Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım benimm çoook sevindim...ne güzel topikte herkes hamile olacak inşallah...:))benimde 3 günüm kaldı heyecan dorukta...Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere....peki sonucun kaç çıktı?

sonucum 110 çıktı bilmiyorum iyi mi acaba?

Canım cok sevindim ya bu haber bana moral oldu.isallah yarında ben guzel haber veririm burdan.allah tamamına erdirsin.nolur bu gecede benim için dua edin.cok heyecanlıyım yarın için.

çok teşekkür ederim canım senin için dua edeceğim bu gece sen hep olumlu düşünmeye çalış inşallah mutlu haberi alacağız yarın senden

canım sağol valla değerlerin çok iyi çıkmış inşallah benim de öyle yükselir insan sevinemiyor bile bi garip oldum acaba çarşamba ne olacak diye düşünmekten:)

canım inşallah yarın sende güzel haberlerini müjdelersin bugün sen ve adanalı için bol bol dua edeceğim.

Canım çok sevindiiim!!!! Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Aaay canım hamişsin yani sen şimdi ne güzel!!!

sağol canım ya çok karışık duygular içindeyim bir yandan seviniyorum bir yandan çarşambayı bekleyeyim o sonuca göre sevinirim diyorum valla ne yapacağımı şaşırdım hamileyim ama aynı zamanda çok şaşkınım : )

Hamile olAn arkadaslari tebrik ediyorum cok mutlu oluyorum boyle haberlere.benimde test gunume 4gun kaldi.inslh bizde pozitifi goruruz.

kusura bakma canim ama son bir soru peki bulabilirsem eger nekadar ekliyim

estağfurullah ne demek ben size yardımcı olabilmek adına bu topiğe girdim zaten :) şimdi şöyle tarif edeyim ; ben küçük bir kahvaltı tabağına balı doldurmuştum, göz kararı çörek otu koydum, zencefili de 1 çay kaşığı falan koydum sanırım çünkü zencefil çok keskin bir baharat fazlası boğazını çok yakar. yani tabağının küçüklüğüne büyüklüğüne göre sen ayarla ama çok fazla olmasın. sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı ye. umarım işe yarar, bende yaramıştı. yumurta sayısını fazlalaştırdığı gibi kalitesini de arttırıyor. Zaten biliyorsun kaliteli olması daha önemli. Hadi bakalım afiyet olsun ve hayırlısı olsun..

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah kendine çok dikkat et..

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun
hayırlısı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin

hamile arkadaslar,Allah tamamina erdirsin.test günü bekleyenler arkadaslar insaallah sizinde yüzünüz gülsün..tedavidekiler ve tedavi olmayi bekleyenler Allah yardimciniz olsun.Allah hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayi..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm
sen nerelerdesin bakim hım??????

canımm sakın umudunu yitirme biz burda tek yumurtası olup o tek yumurtası döllenen ve tutunuan hatta tek yumurta ikizi olarak tutunup ikiz doğuranları bile gördük rabbim inşallah ol demiştir ve bebeğin sımsıkı yuyunur sana...

kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

veeeeeeeeeeeeee bir pozitif daha

rabbim kucağına aldırsın cnm çok sevindim ay süpersiniz yaaa hadi bakalım topiğimize kocaman

kusura bakma canim ama son bir soru peki bulabilirsem eger nekadar ekliyim

cnm çok çok özür dilerim şimdi bir arkadaş uyardı o zencefil değil tarçın olacak. ben 3 sene önce yaptığım için unutmuşum.tekrar çok özür dilerim sen zencefil yerine tarçın ekleyip yap olur mu..

günaydın arkadaşlar çok şükür evimdeyim transferim oldu 3 tane koydular 5.gün transferiydi pgd de sorun çıkmadı benimde 30 ekim test günüm,pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş

hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur bebeklerin.............

benim dün yumurtalarım toplanmıştı.çok ağrım oldu dün normalmi bu ? birde bu progesteron iğnesi çok fena hala acıyo iğne yeri bilgisi olanlar lütfen yardım ( buarada 13 yumurtam toplanmıştı bunlardan 9 tanesi döllenmiş az önce haber verdiler.

canım çok güzel 9 döllenen olması inşallah sımsıkı tutunurlar sana
ağrı olması normal sanada ağrı kesici vermişlerdir çok yorma kendini mümkün oldukça dinlen iğne ise transferden öncemi kullanmaya başladın ben hapını kullanmıştım önceki hamileliklerimde iğne evet can yakıcı ve ağrılı malesef birzcık dişini sıkıcaksın sonucunu düşün inan hissetmicen iğnenin acısını :))))

arkadaşlar 12. gün test sonucum 64 15.gün sonucum 92 cuma günü tekrar test istedi doktorum.bebeğim gittimi sizce.aynı durumu yaşayan varmı

arkadaşlar 12. gün test sonucum 64 15.gün sonucum 92 cuma günü tekrar test istedi doktorum.bebeğim gittimi sizce.aynı durumu yaşayan varmı

hayırlı olsun canım bebeğin seninle sıkma canını rakamlara çok takılma önemli olan artış olması cumaya süper fırlamış olucak sonucun allahın izniylede kucağına alıcaksın bebeğini.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…