allah yardımcınız olsun cnm dualarımız sızınle bende merak içerisindeyım yarın ınslh guzel haberlerle gelırsınız sizden sonra sıra bendee :)) allh saglıklı sıhhatli hayırlı evlat nasıp etsın hepımıze.
İnşallah canım benim hepimiz sırayla hamile kalacağız...
valla sordum dr ama ancak ultrasonla anlasilir dedi 2 hafta sonra bakalim artik hayirlisi benim dondurulmustu canim ondanda yuksek olabilir insallah seninde pozitif olacakÇok sağol canım transferimiz aynı gün olmuş benimde 8 ekim ve iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi, inşallah bende pozitif sonuç alırım, senin değerin 9. Gün için yüksekmiş ikisi de tutmuş olabilir merkezden bişey dediler mi?
nesim;merhaba bende kasımda baslayacağım inşallah tedaviye anlattıkların için tşk ederim ben yazdıklarını okurken duygulanmadım desem yalan olur ben cok heyecanlıyım konya eurefertile gitmeyi düşünüyorum.Allah inşallah sana ve isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler verir.
Canım benim bende heyecan yerini korkuya bıraktıbugüne kadar test günü gelsin gelsin diyordum şimdi bi korku bastı hakkımızda hayırlısı canım dualarınızı eksik etmeyin...
o korku hepimizde saklı duruyor arkadaşım... ne olması gerektiyse oldu şimdiye kadar, kendine de iyi baktığına eminim, birlikte göreceğiz. insan kendini her şeye hazırlamak istiyor doğal olarak ama aslında biliyoruz ki bir yerlerde içimizde, böyle bir şey yok, çünkü aynı şeyi yaşamış olsan bile nasıl tepki göstereceğini sadece o an öğreniyorsun. Allah sabrını, gücünü verir, sevincini de verir... dileğimiz iyisi olmalıysa O'na teslim edeceğiz iyisini bilen olarak...
canım bu akşam sizin için dua edicem..[/
çok saol canım,amin inşaallah hepimiz sevincez...
arkadaslar dun 190 bhcg ile hamile oldugumu ogrendim cok sukur transfer tarihim 12 ekim ben simdi 2 haftalik mi 4 haftalikmi oluyorum
canım hayırlı olsun,allah kucağına almayı nasip etsin,bizi de sevindirsin inşaallah,canım gebeliği son adet tarihinden başlıyosun saymaya en az 4 haftalıksın,,,
kasik bel agrisi normal canim genelde oluyor Allah cifte bayram yaptirir insallah sizeArkadaşlar günlerdir bu forumu takip ediyorum misafir olarak daha doğrusu tüp bebek transfer aşamasında diye google da ne aratsam karşıma çıktı forum =)
sizin deneyimlerinizden ve yaşadıklarınızdan çok şey öğreniyorum..
Cumartesi günü transferim yapıldı ilk deneyimimiz ve hem çok heyecanlıyım hemde sürekli bir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ve bol miktarda akıntım geliyor Allah nasip ederse bayramın ilk günü eşimle soluğu hastanede alacağız..
Dilerim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz..
kasik bel agrisi normal canim genelde oluyor Allah cifte bayram yaptirir insallah size
canım ben iğnelerin acısından dolayı çok sıkıntı çekmedim.iğneyi yaparken hep bebeğime bir adım daha yaklaştım diye düşündüm ancak ilaçlar benim psikolojimi çok etkiledi. sinirlilik, huysuzluk ve duygusallık yaptı olur olmaz şeylerden sinirlenip ağladım:) şimdi bekleme sürecinde de çok tedirginim inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Sonunda 3 merkez 3 doktorla tanışıp eşimle beraber karar verdik.Bu ay adet dönemimle beraber Umut tüp bebek merkezi doktor Süleyman Beyle tedaviye başlıyoruz.
sanırım beni aranıza kabul edip cevap vermeyeceksiniz =(
ah şu iğneler. onlardan çok korkuyorum. nasıl yapacağım hala düşünüyorum. sen zorlanıyor musun? son 5 gün. ben de tedaviye başlıyorum.
Acikcasi ben igneyi rahat yapiyorum hic zorlanmadim, bi amac ugruna oldugunu dusun gerisi hikaye...
Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın!
Hayırlı olsun tedavin
Hoşgeldin canım
ya kızlar ben nezaman banyo yapayım koktum vallla.crinone jel akıntı yapıyo kendimi kirli hissediyorum namaz kılamıyorum boyabdesti alamadım..tecrübeliler napmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?