Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

acaba fiyat olarak ne verdiler size??

kızlar bugün kuzenimin eşi doğum yaptı kuzenimde neredeyse hiç sperm yoktu aşılama dahi yapmadı doktorlar direk tüp bebek 2 kere denendi olmadı.... sonra eşinin babası vefat etti mucizedir ki eşi ayına hamile kaldı ve bugün bebiş geldi allahım ol dediğinde oluyo onların hiç umudu yoktu bizim içinde doğru zaman vardır diyorum bazen... inşallah yarın herkesden bebişşşş haberleri alırız hepinize duacıyım kızlar....

kızlarr dun adetimin 2. gunuydu doktor randevuma gittim , ilk aşılama tedavimize başlıyoruz bugunden itibaren 5 gün klomen kullanıcam sonra metogon iğnem var 2 tane
29unda kontrole gidicem ... çok yüksek ihtimalle 31inde yada 1 kasımda yaparız aşılamayı dedi meriç bey ...

çok heyecanlıyım kızlar dua edin ...

canım Rabbim yüzünü güldürsün inlşh.. böyle ol emi.....

çok sağol canım .. geçmiş yazıları henüz okuyamadım yazmışsındır mutlaka ama senin durumun nedir, tedavide misin?

hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinide alırız
rabbim emeklerini boş çevirmesin inşallahhhh..

maviellee cnm geçmiş olsun ... iyi misin şimdi ?

burnumun akıntısından peçete elimde geziyorum bu gün misafirim var yarında mevlüt ayaktada kalıcam inşallah hemencik geçer (( cumartesi ilk kontrolüm var ilaç kullanıyorum grip için ilaç kullanmak istemiyorum inşallah hemen geçer uzun sürmez bayram sonu transferim var ((

ah canım, geçmiş olsun! hatırlarsan ben de ayağımdaki iltihaptan dolayı antibiyotik kullanmak istememiştim, anlıyorum seni. yine de bayram sonuna daha var, şu sıra birkaç gün alsan bari sana mücadelede yardımcı olur, o vakitlere kadar uzamasındansa hani... bol c vit al tabii bu arada!

kızlar kontrolden geldim az önce tedavimin 7.günü baya yumurtam oluşmuş en büyüğü 16 mm. nerdeyse polikistikoverlilerin gibi çok yumurtan var dedi doktorum. rahim duvarımda 11 mm olarak ölçüldü.iki gün daha gonalf ve cedrotide kullanıp c.tesi çatlatma iğnesi p.teside yumurta toplama olucakmış büyük ihtimalle.çok mutlu oldum ya o kadar kafaya takmıştımki ya büyümosa yumurtalarım diye çok evham yapmıştım. tuanamasal senide merak ettim kontrolün vardı seninde bugün.Allah'ım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

çok sağol canım .. geçmiş yazıları henüz okuyamadım yazmışsındır mutlaka ama senin durumun nedir, tedavide misin?

canım,bende nasipse bayram sonrası 4. tedavime başlıycam. dondurulmuşlar ile..bende tüplerde sorun var ameliyat oldum açıldı tüpler..hayırlısıyla bakalım tedavi için gün sayıyoyorum...

canım sabırsızlıkla seni bekliyoruz.. hadi güzel haberlerle gel..halay çekelim hep birlikte

canım çok geçmiş olsun, biliyorum bu durumunu ilaç almak istemiyorsun bende 3 kere tüp denedim her seferinde transfer öncesi grip olmuştum ateşim38.00 lerdeydi inat ettim gitmemek için ama sonunda mecbur acile gidiyordum, herhalde bağışıklık zayıflıyor ilaçlardan dolayı sürekli hormon ilaçları etkiliyordu beni diye düşünüyorum.ama senin daha taransferine var bol bol ıhlamur içi meyve ye.geçmesse mecbur bi antibiyotik alursın canım..

tubischcim bizim topicde de ver haberlerini, meraktayım canım. inşallah güzel haberlerle dönersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…