ayyy çok sevindim sen benim için umut oldun hep senin sonucunu mrkediyodum darısı bizlerin başına.bu mutluluğun hiç bitmesin
canım benimm çoook sevindim...ne güzel topikte herkes hamile olacak inşallah...:))benimde 3 günüm kaldı heyecan dorukta...Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere....peki sonucun kaç çıktı?
Canım cok sevindim ya bu haber bana moral oldu.isallah yarında ben guzel haber veririm burdan.allah tamamına erdirsin.nolur bu gecede benim için dua edin.cok heyecanlıyım yarın için.
Ayyy canım ya inan tüylerim diken diken oldu tebrik ederimayağımı ne iyi sürüdüysem maşallah Allah'in izni ile fire yok bir güzel haberde benden test sonucu 190 çıktı, doktor başka teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi o kadar mutluyum ki anlatamam, darısı da adanalinin güzel haberine, yarın onunda pozitif sonucunu alacağız inşallah, bol bol dua edelim kızlar, Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, rahmetini eksik etmesin inşallah...
canımmm coookk ama cok sevındım ne kadar guzel bır haber bunu duymak cok ıyı geldı banada cok sevındım yarın ınslh bende sıze boyle guzel haberler getırırım cok heyecanlıyım sankı korkuda var tedırgınım gb.allh hayırlısından kucagınada almayı nasıp etsın ınşlh cnm..
sonucum 110 çıktı bilmiyorum iyi mi acaba?
Canım çok sevindiiim!!!! Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Aaay canım hamişsin yani sen şimdi ne güzel!!!
kusura bakma canim ama son bir soru peki bulabilirsem eger nekadar ekliyim
sağol canım. 3. gün birinci kalitede 2 tane embriyo transfer ettiler. adet olacakmışım gibi sancım vardı sadece başka hiç bir belirtim yoktu.dün yaptığım idrar testinde çok silik bir çizgi görmüştüm ama o kadar silik olunca pek de ihtimal vermedim. değerim de 110 çıktı çarşambaya tekrar bakılacak.inşallah yükselmiş olur şimdi de onun heyacanı bastı valla :) allah sizlere de nasip etsin inşallah
sonucum 110 çıktı bilmiyorum iyi mi acaba?
hayırlısı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerinrabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun
hamile arkadaslar,Allah tamamina erdirsin.test günü bekleyenler arkadaslar insaallah sizinde yüzünüz gülsün..tedavidekiler ve tedavi olmayi bekleyenler Allah yardimciniz olsun.Allah hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayi..
Öncelikle testleri pozitif çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim. Adınıza gerçekten çok sevindim. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.Benim c.tesi yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 3 adet görünen yumurtalardan sadece 2 adet olgun çıkabildi. Pazar günü arayan embriyolog döllenmenin gerçekleşmediğini söyledi. Yumurta kalitelerinin kötü olduğunu söyledi, Yıkıldım resmen( Ama yumurtalardan birini 1 gün daha bekleteceklerini belki geç döllenme olabileceğini söyledi. O kadar umutsuzdu ki ilaçları falan bıraktım. Sabah işe gelirken o kadar dua ettim ki benimde bir mucizem olsun beni bırakmasın diye.
Saat 10 gibi aradılar ve döllenmenin olduğunu söylediler; sevinmek istemiyorum çünkü hepsini kursağımda bırakıyolar ama yine de bekliyorum yarına kadar dayanabilirse mucizem, transferi yapacaklar sonrası malum bekleme ..
Ayrıca daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu. Bu en kötü tedavim sanırım, ama sonucunun iyi olması için dua ediyorum.
İlk tedavi kısa protokol 5 yumurta işlem gören 4 adet 3. gün transfer
ikinci tedavi uzun protokol 9 yumurta işlem gören 6 adet 3. gün transfer
üçüncü tedavi uzun protokol 13 yumurta işlem gören 11 adet 5. gün transfer
Dördüncü tedavi baya kısa oldu 3 yumurta 2 adet olgun çıktı ve 1 adet döllendi devam etmesi için dualarınızı bekliyorum
Ben mucizeyi bekliyorum...
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kusura bakma canim ama son bir soru peki bulabilirsem eger nekadar ekliyim
günaydın arkadaşlar çok şükür evimdeyim transferim oldu 3 tane koydular 5.gün transferiydi pgd de sorun çıkmadı benimde 30 ekim test günüm,pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş
benim dün yumurtalarım toplanmıştı.çok ağrım oldu dün normalmi bu ? birde bu progesteron iğnesi çok fena hala acıyo iğne yeri bilgisi olanlar lütfen yardım( buarada 13 yumurtam toplanmıştı bunlardan 9 tanesi döllenmiş az önce haber verdiler.
arkadaşlar 12. gün test sonucum 64 15.gün sonucum 92 cuma günü tekrar test istedi doktorum.bebeğim gittimi sizce.aynı durumu yaşayan varmı
hayırlı olsun canım bebeğin seninle sıkma canını rakamlara çok takılma önemli olan artış olması cumaya süper fırlamış olucak sonucun allahın izniylede kucağına alıcaksın bebeğini.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?