Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım tubiş senden gusel haberler beklıyoruz

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım tubiş senden gusel haberler beklıyoruz

benimde 37 yumurtam toplanmıştı ama 11 i döllenmişti. geride 9 emb. kaldı, kucağımda da oğlum :))
ama 12 yumurtanın 9' u döllendiyse çok iyi valla gözün aydın inşallah 9'unuda kucağına alırsın inşallahh :))))))
hayırlısı olsun..

mklmkl ve karya cok tesekkur edrım kızlar sukurinşallah bırıncı kalıte embrıyo olurlarda annelerıne sımsıkı tutunurlar bida hıc bırakmazlar benı

ay maşallah ne güzel darısı bizlere inşallah. allah bizim de kucaklarımızı boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMM Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...

Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMM Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...

canımmm hayırlı olsunn çok tebrik ederim walla çok duygulandım .. inşallah allah analı babalı büyütsün , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
topiğimizin hamişi :)

canım gözün aydın hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.darısıda bize olsun inşallah:)

mklmkl ve karya cok tesekkur edrım kızlar sukurinşallah bırıncı kalıte embrıyo olurlarda annelerıne sımsıkı tutunurlar bida hıc bırakmazlar benı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay çok sevindim tubişim allah tamamına erdirsiin seninn kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu ve veee duyguların neler bize anlatt taze anne

Canım tebrik ederim darısı haftaya bana olur Isallah.ayy çok güzel bir haber ya :))) bana sanki çok uzak bir hayal gibi geliyor hamile olmak.

Yaşasınnnnnn çoook sevindim inan gözlerim doldu mutluluktan yaaa çook mutlu oldum arkadaşım sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....Darısı bizlere inşallahhhhhh çook güzel moral oldu bize :))

Aaaaaaa cok sevindim cnmmmm hayirli olsun bu haber hepimize umut olsun Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallahhh

ay çok sevindim tubişim allah tamamına erdirsiin seninn kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu ve veee duyguların neler bize anlatt taze anne

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok tsk ederim, dondurulmuş embriyoydu 5. Gün iki adet transfer edildi bugün transferin 10. Günü değerim 67 çıktı çok şükür iki gün sonra testi tekrarlayacagiz inşallah değerlerim ikiye katlar, sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu ve hicbirimizin kucağını boş bırakmasın...

Çok sevindim. Gözün aydın! Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

ohh be canım çok sevindim yaa.Allah sonuna kadar devam ettirsin inşlhh.. eee anlat bakalım neler yaptın bekleme süresinde neler yedin neler içitin vs. hepsini:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…