iinşallah canım güzel haberini duyarız dualarımız seninle allah hayırlısını versin tatlım...kızlarrr merhaba yarın test günüm inşallah size güzel haberlerle gelirim yarın beni şimdiden heyecan ve tedırgınlık bastı.sizlerden bugün bol bol dua etmenizi istiycem.ilk denememiz inşlh hersey yolunda gider herseyın hayırlısını versin rabbim.bende diğer arkdaslarım gb hamileyimdir inşlhhhh..
iinşallah canım güzel haberini duyarız dualarımız seninle allah hayırlısını versin tatlım...
kızlarrr merhaba yarın test günüm inşallah size güzel haberlerle gelirim yarın beni şimdiden heyecan ve tedırgınlık bastı.sizlerden bugün bol bol dua etmenizi istiycem.ilk denememiz inşlh hersey yolunda gider herseyın hayırlısını versin rabbim.bende diğer arkdaslarım gb hamileyimdir inşlhhhh..
kızlarrr merhaba yarın test günüm inşallah size güzel haberlerle gelirim yarın beni şimdiden heyecan ve tedırgınlık bastı.sizlerden bugün bol bol dua etmenizi istiycem.ilk denememiz inşlh hersey yolunda gider herseyın hayırlısını versin rabbim.bende diğer arkdaslarım gb hamileyimdir inşlhhhh..
Canım yarın benimde test gunüm:))Isallah guzel haberler veririz yarın.inan aynı duygular bendede var.zaman şimdiden durdu sanki benim icin.
merhaba, eğer yumurtlama sorunun varsa mutlaka denemelisin. Evet zencefili toz halinde alıyorsun ve karıştırıyorsun. hangi ülkede olduğunu bilmiyorum fakat oralarda da mutlaka bu tip şeyleri alabileceğin aktar tarzı bir yer vardır. zencefilsiz yapma derim sonuçta tarifi bu şekilde. Umarım bulursun ve işe yarar. Darısı tüm isteyenlerin başına..
canım benimde 9.günüm..benim göğüslerim çok hassaslaştı acıyo baya da büyüdüler..ama karnım çok büyüdü kıyafetlere sığmıyorum hormonlardan olsa gerek..kasık ağrısı bel ağrısı var bende de. ama çok heyecanlanıyorum ya gün azaldıkça sizde de öyle mi..
Aynı gün transfer olmuşuz canım yazdıklarını okurken kendimi gördüm..bugün dayanamayıp gittim test yaptırdım..sonucu beni çok gerdi 0,84 çıktı kendi hastanemi aradım keşke baktırmasaydınız henüz çıkmaz dedi ama 10.günde yaptıranlarda bile görünüyor..
sizce umutsuzlanmalı mıyım..=((
Ayy canım Isallah bu guzel dileklerin gercek olur:))Allahım duyar Isallah sesimizi yarın icin şimdiden kalbim pit pit atıyor:))
tubısch, canım inan çok sevindim biliyordum yükseleceğini , allahın izniyle gör bak keseyi de pıt pıt atan kalp atışını göreceksin inşaalllah..
mlkml, canım bak seninde pozitif allahım herkes pozitif olacak galiba çok seviniyorum...
özlm 41, adanalı inanıyorum sizin de inşaallah pozitif olacak
hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarım hepiniz için....
tubısch, canım inan çok sevindim biliyordum yükseleceğini , allahın izniyle gör bak keseyi de pıt pıt atan kalp atışını göreceksin inşaalllah..
mlkml, canım bak seninde pozitif allahım herkes pozitif olacak galiba çok seviniyorum...
özlm 41, adanalı inanıyorum sizin de inşaallah pozitif olacak
hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarım hepiniz için....
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
süperrrrr ççokk sevindimm.....hayırlı olsun canımmmm sağlıkla doğsun inşallah...şimdi sen de benim gibi sonuca yaklaşanlara biraz bilgi ver bakalım kaçıncı gün embriyosuydu?,,,hiç belirti falan yaşadınmı bir de idrar testi yapmışmıydın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?