canım yarın sıra sende senden de mutlu haberi almak için dört gözle bekliyoruz inşallah
canım benim çok sevindim, rabbim kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimizin başına inşaallahhhhhhh........
canım inşaallah, korku, heyecan hepsi karışık duygulardayım,rabbim sonumuzu hayır eylesin...
canım sıra sende yarında senin için sevinicez inşlhh.. senden de güzel haber alacağımıza inanıyorum ben
canım bende öyleyim tahlil günü yaklaştıkça sanki olmamış gibi hissetmeye ve umutsuzluğa kapılmaya başladım
Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok tsk ederim, dondurulmuş embriyoydu 5. Gün iki adet transfer edildi bugün transferin 10. Günü değerim 67 çıktı çok şüküriki gün sonra testi tekrarlayacagiz inşallah değerlerim ikiye katlar, sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu ve hicbirimizin kucağını boş bırakmasın...
Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...
ay canım ya inan biliyodum akşamdan beri sana dua ediyorum yemin ediyorum biliyodum bu sefer olacağını çooookkkk sevindim canımmm yaaaaaaa
ay canım ya inan biliyodum akşamdan beri sana dua ediyorum yemin ediyorum biliyodum bu sefer olacağını çooookkkk sevindim canımmm yaaaaaaa
Lobarntt simdi sira sende senin de guzel haberlerini aliriz insallahhhhh ben sizn adiniza bu kadar heyecanliysam sen nasil heyecanlidirsin kim bilir:))
çok sevindim arkadaşım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.darısı bizlerin başına inşallah ayağını sürümüşündürde bizde bu mutlu haberi veririz buradan :))
allah tamamına erdirsin canım! sağlıkla, sevinçle...
inşaallahh..heyecanlıyım ve korkuyorum ben size yarın akşama haber verebilcem , gündüz giremicem dualarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar...
Allah razı olsun canım benim, dualarımızı kabul etti Rabbim çok şükür, arkamdan siz geleceksiniz bende sizlere dua edeceğim inşallah, şimdi c.tesi gününe odaklandım inşallah değerim ikiye katlar hayırlısıyla...
Allah razı olsun canım benim, dualarımızı kabul etti Rabbim çok şükür, arkamdan siz geleceksiniz bende sizlere dua edeceğim inşallah, şimdi c.tesi gününe odaklandım inşallah değerim ikiye katlar hayırlısıyla...
burnumun akıntısından peçete elimde geziyorum bu gün misafirim var yarında mevlüt ayaktada kalıcam inşallah hemencik geçer(( cumartesi ilk kontrolüm var ilaç kullanıyorum grip için ilaç kullanmak istemiyorum inşallah hemen geçer uzun sürmez bayram sonu transferim var ((
burnumun akıntısından peçete elimde geziyorum bu gün misafirim var yarında mevlüt ayaktada kalıcam inşallah hemencik geçer(( cumartesi ilk kontrolüm var ilaç kullanıyorum grip için ilaç kullanmak istemiyorum inşallah hemen geçer uzun sürmez bayram sonu transferim var ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?