günü gelsin gelsin diyordum şimdi bi korku bastı hakkımızda hayırlısı canım dualarınızı eksik etmeyin...

Canım benim bende heyecan yerini korkuya bıraktı bugüne kadar test günü gelsin gelsin diyordum şimdi bi korku bastı hakkımızda hayırlısı canım dualarınızı eksik etmeyin...

allah yardımcınız olsun cnm dualarımız sızınle bende merak içerisindeyım yarın ınslh guzel haberlerle gelırsınız sizden sonra sıra bendee :)) allh saglıklı sıhhatli hayırlı evlat nasıp etsın hepımıze.

benim 5. gun embriyosuydu canim 2 taneydi birde idrarda cikmaya baslamisti ona guvendim senin icin erken olabilir herkeste farkli cunku bosuna uzulursun bekle az daha

evet haklısın bencede cok erken beklıyorum ama sankı gunler gecmek bılmıyorr cok agır ılerlıyor sanki bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…