Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

beklemek zor. güzel haberler de geliyor peşi sıra. az çok emek veriyoruz hepimiz, sabır zor zanaat şimdi. dün regl öncesi gibi çok hafif sancılarım olunca ben de daha da meraklandım, bu sabah gittim hcg kan testi için kan verdim, akşam üstü sonucu söyleyecekler. salı gününe kadar beklemek en iyisiydi tabii ama dün öyle olunca bileyim dedim, progestan iğnemi boşa mı oluyorum her gün bir öğreneyim dedim.

bakalım...

canım valla dün sen haberi verince öyle çok sevindim öyle çok duygulandım ki. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . bizlerede böyle mutluluklar yaşmayı nasip eder rabbim inşallah

canım inşallah senden de mutlu haberi alacağız bugün

Merhaba arkadaşlar

Başka bir topikde de yazmıştım sizlerle de paylaşmak istedim. Tedaviye başladığınız anda bal+zencefil+çörek otu karışımını mutlaka yapın. ( Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ) Yumurta sayısını inanılmaz çoğaltıyor. Transferiniz gerçekleştiği günden itibaren de her gün ananas tüketin. Embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor. Bende 2.tüp bebek denememde bunları uyguladım ve çok faydasını gördüm. Şimdi 34 aylık bir kızım var. Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin. Dualarım sizinle. Güzel haberleriniz almak dileğiyle...

Günaydın Herkese,

Yazıları zaman buldukça takip ediyordum zaten. Artık benimde yazma vaktim gelmiş demek ki
Benim 4. tüp bebek denemem yarın yumurta toplanacak.
1 kimyasal gebeliğin dışında hiçbirinden cevap alamadım.
Umuyorum ki bu sefer olacakkk :)

senin için dua ediceğiz.4 deneme çok zor biliyorum.

Hamile haberleri geldikçe sanki ben kendimi öğrenmiş kadar seviniyorum inanın bana..Mübarek cuma gününde dilerim hepimiz güzel haberlerle devam ederiz yolumuza..

Bugün transferimin 6.günü kasık ve bel ağrılarından sonra bugün ilginç şekilde ağrısız sancısızım acaba tutmadı mı gitti mi bebeğim endişesi sardı sabahtan ..inşallah benimledir,bizimledir bebeklerimiz..

Hayırlı Cumalar..

harika Allah herkese en ummadığı zamanda nasip etsin inşallah

Canım benimde 4. Denememdi dün pozitif sonuç aldık çok şükür, darısı senin ve bu yolda emek verenlerin başına inşallah...

canım arkadaşım nasılsın yaa. sorma evde net sorunumuz haledemedik malesef( bayram sonrası olucak inşlhh..sende benim duamdasın herzaman canım benim. kocaman öpüldünnnngelişmeler olursa seni arıycam canım..

mrb canım sen benden 1 gün kıdemlisin benimde 5.günüm.valla bende sen gibiyim ne bir kasık ne bir bel ağrısı nede bir belirti hiçbişi yok.bazen unutuyorum bile transferi.sadece banyo yapmadım ondan anlıyorum bide yata yata 2 kilo almışım:)sen günlük hayatına nezaman döndün?banyo mesela yürüyüş mesela?alllah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım bende banyo yapmadım hala ama evde yürüyüş yapıyorum bir de ilk defa dün progestan vurulmak için çıktım dışarıya..düne kadar ağrım sancım oluyordu ama bugün umutsuzluğa kapıldım gerçi hangisi iyi onu da bilmiyorum =) bu arada bende almışım 2,5 kilo =))) amin canım sevindim aynı zamanlarda olmamıza =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…