inşaallahh..heyecanlıyım ve korkuyorum ben size yarın akşama haber verebilcem , gündüz giremicem dualarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar...
Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...
Allah razı olsun canım benim, dualarımızı kabul etti Rabbim çok şükür, arkamdan siz geleceksiniz bende sizlere dua edeceğim inşallah, şimdi c.tesi gününe odaklandım inşallah değerim ikiye katlar hayırlısıyla...
canım inşaallah, korku, heyecan hepsi karışık duygulardayım,rabbim sonumuzu hayır eylesin...
çok saolun,hepimiz kocaman hamileyiz yazarız inşaallah arkadaşlar dualarım hepimiz için,herkese çok teşekkürler....yarın büyük gün benim için...
canım,bende nasipse bayram sonrası 4. tedavime başlıycam. dondurulmuşlar ile..bende tüplerde sorun var ameliyat oldum açıldı tüpler..hayırlısıyla bakalım tedavi için gün sayıyoyorum...
cok sevindim canım darısı hepimizin basına ben de bu akşam çatlatma iğnemi vurulacam cumartesi sabah yumurtalar toplanacak hayırlısı artık bakalım ne olacak ilk denemenin sonucu:)
katlanır merak etme tatlım bırak cmartesiyi tadını çıkar bunun keyfini kaçırma rahat ol herşey rahat gitsin evham yapma dinlen bol bol cumartesiyi de unut:)))) benim yazıma cvp attığında 4. denemem diye içim çız etmişti ozaman başladam dua etmeye inan çokkkkkkk sevindim unut herşeyi keyfini çıkar tatlım allah tamamına erdirsin....:)))))
cnm tebrık ederımmm gozun aydın.vallaa senın ve laborant ıcın olumlu dusunuyodum gercektende öyle oldu senın sonucun ınslh yarınkı haberde guzel olur cok sevındım senın adına. darısılaboranta ve banaaaaa :))) ayyyyy ne guzelll hamişşssiinnn :))))))
Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...
AMAN AMAN TOPİĞİMİZİN İLK GEBESİ tubisch_tubisch ARKADAŞIMIZMIŞ
CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
sağol canım benim darısı başınıza inşallah, seninde yarın yumoslarin toplansin güzel güzel döllensin inşallah...
inşallahhhh
hangi merkez olduğunu yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?