AMAN AMAN TOPİĞİMİZİN İLK GEBESİ tubisch_tubisch ARKADAŞIMIZMIŞ
CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
Çok tsk ederim canım benim, ayağımı sürüdüm sizlerde peşinden gelin inşallah, hamişim evet hiç bitmesini istemediğim bir rüya gibihep söylerlerdi de inanmazdım, asıl pozitif sonucu aldıktan sonra başlıyor stres diye doğruymuş şimdi yarın ki teste odaklandım değerim ikiye katlayacak mı diye, o güzel çıkarsa inşallah, sonra keseyi görebilecek miyim, sonra kalp atışını duyacakmıyım, sonra ikili test,sonra üçlü test, Rabbim nasip ederde hepsini güzel bi şekilde atlatirsak bu defa doğum telaşı, ne güzel ne tatlı telaşlar olacak inşallah, Rabbim hepimize nasip etsin tüm bunları yaşamayı ve bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı...
beklemek zor. güzel haberler de geliyor peşi sıra. az çok emek veriyoruz hepimiz, sabır zor zanaat şimdi. dün regl öncesi gibi çok hafif sancılarım olunca ben de daha da meraklandım, bu sabah gittim hcg kan testi için kan verdim, akşam üstü sonucu söyleyecekler. salı gününe kadar beklemek en iyisiydi tabii ama dün öyle olunca bileyim dedim, progestan iğnemi boşa mı oluyorum her gün bir öğreneyim dedim.
bakalım...
kızlar size müjde vermeye geldim hamıleyımmmRabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...
tebrikler çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bizlere nasip olur
Günaydın Herkese,
Yazıları zaman buldukça takip ediyordum zaten. Artık benimde yazma vaktim gelmiş demek ki
Benim 4. tüp bebek denemem yarın yumurta toplanacak.
1 kimyasal gebeliğin dışında hiçbirinden cevap alamadım.
Umuyorum ki bu sefer olacakkk :)
Ankada ( ankara adana ) tüp bebek merkezi adanada
senin için dua ediceğiz.4 deneme çok zor biliyorum.
kızlar bugün kuzenimin eşi doğum yaptı kuzenimde neredeyse hiç sperm yoktu aşılama dahi yapmadı doktorlar direk tüp bebek 2 kere denendi olmadı.... sonra eşinin babası vefat etti mucizedir ki eşi ayına hamile kaldı ve bugün bebiş geldi allahım ol dediğinde oluyo onların hiç umudu yoktu bizim içinde doğru zaman vardır diyorum bazen... inşallah yarın herkesden bebişşşş haberleri alırız hepinize duacıyım kızlar....
Günaydın Herkese,
Yazıları zaman buldukça takip ediyordum zaten. Artık benimde yazma vaktim gelmiş demek ki
Benim 4. tüp bebek denemem yarın yumurta toplanacak.
1 kimyasal gebeliğin dışında hiçbirinden cevap alamadım.
Umuyorum ki bu sefer olacakkk :)
Canım benimde 4. Denememdi dün pozitif sonuç aldık çok şükür, darısı senin ve bu yolda emek verenlerin başına inşallah...
Canım benimde 4. Denememdi dün pozitif sonuç aldık çok şükür, darısı senin ve bu yolda emek verenlerin başına inşallah...
hayırsız nerelerdesın sen bakım :)) senı facade göremedım burda buldum :)net düzelmedımı hala. gelışmelerden haberdar et benı canım yolun açık olsun inş her zamn duamdasın canım :)öpüyorum seni
Hamile haberleri geldikçe sanki ben kendimi öğrenmiş kadar seviniyorum inanın bana..Mübarek cuma gününde dilerim hepimiz güzel haberlerle devam ederiz yolumuza..
Bugün transferimin 6.günü kasık ve bel ağrılarından sonra bugün ilginç şekilde ağrısız sancısızım acaba tutmadı mı gitti mi bebeğim endişesi sardı sabahtan ..inşallah benimledir,bizimledir bebeklerimiz..
Hayırlı Cumalar..
mrb canım sen benden 1 gün kıdemlisin benimde 5.günüm.valla bende sen gibiyim ne bir kasık ne bir bel ağrısı nede bir belirti hiçbişi yok.bazen unutuyorum bile transferi.sadece banyo yapmadım ondan anlıyorum bide yata yata 2 kilo almışım:)sen günlük hayatına nezaman döndün?banyo mesela yürüyüş mesela?alllah emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?