Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım benim çok sevindim, rabbim kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimizin başına inşaallahhhhhhh........

canım sıra sende yarında senin için sevinicez inşlhh.. senden de güzel haber alacağımıza inanıyorum ben

Kizlar bende varim kabul eedermisiniz benide araniza yeni gordum topiginizi bende ayin 2sinde 2.tup bebek tedavime basladim 22 yasindayim ve 3yildir bebek istiyoruz ilki kisa protokoldu sadece iki yumurtam vardi ve onlarda dollenmediler simdide uzun protokole basladim insallah bu sefer rabbim eli bos cevirmez bizi dualarinizda benide
unutmayin lutfen rabbim yardimcimiz olsun ins

canım bende öyleyim tahlil günü yaklaştıkça sanki olmamış gibi hissetmeye ve umutsuzluğa kapılmaya başladım

rabbim ol derse olucak ,elimizden hiçbişey gelmez,umutsuzluk yok ,allahım vermiyorsa bunda da bir hayır vardır diye düşünmek lazım.benim geçen sene tüp bebekte tuttu fakat 10 haftalıkken öldü ve alındı daha sonra bebeği genetiğe yolladık down sendromlu çıktı sonra bir nebze rahatladım özürlü olacaktı bebeğim yaşasaydı ama rabbim izin vermedi hep olumlu düşün allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz...

Lobarntt simdi sira sende senin de guzel haberlerini aliriz insallahhhhh ben sizn adiniza bu kadar heyecanliysam sen nasil heyecanlidirsin kim bilir:))

çok sevindim arkadaşım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.darısı bizlerin başına inşallah ayağını sürümüşündürde bizde bu mutlu haberi veririz buradan :))

ay canım ya inan biliyodum akşamdan beri sana dua ediyorum yemin ediyorum biliyodum bu sefer olacağını çooookkkk sevindim canımmm yaaaaaaa

Allah razı olsun canım benim, dualarımızı kabul etti Rabbim çok şükür, arkamdan siz geleceksiniz bende sizlere dua edeceğim inşallah, şimdi c.tesi gününe odaklandım inşallah değerim ikiye katlar hayırlısıyla...

ay canım ya inan biliyodum akşamdan beri sana dua ediyorum yemin ediyorum biliyodum bu sefer olacağını çooookkkk sevindim canımmm yaaaaaaa

Allah razı olsun canım benim, dualarımızı kabul etti Rabbim çok şükür, arkamdan siz geleceksiniz bende sizlere dua edeceğim inşallah, şimdi c.tesi gününe odaklandım inşallah değerim ikiye katlar hayırlısıyla...

Lobarntt simdi sira sende senin de guzel haberlerini aliriz insallahhhhh ben sizn adiniza bu kadar heyecanliysam sen nasil heyecanlidirsin kim bilir:))

inşaallahh..heyecanlıyım ve korkuyorum ben size yarın akşama haber verebilcem , gündüz giremicem dualarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar...

Çok şükür Rabbim nasip etti, dualarımızı kabul etti güzel dileklerin için çok sağol, ayağımı sürüdüm inşallah arkamdan siz geleceksiniz...

cok sevindim canım darısı hepimizin basına ben de bu akşam çatlatma iğnemi vurulacam cumartesi sabah yumurtalar toplanacak hayırlısı artık bakalım ne olacak ilk denemenin sonucu:)

katlanır merak etme tatlım bırak cmartesiyi tadını çıkar bunun keyfini kaçırma rahat ol herşey rahat gitsin evham yapma dinlen bol bol cumartesiyi de unut:)))) benim yazıma cvp attığında 4. denemem diye içim çız etmişti ozaman başladam dua etmeye inan çokkkkkkk sevindim unut herşeyi keyfini çıkar tatlım allah tamamına erdirsin....:)))))

Kesinlikle su anda onlemini almalisin, biac gun ilac al ve bol vitaminle destekle ki o zamana birseyin kalmasin. Ben de yeni yeni atlatiyorum hastaligimi ve ilac da aldim acikcasi. Transfer zamanina kalmasini istemiyorum.

Kesinlikle su anda onlemini almalisin, biac gun ilac al ve bol vitaminle destekle ki o zamana birseyin kalmasin. Ben de yeni yeni atlatiyorum hastaligimi ve ilac da aldim acikcasi. Transfer zamanina kalmasini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…