Benimde transferim oldu.2 embriyo koyuldu.3.gun orta kalite embriyolari. 26 ekim test gunum.inslh hepimizin bebisleri olur...
acaba fiyat olarak ne verdiler size??günaydın;
yasım 36, 2 sendir bebek için ugrasıyoruz. 1 mikro, 2 aşılamam oldu. Dün Beylikdüzünde Medicana da tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim. 2 Ekim gibi adetimi bekliyorum. Bir aksilik olmazsa ekim ayında tedaviye baslıcaz. Bizimkisinde sebepsiz. Ama benim yumurtalık rezervim düsünk. Amh testim 0.2 cıkmıstı. Hadi hayırlısı :) Insallah hepimiz için güzel bir ay olur.
canım valla kasık bel ağrısı hiç belli olmuyor inan. gebelk belirtiside olabilir, adet belirtiside olabiliyo..beklemekten başka çare yok. hayırlısı demekten başka çaremiz yok inşlh pozitif sonucunu alırsın tatlım..
kızlarr dun adetimin 2. gunuydu doktor randevuma gittim , ilk aşılama tedavimize başlıyoruz bugunden itibaren 5 gün klomen kullanıcam sonra metogon iğnem var 2 tane
29unda kontrole gidicem ... çok yüksek ihtimalle 31inde yada 1 kasımda yaparız aşılamayı dedi meriç bey ...
çok heyecanlıyım kızlar dua edin ...
kızlarr dun adetimin 2. gunuydu doktor randevuma gittim , ilk aşılama tedavimize başlıyoruz bugunden itibaren 5 gün klomen kullanıcam sonra metogon iğnem var 2 tane
29unda kontrole gidicem ... çok yüksek ihtimalle 31inde yada 1 kasımda yaparız aşılamayı dedi meriç bey ...
çok heyecanlıyım kızlar dua edin ...
maviellee cnm geçmiş olsun ... iyi misin şimdi ?
burnumun akıntısından peçete elimde geziyorum bu gün misafirim var yarında mevlüt ayaktada kalıcam inşallah hemencik geçer(( cumartesi ilk kontrolüm var ilaç kullanıyorum grip için ilaç kullanmak istemiyorum inşallah hemen geçer uzun sürmez bayram sonu transferim var ((
çok sağol canım .. geçmiş yazıları henüz okuyamadım yazmışsındır mutlaka ama senin durumun nedir, tedavide misin?
((( grip oldum fenayım şimdi sırasımıydı bu mikrobunnnnnnnnnnn
Tubisch heyecanla seni bekliyorum guzel haberlerinle gelirsin insallahhhhhh
burnumun akıntısından peçete elimde geziyorum bu gün misafirim var yarında mevlüt ayaktada kalıcam inşallah hemencik geçer(( cumartesi ilk kontrolüm var ilaç kullanıyorum grip için ilaç kullanmak istemiyorum inşallah hemen geçer uzun sürmez bayram sonu transferim var ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?