Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

iinşallah canım güzel haberini duyarız dualarımız seninle allah hayırlısını versin tatlım...

slm bende sizin yazdıklarınızı uzun zamndır takip ediyorum arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım benide eklerseniz sevinirim 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim memorialde tedavi oluyorum sorunuzmuzda benim tüplerimin tıkalı olması

İnşallah canım hayırlısıyla seninde güzel haberini alırız ve yarın hep birlikte kutlarız..:)

Canım yarın benimde test gunüm:))Isallah guzel haberler veririz yarın.inan aynı duygular bendede var.zaman şimdiden durdu sanki benim icin.

Canım yarın benimde test gunüm:))Isallah guzel haberler veririz yarın.inan aynı duygular bendede var.zaman şimdiden durdu sanki benim icin.

ayy cnm bnm allh yardımcımız olsun.inşlh guzel haberlerle gelırız ikimizde.bnmde oyle cnm zaman gecmıyo sankı bu gece uyku gırmez gözume gb gelıyo :))) cok karışığımm :))

kusura bakma canim ama son bir soru peki bulabilirsem eger nekadar ekliyim

Aynı gün transfer olmuşuz canım yazdıklarını okurken kendimi gördüm..bugün dayanamayıp gittim test yaptırdım..sonucu beni çok gerdi 0,84 çıktı kendi hastanemi aradım keşke baktırmasaydınız henüz çıkmaz dedi ama 10.günde yaptıranlarda bile görünüyor..

sizce umutsuzlanmalı mıyım..=((

Ama bugün daha 9.günümüz canım eğer aynı gündeysek..test gününe daha 3 gün var ve daha erken olduğunu düşünüyorum..Hemen umutsuzluğa kapılıp moralini bozma bence bol bol dua edelim değer artsın bebişler bize tutunsun ve pozitifleri görelim Allah'ın izniyle...

Kızlar sabahtan beri kendimi dinliyorum acaba tutunmusmudur diye bebislerim.sizde negibi belirtiler var uff ya sabah olurmu bu gece( yarın öğlen saat 2 de sonucum cikicak.isallah Rabbim bu sefer yüzüme güler ve diğer arkadaslarımızda tabi.

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun

tubısch, canım inan çok sevindim biliyordum yükseleceğini , allahın izniyle gör bak keseyi de pıt pıt atan kalp atışını göreceksin inşaalllah..

mlkml, canım bak seninde pozitif allahım herkes pozitif olacak galiba çok seviniyorum...

özlm 41, adanalı inanıyorum sizin de inşaallah pozitif olacak

hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarım hepiniz için....

Ayy canım Isallah bu guzel dileklerin gercek olur:))Allahım duyar Isallah sesimizi yarın icin şimdiden kalbim pit pit atıyor:))

Ayy canım Isallah bu guzel dileklerin gercek olur:))Allahım duyar Isallah sesimizi yarın icin şimdiden kalbim pit pit atıyor:))

Ayy her test yapacak arkadaşta bende çook heyecanlanıyorum yaa..Yarın da pozitif haberler alalım sizden inşallahh.hadi bakalım hayırlısı:))

Ah canim benim insallah guzel guzel haberler alacagiz cok tsk ederim, yarin pozitif sonuclarinizi bekliyoruz kizlar, dualarimiz sizinle...

Ah canim benim insallah guzel guzel haberler alacagiz cok tsk ederim, yarin pozitif sonuclarinizi bekliyoruz kizlar, dualarimiz sizinle...

kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh darısı da bizim başımıza:)

tubisch'cim senin de değerlerinin güzel çıktığına çok sevindim biraz rahatlamışsındır umarım.ben zaten sonucun ikiye katlayacağını biliyordum dermişim:)))))))

hamile arkadaslar,Allah tamamina erdirsin.test günü bekleyenler arkadaslar insaallah sizinde yüzünüz gülsün..tedavidekiler ve tedavi olmayi bekleyenler Allah yardimciniz olsun.Allah hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayi..

sağol canım. 3. gün birinci kalitede 2 tane embriyo transfer ettiler. adet olacakmışım gibi sancım vardı sadece başka hiç bir belirtim yoktu.dün yaptığım idrar testinde çok silik bir çizgi görmüştüm ama o kadar silik olunca pek de ihtimal vermedim. değerim de 110 çıktı çarşambaya tekrar bakılacak.inşallah yükselmiş olur şimdi de onun heyacanı bastı valla :) allah sizlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…