Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

valla sordum dr ama ancak ultrasonla anlasilir dedi 2 hafta sonra bakalim artik hayirlisi benim dondurulmustu canim ondanda yuksek olabilir insallah seninde pozitif olacak

başından sonuna dek en iyi doktorlara, en iyi çalışanlara denk gelmeni, keyfiyle olabildiğince rahat geçirmeni dilerim bütün süreci. teşekkürler iyi dileklerin için de, cümleten öyle olsun...

Canım benim bende heyecan yerini korkuya bıraktı bugüne kadar test günü gelsin gelsin diyordum şimdi bi korku bastı hakkımızda hayırlısı canım dualarınızı eksik etmeyin...

o korku hepimizde saklı duruyor arkadaşım... ne olması gerektiyse oldu şimdiye kadar, kendine de iyi baktığına eminim, birlikte göreceğiz. insan kendini her şeye hazırlamak istiyor doğal olarak ama aslında biliyoruz ki bir yerlerde içimizde, böyle bir şey yok, çünkü aynı şeyi yaşamış olsan bile nasıl tepki göstereceğini sadece o an öğreniyorsun. Allah sabrını, gücünü verir, sevincini de verir... dileğimiz iyisi olmalıysa O'na teslim edeceğiz iyisini bilen olarak...

ya kızlar ben nezaman banyo yapayım koktum vallla.crinone jel akıntı yapıyo kendimi kirli hissediyorum namaz kılamıyorum boyabdesti alamadım..tecrübeliler napmalıyım sizce

Kesinlikle çok haklısın canım benim bu 4. Deneme üzüldüm elbet ama hiç isyan etmedim hayırlısını istedim hep vardır bunda da bir hayır dedim, yine aynı şeyi söylüyorum yarın test günüm, görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...

arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum

canım hayırlı olsun,allah kucağına almayı nasip etsin,bizi de sevindirsin inşaallah,canım gebeliği son adet tarihinden başlıyosun saymaya en az 4 haftalıksın,,,

kasik bel agrisi normal canim genelde oluyor Allah cifte bayram yaptirir insallah size

Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın!

Sonunda 3 merkez 3 doktorla tanışıp eşimle beraber karar verdik.Bu ay adet dönemimle beraber Umut tüp bebek merkezi doktor Süleyman Beyle tedaviye başlıyoruz.

Hayırlı olsun tedavin

sanırım beni aranıza kabul edip cevap vermeyeceksiniz =(

Hoşgeldin canım

Benimde transferim oldu.2 embriyo koyuldu.3.gun orta kalite embriyolari. 26 ekim test gunum.inslh hepimizin bebisleri olur...

kızlar merhaba transferin 4.günü bitiyor..Sizde de ateş oluyor mu benim akşam üzeri çıkmaya başlayıp gece boyu sürüyor 36.6-36.7 halsizlik çöküyo üzerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…